2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim sepetlerden almak cok istedim ama 2 tane ayri ayri zaptedemem diye simdi anne yani buyuk karyola alicam yanyana araya bir yastikla ayiricam ilk etapta boyle dusundum sende nasil fikirler ?
Valla bende düşünüyorum nasıl olacak birbirlerini uyandırır diyorlar öyle

Valla bende düşünüyorum nasıl olacak birbirlerini uyandırır diyorlar öyle
Bir yandan aklimda oda var canim ayy bilemiyorum direk oda yapip benmi orda uyusam karar veremiyorum :) beni dusunduren ilk baslar clexna kullaniyorum muhtemelen sezeryan olurum..ozamanda en kolayi anne yani gibi geliyor deneyimli ikiz anneleri bulup konusmak lazim :)

Günaydın kızlar nasılsınız, ya dün doktor bisey demedi ama aklıma takıldı bebegim koluna kordon dolamis bileğinin orda bi sorun olurmu acaba o yaaa, nasıl kurtaracakki kendiniiii

Birseylere karar verdiğinde lütfen bana da yaz bende çok bu konuda ne yapsam kullanisli olur diye diye birşeye karar veremiyorum bide 7 ci ay doğum uzun kollu yelek ince battaneyemi yoksa kuşa kollu felan mı alacaz elbiseleri

canım benım de 16+3 oldu bıkacgundur bakık gıbı bırsey dolasıyor sankı karnımda gaz olmadıgını anlıyorm ozellıkle gecelerı hıssedıyorum ama doktorum da 20den once hıssedemezsın dedı arkadasım da dedıgın gıbı gazdır dıo ımkansız hıssedemezsn dedı:) ilk bebegım ama belkı erken hıssedıorumdur

ben erken başladım çatlamaya göğüslerim 3 beden buyudu sanırım 2 gunde ıananamadım zaten gorunce
benim de göğüslerim çok büyüdü ve ağrıyor ama çatlak başlamadı henüz. balensiz sütyenler aldım ama en rahat yarım atlet geldi bana. son aylara doğru da emzirme sütyenlerini alırım artık dedim. sen ne kullanıyorsun

valla vücut da istiyo zaten. ben yağlandıktan kısa bir süre sonra bakıyorum eser kalmamış deri hemen emmiş oluyor.

Canim hinfistan cevizi yagini nerden temin edebiliriz
macro centerdan aldım ben. ama internette de satışı var bir çok sitede. googlea organik hindistan cevizi yağı yaz çıkar. bir de alacağın ürünün üstündeki etikette lifeCo amblemi olsun ona dikkat et sadece.

Canım yeğenlerim var ikiz ytak odasına koydu onlar ama onların oda büyük süt yetmedi gecede mama verdikleri oldu anne mana hazırlarken baba bakıyodu çoğu gece birlikte ayaktalar ağlama krizleri gaz krizleri oluyor tek başına olmuyor heleki miniciklerken ama her bebek aynı olacak değil

Allah yardımcın olsun canım. Allah tez zamanda sağlıklı evlat versin sana inşallah..9 ay hem kısa hem uzun, anne adayı hepimiz için geçerli bu...her an herşey olabilir... ..oldu da bitti maşallah hamileyim diye birşey yok...korku ve ümit arasında beklemelıyız hepimiz...burda arkadaşlarımın başına gelen kötü şeyleri yazmak istemiyorum, insanların içini de karartmak istemiyorum.. ama sabırla bekleyeceğiz hepimiz..bu 9 ay boyunca her an herşey olabilir..o bebeğin kalbini biz attırmıyoruz..yada organ anomilisini biz koymuyoruz...hepimizin sınavı olabilir..sabrın , gücün bol olsun inşallah...

Birseylere karar verdiğinde lütfen bana da yaz bende çok bu konuda ne yapsam kullanisli olur diye diye birşeye karar veremiyorum bide 7 ci ay doğum uzun kollu yelek ince battaneyemi yoksa kuşa kollu felan mı alacaz elbiseleri
Tamam canim bir ikiz annesi buldum onunla haftaya goruscez alirim fikirlerini yazarim burayada :)) elbiseler ilk 0-3 ay icin bolca beraber kullanabilecekleri zibin takimlari aldim 10 takim aldim bu ayda biokadar alicam alttan citcitli yazlik badiler cok giyilir diye dusunuyorum altinada tek altlar varya ondan alicam.toptan bir magaza bulmustum onda bir pakette 8 adet var atlet altina osekil giydiririm diye dusunuyorum.nohut battaniyeler yaz icin kullanisliymis arkadaslarim tavsiye etti.birazda yelek sutogu yapmak lazim.oncelik 0-3 ay aliyorum.ilerleyen zamanda gelisimlerine gore diger aylari alirim diyorum.
Uzun oldu kusura bakmayin

Merhaba hamilelik boyunca HASTANE kontrolü dışında sağlık ocağına falan gitmek gerekiyor mu ?

Masallah canim saglikla buyusunler..evet ilk baslar sanirim bizde oyle yapariz Allahtan babamiz uyumlu yardimci olur bana deneyimsizlik kismini atlatirsak biraz rahat ederiz yaza denk gelmesi dogumun biraz o acidan iyi oldu bakalim hayaller busekil gercekler ne olacak insallah uyum saglariz birbirimize :) oda yapmislarmiydi yoksa hep yatak odalarindami kaldi bebisler birde nasil yatakta uyuttular.oyun parklari tavsiye ediliyor makalelerde

Haha çok güldüm
Gaz gibi değil de ben ilk başlarda hissettiğim kızım mı emin olamıyordum, oysa oğlumu ilk seyirmede anlamıştım, kızlar daha nazlı sanırım,
Şimdilerde babamızda hissedebiliyor kızını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…