Ben de ayniyim kuyruk sokumu ağrısı çekiyorum bi deİyi akşamlar. Benimde sirt ustu yatinca uzun sure saga sola dönemiyorum, dönerken resmen acıdan bagiriyorum... Sebebini anlayamadim malesef bende. Hep yana yatiyorum şimdi
Kizlar bu gun cok sık vajinamda batma gibi 2 saniyelik sancılar oldu cok korkuttu beniBen de ayniyim kuyruk sokumu ağrısı çekiyorum bi de
Bende balık yiyemiyorum yaaaBen de o yuzden anlamadim imom verdi bi de balik yiyemedigim icin.
Ben sırt çantası düşünüyorum kullananlar en kullanışlı sırt çantası diyor cnm
Cnm cinsiyet ogrendinmi belli oldumuArkadaşımın da öyleydi dört beş aylıkken bi sabah yatakta babasını tekmeleriyle uyandırmış eşi o zaman demiş ben böyle uyandım ya artık iyice anladım baba olduğumu :)))
Evet canım kız :))) sen öğrendin mi ?Cnm cinsiyet ogrendinmi belli oldumu
benim ara sıra oluyor bana normal bi durum gıbı geldı onemsemedım canım korkma onemlı bırsey degıldır. bağlar gerıldıkce baskı yapıyordurKizlar bu gun cok sık vajinamda batma gibi 2 saniyelik sancılar oldu cok korkuttu beni
Benımde öyle oldu canım üc dört gün ara ara ama geçti bende korktum bastan kanama mı olcak yoksa diye ama sonra kötü düşünmemeye calıstım büyüyolar nede olsa bağlar genişliyor diye herhalde oluyor biz iyiye yoralımKizlar bu gun cok sık vajinamda batma gibi 2 saniyelik sancılar oldu cok korkuttu beni
Cok gecmis olsun bende bu hafta cok yordum kendimi carsamba gunu peceteye bikac kez kucuk kucuk kan lekeleri geldi persembe sabahi hemen doktora gittim bi sorun gozukmuyor ama hemen igne vurdurdu doktor ve progestan baslatti idrar tahlilleri yapildi bende yoruldugum icin oldugunu dusunuyorum idrarda sorun oluncada olur dedi doktor biri temiz cikti kultur tahlili de pazartesi cikicak bol istirahat verdi yatiyorum hep bebekler buyudu bisey olmaz die kendinizi yormayin kizlar bende cok korktum dikkat ediniyi geceler kızlar. dün gece kabus gibiydi. uyumadan önce bi tuvalete gireyim dedim. bi baktım klozet kan dolmuş. o kadar korktum ki. hemen acile gittik. çocukta ve plesantada sıkıntı yokmuş şükür. yorgunluktan ve az su içmekten olmustur dedi doktor. sabah akşam fitil kullanıcam. dikkatli olmakta fayda var...
Geçmiş olsun, inşallah olmaz bir daha. .iyi geceler kızlar. dün gece kabus gibiydi. uyumadan önce bi tuvalete gireyim dedim. bi baktım klozet kan dolmuş. o kadar korktum ki. hemen acile gittik. çocukta ve plesantada sıkıntı yokmuş şükür. yorgunluktan ve az su içmekten olmustur dedi doktor. sabah akşam fitil kullanıcam. dikkatli olmakta fayda var...
Erkek canm benimde ama kesin konuşmuyor hiç bişey alamıyorum bu yüzden sağlıklı olsunlar ins cnmEvet canım kız :))) sen öğrendin mi ?
Çok geçmiş olsun cnm bende yasamistim bu kanamayi çok korkunç bi durum Allahım tekrar yaşamasın ins sağlıkla gelsin yavruslarimiz S secret51 cnm sende çok dikkatli ol yat hiç bir iş yapmaCok gecmis olsun bende bu hafta cok yordum kendimi carsamba gunu peceteye bikac kez kucuk kucuk kan lekeleri geldi persembe sabahi hemen doktora gittim bi sorun gozukmuyor ama hemen igne vurdurdu doktor ve progestan baslatti idrar tahlilleri yapildi bende yoruldugum icin oldugunu dusunuyorum idrarda sorun oluncada olur dedi doktor biri temiz cikti kultur tahlili de pazartesi cikicak bol istirahat verdi yatiyorum hep bebekler buyudu bisey olmaz die kendinizi yormayin kizlar bende cok korktum dikkat edin
Canım benim içini ferah tut. Bi arkadaşımın bebeği besleyen 3 damarında daralma çıktı üstüne gebelik şekeri çıktı günde 4 kere iğne yapıyor. Ama maşallah 27-28.haftalarda bebekte hiçbir sorun yok. Rabbim yardımcın olsun. Moral çok önemli unutmaTeşekür ediyoruz canım, evet kendi kendimi rahatlatabilmem lazım, Allaha emanet ettim kuzumu
geçmiş olsun canım dikkat et kendine yorulmaiyi geceler kızlar. dün gece kabus gibiydi. uyumadan önce bi tuvalete gireyim dedim. bi baktım klozet kan dolmuş. o kadar korktum ki. hemen acile gittik. çocukta ve plesantada sıkıntı yokmuş şükür. yorgunluktan ve az su içmekten olmustur dedi doktor. sabah akşam fitil kullanıcam. dikkatli olmakta fayda var...
Biz dun e bebekten joie marka aldik Pusetlilerden. 450 tl ye dusmus. Tek kalmis. Isimizi gorur diye dusunduk.Arkadaşlar bebek arabasına karar verdiniz Lorelli Luna diye bir bebek arabası var normalde bu tarz arabalar 2bin tl civarında bu araba 900 tl civarı ama nasıl bilmiyorum sizler nasıl bişey dusunuyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?