- 27 Aralık 2011
- 284
- 133
- 123
seni çok iyi anlıyorum. benim de kabızlık problemim vardı. neler denedim neler. kayısıyı kaynatıp içtim her sabah aç karnına, posalı meyveler, içecekler... hiç biri fayda etmedi. en sonunda dr.um artık dulcosoft die bir şurup verdi. işte bu dedim. zaten hamile ve emziren anneler için üretilmiş bir şurup. gönül rahatlığıyla içiyorum.Arkadaşlar belki mevzusu geçmiştir ama sayfalar çoğalmış okuyamadım hepsini. Ben kan ilacını özellikle içtiğim zaman kalbimde çarpıntı başlıyor , bir süre de devam ediyor aralıklarla. Doktor randevum da hafta sonu soramadım henüz, normal mi bileniniz var mı ? Bide en büyük sorunum kabızlık ve basur . Ne yapacağımı şaşırdım , tuvalete gitmek ölüm gibi
Kalbini ferah tut bişi çıkmayacak inşaallah. Hem ikili normalmiş stres yapıp bebeğini de üzmeArkadaslar cok acil bakin lutfen aksam doktorum aradigindan beri uyku uyumadim ikili testimde hic bir sorun cikmamisti dortlu teste girdim noral tup defekti riski cikti 1/50 cok korkuyorum.. seneler sonra mucize bir tup bebek bugun ayrintili ultrasona giricem Allah askina dua edin bana.. bisey cikmasin Allahim lutfen
Canim korkma ve dua et senin ki ihtimal çıkmış belki de ultrason da hicbirsey görünmeyecek benim abimin kızda ultrasonla belirlendi belindeki omurlarda açıklık vardı hemde büyükçe Dr ya yapanır ya da bu şekilde açık doğar zamanla kendini kapatır dedi. Tabi bizimkiler çok üzüldü çünki down sendromu riski de yüksekti kuzumuzun. Gelinimiz Allah a sığındı çok dua etti beslenmesine dikkat etti ve 7. Ayda kontrolde kapandığını öğrendik sakin korkma senin ki henüz sadece olabilir lik ihtimali var değil yani dua et Kötü birsey çıkmayacak Allah büyükArkadaslar cok acil bakin lutfen aksam doktorum aradigindan beri uyku uyumadim ikili testimde hic bir sorun cikmamisti dortlu teste girdim noral tup defekti riski cikti 1/50 cok korkuyorum.. seneler sonra mucize bir tup bebek bugun ayrintili ultrasona giricem Allah askina dua edin bana.. bisey cikmasin Allahim lutfen
Allah razi olsun insaallah olmaz boyle bisey Rabbim kimsenin basina vermesin dua edin nolurCanim korkma ve dua et senin ki ihtimal çıkmış belki de ultrason da hicbirsey görünmeyecek benim abimin kızda ultrasonla belirlendi belindeki omurlarda açıklık vardı hemde büyükçe Dr ya yapanır ya da bu şekilde açık doğar zamanla kendini kapatır dedi. Tabi bizimkiler çok üzüldü çünki down sendromu riski de yüksekti kuzumuzun. Gelinimiz Allah a sığındı çok dua etti beslenmesine dikkat etti ve 7. Ayda kontrolde kapandığını öğrendik sakin korkma senin ki henüz sadece olabilir lik ihtimali var değil yani dua et Kötü birsey çıkmayacak Allah büyük
Insallah iyi sonuclar alirsin canim. Dualarimiz seninleAllah razi olsun insaallah olmaz boyle bisey Rabbim kimsenin basina vermesin dua edin nolur
Yaz da olsa bir süre ozellikle ilk dogdugunda sicacik ortamdan cikan bebegi ince ama uzun kollu kıyafet ile durdurma taraftarıyım.cunku kendi vucut isilarini ayarlayamiyirlar ilk başta.zamanla kisa kollu takilirlar.bir kat uzun kollu düşünüyorum bn ilk etaplardaEvt
hastane cıkısları uzın oluyor.. bnde onun dısında uzunmu kısamı almalıyım diye düşünüyorum.. 40 cıkınada kadar uzun giyer ondan sonra kısayamı geçsek..
Allah razi olsun insaallah iyi olur sonuclariInsallah iyi sonuclar alirsin canim. Dualarimiz seninle
Amin canım inşallah sadece endiselendiginle kalırsın. Allah yardimcin olsun içini ferah tutmaya çalış maalesef o testler Hep ihtimalleri gösteriyor ihtimal yüzdesi düşük çıkıp bebeklerimizde herhangi birsey de olabilir bilemiyoruz hepsi güzel Rabbime emanetAllah razi olsun insaallah olmaz boyle bisey Rabbim kimsenin basina vermesin dua edin nolur
Çok ishal ve şurupta iyi değil canimseni çok iyi anlıyorum. benim de kabızlık problemim vardı. neler denedim neler. kayısıyı kaynatıp içtim her sabah aç karnına, posalı meyveler, içecekler... hiç biri fayda etmedi. en sonunda dr.um artık dulcosoft die bir şurup verdi. işte bu dedim. zaten hamile ve emziren anneler için üretilmiş bir şurup. gönül rahatlığıyla içiyorum.
