2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkdaslar bu ayrıntılı ultraosonla. Dörtlü tarama testı aynı şey deıl dımı ıkılı test normal cıktıysa dörtlu teste gerek yok dedıler ama ayrıntılı aynı sey mi kafam karıstı ıyıce

Ben oğlumu 16da hissetmiştim canım hiç kulak asma hissedemezsin diyenlere

Günaydın kızlar nasılsınız, ya dün doktor bisey demedi ama aklıma takıldı bebegim koluna kordon dolamis bileğinin orda bi sorun olurmu acaba o yaaa, nasıl kurtaracakki kendiniiii

Ay balık gibi onlar şimdi kıpır kıpır yer geniş, dolar dolar kurtarır kendini, doğuma yakın olması sıkıntı canım yer olmadığı için kurtaramıyorlar boyuna falan dolanırsa

Birseylere karar verdiğinde lütfen bana da yaz bende çok bu konuda ne yapsam kullanisli olur diye diye birşeye karar veremiyorum bide 7 ci ay doğum uzun kollu yelek ince battaneyemi yoksa kuşa kollu felan mı alacaz elbiseleri

Hastane çıkışlarından sonraki alışverişi kısa kol düşünüyorum ben, üzerine müslin battaniyelerle, ne terletiyor ne üşütüyor, tavsiye ederim

KıZlar biz hastane takımı rlbise falan almadık daha..oğlumda nisan doğum olduğu için uzUn kollu almıştım haziran ayına kadar uzun giydi.. şimdi bebek üşür diyorlar hastane cıkısı uzun kollu oluyor zaten onun dışındakileri nasıl aldınız evin içi dışarıya göre daha serin olur.. ayy yaz ayını unuttum valla :)

Merhaba kızlar
Doktordan geliyoruz cinsiyetimiz netleşti KIZIM geliyoooorrr Al_pi teyzesi bizi de eklermisin lütfen.
Ufak bir sıkıntımız var plasenta nın üstünde kanama var baloncuk halinde ayrıntılı ult girmem gerekli, bu durumu yasayan var mı kızlar ??? Biraz canım skıldı inş. kötü birşey olmaz

Hayır canım dörtlü tarama ile detaylı ultrason farklı şeyler. Tarama testleri risk hesaplamasından ibaret. Detaylı ultrasonda bebekle ilgili pek çok şeye bakılıyor iç organlarını dahi inceleniyor yapısal bozukluklar var mı diye. Mesela kalple veya başka bir organla ilgili sıkıntıda doğumdan hemen sonra mudahele edebilmek için. Rabbim göstermesin bebeklerimiz sağlıcakla dünyaya gelsin inşallah..

Kızlar merhaba benim ikinci hamileliğim olmasına rağmen henüz hareketlerini hissedemiyorum. Bekliyorum ama henüz yok :/ plesenta ön taraftaydı onunla alakalı olabilir mi bilmiyorum inşallah hissederim artık.

herkese merhabalar, hamilelik nasıl gidiyor bayanlar bende nefes daralması ve halsizlik dışında bir sıkıntı yok çok şükür,ayrıca bende bebişe henüz bişey almayanlardanım.Pazartesi günüde üniye randevu aldık 21 haftaya girmiş olucam ayrıntılı ulturason için ileri tarihe randevu vermezler inş.

tesekkur ederm canım kafam karısmıstı hastanem dörtlu test yok bızde deyınce ozman ayrıntılı ultrason yaptırırım onmelıymıs demekkı ınsallah canım bunlar sadece bır onlem olarak kalır kucagımıza alalım saglıkla

Aa ne güzel canım, sağlıkla gelsin prensesin..Kızlar çoğalmaya başladı. .Benim başıma gelmedi ama arkadaşın öyle bişey olmuştu, geçti sonra, içini ferah tut bişey olmaz canım.

Hadi gözün aydın sağlıkla gelsin minik prensesin canm:) kanama bendede vardi kendiliğinden kayboluyor canm şuan tamamen kayboldu bende

Hadi gözün aydın sağlıkla gelsin minik prensesin canm:) kanama bendede vardi kendiliğinden kayboluyor canm şuan tamamen kayboldu bende
Teşekkür ederim hepimizin inşallah :)
kanamanın boyutunu hatırlıyormusun suan 41 mm bnde ayrıntılıda baktır dedi doktorum aklıma takıldı benimde :/ bide 3 hafta öncede vardı

kızlar 18+6 yım hala kıza benziyor diyor bi netlik yok var mı benim gibi olan Al_pi bana kız yazar mısın canım değişmez diye düşünüyorum hayırlısı olsun önde gidiyoruz doğum 6 temmuz oldu hadi bakalım..

Aa ne güzel canım, sağlıkla gelsin prensesin..Kızlar çoğalmaya başladı. .Benim başıma gelmedi ama arkadaşın öyle bişey olmuştu, geçti sonra, içini ferah tut bişey olmaz canım.
teşekkür ederim hepimizin ki , umarım benimki de geçer gider kafama takıldı :/

Teşekkür ederim hepimizin inşallah :)
kanamanın boyutunu hatırlıyormusun suan 41 mm bnde ayrıntılıda baktır dedi doktorum aklıma takıldı benimde :/ bide 3 hafta öncede vardı

Hic hatirlamiyorm canm ama büyüktü bi iki ay sürdü kendiliğinden kaybolana kadar bende, ilk üç ayda böyle kanamalar olurmuş endiselenme ama yinede göster tabi

Sorma canım bende sanki hiç bebek bakmamışım gibi ne giydirilir kararsızım, oğlum nisan bekliyorduk mart geldi güzel güxel giydi uzun tulumlarını,
Şimdi gece giydiririm sanırım uzun tulumları sadece, bizim ev serin oluyor, şöyle takımlar hem ince hemde kısa uzun seçeneği var, indirim vardı hemde cartersda

Eklentiler

• image.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 69
Ben biraz tembellik yapıyorum canım sütyen konusunda hala öncekileri kullanıyorum boş kaplar ama olmuyor zaten yarım atlet kullanamıyorum ben göğüs uçlarım belli oluyor kendime sütyen baksam çok iyi olacak emzirme sutyenini de doğuma doğru alırım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…