- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Merhaba kızlar
Doktordan geliyoruz cinsiyetimiz netleşti KIZIM geliyoooorrrAl_pi teyzesi bizi de eklermisin lütfen.
Ufak bir sıkıntımız var plasenta nın üstünde kanama var baloncuk halinde ayrıntılı ult girmem gerekli, bu durumu yasayan var mı kızlar ??? Biraz canım skıldı inş. kötü birşey olmaz
Aynen vücut istiyor canım bende yaglandiktan sonra bakıyorum birsey kalmamış çok susuz kalıyor galiba vücut da ama yağlanma olayını artık banyo sonrası yapmicam sadece göğüs karın Baseni sabahları da yaglicam yoksa benim gidişat sinanayvalla vücut da istiyo zaten. ben yağlandıktan kısa bir süre sonra bakıyorum eser kalmamış deri hemen emmiş oluyor.
Alpi öğrendim canım ama yoğunluktan giremedim son zamanlarda. Kısmetse bana da bir kız yazabilirsin@berkuncan @mihrimah80medil @bero88 @nathifa @Derya1212 kizlar nasilsiniz cinsiyetleri ogrendiniz mi hersey yolunda mi ?
Alpi öğrendim canım ama yoğunluktan giremedim son zamanlarda. Kısmetse bana da bir kız yazabilirsin@berkuncan @mihrimah80medil @bero88 @nathifa @Derya1212 kizlar nasilsiniz cinsiyetleri ogrendiniz mi hersey yolunda mi ?
Amin canım inş hala yatak odasında uyuyolar canım geceleri sıkıntı hala çocuk odasında iki ablası daha var uykulrı düzene girince almayı düşünüyo yengem odaya çünkü çocuklar okula gidiyo yan odadan bile ayaklandıkları oluyo çünkü onlar deneyimli olduğu halde ikiz olunca ilk başta bi acemilik oluyo tektede öyle her çocuk farklı ama düzen sağlayınca kolaylaşıyor uyum sağlanıyor bi şekilde geniş bir park aldı yengem mahallesinde ikiz büyütenler varmış onlarla görüştü öyle tavsiye etmişler sonra tekrar aynısından aldılar bazıları çok sallnmak istiyo bazıları pışpışla uyuyo parkın sallanması onlara yetti ama komşuları ayrıyeten hamak türü almışlar bi tane çok ağladıkları için bide taşımak içinde ama bizimkilere gerek olmadı canım çok uzun oldu kusura bakma sağlıcakla kıcana alır sağlıcakla büyütürsün inşMasallah canim saglikla buyusunler..evet ilk baslar sanirim bizde oyle yapariz Allahtan babamiz uyumlu yardimci olur bana deneyimsizlik kismini atlatirsak biraz rahat ederiz yaza denk gelmesi dogumun biraz o acidan iyi oldu bakalim hayaller busekil gercekler ne olacak insallah uyum saglariz birbirimize :) oda yapmislarmiydi yoksa hep yatak odalarindami kaldi bebisler birde nasil yatakta uyuttular.oyun parklari tavsiye ediliyor makalelerde
ben 3 haftada bir tahlil yaptırıyorum. ilacın ölçeğini ayarlıyorlar. tiroid oldukça önemli hamilelikte ihmal etmeyin..tiroid ile ilgili hormonu yüksek çıkıp ilaç kullanan arkadaşlar, ilacı bir süre kullandıktan sonra yeniden test yaptırdınız mı?
