2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar bugün oglumla doktora gittik durumu iyi şükür 20+2 olmusuz. Fakat rahim ağzı kapalı dedi doktor 24 haftaya kadar yukarı çıkması lazım dedi . Hafif hareketlenince eğilip kalkınca çok şiddetli ağrılarim oluyor . Doktor henüz erken ama Sezeryan ile alırız bebeği büyük ihtimal dedi. Dua edin bana ve bebeğime kızlar .

Ben gün içinde alırsam bulantı yapıyor o nedenle yatmadan hemen önce alıyorum

Ben philips avent'in 120 ml 'lik cam biberonunu aldım ilk etapta. 240 ml olanı da var

MaşAllah oğluşuna kocaman olmuşsunuz
Yükseliyor çoğunda canım hiç dert etme kendine iyi düşünelim iyi olsun

merhaba canım, doğumu konuşmak için cok erken henüz. Daha yolun yarısındayız :) o yüzden takma kafana hiç.

Kizlar bu yatak konusunda kafam cok karışık, hangisini onerirsiniz park yatakmi beşikmi buyuyen karyolami hangisini almaliyiz hangisi daha uzun süre kullanılır acaba beni bi bilgilendirirseniz sevinirim

Ben park yatak kullandım ilkinde 3 yaşına kadar çok rahat yattı bu bebisimdede abisinden kalan park yatağı kullanicaz 3 yaşından sonra ikeadan yatak almıştım ahşap ikinciyede aynısını yaparım sanirim

ya ben hala tepik mepik hissedemiyorum korkmaya başladım. çok erken hissedenler var emin misiniz bu kadar. Doktor bana en son 22. haftada falan hissedersin dedi.

Doktor belki karın yağlarından yada bebeğin duruşundan dolayı öyle söylemiştir ben ilkinde 19. Haftada hissettim bunda 18. Haftada ve çok net tepikliyor ama 22 ye kadar hissetmemek normal 22 den sonra inceliyor doktorlar
Geçmiş olsun canım artan kan hacmine vücut cevap veremiyor bazen ondan oluyor kansızlıkta yapıyor kan basıncı düşükse ben ilkindede çok yaşadım kan hapları ise yaramamıştı geç başlamıştım kan tüpleri kullanmıştım bunda yine yaşadım ama kan ilaçlarına erken başladım.normalde kansızlık sorunu yaşamıyorum ama hamilelikte hemen düşüyor

Decavitin yerine verdi doktor bana 2 aydir kullaniyorum decaviti kabizlik yaptigi icin birakmistim gynofero da oyle bi sikinti olmadı ama decavitin yerini tutuyor mu ondan hala emin degilim ben de

Kızlar bel ağrısı oluyormu sizlerdede

Var bendede ama çok normalmis vücut dengemiz değişiyor kemikler açılıyor

Decavitin yerine verdi doktor bana 2 aydir kullaniyorum decaviti kabizlik yaptigi icin birakmistim gynofero da oyle bi sikinti olmadı ama decavitin yerini tutuyor mu ondan hala emin degilim ben de

Decavit vitamin gyno ferro kan ilacı neden onun yerine onu vermiski ben ikisini birden kullanıyorum

Kızlar yatak konusunu konusmussunuz ilk ay kullanılan chicco next to me cok rahat gözüküyor ama 6 ay icin o kdar para deger mi bilemedim...sanırım ben de ahsap besik alıcam

Benim kan degerlerim normal cikinca 5.aydan sonra verecegim dedim. Somdi sadece decavit kullaniyorum.

Tesekkur ederim tatlim.olabilir genelde demirim dusuk sinirina yakin cikiyor..kullandigim omegadaki demir yeterli gelmiyor olabilir..tekrar test yaptirmam gerek sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…