Bu testler bizi üzüyor, benim ikili testim riskli çıkmıştı, cok zor günler geçirdim, yaptirdigim kan testi temiz çıktı Alla'a şükürler olsun. .Bişey çıkmaz büyük ihtimalle, üzülme dicem ama çokk zor, seni çok iyi anlıyorum. Insallah herşey iyi çıkar, dualarım seninle.Arkadaslar cok acil bakin lutfen aksam doktorum aradigindan beri uyku uyumadim ikili testimde hic bir sorun cikmamisti dortlu teste girdim noral tup defekti riski cikti 1/50 cok korkuyorum.. seneler sonra mucize bir tup bebek bugun ayrintili ultrasona giricem Allah askina dua edin bana.. bisey cikmasin Allahim lutfen
Bilmiyorum ki canım ya kızımda ikili temiz çıkınca dr diğerlerini istemedi şimdi oğlum da ikilide temiz çıkmıştı üçlü yaptırdı oda şükür iyi çıktı ya fazla test yaptırmıycam artık yavrum sağlıklı rabbime emanet diyip bekliycem yoksa gerginlik stresle yavrularımızıda üzüyoruz başka bişi diil seninde temizse hiç stres yapma canımIkili test sonucu iyiyse uclude risk cikarmi
Ikili sonucum'temiz cikti uclude bir ay sonra yapilacak aynen alahha emanet yavrularimizBilmiyorum ki canım ya kızımda ikili temiz çıkınca dr diğerlerini istemedi şimdi oğlum da ikilide temiz çıkmıştı üçlü yaptırdı oda şükür iyi çıktı ya fazla test yaptırmıycam artık yavrum sağlıklı rabbime emanet diyip bekliycem yoksa gerginlik stresle yavrularımızıda üzüyoruz başka bişi diil seninde temizse hiç stres yapma canım
Allah razi olsun aksam bes bucukta ayrintili ultrasona cagirdi doktor ona gidicem ikili de bi sorun cikmayinca ucuncuyu formalite olsun diye yaptirmistik bin pisman oldum dunden beri Allahim hayirlisiyla bisey cikmasin bi daha test falan yaltirmak istemiyorum Hepimizin evlatlari Allaha emanetBu testler bizi üzüyor, benim ikili testim riskli çıkmıştı, cok zor günler geçirdim, yaptirdigim kan testi temiz çıktı Alla'a şükürler olsun. .Bişey çıkmaz büyük ihtimalle, üzülme dicem ama çokk zor, seni çok iyi anlıyorum. Insallah herşey iyi çıkar, dualarım seninle.
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz. Dualarımız sizinle. Ancak o nöral tüp defekti AFP testiyle belirleniyor, o da genelde üçlü ya da dörtlü testle birlikte yapılıyor. bir de üçlü test kötü çıktı diye düşünüp üzmeyin kendinizi. Sadece bir risk bu dua edin bol bol.Allah razi olsun aksam bes bucukta ayrintili ultrasona cagirdi doktor ona gidicem ikili de bi sorun cikmayinca ucuncuyu formalite olsun diye yaptirmistik bin pisman oldum dunden beri Allahim hayirlisiyla bisey cikmasin bi daha test falan yaltirmak istemiyorum Hepimizin evlatlari Allaha emanet
Benim ikili iyi dediler, Uclude normal risk var dedi. Cok takilmadim. Bana kalsa yaptirmazdim dr istedi diye yaptirdim.Ikili test sonucu iyiyse uclude risk cikarmi
Allah yardımcın olsun insallah hic birsey cıkmaz iyi haberlerini alırızArkadaslar cok acil bakin lutfen aksam doktorum aradigindan beri uyku uyumadim ikili testimde hic bir sorun cikmamisti dortlu teste girdim noral tup defekti riski cikti 1/50 cok korkuyorum.. seneler sonra mucize bir tup bebek bugun ayrintili ultrasona giricem Allah askina dua edin bana.. bisey cikmasin Allahim lutfen
Olabiliyor canım, bir tanıdığın ikili testi iyiymiş, üçlüsü riskli çıkmış, amniyosentez yaptırmış, temiz çıkmış, sağlıklı çocuğu. .Bu testlerden nefret ettim, benim 1 ayımı zehir etti.Ikili test sonucu iyiyse uclude risk cikarmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?