Canım bnde merdiven çıkarken özellikle normalde de oluyodu kan hapımı düZenli kullanmay başladım azaldı sağlık ocağında aile hekimi aksatma kansızlığın belirtisi demişti içerken bişey olmuyor ama bana doktorunada kabızlığı söyle mutlaka yengemde ileri derecede basur vardı toz bi laç kullandı hamilelik boyuncaArkadaşlar belki mevzusu geçmiştir ama sayfalar çoğalmış okuyamadım hepsini. Ben kan ilacını özellikle içtiğim zaman kalbimde çarpıntı başlıyor , bir süre de devam ediyor aralıklarla. Doktor randevum da hafta sonu soramadım henüz, normal mi bileniniz var mı ? Bide en büyük sorunum kabızlık ve basur . Ne yapacağımı şaşırdım , tuvalete gitmek ölüm gibi
Çok şeker cnm rengine bayıldım :) benimde cinsiyet değişmezse kız olcak nasıl heves ediyorum.. güle güle giydir inş.. yaşadığım yerde hava kuru sıcak.. temmuz sıcak oluyor ama bilemedimki alışveriş yapmaya başlıyacam kafamda oluşturmam lazım.. bi iki takım uzun aliyim onun dışında kısamı alsam battaniyeyede sarılmaz valla düşün düşünSorma canım bende sanki hiç bebek bakmamışım gibi ne giydirilir kararsızım, oğlum nisan bekliyorduk mart geldi güzel güxel giydi uzun tulumlarını,
Şimdi gece giydiririm sanırım uzun tulumları sadece, bizim ev serin oluyor, şöyle takımlar hem ince hemde kısa uzun seçeneği var, indirim vardı hemde cartersda
Geçen sene nisan ayında da erkek önde gitmişti.. bu ayda erkek sanırım.. hepsi sağlıkla gelsinsonunda biz de öğrendik cinsiyet. oğluşumuz olacakmış.Al_pi canım bizi de eklermisin? temmuz ayı erkek popülasyonu olcak kesin :)
Çok şeker cnm rengine bayıldım :) benimde cinsiyet değişmezse kız olcak nasıl heves ediyorum.. güle güle giydir inş.. yaşadığım yerde hava kuru sıcak.. temmuz sıcak oluyor ama bilemedimki alışveriş yapmaya başlıyacam kafamda oluşturmam lazım.. bi iki takım uzun aliyim onun dışında kısamı alsam battaniyeyede sarılmaz valla düşün düşün
Arkadaşlar belki mevzusu geçmiştir ama sayfalar çoğalmış okuyamadım hepsini. Ben kan ilacını özellikle içtiğim zaman kalbimde çarpıntı başlıyor , bir süre de devam ediyor aralıklarla. Doktor randevum da hafta sonu soramadım henüz, normal mi bileniniz var mı ? Bide en büyük sorunum kabızlık ve basur . Ne yapacağımı şaşırdım , tuvalete gitmek ölüm gibi
Canim zibin setleri zaten uxun kollu hep kisa kollusu varmi gormedim icinede atletle usumez herhalde sehire gore degisir tabi..izmir icin yeterli sanirim :))KıZlar biz hastane takımı rlbise falan almadık daha..oğlumda nisan doğum olduğu için uzUn kollu almıştım haziran ayına kadar uzun giydi.. şimdi bebek üşür diyorlar hastane cıkısı uzun kollu oluyor zaten onun dışındakileri nasıl aldınız evin içi dışarıya göre daha serin olur.. ayy yaz ayını unuttum valla :)
Hayirli olsun canim saglikla gelsin guzel kizin..endiselenme bence birsey olmaz bende tedirgin olmustum beyin gelisimlerini goremiyorum demisti doktorumuz ayrintilida bir problem cikmadi.insallah sizde guzel haberler alirsiniz canim..Merhaba kızlar
Doktordan geliyoruz cinsiyetimiz netleşti KIZIM geliyoooorrrAl_pi teyzesi bizi de eklermisin lütfen.
Ufak bir sıkıntımız var plasenta nın üstünde kanama var baloncuk halinde ayrıntılı ult girmem gerekli, bu durumu yasayan var mı kızlar ??? Biraz canım skıldı inş. kötü birşey olmaz
Olurmu canim bilgiye cok ihtiyacimiz var deneyimler onemli..tabi cocuklar degisik huylarda oluyor ama ilk etapta hazirlikli olmak istiyorum bende..ay masallah Allah kolaylik versin yengenlerede :)Amin canım inş hala yatak odasında uyuyolar canım geceleri sıkıntı hala çocuk odasında iki ablası daha var uykulrı düzene girince almayı düşünüyo yengem odaya çünkü çocuklar okula gidiyo yan odadan bile ayaklandıkları oluyo çünkü onlar deneyimli olduğu halde ikiz olunca ilk başta bi acemilik oluyo tektede öyle her çocuk farklı ama düzen sağlayınca kolaylaşıyor uyum sağlanıyor bi şekilde geniş bir park aldı yengem mahallesinde ikiz büyütenler varmış onlarla görüştü öyle tavsiye etmişler sonra tekrar aynısından aldılar bazıları çok sallnmak istiyo bazıları pışpışla uyuyo parkın sallanması onlara yetti ama komşuları ayrıyeten hamak türü almışlar bi tane çok ağladıkları için bide taşımak içinde ama bizimkilere gerek olmadı canım çok uzun oldu kusura bakma sağlıcakla kıcana alır sağlıcakla büyütürsün inş
Saglikla gelsin canim masallah hayirlisi olsun :)sonunda biz de öğrendik cinsiyet. oğluşumuz olacakmış.Al_pi canım bizi de eklermisin? temmuz ayı erkek popülasyonu olcak kesin :)
Cok duzenli kullaniyorum canim aslinda her sabah 8 de iciyorum. Benim kan degerlerim her zaman cok iyi olmustur ben de acaba ilac fazla mi geliyor diye dusunmustum.Canım bnde merdiven çıkarken özellikle normalde de oluyodu kan hapımı düZenli kullanmay başladım azaldı sağlık ocağında aile hekimi aksatma kansızlığın belirtisi demişti içerken bişey olmuyor ama bana doktorunada kabızlığı söyle mutlaka yengemde ileri derecede basur vardı toz bi laç kullandı hamilelik boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?