benim kilom normal. arada bir ufak pıt pıt'lar oluyor ama emin olamıyorum. bir de sürekli ve düzenli olmadığı için hareket değil heralde diyorum. Hissederiz inşallah en kısa zamanda.Hafta olarak aynı gidiyoruz bende de henüz bir his belirmedi ben fazla kiloma yordum. :)
Amin inşallah sağlığına duadayiz hep :)Hadi gözün aydın canm sağ salim gelsin minik prensesin:)))
Bende sen gbyim canim. Az diyorlar ama asil bu aydan sonra aliniyormus. Sıkıntı yapmaKızlar kilo durumları nasıl 19.haftada 3-4 kg normal mı
güzelmiş benim istediğim tarz gibi gidip yerinde de bi görmek lazım teşekkürler
ben çok mu diye sormuştum sevindim normal gitmesine çünkü bebiş 300 gr değilBende sen gbyim canim
Bende sen gbyim canim. Az diyorlar ama asil bu aydan sonra aliniyormus. Sıkıntı yapma
Cok saol tatlim :)Canim ankara da yaşıyorum başkent hastanesinde aldığımız fiyat özel muayehane değil Dr perinatoloji hocası ama vakif universitesi burası ama yinede bana uçuk geldi Fiyat
İnşallah canım tek temenni o sorunsuz sağlıklı şekilde geçer 3 aşağı 5 yukarı ödeneçek Artik :)Canımm ben nedense seni istanbulda diye düşünmüşüm o yüzden sordumevet fiyatlar çok yüksek ve heryerde çok farklı. Aslında yaptıkları şey aynı ama bilemiyorum tabi. Şimdi de detaylı ultrason heyecanımız başlıyor, inşallah hepimizin çok güzel geçer sorunsuz bir şekilde..
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin premseslerimiz biz heyecandan kafayı yedik Rabbim hep böyle güzel duygular nasip etsin
Ben dün mağaza da inceledim zaten beğeniyodum çok hoşuma gitti görünce hiç içine bebis sığar mi diye düşünemedim ya ama cibınlik falan alicam mutlaka bakalım yakında iyice netleşir fikrim ama araba konusu net Allah tan Ayy hersey almak istiyorum minigime kesin abartının dibine vurucam ama napiim kendimi zor tutuyorumSepet beşik arkadaş kullanıyor bebeği 8 aylık ve zayıf çocuk sigmiyor içine bende alicaktim onu görünce vazgectim
Inşallah canım valla babamızın ağzı kulaklarında nasıl bir kız askiysa :)Gözün aydın canım sağlıkla gelsin premseslerimiz biz heyecandan kafayı yedik Rabbim hep böyle güzel duygular nasip etsin
Sanirim biz kiz demistik sana dimi erkek bir kisi demisti sadece :) Hadi bir kiz daha ekleyeyim suraya pembis pembis bir ev daha ❤
Evet çoğunluk kız yorumu yapmıştı premsesim geliyormuş benim de :)Sanirim biz kiz demistik sana dimi erkek bir kisi demisti sadece :) Hadi bir kiz daha ekleyeyim suraya pembis pembis bir ev daha ❤
geçenlerde ben de bayıldım. aynı anlattığın gibi kulaklar tıkandı tiz bir çınlama. soğuk soğuk ter boşaldı sırtımdan. eşim yanımdaydı Allahtan ayakları dikti havaya. 5 dk sürdü ama.. o an karar verdim eve tansiyon aleti alcaz bir taneSelam kizlar bugun sabahtan cok degisik birsey yasadim bulantim bile olmamisti simdiye kadar.kulaklarim tikandi fenalik hissiyle beraber nefes alamama cok kotuydu 5 dk surdu bayilicak gibiydim..tansiyonu olctugumde 7-5 cikti.kalp atisim 105.
Bugunlerde bayginlik hissi olurmus fazla yormayin kendinizi dun alisverise gitmistim.4-5saat gezdim fazla geldi sanirim.
Gecmis olsun canim ara ara bende yasiyorum onu özellikle oksijenin az oldugu kapali alanlarda ..Selam kizlar bugun sabahtan cok degisik birsey yasadim bulantim bile olmamisti simdiye kadar.kulaklarim tikandi fenalik hissiyle beraber nefes alamama cok kotuydu 5 dk surdu bayilicak gibiydim..tansiyonu olctugumde 7-5 cikti.kalp atisim 105.
Bugunlerde bayginlik hissi olurmus fazla yormayin kendinizi dun alisverise gitmistim.4-5saat gezdim fazla geldi sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?