2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bu yatak konusunda kafam cok karışık, hangisini onerirsiniz park yatakmi beşikmi buyuyen karyolami hangisini almaliyiz hangisi daha uzun süre kullanılır acaba beni bi bilgilendirirseniz sevinirim
Benim çevremden aldığım bilgiye göre park yatak en kullanışlısıymış.4 yaşına kadar kullananlar var.odasını sonra yapmak daha mantıklı geliyor bana da. O yüzdenben park yatak düşünüyorum.

Kizlar bu yatak konusunda kafam cok karışık, hangisini onerirsiniz park yatakmi beşikmi buyuyen karyolami hangisini almaliyiz hangisi daha uzun süre kullanılır acaba beni bi bilgilendirirseniz sevinirim
Ben oğlumda heves ettim sepet beşik aldım ama 6-7 ay kulanabildim.Sonra park yatak aldık onda baya yattı, oda da almıştık cilekten Arabalı yatak takımı. .Ablam yeni doğum yaptı, ahşap beşik aldı baya geniş, sallanabiliyor da, benim olmasa ondan alırdım, 2-3 yaşına kadar yatar. Bizim herseyimiz var yurutece kadar, biraz abartmisiz oğlumda, sepet beşiği gereksiz almışız mesela ilk heves.Evde koyacak yer bulamıyoruz. Tavsiyem 2-3 yasina kadar yatacagi bir yatak olsun. Büyüyen yataklara o zaman da çok bakmistim, büyüyünce dar oluyor ve kenarları olmadığı için çok güvenli değil bence, bizim aldığımız Arabalı yatağın kenarları var düşme tehlikesi yok..

günaydın tatlı annişler. Bebeğinizin hareketlerini nasıl hissettiniz ilk? Bende hala bişey yok sadece bi kaç kez seyirme gibi bişey hissettim o da çok kısa süreliydi.

günaydın tatlı annişler. Bebeğinizin hareketlerini nasıl hissettiniz ilk? Bende hala bişey yok sadece bi kaç kez seyirme gibi bişey hissettim o da çok kısa süreliydi.
Pıt pıt vuruyor benimki, 2 olduğu için erken hissettim galiba, bugün kahvaltıdan sobra baya hareketlendi, harika bir duygu..

Pıt pıt vuruyor benimki, 2 olduğu için erken hissettim galiba, bugün kahvaltıdan sobra baya hareketlendi, harika bir duygu..
inşallah en yakın zamanda bende hissederim ilk bebeğim olduğu için çok merak ediyorum nasıl bir his olduğunu

Güzel canım ama bunun sallananlari da var onlar daha kullanilisli olur bence, hrm tekerlekleri de var. Ablam aldı sallanan ve tekerlekli, güzel bence.
nasıl birşeydi gönderebileceğin resmi var mı? Sallama konusunda biraz hassasım ama tekerlekli olması çok güzelmiş

Benim ilk hamileligim,ne alacagimi bilmiyorum ve annemle ayri sehirlerdeyiz.Onun gelmesini ve beraber alisveris yapmayi bekliyorum.Modokoda Cok sirin mdf denizci bebek odasi gordum,buyuyen yatakliydi onu alirim bir de takimin denizci tekerlekli sallanan ahsap bir besigi vardi.Aslinda besigi anne yani istiyordum ama yatagimin seklinden dolayi kullanissiz oluyor,o yuzden tekerlekli yanimda gezdirecegim bir besik alacagim sanirim.Yine de son karari annemin fikirleri dogrultusunda veririm.

Sepet beşik arkadaş kullanıyor bebeği 8 aylık ve zayıf çocuk sigmiyor içine bende alicaktim onu görünce vazgectim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…