2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canim

Canım benim de Bi kaç kere oldu, fenalık geldi bayilacak gibi, elim ayağım titriyor, ter basıyor, başım dönüyor, bi değişik oluyorum, bişeyler yiyince geçiyodu.

Kızlar dikkat edin tansiyonunuz düşmüş kulak çınlaması soğuk terleme bunlar o yüzden Allah korusun tuzu gebelikte azaltinca da bi anda olmuştur yorgunluk falan da varsa üstüne gelmiştir

Bugun eşinle goz goze geldiginiz her dakika gülersiniz :) Biz öyle olmustuk Allah herkese nasip etsin bu duygulari hissetmek de ayri birseymis yine geldi kizim diyorum pat pat vuruyor ❤❤
Bana da vursun biran önce söyle güçlü kuvvetli hissedeyim çok özlüyorum :)

Canim geçmiş olsun küçük tansiyonun düşük sen birde ikiz bebis tasiyorsun daha dikkatli ol bu son olsun inşallah

Bugun eşinle goz goze geldiginiz her dakika gülersiniz :) Biz öyle olmustuk Allah herkese nasip etsin bu duygulari hissetmek de ayri birseymis yine geldi kizim diyorum pat pat vuruyor ❤❤
Biz o moddayiz şu anda gülüsme evresi dün kesinlesince tamam dedik bizim bebeğimiz değil pamuk prensesimiz olacak düğününü bile yaptık dün o derece benim kızım da gece hissettiriyor kendini bi kaç gündür Rabbim kimseyi bu duygudan mahrum birakmasin

Evet canim ya gercekten cok kotuydu Allahtan annem vardi yanimda oda panikledi.tanismis olduk tansiyon problemiyle vucut daha fazla kan akisina kalp atimina giriyormus tansiyon aleti almakta fayda var

Gözünaydın canım, sağlıkla gelsin prensesin.
Çok Sağol canım :)
Maşallah maşallah hayırlı olsun kızın canim
Sağol canım sagsaglim kucağımıza da alalım inşallah :)
Canim eşim aşık oldu şimdiden çok iyi anlıyorum benim eşim kiz çocuk hayraniydi sağlıkla kucağimiza da almak nasip olur inşallah
Ay evet adam kız çocuğu videoları bakıyordu artık bayılıyor onlara :)

Canım benim de Bi kaç kere oldu, fenalık geldi bayilacak gibi, elim ayağım titriyor, ter basıyor, başım dönüyor, bi değişik oluyorum, bişeyler yiyince geçiyodu.
Canim dikkatli olmak gerekiyormus artik tansiyon inip cikabiliyormus ben kahvaltidan yeni kalkmistim seker degildir sanirim .tansiyon aleti yanimizda olmali hep :)

Canim geçmiş olsun küçük tansiyonun düşük sen birde ikiz bebis tasiyorsun daha dikkatli ol bu son olsun inşallah
Tesekkurler canim insallah olmaz kimsenin basina gelmesin kotu oluyor endise ediyorsun bebislerle ilgilimi diye.aynen canim dusmus tansiyon. ayaklar hava dikilince bol temiz hava su iyi geldi..sagol kuzum

Canim dikkatli olmak gerekiyormus artik tansiyon inip cikabiliyormus ben kahvaltidan yeni kalkmistim seker degildir sanirim .tansiyon aleti yanimizda olmali hep :)

geçmiş olsun canım yormamak gerekiyor, doktorum beni sakın eminönüye alışverişe filan gitme diye tembihledi:)
benimde dün gece nabzım mı yükseliyor kalbim mi sert atıyor anlamadım öyle birşeyler oluyor ama doğaldır herhalde diyorum hamilelikte. herşeyi takmamaya çalışıyorum. ama bi tansiyon ölçme cihazı alsak iyi olacak.

bende dun kemeraltina inmistim izmirin carsisi :))yoruldum ama kiyafet bakicam derdine 4-5 saat ayakta yorulmadan gezdim..karar verdim artik cok uzun surmicek alisverislerim..
Evet kuzum tansiyon aleti olunca en azindan dusup yukseldigini goruruz korkuyor insan.dikkat et sende canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…