- 8 Kasım 2015
- 4.203
- 8.979
- 158
gratiste indirim var. bugun hindistan cevizi yagi ve bio oil aldim, uyguna geldi. Tavsiye ederim.
Bu arada Demir ilacı olarak gynoferon kullanan var mı? Bende çok bulantı yapıyor,onu içtiğim günler mahvoluyorum. Zaten normal bulantılarım da hala tamamen geçmediönceki gebeliğimde ferrosanol duedonal kullanmıştım ama o da çok şişirmişti beni bu gynoferonun yaptığı bulantı bi süre sonra geçer mi sizce vücut alışr mı?
Ben philips avent'in 120 ml 'lik cam biberonunu aldım ilk etapta. 240 ml olanı da varBiberonda neye karar verdiniz kızlar? Ben dr.brown diyordum ama izlediğim hastane çantası hazırlama videolarında hep lansinoh marka gördüm. Bu markanın cam ürünü yokmuş. İndirim varken bir tane alayım diyorum. Çünkü ben bebeğimi 2 aylıkken bırakıp çalışmaya başlayacağım bir aksilik çıkmazsa. Biberona alışmak zorunda kalaacak ne yazık ki. Ama çok kararsızım.
Selam kızlar bugün oglumla doktora gittik durumu iyi şükür 20+2 olmusuz. Fakat rahim ağzı kapalı dedi doktor 24 haftaya kadar yukarı çıkması lazım dedi . Hafif hareketlenince eğilip kalkınca çok şiddetli ağrılarim oluyor . Doktor henüz erken ama Sezeryan ile alırız bebeği büyük ihtimal dedi. Dua edin bana ve bebeğime kızlar .
Selam kızlar bugün oglumla doktora gittik durumu iyi şükür 20+2 olmusuz. Fakat rahim ağzı kapalı dedi doktor 24 haftaya kadar yukarı çıkması lazım dedi . Hafif hareketlenince eğilip kalkınca çok şiddetli ağrılarim oluyor . Doktor henüz erken ama Sezeryan ile alırız bebeği büyük ihtimal dedi. Dua edin bana ve bebeğime kızlar .
Kizlar bu yatak konusunda kafam cok karışık, hangisini onerirsiniz park yatakmi beşikmi buyuyen karyolami hangisini almaliyiz hangisi daha uzun süre kullanılır acaba beni bi bilgilendirirseniz sevinirim
ya ben hala tepik mepik hissedemiyorum korkmaya başladım.çok erken hissedenler var emin misiniz bu kadar. Doktor bana en son 22. haftada falan hissedersin dedi.
Geçmiş olsun canım artan kan hacmine vücut cevap veremiyor bazen ondan oluyor kansızlıkta yapıyor kan basıncı düşükse ben ilkindede çok yaşadım kan hapları ise yaramamıştı geç başlamıştım kan tüpleri kullanmıştım bunda yine yaşadım ama kan ilaçlarına erken başladım.normalde kansızlık sorunu yaşamıyorum ama hamilelikte hemen düşüyorSelam kizlar bugun sabahtan cok degisik birsey yasadim bulantim bile olmamisti simdiye kadar.kulaklarim tikandi fenalik hissiyle beraber nefes alamama cok kotuydu 5 dk surdu bayilicak gibiydim..tansiyonu olctugumde 7-5 cikti.kalp atisim 105.
Bugunlerde bayginlik hissi olurmus fazla yormayin kendinizi dun alisverise gitmistim.4-5saat gezdim fazla geldi sanirim.
Decavitin yerine verdi doktor bana 2 aydir kullaniyorum decaviti kabizlik yaptigi icin birakmistim gynofero da oyle bi sikinti olmadı ama decavitin yerini tutuyor mu ondan hala emin degilim ben deBu arada Demir ilacı olarak gynoferon kullanan var mı? Bende çok bulantı yapıyor,onu içtiğim günler mahvoluyorum. Zaten normal bulantılarım da hala tamamen geçmediönceki gebeliğimde ferrosanol duedonal kullanmıştım ama o da çok şişirmişti beni bu gynoferonun yaptığı bulantı bi süre sonra geçer mi sizce vücut alışr mı?
Olmaz miii bel ağrısı bacak ağrısı hemen her akşam döne döne uyuyorumKızlar bel ağrısı oluyormu sizlerdede
Hemde nasıl valla bek ağrısı fena normalmis doktorun ve büyüklerin dediği kadariyla.Kızlar bel ağrısı oluyormu sizlerdede
Magnezyuma nezaman başlanıyor suan ben sadece kan ve vitamin kullanıyorum başka bişey kullanan varmiOlmaz miii bel ağrısı bacak ağrısı hemen her akşam döne döne uyuyorum
Aman iyi olsun yavrularda bel ağrısı çekmeye razıyım cnmHemde nasıl valla bek ağrısı fena normalmis doktorun ve büyüklerin dediği kadariyla.
Kızlar bel ağrısı oluyormu sizlerdede
Decavitin yerine verdi doktor bana 2 aydir kullaniyorum decaviti kabizlik yaptigi icin birakmistim gynofero da oyle bi sikinti olmadı ama decavitin yerini tutuyor mu ondan hala emin degilim ben de
Bende ikisini kullanıyorum cnmVar bendede ama çok normalmis vücut dengemiz değişiyor kemikler açılıyor
Decavit vitamin gyno ferro kan ilacı neden onun yerine onu vermiski ben ikisini birden kullanıyorum
Bende ikisini kullanıyorum cnmVar bendede ama çok normalmis vücut dengemiz değişiyor kemikler açılıyor
Decavit vitamin gyno ferro kan ilacı neden onun yerine onu vermiski ben ikisini birden kullanıyorum
Tesekkur ederim tatlim.olabilir genelde demirim dusuk sinirina yakin cikiyor..kullandigim omegadaki demir yeterli gelmiyor olabilir..tekrar test yaptirmam gerek sagol canimBen park yatak kullandım ilkinde 3 yaşına kadar çok rahat yattı bu bebisimdede abisinden kalan park yatağı kullanicaz 3 yaşından sonra ikeadan yatak almıştım ahşap ikinciyede aynısını yaparım sanirim
Doktor belki karın yağlarından yada bebeğin duruşundan dolayı öyle söylemiştir ben ilkinde 19. Haftada hissettim bunda 18. Haftada ve çok net tepikliyor ama 22 ye kadar hissetmemek normal 22 den sonra inceliyor doktorlar
Geçmiş olsun canım artan kan hacmine vücut cevap veremiyor bazen ondan oluyor kansızlıkta yapıyor kan basıncı düşükse ben ilkindede çok yaşadım kan hapları ise yaramamıştı geç başlamıştım kan tüpleri kullanmıştım bunda yine yaşadım ama kan ilaçlarına erken başladım.normalde kansızlık sorunu yaşamıyorum ama hamilelikte hemen düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?