2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun canım, kızlar yine atakta
Bir sorun olmayacaktır inşAllah

valla vücut da istiyo zaten. ben yağlandıktan kısa bir süre sonra bakıyorum eser kalmamış deri hemen emmiş oluyor.
Aynen vücut istiyor canım bende yaglandiktan sonra bakıyorum birsey kalmamış çok susuz kalıyor galiba vücut da ama yağlanma olayını artık banyo sonrası yapmicam sadece göğüs karın Baseni sabahları da yaglicam yoksa benim gidişat sinanay

Arkadaşlar belki mevzusu geçmiştir ama sayfalar çoğalmış okuyamadım hepsini. Ben kan ilacını özellikle içtiğim zaman kalbimde çarpıntı başlıyor , bir süre de devam ediyor aralıklarla. Doktor randevum da hafta sonu soramadım henüz, normal mi bileniniz var mı ? Bide en büyük sorunum kabızlık ve basur . Ne yapacağımı şaşırdım , tuvalete gitmek ölüm gibi

Selam kızlarr bende heyecan dorukta yarın doktor randevum var hamile kalmadan önce en çok begendiğim ve memnun kaldıgım doktora gidicem yarın hamile olarak ilk kez onda doğum yaparım allah izin verirse 12. Haftada özel de bir doktor bizim sormamız üzerine kıza benziyor ama kesin değil dedi ben de hala emin olamadıgımız için hala cinsiyet bilmiyorum inşallah yarın gösterir bebişimizzz dua edin kızlar:)) bu arada 18 hafta 1 günlüğüm:) hareketler başladı bende hareketlerini hissediyorum ne zaman vursa hissediyorum harika birşey bu :)

Amin canım inş hala yatak odasında uyuyolar canım geceleri sıkıntı hala çocuk odasında iki ablası daha var uykulrı düzene girince almayı düşünüyo yengem odaya çünkü çocuklar okula gidiyo yan odadan bile ayaklandıkları oluyo çünkü onlar deneyimli olduğu halde ikiz olunca ilk başta bi acemilik oluyo tektede öyle her çocuk farklı ama düzen sağlayınca kolaylaşıyor uyum sağlanıyor bi şekilde geniş bir park aldı yengem mahallesinde ikiz büyütenler varmış onlarla görüştü öyle tavsiye etmişler sonra tekrar aynısından aldılar bazıları çok sallnmak istiyo bazıları pışpışla uyuyo parkın sallanması onlara yetti ama komşuları ayrıyeten hamak türü almışlar bi tane çok ağladıkları için bide taşımak içinde ama bizimkilere gerek olmadı canım çok uzun oldu kusura bakma sağlıcakla kıcana alır sağlıcakla büyütürsün inş

Canım bnde merdiven çıkarken özellikle normalde de oluyodu kan hapımı düZenli kullanmay başladım azaldı sağlık ocağında aile hekimi aksatma kansızlığın belirtisi demişti içerken bişey olmuyor ama bana doktorunada kabızlığı söyle mutlaka yengemde ileri derecede basur vardı toz bi laç kullandı hamilelik boyunca

Çok şeker cnm rengine bayıldım :) benimde cinsiyet değişmezse kız olcak nasıl heves ediyorum.. güle güle giydir inş.. yaşadığım yerde hava kuru sıcak.. temmuz sıcak oluyor ama bilemedimki alışveriş yapmaya başlıyacam kafamda oluşturmam lazım.. bi iki takım uzun aliyim onun dışında kısamı alsam battaniyeyede sarılmaz valla düşün düşün

Sağol canım bizde değişir mi diye geçen haftaya kadar bekledik ama kesin kız dendi artık darısı size
Müslin battaniyelere baktın mı canım, rahatlıkla sarılır müslin ile terletmiyor, terlese bile emiyor çok terleyen bir oğlum var inanılmaz memnun kaldım, hatta ben banyo havlusu içine bile kullanmıştık, mutlaka bi bakmanı öneririm

Nabız hızlanması bende de var ama kan hacmi artmasına bağladı dahiliye dru, düzenli olarak devam et devam ederse druna söyle mutlaka, şu kan hapı bir beni mi ishal yapıyor acaba
Dra söylersen hamilelikte kabızlık için ilaç veriyorlar ileriki zamanlarda basura çevirip doğumu etkilemesin diye

Canim zibin setleri zaten uxun kollu hep kisa kollusu varmi gormedim icinede atletle usumez herhalde sehire gore degisir tabi..izmir icin yeterli sanirim :))

Hayirli olsun canim saglikla gelsin guzel kizin..endiselenme bence birsey olmaz bende tedirgin olmustum beyin gelisimlerini goremiyorum demisti doktorumuz ayrintilida bir problem cikmadi.insallah sizde guzel haberler alirsiniz canim..

Olurmu canim bilgiye cok ihtiyacimiz var deneyimler onemli..tabi cocuklar degisik huylarda oluyor ama ilk etapta hazirlikli olmak istiyorum bende..ay masallah Allah kolaylik versin yengenlerede :)
Amin amin canim insallah hepimiz saglikla alalim kucagimiza yariladik yolu sayilir sagol tatlim

Cok duzenli kullaniyorum canim aslinda her sabah 8 de iciyorum. Benim kan degerlerim her zaman cok iyi olmustur ben de acaba ilac fazla mi geliyor diye dusunmustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…