2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım gece yatmadan önce iç ben öyle yaptım öğlen içince çok kötü oluyorum çünkü anca gece işe yaradı sordum öylede içebilirsin dedi doktor

ben kullanıyorum hiç rahatsız etmedi arkadasım acaba ürün markasından kaynaklı olabilir mi. ben gratisten almıstım nemlendirme yönünden cok memnunum

Inşallah canım valla babamızın ağzı kulaklarında nasıl bir kız askiysa :)
ne güzel Allah bozmasın bizimde kızımız olucak ama babası cok heyecanlı degil sanırım doğmasını beklıycez algı skıntısı

Günaydın kızlar....

Tatil günü erkenden kalktım evi toplayıp kahvaltı yaptım bulaşık makinesi çalıştırdım nevresim değiştirip çamaşır ayırdım makinenin birini çalıştırdım

Ay ne çok is olmuş yeter bu kadar şimdi de biraz mail atıp is takip edeyim sonra eşimi işten alıp bir yerlere giderim

ne güzel Allah bozmasın bizimde kızımız olucak ama babası cok heyecanlı degil sanırım doğmasını beklıycez algı skıntısı
Arkadaşımın da öyleydi dört beş aylıkken bi sabah yatakta babasını tekmeleriyle uyandırmış eşi o zaman demiş ben böyle uyandım ya artık iyice anladım baba olduğumu :)))

: 781209"]Kızlar Ali expressten alışveriş yapan varmı? Güvenilir midir?
Çok güzel ciciler var, instagramda aynı görseller çok daha pahalı satılıyor, bilemedim[/QUOTE]

Çin malı güven olmaz canım çocuğun tenine değecek neticede daha bilindik şeyler almalısın

canım bn öldm bu sırt ağrısından sırt ustu yatmak bana da çöcüm değil ama benim soluma yatamıyorum çok kasılıyorum zaten sırt ağrım olıyor bırde kendımı sıkınca sabaha kadar don dur gecen gece ağladım yıne benim kaburga ağruım da var sağ koltuk altı sırt tarafı dr bana ftr ye ve gogus hastalıklarına görün dedi

ben kullanıyorum canım ama yatarken alıyrum ben bulantı şikayetim hiç olmadı bu yuzden

Kesinlikle.lansinoh natural wave canim benm.oglumun gaz skntisini birtek o hafifletti ve meme.karmasasi hic yasamadik Ucu anne memesi gibi bi incele. Ben cok memnundum oglumda

Benim doktorum da bebek çok küçük bu kadar ağrıtmaz, daha önceden belinde sıkıntı vardır dedi. Ama benim hiç öyle bir sıkıntım olmadı öncesinde. İşimden dolayı sürekli ayaktayım sayılır. Magnezyum verdi biraz azaltır dedi. Bakalım işe yarayacak mı.

Ben de hamile yastığı kullanıyorum ama içi elyaf olduğundan mıdır nedir çok terletiyor diye düşünüyorum. Sizinki nasıl acaba aynısının pamuk dolgulusunu mu yaptırsam bilemedim.

Ben de hamile yastığı kullanıyorum ama içi elyaf olduğundan mıdır nedir çok terletiyor diye düşünüyorum. Sizinki nasıl acaba aynısının pamuk dolgulusunu mu yaptırsam bilemedim.
Canim bende terleme problemi yok.ici elyaf benimkide pijamalarindan olabilirmi terleme..bilemedim suan olmazsa pamuklu yaptirmak mantikli

Hayırlı akşamlar anneler çanta olarak en kullanışlısi bebekle sırt çantası oluyor elinizde yük olmuyor en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…