2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba canım biz 2 gün sonra 20 haftayı bitircez ama kusmalar bulantılar hala devam ediyor

Yüreğini ferah tutmaya çalış, inşallah kısa sürede iyi haberleri alır rahatlarsın. Dualarım seninle.

Burdan takip ettiğim ve çevremde gördüğüm üzere bu testlerin çoğu aileleri yoktan yere huzursuz etmekten ibaret. Ben ikili, üçlü veya herhangi bir taramaya girmedim. 14.haftada harmony testi yaptırdım sonucu temiz çıktı ve artık zihnimi gereksiz kaygılarla bulandırmak istemiyorum. Türkiye'de bu işin ticareti mi çıkmış anlamıyorum. Avrupa'da 9 ayda 3 veya 4 kere ultrasonda bakıyorlar. Ayda bir muayeneye çağırıp, tansiyon ölçüp, sorunuz var mı diyorlar, her muayenede ultrasonla bakmıyorlar bile. Bilemedim hangisi daha doğru, buradakiler de hamile , doğum yapıyor. Bana ticarethane gibi geliyor Türkiye.

Araba neye karar verdin canım

Haklılık payın çok canım ağzına sağlık. Mesela birinci doğumda adam pazar tatile çıkıyorum diye cuma kontrole gitmiştik suni sancı verdi daha 39. haftamdayken. Ben de bilinçsizdim herşey pembeydi, dr ne derse evetti. Ama öyle olmaması gerekiyormuş. Dr uma bir de çok güveniyordum güya. Normal sancılarımı niye beklemedim diye bilgilenince çok pişmanlık yaşadım ama nafile. Kızım doğduğu zaman emmek bile istemiyordu, çünkü dünyaya gelmek için hazır bile değildi ve hep anne karnındaki gibi uyurdu yavrum. Zorla uyandırıp öyle emzirirdim yenidoğanımı. Kızlar okuyun doğum kitaplarını bol bol bilgilenin. Doğuma öyle gidin. Çünkü kadının doğasında normal doğum vardır, tüm memeli canlılarda olduğu gibi. Neyse çok uzattım kusura bakmayın. Ha bu arada kısmetse bebişimi normal doğurmak istiyorum nasip olursa

İçini ferah tut bence.. benim doktorum ikili test bu tarama testlerinin içinde doğruluğu en yüksek testtir diyor,ki onun da doğruluğu kesin değil tabi ki.. sadece ihtimaller ihtimaller, birtakım istatistiklere göre. Hatta kızımda ikili iyi çıkınca başka hiçbir test istemedi. Şu an ikinci bebeğe hamileyim bunda da ikili test sonucu iyi,başka bir teste gerek Yok dedi.. ayrıntılı usg oldun mu?

Cok tesekkur ederim Allah razi olsun herkesten bugun ultasona girdim kendi doktorumla degil ama baska bi doktorda baya ilgilendi saolsun detayli bakti sirtina omiriligine kafatasina vs hic bir sorun gorunmuyor dedi icim baya rahatladi cok sukur.
Ayrica doktor dedi ki bu testler hic bir seyi ispat etmez ozellikle ikili testte bisey cikmayanlar dortlu test vs yaptirmasina gerek yoktur aslinda ultrasonda gorunur her sey bosuna stres yapar anne adayina bunlar..
Isin acigi gercekten ticarete donmus artik bu tip testler.. 24 saatte neler cektim bi Allah bi de yasayan bilir nacizane tavsiyem arkadaslar ikili testini normalse uclu test dortlu test falan yaptirmayin...

Oh çok şükür, çok sevindim canım. Ben de ay sonunda gitcem ayrıntılıya, inşallah ben de güzel sonuçlar alırım

20. Haftasında olan anneler ne sıklıkta bebiş hareketlerini hissediyorsunuz, 2-3 gün önce tekmelerini net bir şekilde hissediyordum. Son günlerde okadar net değil. Sağlık ocağında dinledim kalp atışlarını. İki bebek kaybettim kalp atışları durmuştu. Bende takıntı oldu

Kızlar bugün bebeğimi gördüm kıpır kıpırdı hatta o kadar oynadı ki boyunu bile olcemedik bacaklarını kafasına kadar çekmiş katlanmış tepinmeye çalışıyordu cinsiyete göremedik tabi kafa çapı bacak uzunluğu falan ölçtü herşey normaldi çok şükür yarın öğleden sonra özelde kontrolüm bakalım görecek miyiz cinsiyeti :)

Kizlar bi arkadasim tup bebek yaptirdi transferin 10.gununde kan degeri 12 çıktı.12.gününde 21 çıktı.bu konuda tecrubeli arkadaşlar ne dersiniz var midir gebelik 5. Denemesi doktorlar testi tekrar et diyor her seferinde.

Araba neye karar verdin canım
Arabayı yeni doğum yapmış bi arkadas önerdi puset de var iki takım oluyor ikiside takılıp çıkarılıyor çok kullanisli kılıfı yikabiliuor şu an o fiyatlarda en iyisi 15 lg kadar kullanılıyor biz bebek görmeye gittik bebek evde pusette uyuyordu çok rahat oto koltuğu olarak da kullanirim bir süre bi bak istersen canım

Kizlar bi arkadasim tup bebek yaptirdi transferin 10.gununde kan degeri 12 çıktı.12.gününde 21 çıktı.bu konuda tecrubeli arkadaşlar ne dersiniz var midir gebelik 5. Denemesi doktorlar testi tekrar et diyor her seferinde.
Doktorlar dogru soylemiş canım düzenli artışa bakacaklardır bir müddet. İnşallah sağlikli bir gebelik olup yuzu gulsun. Benim gorumcemde 3 kez denedi olmadi malesef.

Şu testleri yaptırmaktan ne anlıyosunuz anlamıyorum saygı duyuyorum ama doğan bebeklerin ufak bi kısmı downlu oluyor ama görüldüğü gibi birçoğunuza risk var denmiş can sıkmaktan başka da işe yaramıyor.. Ben hiç birini yaptırmadım gayet rahatım sonuçta engelli olacaksa doğum esnasında bişey ters gider yine olur biraz rahat olmak lazım..

Günaydın merhaba teyzeleri biz bu uyku setini aldık fiyatı da uygun diğerlerine göre aklınızda olsun.
dün tekrar doktordaydık 3lü test yaptırdık. 2.düzey ult için rand aldık 3marta hayırlısıyla hepimiz iyi sonuçlar alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…