2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ishal olmayi ozler oldum kuzenim normal dogum yapmisti ve basurun acisi dogum sancimdan daha beter demisti. Ama hafta sonu doktora danisicam mutlaka canim.

Cok duzenli kullaniyorum canim aslinda her sabah 8 de iciyorum. Benim kan degerlerim her zaman cok iyi olmustur ben de acaba ilac fazla mi geliyor diye dusunmustum.
Benimde ilk başta iyi çıkmıştı üç ay dolunca iyide beslenemiyorum zaten birden çarpıntım baş dönmem filan oldu bi kan sayımı yaptıralım dedi doktor demir ilacı verdi sonra fazlası olunca nasıl bir etki oluyor hiç bilmiyorum inan doktoruna sor yinede önlem herzaman iyidir

Bir arkadaşım tek bir bebeğe dört tane yatakyani beşik türü şey almıştı hatırlıyorum onda uyumuyor onda ağlıyor vs vs yinede engel olamamışlardı yani ağlamasına bazen de abartılıyo galiba sallanır alırsın sabite geçersin yada sabit alırsın sallanan alırsın filan anlıyorum da bilemedim ben oğlumu yanımda büyüttüm sürekli göğsümde çekince uyanıyordu naptımsa olmadı yatak bi şşe yaramadı ilk sene bi arkadaşımda inat etti illa yatanda uyucak die yanına alınca susuyodu yata bırakınca ağlıyodu sonra dayanamadı bir iki ay savaştan sonra yanına aldı işk etapta gerekli olanları alıp gerisini ihtayaca göre alma taraftarıyım sonuçta ayamıza kadar geliyo artık ikizlerde de yengem baya aldı önceki çocuklardanda vardı yinede alt yetiremedi her kaka çıkıyodu üç üst lazım olduysa altı alt lazım oldu haziranda doğdular ama ısıtamadılar hep ikitane alt giydiler demem o ki yaşayıp anlıcaz ilkde olsa üçde olsa :))))

Hakkimizda hayirlisi diyelim canim Allah hepimize kolaylik versin :)

Kızlar herkese selam
İşyerine sonunda söyledim bilenler biliyor baslayalı 3ay olmuştu hamile kaldım.yeni basladıgım icinde söyleyemedim ta ki bugüne kadar.önce bir yöneticime söyledim o benim moralımı baya bozdu."sevindim canım hayırlı olsun" dedi önce sonra ise "acık konusmak gerekirse 1 yılı doldurmadan hamile kalmıs olman hoş karsılanmaz, ki bunu işe girerken söyledigimizi düşünüyorum" dedi.ben de plansız oldugunı söyledim yapcak bişey yok hyırlı olsun sen kaç yıllık evliydin niye beklemistin faln dedi ama lafıda koydu yukarda yazdıgım gibi."yapmam gereken birşey var mı" dedim raporunu ik ya verirsin erken cıkıs icin dedi(şirkette normalde cıkıs 18:00, hamileler 16;30da cıkıyor) sinirimden aglıyacaktım ben daha farklı bekliyordum, işten cıkarsalar bile bayan yönetici sonucta arka planda halleder ama kalkar öper tebrik eder diye düsünmüştüm.neyse diger bayan yöneticime söyledim o gayet güzel karsıladı güldürdü beni güzel güzel muhabbet ettikte moralim düzeldi.bakalım daha üst yönetime cıkınca neler olcak.cıkarırlarsada cıkarsınlar hiçte onemsemiyorum artık üstümden yük kalktı.ben 1 aydır bebegimi görmemiisim bişey oldu mu olmadı mı korkusuyla yasarken bir de bunları yasıyorum.neyse her işte vardır bir hayır...

Olsun guzelim bosver herkes ayni hassasiyette ve anlayista olmuyor malesef bizdede gebeligi ohhhh erkenden cikiyorsun diyerek karsiliyorlar :) sen zaten hazirladin kendini cikarsalarda uzulmezsin en azindan avantajin erken cikmak olacak dinleneceksin..hayirlisi olsun diyelim

Aynen öyle canım ben de oyle düsünüyorum artık cıkarırlarsa da cıkarsınlar...bugün stres olmama degmezmis onu anladım.bir de karnım cok cıkmadı benim bebegide hissedemiyorum 1 aydır da doktora gitmedim.cok endiseliyim bebege birsey olmuştur diye

Güle güle giydir inşallah bi okadar da yazsan okurdum ilgi alanım Rabbim o günü göstersin bize hepimize inşallah

Yok canim endise etme saglikla buyuyordur bebis annesi 2 hafta sonra hissetmeye baslarsin ben ilk sizi seklinde hissettim minik bir elektrik carpmasi gibi cok degisik bir his tarifleyemiyorum :))

Güle güle giydir inşallah bi okadar da yazsan okurdum ilgi alanım Rabbim o günü göstersin bize hepimize inşallah
Amin canim hepimize insallah.deneyimsiz olunca herkesden birsey ogrenmek istiyorsun bende oyleyim beraberce deneyimlicez artik :)

Canım internettenmi aldın adı ne sitenin bende bakayım bu

Benim ilk bebeğim Eylül'de geldi eylülde kısa kollu zibinlar giydirdim evde Ekim de uzun kollulara geçtik temmuzda çok terler bebisler kısa kol giydirmek gerekir diye düşünüyorum zibinlar kısa kol alırız bide alt üst takımlar oluyor onlarida uzun kollu alırız en azından sabahları zibinla dururlar evde akşamda altlı üstlü takımı giydirebilirz duruma göre zibini atlet niyetine düşünün zaten

Bende 1 haftadır hareketlerini iyi hissediyorum baya itekliyor tekmeleriyle başlarda elinizi koyunca değilde içinizde bişey oluyormus gibi hissediyorsunuz hafif şeyler sonra dokununcada sert tekmeler hissediyorsunuz başta anlamak çok zor tekmeler başlayınca işte bu bebeğim diyorsunuz zaten ve karnın alt tarafında hissediliyor

kizlar belirtileriniz gecti mi tamamen? ben 16 oldum, eski istahim bile geri geldi, sanki goguslerim de eski haline donmus gibi. Biraz korktum. Bazen agzimda aci bi tat oluyor sadece.

Ama haksızmıyım :) ben sırt üst yattığımda geriliyor karnım hemen tekmeliyor kızım :)

Zayıf hamile kaldıysa emin ol bebeğini hissedyorsundur. Kilolu hamile kalıp benden 10 gün önde olan arkadaşlar bile hissedemeyebikiyo. Valla babamız bile hissediyo onlarda gazsa içimde patlamaya hazır bomba var kaçın :)

Valla hala gazdır diyenler korksun benden. Gazımla patlatırım onları :) 19.haftamıza girdk artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…