2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet yaaa alah saglikla sihatle dogurup kucagimiza alalim isalhh bu sikintilar doguma kadar bitmez heralde

Biz 16+6 da 195 gramdık,hareketlerini de hissediyorum şuan tam 17 haftalık Tabi zayıf olmanın avantajı.. Göbeğim çok az oldugundan ve yağsız oldugundan heralde :))

Günaydın herkesciklere uykusuz geçen 2 geceden sonra deliksiz 8saat uyudum sanırım deliksizdi tuwalete kalktım mı anımsamıyorum :) güpgüzel birgün olsun inşallah
Masallah canim benim hic okadar uzun olmuyoo 2 4 6 cift saatlere tamis durumdayim uykuya dalmamda yarim saati buluyo..cok wc kalkiyorum galiba

Off ne güzell yaaa :) bnde bi an önce tekmelesin istiyorumm

Kızlar Dr dan geliyorum pamuk prensesimiz tescillendi hersey yolunda şükür şimdi kızıma hediye zamanı bu arada ayrıntılı için mart ayına randevu aldık 594 tl aman Yarabbim dedim ama yapacak birsey yok minigim iyi olsun da yapacak birsey yok

Hayırlı olsun canım güzel kızınız sağlıkla doğsun inşallah. BEnde bir hastaneye sordum 600 dedi sen bu fiyatı nerden aldın? Doktorumun oldupu klinikte 350 sanırım oraya yaptıracağım

Kızlar bugün Cerrahpaşa gebe takipte kontrolüm vardı,
bebeğe giden damarlardan birinde daralma gördü,
tek başına birşey ifade etmez daralma dedi,
tansiyonum ve bebek gelişimi iyiymiş çok şükür ama
daha önceden de geçirdiğim için preeklampsi (gebelik zehirlenmesi) riski var,
detaylı da profesör görecek o daha iyi bilgi verir dedi,
Ama tabii benim moralim çok bozuldu, bakan öğrenciydi öyle olunca eşim çok üstünde durma stress yapma diye kızıyor çünkü maalesef stress bu hastalığı ilerleten bir durum,
Şimdilik günde 3kez tansiyon takibi yapıcam, dua edin inşAllah ya yanlış görmüştür yada ilerlemeyecek bir durumdur, daha çok küçük bebeğim 300gr, ilerlerse düşünmek bile istemiyorum

meraba kızlar uzun zamandır forumu takip edemiyordum. Biraz göz gözdirdim cinsiyetler belirlenmiş. Sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip eder Allah'ım. Benimde nasip olursa kızım olacak. Bugün biraz canım sıkıldı. İkili testimde hiçbir problem görünmedi hatta her kontrolümde detaylıca bebeği inceliyordu dr.um gayet sağlıklı görünüyordu. Bugün 4'lü tarama testimin sonucunu almaya gittiğimde bir şok yaşadım. Trisomy 21 225/1 riskli çıktı. Doktor amniyosentez veya nifty testi önerdi. Ama dünyam başıma yıkıldı resmen. Bi kaç arkadaşımız daha var sanırım benimle aynı durumu yaşayan. Allah'ım yardımcımız olsun. Ne yapacağımızı bilemedim. Amniyosentezin düşük riski varmış. Diğeri de doğumdan pahalı maşallah. ne yapacağımı bilemedim. Sorun çıksa da aldıramam diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım sizce? veya bu durumları yaşayıp doğum yapan varmı çevrenizde filan

Gozun aydin canim masallah :) malesef ozeller pahali oluyor hersey minislerimiz icin

Cnm hiç stres yapma.. sürekli kontrol edersin dikkat edersin ilkinde tecrübesizdin bunda herşeyin bilincindesin. Dualarım seninle

Icini ferah tut canım, bişey olmaz inşallah. Rahat olmaya çalış, elinde değil biliyorum ama bebeğin için. Inşallah prof.guzel şeyler söyler de için rahatlar.

Merhaba.Bu testler sadece bizi strese sokuyor. Benim ikili testim de riskli çıkmıştı, amniyosentez onerdiler ama ben risk almak istemedim nifty testini yaptırdım, şükürler olsun ki sonucum temiz geldi.Ultrasonda bi problem görünmüyor sa riske girme derim, imkanin varsa nifty testini yaptır. Evet biraz pahalı ama değer. 5.000 tl bile olsa yaptırırdım inan..Bekleme sürecinde sürekli forumları okudum ve böyle riskli çıkıpta sağlıklı doğum yapan çok kişi gördüm, umut oldular bana.Hatta bi arkadaşımında riskli çıkmış ikili testi, nifty testini yaptırmış temiz çıkmış. Çocuğunu sağlıkla kucağına aldı. .

Hayırlı olsun canım güzel kızınız sağlıkla doğsun inşallah. BEnde bir hastaneye sordum 600 dedi sen bu fiyatı nerden aldın? Doktorumun oldupu klinikte 350 sanırım oraya yaptıracağım
Cok saol tatlim :)Canim ankara da yaşıyorum başkent hastanesinde aldığımız fiyat özel muayehane değil Dr perinatoloji hocası ama vakif universitesi burası ama yinede bana uçuk geldi Fiyat

Gozun aydin canim masallah :) malesef ozeller pahali oluyor hersey minislerimiz icin
Allah razı olsun tatlım minigim bugün biraz sessizdı hatta ilk sirtini döndü bize gece uykusuzluğum yüzünden diye düşündüm :) onlar sağlıklı olsun da hiç sorun değil hemen beşik araba falan baktık araba konusunda kararımi verdim beşik de ilk etapta sepet beşik olacak sonrasında oda yapıcaz nasipse

Sakın panik yapma inan ki stres hepsinin başı güzel düşün öyle olsun tansiyon stresle direk uyumlu sen merak etme annesi onlar gelişim evresinde güzel Rabbim ne derse öyle olur sen hep iyisini işte benim yigenimin beyninde 5 tane kist ve sırtı açıktı inan 3 ay icinde hicbirsey kalmamışti sen güzel düşün dua et öyle de olacak merak etme güzel kızin çok sağlıklı

Canim gecmis olsun insallah yanlis gormustur ogrenci diyorsun bir uzman dr gitmeden kotu dusunme rabbim bebisini korusun insallah yanilmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…