2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Var cnm oğlumdan kalan üçtane var birini hiç kullanmamıştım onuda kıza kullanırı. Gerçekten müslin bezler hayat kurtarıcı

Evt
Canim zibin setleri zaten uxun kollu hep kisa kollusu varmi gormedim icinede atletle usumez herhalde sehire gore degisir tabi..izmir icin yeterli sanirim :))
hastane cıkısları uzın oluyor.. bnde onun dısında uzunmu kısamı almalıyım diye düşünüyorum.. 40 cıkınada kadar uzun giyer ondan sonra kısayamı geçsek..

Evt

hastane cıkısları uzın oluyor.. bnde onun dısında uzunmu kısamı almalıyım diye düşünüyorum.. 40 cıkınada kadar uzun giyer ondan sonra kısayamı geçsek..
Drlar kizmis arkadasima kendin nasil giyiyorsan bebegide oyle giydir diye yaz icin :)cok heyecanli bir surec sizler deneyimli annelersiniz benim gozum korkuyor..
Bacaklarim cok agriyor baldirlarim dusundukce stresmi yapiyorum kendime:)

Ne zamandır girmiyodun girdiğimde de bu yorumu görünce yazmadan geçenedim :) öncelikle iyi geceler herkese.. ben 15. Haftalar kıpırdanmalar hıssettım ama bebeğe yormadım çok bağırsak hareketidir dedim ama daha farklı oldugunu anlıyodum. Sonrasında elimi karnıma koyunca daha iyi anladım bebek hareketi olduğu. Suan 18. Haftanın içindeyim ve nadir de olsa sert tekmelerini hissediyorum harika bi duygu

Al_pi Nerelerdesin, sesin çıkmıyor. Ev işiyle mi uğraşıyorsun?

Al_pi canim nasilsin yerlesiyorsun sanirim Allah kolayliklar versin canim
Günaydin Herkese Beni sormussunuz sagolun kizlar .. Bugun evim geliyor Gittik yukledik evimizi vedalastik geldik dün gece ..Sagolsun kizim bu surecte bana cok yardimci oldu hic üzmedi beni yolculuk sırasinda
Bir suru kisi cinsiyeti ögrenmis hepinizi not ettim tek tek bugun eklemeye calisacagim Hepimiz prens yada prenseslerimizi saglikla kucagimiza alalim insallah ..

Allah kolaylik versin canim esyayida eve attinmi yerlesirsin hemencik..amin canim saglikla insallah..

Hayirli olsun canim saglikla gelsin guzel kizin..endiselenme bence birsey olmaz bende tedirgin olmustum beyin gelisimlerini goremiyorum demisti doktorumuz ayrintilida bir problem cikmadi.insallah sizde guzel haberler alirsiniz canim..
inşallah çok teşekkür ederim

yok canım zayıf hamile kalmadım tedavıden sonra cok kılo aldım ben ama cok da kılolu deılım suan 66 olmusum ama mınyondum yıne de 2gundur hıssedıorm gaz gıbı deıl sankı cok derınde bırsey oynuyor bı ıkı dakıka sonra gecıyor ınsallah kuvvetlı hıssedecegım zamanlar gelır:))

Minyonsanda hissedebilmen normal. Ben hem zayıf hem minyonum :)

Arkadaslar cok acil bakin lutfen aksam doktorum aradigindan beri uyku uyumadim ikili testimde hic bir sorun cikmamisti dortlu teste girdim noral tup defekti riski cikti 1/50 cok korkuyorum.. seneler sonra mucize bir tup bebek bugun ayrintili ultrasona giricem Allah askina dua edin bana.. bisey cikmasin Allahim lutfen

inşallah birşey çıkmaz canım

Dualarım seninle canım tez zamanda g
iyi haberlerini alalım inşallah. sen de yüreğini ferah tut. iyi düşün iyi olsun. evrene iyi olacak diye enerji sal

Cok saolun arkadaslar var mi etrafinda boyle birsey duyan ama saglikli bebekler dunyaya getiren perisan oldun geceden beri uyumadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…