2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kilo durumları nasıl 19.haftada 3-4 kg normal mı

Ben de 7 kilo aldım malesef yememı cok kıstlamadom ama cok da yemıyorum sureklı kılo alıyorum bebegım saglıklı olsun ama daha 17 hafta da canım cok sıkılıp bu duruma ne olcak bu gıdısle benım halim bılmıorm

doğumdan sonra veririz canım ama artık yürüyüşe başlamamız lazım

Kizlar bu yatak konusunda kafam cok karışık, hangisini onerirsiniz park yatakmi beşikmi buyuyen karyolami hangisini almaliyiz hangisi daha uzun süre kullanılır acaba beni bi bilgilendirirseniz sevinirim

Kizlar bu yatak konusunda kafam cok karışık, hangisini onerirsiniz park yatakmi beşikmi buyuyen karyolami hangisini almaliyiz hangisi daha uzun süre kullanılır acaba beni bi bilgilendirirseniz sevinirim
Canim açıkçası park yatak asla düşünmüyorum abimler kullandı ama memnun kalmadı bebek daha sonra içinde oyun oynamak bile istemedi ağlıyordu hatta tirmanmaya çalışıyordu eğer ayrı ayrı eşya alamam dersen büyüyen besikler çok güzel dün biz inceledik ben aşık oldum bikaç takıma ama ben önce sepet beşik tarzı yatak Odam için alicam sonra da büyüyen besik takımı ile oda yapicam minigime Allah nasip ederse ondan sonra kardeşi de kullanır odama alicagim beşiği bence sen çık biz gez kafanda netleşir ne yapmak istediğin evinin odanın durumunuda hesaba katarsin

Canım ben oğlumda park aldım çoğu yönden memnun kaldım ama gece sürekli göğsümdeydi al koy zoruma gitti açıkcası anne yanı olması daha rahat olurdu diye düşünüyorum memede uyuyordu çünkü ama parkın sallanması biraz büyüyünce kendi girip çıkması filan çok iyi iki kademeli olmasıda iyi ama benim oğlum çok erken hareketlendi aşaya erken aldık oda memede uyuyup koyarken sorun oluyordu derin olduğu için zorlanıyordumşuan normal ytağı var dörtnyaşını doldurdu ara ara açıyoruz prkı ben burda uyucam diyo üstten alttan atlıyo giriyo öıkıyo filan hala hoşuna gidiyo :)) birazda bebeğine göre bazıları çok gazlı oluyor illa sallanmak istiyor bazıları memede uyuyor bazılarını doyurup koyuyosun kendi uyuyor çok ızattım övdümmü yerdim mi onuda anlamadım :)))

ya ben hala tepik mepik hissedemiyorum korkmaya başladım. çok erken hissedenler var emin misiniz bu kadar. Doktor bana en son 22. haftada falan hissedersin dedi.

ya ben hala tepik mepik hissedemiyorum korkmaya başladım. çok erken hissedenler var emin misiniz bu kadar. Doktor bana en son 22. haftada falan hissedersin dedi.
Ben ikinci olduğu halde ilk hissettiğim zaman gazmı bebek mi o mu bumu filan oluyordum fark edemiyor olabilirsin vücut karın yapısı çocuğun yeri vs vs etkileyebilir çok erken hissedenler olduğu gibi çok geç hissedenlerde olabiliyor zaten ilk seyrime sonra bi yandan biyana kayma gibi oluyor sonra dan sonradan büyüdükce net oluyor

M mer_4260 , zifirirose kızlar sağolun anlattiklarinizi bidaha düşüncem, bana sallanan besikler sanki şimdilik daha mantıklı geldi ama yinede bi çıkıp sorup sorusturmak gerekiyor, daha vaktimizde var nasil olsa:)

Teşekür ediyoruz canım, evet kendi kendimi rahatlatabilmem lazım, Allaha emanet ettim kuzumu

Icini ferah tut canım, bişey olmaz inşallah. Rahat olmaya çalış, elinde değil biliyorum ama bebeğin için. Inşallah prof.guzel şeyler söyler de için rahatlar.

İnşAllah canım, 20de böyle görünüp sonra kaybolanlar varmış KK da okudum, fazla bakmak da istemiyorum inşAllah iyi olacak

Cnm hiç stres yapma.. sürekli kontrol edersin dikkat edersin ilkinde tecrübesizdin bunda herşeyin bilincindesin. Dualarım seninle

Evet canım bu defa sıkı takip altındayız, belki bu haftalarda oğlumda da vardı ama normal drlar kan akım hızına bakmıyorlar tabii ben riskli gruba girdiğim için bakıldı, dünya dua üstüne inşAllah canım çok teşekür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…