2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hafta olarak aynı gidiyoruz bende de henüz bir his belirmedi ben fazla kiloma yordum. :)
benim kilom normal. arada bir ufak pıt pıt'lar oluyor ama emin olamıyorum. bir de sürekli ve düzenli olmadığı için hareket değil heralde diyorum. Hissederiz inşallah en kısa zamanda.

Bende sen gbyim canim

Bende sen gbyim canim. Az diyorlar ama asil bu aydan sonra aliniyormus. Sıkıntı yapma
ben çok mu diye sormuştum sevindim normal gitmesine çünkü bebiş 300 gr değil

Cok saol tatlim :)Canim ankara da yaşıyorum başkent hastanesinde aldığımız fiyat özel muayehane değil Dr perinatoloji hocası ama vakif universitesi burası ama yinede bana uçuk geldi Fiyat

Canımm ben nedense seni istanbulda diye düşünmüşüm o yüzden sordum evet fiyatlar çok yüksek ve heryerde çok farklı. Aslında yaptıkları şey aynı ama bilemiyorum tabi. Şimdi de detaylı ultrason heyecanımız başlıyor, inşallah hepimizin çok güzel geçer sorunsuz bir şekilde..

hindistan cevizi yağı kullanan arkadaşlar, sürdükten bir gün sonra sizde bir koku hissediyor musunuz? Ben bi tuhaf kokmaya başladım herhalde bu kremden.. hergün duş alıyorum bu yüzden o koku rahatsız etmeye başladı. Başta sürünce çok güzel tabii..

Bende 17.haftadayım 5 kilo aldım. İlk hamileliğimde toplamda 12 almıştım bakalım bu sefer nasıl olacak.

Yatak konusunda bebedecor markasından almıştık instagramda görüp sipariş etmiştim, güzeldi sizde bakabilirsiniz kızlar.

İnşallah canım tek temenni o sorunsuz sağlıklı şekilde geçer 3 aşağı 5 yukarı ödeneçek Artik :)

Sepet beşik arkadaş kullanıyor bebeği 8 aylık ve zayıf çocuk sigmiyor içine bende alicaktim onu görünce vazgectim
Ben dün mağaza da inceledim zaten beğeniyodum çok hoşuma gitti görünce hiç içine bebis sığar mi diye düşünemedim ya ama cibınlik falan alicam mutlaka bakalım yakında iyice netleşir fikrim ama araba konusu net Allah tan Ayy hersey almak istiyorum minigime kesin abartının dibine vurucam ama napiim kendimi zor tutuyorum

Selam kizlar bugun sabahtan cok degisik birsey yasadim bulantim bile olmamisti simdiye kadar.kulaklarim tikandi fenalik hissiyle beraber nefes alamama cok kotuydu 5 dk surdu bayilicak gibiydim..tansiyonu olctugumde 7-5 cikti.kalp atisim 105.
Bugunlerde bayginlik hissi olurmus fazla yormayin kendinizi dun alisverise gitmistim.4-5saat gezdim fazla geldi sanirim.

geçenlerde ben de bayıldım. aynı anlattığın gibi kulaklar tıkandı tiz bir çınlama. soğuk soğuk ter boşaldı sırtımdan. eşim yanımdaydı Allahtan ayakları dikti havaya. 5 dk sürdü ama.. o an karar verdim eve tansiyon aleti alcaz bir tane

Gecmis olsun canim ara ara bende yasiyorum onu özellikle oksijenin az oldugu kapali alanlarda ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…