- 13 Mayıs 2012
- 162
- 233
- 103
Hafta olarak aynı gidiyoruz bende de henüz bir his belirmedi ben fazla kiloma yordum. :)ya ben hala tepik mepik hissedemiyorum korkmaya başladım.çok erken hissedenler var emin misiniz bu kadar. Doktor bana en son 22. haftada falan hissedersin dedi
Benim çevremden aldığım bilgiye göre park yatak en kullanışlısıymış.4 yaşına kadar kullananlar var.odasını sonra yapmak daha mantıklı geliyor bana da. O yüzdenben park yatak düşünüyorum.Kizlar bu yatak konusunda kafam cok karışık, hangisini onerirsiniz park yatakmi beşikmi buyuyen karyolami hangisini almaliyiz hangisi daha uzun süre kullanılır acaba beni bi bilgilendirirseniz sevinirim
Ben oğlumda heves ettim sepet beşik aldım ama 6-7 ay kulanabildim.Sonra park yatak aldık onda baya yattı, oda da almıştık cilekten Arabalı yatak takımı. .Ablam yeni doğum yaptı, ahşap beşik aldı baya geniş, sallanabiliyor da, benim olmasa ondan alırdım, 2-3 yaşına kadar yatar. Bizim herseyimiz var yurutece kadar, biraz abartmisiz oğlumda, sepet beşiği gereksiz almışız mesela ilk heves.Evde koyacak yer bulamıyoruz. Tavsiyem 2-3 yasina kadar yatacagi bir yatak olsun. Büyüyen yataklara o zaman da çok bakmistim, büyüyünce dar oluyor ve kenarları olmadığı için çok güvenli değil bence, bizim aldığımız Arabalı yatağın kenarları var düşme tehlikesi yok..Kizlar bu yatak konusunda kafam cok karışık, hangisini onerirsiniz park yatakmi beşikmi buyuyen karyolami hangisini almaliyiz hangisi daha uzun süre kullanılır acaba beni bi bilgilendirirseniz sevinirim
Pıt pıt vuruyor benimki, 2 olduğu için erken hissettim galiba, bugün kahvaltıdan sobra baya hareketlendi, harika bir duygu..günaydın tatlı annişler. Bebeğinizin hareketlerini nasıl hissettiniz ilk? Bende hala bişey yoksadece bi kaç kez seyirme gibi bişey hissettim o da çok kısa süreliydi.
inşallah en yakın zamanda bende hissederim ilk bebeğim olduğu için çok merak ediyorum nasıl bir his olduğunuPıt pıt vuruyor benimki, 2 olduğu için erken hissettim galiba, bugün kahvaltıdan sobra baya hareketlendi, harika bir duygu..
Güzel canım ama bunun sallananlari da var onlar daha kullanilisli olur bence, hrm tekerlekleri de var. Ablam aldı sallanan ve tekerlekli, güzel bence.https://www.mothercare.com.tr/mothercare-darlington-buyuk-karyola-antik_385433
bende böyle bişey düşünüyorum. Ahşap her zaman daha sağlıklı geliyor o yüzden park yataklara sıcak bakamıyorum. Bu karyolanın kenarları çıkıp küçük yatak olarak da kullanılabiliyor.
Peki yatak yükselip alçalabiliyor mu çünkü bebeği alacakken düşecekmişim gibi hissetimo yüzden park yataklara sıcak bakamıyorum. Bu karyolanın kenarları çıkıp küçük yat
Inşallah, hamileligin en güzel yanı, hayattaki en güzel his..Ben hamileliği özlemiştim, en çok ta karnimdaki hareketleri.inşallah en yakın zamanda bende hissederim ilk bebeğim olduğu için çok merak ediyorum nasıl bir his olduğunu
3 kademe yükseklik ayarı var başka karyolaların hepsinde 2 kademeydi.Peki yatak yükselip alçalabiliyor mu çünkü bebeği alacakken düşecekmişim gibi hissetim
nasıl birşeydi gönderebileceğin resmi var mı? Sallama konusunda biraz hassasım ama tekerlekli olması çok güzelmişGüzel canım ama bunun sallananlari da var onlar daha kullanilisli olur bence, hrm tekerlekleri de var. Ablam aldı sallanan ve tekerlekli, güzel bence.
nasıl birşeydi gönderebileceğin resmi var mı? Sallama konusunda biraz hassasım ama tekerlekli olması çok güzelmiş
psinde 2 kademeydi.
Benim ilk hamileligim,ne alacagimi bilmiyorum ve annemle ayri sehirlerdeyiz.Onun gelmesini ve beraber alisveris yapmayi bekliyorum.Modokoda Cok sirin mdf denizci bebek odasi gordum,buyuyen yatakliydi onu alirim bir de takimin denizci tekerlekli sallanan ahsap bir besigi vardi.Aslinda besigi anne yani istiyordum ama yatagimin seklinden dolayi kullanissiz oluyor,o yuzden tekerlekli yanimda gezdirecegim bir besik alacagim sanirim.Yine de son karari annemin fikirleri dogrultusunda veririm.Kizlar bu yatak konusunda kafam cok karışık, hangisini onerirsiniz park yatakmi beşikmi buyuyen karyolami hangisini almaliyiz hangisi daha uzun süre kullanılır acaba beni bi bilgilendirirseniz sevinirim
Ben oğlumda heves ettim sepet beşik aldım ama 6-7 ay kulanabildim.Sonra park yatak aldık onda baya yattı, oda da almıştık cilekten Arabalı yatak takımı. .Ablam yeni doğum yaptı, ahşap beşik aldı baya geniş, sallanabiliyor da, benim olmasa ondan alırdım, 2-3 yaşına kadar yatar. Bizim herseyimiz var yurutece kadar, biraz abartmisiz oğlumda, sepet beşiği gereksiz almışız mesela ilk heves.Evde koyacak yer bulamıyoruz. Tavsiyem 2-3 yasina kadar yatacagi bir yatak olsun. Büyüyen yataklara o zaman da çok bakmistim, büyüyünce dar oluyor ve kenarları olmadığı için çok güvenli değil bence, bizim aldığımız Arabalı yatağın kenarları var düşme tehlikesi yok..
Sepet beşik arkadaş kullanıyor bebeği 8 aylık ve zayıf çocuk sigmiyor içine bende alicaktim onu görünce vazgectimCanim açıkçası park yatak asla düşünmüyorum abimler kullandı ama memnun kalmadı bebek daha sonra içinde oyun oynamak bile istemedi ağlıyordu hatta tirmanmaya çalışıyordu eğer ayrı ayrı eşya alamam dersen büyüyen besikler çok güzel dün biz inceledik ben aşık oldum bikaç takıma ama ben önce sepet beşik tarzı yatak Odam için alicam sonra da büyüyen besik takımı ile oda yapicam minigime Allah nasip ederse ondan sonra kardeşi de kullanır odama alicagim beşiği bence sen çık biz gez kafanda netleşir ne yapmak istediğin evinin odanın durumunuda hesaba katarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?