Bugun eşinle goz goze geldiginiz her dakika gülersiniz :) Biz öyle olmustuk Allah herkese nasip etsin bu duygulari hissetmek de ayri birseymis yine geldi kizim diyorum pat pat vuruyor ❤❤Evet çoğunluk kız yorumu yapmıştı premsesim geliyormuş benim de :)
Gözünaydın canım, sağlıkla gelsin prensesin.
Geçmiş olsun canimSelam kizlar bugun sabahtan cok degisik birsey yasadim bulantim bile olmamisti simdiye kadar.kulaklarim tikandi fenalik hissiyle beraber nefes alamama cok kotuydu 5 dk surdu bayilicak gibiydim..tansiyonu olctugumde 7-5 cikti.kalp atisim 105.
Bugunlerde bayginlik hissi olurmus fazla yormayin kendinizi dun alisverise gitmistim.4-5saat gezdim fazla geldi sanirim.
Maşallah
Canim eşim aşık oldu şimdiden çok iyi anlıyorumInşallah canım valla babamızın ağzı kulaklarında nasıl bir kız askiysa :)
Canım benim de Bi kaç kere oldu, fenalık geldi bayilacak gibi, elim ayağım titriyor, ter basıyor, başım dönüyor, bi değişik oluyorum, bişeyler yiyince geçiyodu.Selam kizlar bugun sabahtan cok degisik birsey yasadim bulantim bile olmamisti simdiye kadar.kulaklarim tikandi fenalik hissiyle beraber nefes alamama cok kotuydu 5 dk surdu bayilicak gibiydim..tansiyonu olctugumde 7-5 cikti.kalp atisim 105.
Bugunlerde bayginlik hissi olurmus fazla yormayin kendinizi dun alisverise gitmistim.4-5saat gezdim fazla geldi sanirim.
Maşallah hayırlı sağlıklı olsun kızın inşallahInşallah canım valla babamızın ağzı kulaklarında nasıl bir kız askiysa :)
Kızlar dikkat edin tansiyonunuz düşmüş kulak çınlaması soğuk terleme bunlar o yüzden Allah korusun tuzu gebelikte azaltinca da bi anda olmuştur yorgunluk falan da varsa üstüne gelmiştirgeçenlerde ben de bayıldım. aynı anlattığın gibi kulaklar tıkandı tiz bir çınlama. soğuk soğuk ter boşaldı sırtımdan. eşim yanımdaydı Allahtan ayakları dikti havaya. 5 dk sürdü ama.. o an karar verdim eve tansiyon aleti alcaz bir tane
Bana da vursun biran önce söyle güçlü kuvvetli hissedeyim çok özlüyorum :)Bugun eşinle goz goze geldiginiz her dakika gülersiniz :) Biz öyle olmustuk Allah herkese nasip etsin bu duygulari hissetmek de ayri birseymis yine geldi kizim diyorum pat pat vuruyor ❤❤
Canim geçmiş olsun küçük tansiyonun düşük sen birde ikiz bebis tasiyorsun daha dikkatli ol bu son olsun inşallahSelam kizlar bugun sabahtan cok degisik birsey yasadim bulantim bile olmamisti simdiye kadar.kulaklarim tikandi fenalik hissiyle beraber nefes alamama cok kotuydu 5 dk surdu bayilicak gibiydim..tansiyonu olctugumde 7-5 cikti.kalp atisim 105.
Biz o moddayiz şu anda gülüsme evresi dün kesinlesince tamam dedik bizim bebeğimiz değil pamuk prensesimiz olacak düğününü bile yaptık dün o dereceBugun eşinle goz goze geldiginiz her dakika gülersiniz :) Biz öyle olmustuk Allah herkese nasip etsin bu duygulari hissetmek de ayri birseymis yine geldi kizim diyorum pat pat vuruyor ❤❤
Evet canim ya gercekten cok kotuydu Allahtan annem vardi yanimda oda panikledi.tanismis olduk tansiyon problemiyle vucut daha fazla kan akisina kalp atimina giriyormus tansiyon aleti almakta fayda vargeçenlerde ben de bayıldım. aynı anlattığın gibi kulaklar tıkandı tiz bir çınlama. soğuk soğuk ter boşaldı sırtımdan. eşim yanımdaydı Allahtan ayakları dikti havaya. 5 dk sürdü ama.. o an karar verdim eve tansiyon aleti alcaz bir tane
Tesekkurler canim. Evet dunyam sasti resmen..dikkat etmek lazimGecmis olsun canim ara ara bende yasiyorum onu özellikle oksijenin az oldugu kapali alanlarda ..
Sagol canim benimGeçmiş olsun canim
Çok Sağol canım :)Gözünaydın canım, sağlıkla gelsin prensesin.
Sağol canım sagsaglim kucağımıza da alalım inşallah :)Maşallahmaşallah hayırlı olsun kızın canim
Ay evet adam kız çocuğu videoları bakıyordu artık bayılıyor onlara :)Canim eşim aşık oldu şimdiden çok iyi anlıyorumbenim eşim kiz çocuk hayraniydi sağlıkla kucağimiza da almak nasip olur inşallah
Canim dikkatli olmak gerekiyormus artik tansiyon inip cikabiliyormus ben kahvaltidan yeni kalkmistim seker degildir sanirim .tansiyon aleti yanimizda olmali hep :)Canım benim de Bi kaç kere oldu, fenalık geldi bayilacak gibi, elim ayağım titriyor, ter basıyor, başım dönüyor, bi değişik oluyorum, bişeyler yiyince geçiyodu.
Tesekkurler canim insallah olmaz kimsenin basina gelmesin kotu oluyor endise ediyorsun bebislerle ilgilimi diye.aynen canim dusmus tansiyon. ayaklar hava dikilince bol temiz hava su iyi geldi..sagol kuzumCanim geçmiş olsun küçük tansiyonun düşük sen birde ikiz bebis tasiyorsun daha dikkatli ol bu son olsun inşallah
Canim dikkatli olmak gerekiyormus artik tansiyon inip cikabiliyormus ben kahvaltidan yeni kalkmistim seker degildir sanirim .tansiyon aleti yanimizda olmali hep :)
geçmiş olsun canım yormamak gerekiyor, doktorum beni sakın eminönüye alışverişe filan gitme diye tembihledi:)
benimde dün gece nabzım mı yükseliyor kalbim mi sert atıyor anlamadım öyle birşeyler oluyor ama doğaldır herhalde diyorum hamilelikte. herşeyi takmamaya çalışıyorum. ama bi tansiyon ölçme cihazı alsak iyi olacak.
Yaa çok iyi :) sizinle tarihimiz aynı ama ben kelebek kanat çırpıyormuş gibi hissediyorum sadece, 2. Bebeğiniz mi?Ayy sabahları çok tekmikliyo bu çocuk yaa hatta bugün elimi koydum elime bile geldi harika bi his
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?