Kizlar bacak agriniz oluyorsa dr soyleyin magnezyum veriyor o birebir iyi geliyor aklinizda olsunOlmaz miii bel ağrısı bacak ağrısı hemen her akşam döne döne uyuyorum
Ben de o yuzden anlamadim imom verdi bi de balik yiyemedigim icin.Bende ikisini kullanıyorum cnm
canım gece yatmadan önce iç ben öyle yaptım öğlen içince çok kötü oluyorum çünkü anca gece işe yaradı sordum öylede içebilirsin dedi doktorBu arada Demir ilacı olarak gynoferon kullanan var mı? Bende çok bulantı yapıyor,onu içtiğim günler mahvoluyorum. Zaten normal bulantılarım da hala tamamen geçmediönceki gebeliğimde ferrosanol duedonal kullanmıştım ama o da çok şişirmişti beni bu gynoferonun yaptığı bulantı bi süre sonra geçer mi sizce vücut alışr mı?
ben kullanıyorum hiç rahatsız etmedi arkadasım acaba ürün markasından kaynaklı olabilir mi. ben gratisten almıstım nemlendirme yönünden cok memnunumhindistan cevizi yağı kullanan arkadaşlar, sürdükten bir gün sonra sizde bir koku hissediyor musunuz? Ben bi tuhaf kokmaya başladım herhalde bu kremden.. hergün duş alıyorum bu yüzden o koku rahatsız etmeye başladı. Başta sürünce çok güzel tabii..
Bende 17.haftadayım 5 kilo aldım. İlk hamileliğimde toplamda 12 almıştım bakalım bu sefer nasıl olacak.
Yatak konusunda bebedecor markasından almıştık instagramda görüp sipariş etmiştim, güzeldi sizde bakabilirsiniz kızlar.
ne güzel Allah bozmasınInşallah canım valla babamızın ağzı kulaklarında nasıl bir kız askiysa :)
Canım kullanışlı görünse de bence çok daha sık modeller bulabilirsin yakın fiyatlara ebebek de var mesela ve daha renkli daha modern duruyor tabi benim fikrim canım bu karar senin
Arkadaşımın da öyleydi dört beş aylıkken bi sabah yatakta babasını tekmeleriyle uyandırmış eşi o zaman demiş ben böyle uyandım ya artık iyice anladım baba olduğumu :)))ne güzel Allah bozmasınbizimde kızımız olucak ama babası cok heyecanlı degil sanırım doğmasını beklıycez algı skıntısı
canım bn öldm bu sırt ağrısından sırt ustu yatmak bana da çöcüm değil ama benim soluma yatamıyorum çok kasılıyorum zaten sırt ağrım olıyor bırde kendımı sıkınca sabaha kadar don dur gecen gece ağladım yıne benim kaburga ağruım da var sağ koltuk altı sırt tarafı dr bana ftr ye ve gogus hastalıklarına görün dediKızlar daha erkenmiş gibi ama bende akşamları özellikle fena sırt ve omurga ağrısı oluyor. Geceleri yan yatamıyorum düz olmadığı için ağrıyor. Doktor yan yat diyor ama ben sırt üstü yatınca ancak ağrı diniyor.ne yapmam gerek?
ben kullanıyorum canım ama yatarken alıyrum ben bulantı şikayetim hiç olmadı bu yuzdenBu arada Demir ilacı olarak gynoferon kullanan var mı? Bende çok bulantı yapıyor,onu içtiğim günler mahvoluyorum. Zaten normal bulantılarım da hala tamamen geçmediönceki gebeliğimde ferrosanol duedonal kullanmıştım ama o da çok şişirmişti beni bu gynoferonun yaptığı bulantı bi süre sonra geçer mi sizce vücut alışr mı?
Kesinlikle.lansinoh natural wave canim benm.oglumun gaz skntisini birtek o hafifletti ve meme.karmasasi hic yasamadik Ucu anne memesi gibi bi incele. Ben cok memnundum oglumdaBiberonda neye karar verdiniz kızlar? Ben dr.brown diyordum ama izlediğim hastane çantası hazırlama videolarında hep lansinoh marka gördüm. Bu markanın cam ürünü yokmuş. İndirim varken bir tane alayım diyorum. Çünkü ben bebeğimi 2 aylıkken bırakıp çalışmaya başlayacağım bir aksilik çıkmazsa. Biberona alışmak zorunda kalaacak ne yazık ki. Ama çok kararsızım.
Benim doktorum da bebek çok küçük bu kadar ağrıtmaz, daha önceden belinde sıkıntı vardır dedi. Ama benim hiç öyle bir sıkıntım olmadı öncesinde. İşimden dolayı sürekli ayaktayım sayılır. Magnezyum verdi biraz azaltır dedi. Bakalım işe yarayacak mı.canım bn öldm bu sırt ağrısından sırt ustu yatmak bana da çöcüm değil ama benim soluma yatamıyorum çok kasılıyorum zaten sırt ağrım olıyor bırde kendımı sıkınca sabaha kadar don dur gecen gece ağladım yıne benim kaburga ağruım da var sağ koltuk altı sırt tarafı dr bana ftr ye ve gogus hastalıklarına görün dedi
Canim ben hastaligimdan oturu yan yatmamam gerektigi halde hamile yastigi aldim 1 aydir cok cok rahat yatiyorum.bas yastiklari cok yuksek oldugu icin desteklemiyor ama bunun icine girip yatiyorsun hem gobusunu hem sirtini kalcani destekliyor tavsiye ederim
Canim bende terleme problemi yok.ici elyaf benimkide pijamalarindan olabilirmi terleme..bilemedim suan olmazsa pamuklu yaptirmak mantikliBen de hamile yastığı kullanıyorum ama içi elyaf olduğundan mıdır nedir çok terletiyor diye düşünüyorum. Sizinki nasıl acaba aynısının pamuk dolgulusunu mu yaptırsam bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?