2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İyi akşamlar. Benimde sirt ustu yatinca uzun sure saga sola dönemiyorum, dönerken resmen acıdan bagiriyorum... Sebebini anlayamadim malesef bende. Hep yana yatiyorum şimdi

iyi geceler kızlar. dün gece kabus gibiydi. uyumadan önce bi tuvalete gireyim dedim. bi baktım klozet kan dolmuş. o kadar korktum ki. hemen acile gittik. çocukta ve plesantada sıkıntı yokmuş şükür. yorgunluktan ve az su içmekten olmustur dedi doktor. sabah akşam fitil kullanıcam. dikkatli olmakta fayda var...

Arkadaşımın da öyleydi dört beş aylıkken bi sabah yatakta babasını tekmeleriyle uyandırmış eşi o zaman demiş ben böyle uyandım ya artık iyice anladım baba olduğumu :)))
Cnm cinsiyet ogrendinmi belli oldumu

Kizlar bu gun cok sık vajinamda batma gibi 2 saniyelik sancılar oldu cok korkuttu beni
Benımde öyle oldu canım üc dört gün ara ara ama geçti bende korktum bastan kanama mı olcak yoksa diye ama sonra kötü düşünmemeye calıstım büyüyolar nede olsa bağlar genişliyor diye herhalde oluyor biz iyiye yoralım

Cok gecmis olsun bende bu hafta cok yordum kendimi carsamba gunu peceteye bikac kez kucuk kucuk kan lekeleri geldi persembe sabahi hemen doktora gittim bi sorun gozukmuyor ama hemen igne vurdurdu doktor ve progestan baslatti idrar tahlilleri yapildi bende yoruldugum icin oldugunu dusunuyorum idrarda sorun oluncada olur dedi doktor biri temiz cikti kultur tahlili de pazartesi cikicak bol istirahat verdi yatiyorum hep bebekler buyudu bisey olmaz die kendinizi yormayin kizlar bende cok korktum dikkat edin

Geçmiş olsun, inşallah olmaz bir daha. .

Çok geçmiş olsun cnm bende yasamistim bu kanamayi çok korkunç bi durum Allahım tekrar yaşamasın ins sağlıkla gelsin yavruslarimiz S secret51 cnm sende çok dikkatli ol yat hiç bir iş yapma

Arkadaşlar bebek arabasına karar verdiniz Lorelli Luna diye bir bebek arabası var normalde bu tarz arabalar 2bin tl civarında bu araba 900 tl civarı ama nasıl bilmiyorum sizler nasıl bişey dusunuyosunuz

sağolun kızlar. yatıyorum devamlı, ayaklarımı uzattım. çok yormayın kendinizi, dikkat edin. Allah korusun bebeklerimizi. ben o kadar kanı görünce aklım başımdan gitti, tansiyonum 16 ya çıkmış o panikle. inşallah bir daha yaşamam. inşallah kimse yaşamaz o durumu.

Teşekür ediyoruz canım, evet kendi kendimi rahatlatabilmem lazım, Allaha emanet ettim kuzumu
Canım benim içini ferah tut. Bi arkadaşımın bebeği besleyen 3 damarında daralma çıktı üstüne gebelik şekeri çıktı günde 4 kere iğne yapıyor. Ama maşallah 27-28.haftalarda bebekte hiçbir sorun yok. Rabbim yardımcın olsun. Moral çok önemli unutma

Hayırlı pazarlar herkese, soğuklar tekrar geliyor, bi kac gun güneş görünce içim açılmıştı evde baya bi temizlik yaptım yordumda aslında kendimi
Bu arada bazen pıt pıt hareketlerini hissediyorum cok guzel bi duygu

geçmiş olsun canım dikkat et kendine yorulma

Arkadaşlar bebek arabasına karar verdiniz Lorelli Luna diye bir bebek arabası var normalde bu tarz arabalar 2bin tl civarında bu araba 900 tl civarı ama nasıl bilmiyorum sizler nasıl bişey dusunuyosunuz
Biz dun e bebekten joie marka aldik Pusetlilerden. 450 tl ye dusmus. Tek kalmis. Isimizi gorur diye dusunduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…