- 13 Kasım 2016
- 742
- 1.133
- 43
- 36
Yaa çok iyi :) sizinle tarihimiz aynı ama ben kelebek kanat çırpıyormuş gibi hissediyorum sadece, 2. Bebeğiniz mi?
Kızlar daha erkenmiş gibi ama bende akşamları özellikle fena sırt ve omurga ağrısı oluyor. Geceleri yan yatamıyorum düz olmadığı için ağrıyor. Doktor yan yat diyor ama ben sırt üstü yatınca ancak ağrı diniyor.ne yapmam gerek?
geçmiş olsun canım yormamak gerekiyor, doktorum beni sakın eminönüye alışverişe filan gitme diye tembihledi:)
benimde dün gece nabzım mı yükseliyor kalbim mi sert atıyor anlamadım öyle birşeyler oluyor ama doğaldır herhalde diyorum hamilelikte. herşeyi takmamaya çalışıyorum. ama bi tansiyon ölçme cihazı alsak iyi olacak.
Canim ben hastaligimdan oturu yan yatmamam gerektigi halde hamile yastigi aldim 1 aydir cok cok rahat yatiyorum.bas yastiklari cok yuksek oldugu icin desteklemiyor ama bunun icine girip yatiyorsun hem gobusunu hem sirtini kalcani destekliyor tavsiye ederimKızlar daha erkenmiş gibi ama bende akşamları özellikle fena sırt ve omurga ağrısı oluyor. Geceleri yan yatamıyorum düz olmadığı için ağrıyor. Doktor yan yat diyor ama ben sırt üstü yatınca ancak ağrı diniyor.ne yapmam gerek?
Bende yatmamaya çalışıyorum ama bütün gece ağrıdan dönüp duruyorum ancak sırt üstü rahatlıyorSola yattığında bel boşluğunu yastıkla destekleyebilirsin boşta kaldığı için ağrı yapıyor, artık yavaş yavaş sırt üstü yatmamamız gereken zamana geliyoruz
Sagol canim benim aynen tatlim hergun yeni birseyler cikiyor :)Melissa81 canım çok geçmiş olsun aman tansiyona bakmak lazım dediğin gibi
Canim benim arkadaslari alisveris yapiyor ordan ama satis grafigini inceliyorlarmis.guvenilir olmayan saticilarda varmis bilgin olsunKızlar Ali expressten alışveriş yapan varmı? Güvenilir midir?
Çok güzel ciciler var, instagramda aynı görseller çok daha pahalı satılıyor, bilemedim
Değer düşük çıkmış ama gebelik de var gibi. önemli olan hergün ikiye katlanması. Benim 78 çıkmıştı, bana da tekrar etmemi söylediler iki kere. bir hafta da 1000 li rakamlara çıkmıştı. Umarım katlar.Kizlar bi arkadasim tup bebek yaptirdi transferin 10.gununde kan degeri 12 çıktı.12.gününde 21 çıktı.bu konuda tecrubeli arkadaşlar ne dersiniz var midir gebelik 5. Denemesi doktorlar testi tekrar et diyor her seferinde.
Merhaba, kızımda ikeadan boyasız ahşap beşik aldık,2 kademeli kullanılabiliyor;60x120 cm ölçüsünde. Ancak büyük gibi gelse de durum öyle olmadı 7 ay ancak yattı içinde, ama bizim ev yazın çok sıcaktı yaz sıcaklarında bizim yatakta geçirdik geceleri. Biz odasını da doğmadan önce yapmıştık,büyüyen yataklı takım aldık 80x180 cm oluyor büyüdüğünde,büyümeden önce de 80x140 cm. 1 yaşındayken odasında yatmaya başladı o yatağında. Çok rahat ettik, çok memnun kaldık. 2,5 yaşında korkuluklarını çıkardık,kenara çıkarılıp takılabilen bir koruma aldık, çoğu yerde satılıyor. Rahat rahat yatıyor şimdi,4 yaşında ☺ kısmetse şimdiki bebeğe yine ahşap ikea beşiği yatak odamızda kullanacağız,sonra direk yatak alıp yanına koruma takarım sanırım. Zaten normal tek kişilik yatakların standart ölçüsü de sadece 10 ar cm büyük oluyo çok bi fark değil bence büyüyen yatak da uzun süre kullanabilir.Kizlar bu yatak konusunda kafam cok karışık, hangisini onerirsiniz park yatakmi beşikmi buyuyen karyolami hangisini almaliyiz hangisi daha uzun süre kullanılır acaba beni bi bilgilendirirseniz sevinirim
Bende rahatsız olurum yan yatınca ağrıyor diye almayı düşünememiştim, o zaman deneyeyim bende.teşekkürler canımCanim ben hastaligimdan oturu yan yatmamam gerektigi halde hamile yastigi aldim 1 aydir cok cok rahat yatiyorum.bas yastiklari cok yuksek oldugu icin desteklemiyor ama bunun icine girip yatiyorsun hem gobusunu hem sirtini kalcani destekliyor tavsiye ederim
Ben kullanıyorum doktor özellikle kahvaltıdan hemen sonra içme kalsiyum ile etkileşim yapabilir zorlanırsın demişti. Kahvaltıdan 1-2 saat sonra içiyorum bir sorun yaşamadım. Belki bünye ile ilgilidir bilemiyorum.Bu arada Demir ilacı olarak gynoferon kullanan var mı? Bende çok bulantı yapıyor,onu içtiğim günler mahvoluyorum. Zaten normal bulantılarım da hala tamamen geçmediönceki gebeliğimde ferrosanol duedonal kullanmıştım ama o da çok şişirmişti beni bu gynoferonun yaptığı bulantı bi süre sonra geçer mi sizce vücut alışr mı?
Gecmis olsun canim..benim bir sorunum olmadi ama duydugum bazi arkadaslarda fitil kullaniyordu..İdrarda yanma ve kaşıntıdan öluyordum ıdrarda da kan cıkmıs doktoruma gıttım bana gynomax vajınal fıtıl ve krem verdı zararı yok dımı dedım zararı olsa verırmıyım dedi kullanan varmı yıne de tereddut ettım sonucta fıtıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?