- 3 Ekim 2015
- 1.257
- 1.707
- 133
- 38
Var cnm oğlumdan kalan üçtane var birini hiç kullanmamıştım onuda kıza kullanırı. Gerçekten müslin bezler hayat kurtarıcıSağol canım bizde değişir mi diye geçen haftaya kadar bekledik ama kesin kız dendi artık darısı size
Müslin battaniyelere baktın mı canım, rahatlıkla sarılır müslin ile terletmiyor, terlese bile emiyor çok terleyen bir oğlum var inanılmaz memnun kaldım, hatta ben banyo havlusu içine bile kullanmıştık, mutlaka bi bakmanı öneririm
hastane cıkısları uzın oluyor.. bnde onun dısında uzunmu kısamı almalıyım diye düşünüyorum.. 40 cıkınada kadar uzun giyer ondan sonra kısayamı geçsek..Canim zibin setleri zaten uxun kollu hep kisa kollusu varmi gormedim icinede atletle usumez herhalde sehire gore degisir tabi..izmir icin yeterli sanirim :))
Cam degilmi cnm bunlar ben cam saniyorum amaCanim ben aynisindan aldim kullananlar cok memnunmuş avent iyi bir marka ama cam olmaması biraz kafami karıştırmadi değil
Yok değil malesefCam degilmi cnm bunlar ben cam saniyorum ama
Drlar kizmis arkadasima kendin nasil giyiyorsan bebegide oyle giydir diye yaz icin :)cok heyecanli bir surec sizler deneyimli annelersiniz benim gozum korkuyor..Evt
hastane cıkısları uzın oluyor.. bnde onun dısında uzunmu kısamı almalıyım diye düşünüyorum.. 40 cıkınada kadar uzun giyer ondan sonra kısayamı geçsek..
Selam kızlar. Aranızda bebeğini hisseden var mı? Özellikle öğlen ve akşam yatağa yattığımda kasık kısımlarına yakın karnımda bi seyirme oluyor. Hani göz seyirir ya öyle. Bir yda iki defa atıp duruyor. İlk bebeğim :) tecrübeli değilim.. çok nadir oluyor ama.. bazen hiç olmuyor bile. Acaba gaz falan varda ben mi karıştırıyorum..
Al_pi Nerelerdesin, sesin çıkmıyor. Ev işiyle mi uğraşıyorsun?
Günaydin Herkese Beni sormussunuz sagolun kizlar .. Bugun evim geliyor Gittik yukledik evimizi vedalastik geldik dün gece ..Sagolsun kizim bu surecte bana cok yardimci oldu hic üzmedi beni yolculuk sırasinda
Allah kolaylik versin canim esyayida eve attinmi yerlesirsin hemencik..amin canim saglikla insallah..Günaydin Herkese Beni sormussunuz sagolun kizlar .. Bugun evim geliyor Gittik yukledik evimizi vedalastik geldik dün gece ..Sagolsun kizim bu surecte bana cok yardimci oldu hic üzmedi beni yolculuk sırasinda
Bir suru kisi cinsiyeti ögrenmis hepinizi not ettim tek tek bugun eklemeye calisacagim Hepimiz prens yada prenseslerimizi saglikla kucagimiza alalim insallah ..
inşallah çok teşekkür ederimHayirli olsun canim saglikla gelsin guzel kizin..endiselenme bence birsey olmaz bende tedirgin olmustum beyin gelisimlerini goremiyorum demisti doktorumuz ayrintilida bir problem cikmadi.insallah sizde guzel haberler alirsiniz canim..
yok canım zayıf hamile kalmadım tedavıden sonra cok kılo aldım ben ama cok da kılolu deılım suan 66 olmusum ama mınyondum yıne de 2gundur hıssedıorm gaz gıbı deıl sankı cok derınde bırsey oynuyor bı ıkı dakıka sonra gecıyor ınsallah kuvvetlı hıssedecegım zamanlar gelır:))Zayıf hamile kaldıysa emin ol bebeğini hissedyorsundur. Kilolu hamile kalıp benden 10 gün önde olan arkadaşlar bile hissedemeyebikiyo. Valla babamız bile hissediyo onlarda gazsa içimde patlamaya hazır bomba var kaçın :)
Minyonsanda hissedebilmen normal. Ben hem zayıf hem minyonum :)yok canım zayıf hamile kalmadım tedavıden sonra cok kılo aldım ben ama cok da kılolu deılım suan 66 olmusum ama mınyondum yıne de 2gundur hıssedıorm gaz gıbı deıl sankı cok derınde bırsey oynuyor bı ıkı dakıka sonra gecıyor ınsallah kuvvetlı hıssedecegım zamanlar gelır:))
inşallah birşey çıkmaz canımArkadaslar cok acil bakin lutfen aksam doktorum aradigindan beri uyku uyumadim ikili testimde hic bir sorun cikmamisti dortlu teste girdim noral tup defekti riski cikti 1/50 cok korkuyorum.. seneler sonra mucize bir tup bebek bugun ayrintili ultrasona giricem Allah askina dua edin bana.. bisey cikmasin Allahim lutfen
çok teşekkür ederim. hepimizinki inşallahSaglikla gelsin canim masallah hayirlisi olsun :)
Dualarım seninle canım tez zamanda gArkadaslar cok acil bakin lutfen aksam doktorum aradigindan beri uyku uyumadim ikili testimde hic bir sorun cikmamisti dortlu teste girdim noral tup defekti riski cikti 1/50 cok korkuyorum.. seneler sonra mucize bir tup bebek bugun ayrintili ultrasona giricem Allah askina dua edin bana.. bisey cikmasin Allahim lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?