2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar banada doktor erkek dedi ama ben soradan degisenleri bildigimden eminmisiniz dedim adama :))) ben eminim dedi:) şimdi ufak tefek bişeyler alsam mı almasam mı kararsızım.
bebek arabası bakmayı cok severdim evlendigimden beri, ama hala bir fikrim yok.bugaboo en ideali hafiflik manevra vs acısından ama fiyatları pahalı alırsam 2.el düsünebilirim.görüntü acısından mima güzel o da aynı sekılde.quinny fiyat ğerformans olarak iyi gibi .bilmiyorum kararsızım o konuda

Gecmis olsun canim dikkat et kendine

Gebelikte ton balığı yenirmi normal balık yapıp yiyemiyorum içim almıyor bu şekilde yesem fayda edermi acaba

Gebelikte ton balığı yenirmi normal balık yapıp yiyemiyorum içim almıyor bu şekilde yesem fayda edermi acaba
Bana dr.um yasak demişti. Ben de yapıp yiyemiyorum malesef.Arada dışarda yiyorduk ama bayadir yemedim

Arkadaşlar bebek arabasına karar verdiniz Lorelli Luna diye bir bebek arabası var normalde bu tarz arabalar 2bin tl civarında bu araba 900 tl civarı ama nasıl bilmiyorum sizler nasıl bişey dusunuyosunuz
Ben de joie litetrax 4 düşünüyorum.manevrası cok iyi geldi bana.

Bir de yatak olarak ikea besikleri kullananlar vardı.acaba onlardan mi alsam diyorum.yan tarafı açılanlar gece yatak kenarinda iyi olur gibi geliyor.kullananlar tekrar yorum yaparsa çok sevinirim.

sana da çok geçmiş olsun. gerçekten kendimizi yormamak gerekiyormuş bunu fark ettim.

Kızlar dr sorar mısınız acaba gebelikte karınca yumurtası yağı bir sorun yaratır mı?

Kizlar kefir icen var mi aranizda ya da doktoruna soran bir de ben hala bebegin hareketlerini hic hissetmiyorum 17. Haftadayiz normaldir insaallah..

Kizlar kefir icen var mi aranizda ya da doktoruna soran bir de ben hala bebegin hareketlerini hic hissetmiyorum 17. Haftadayiz normaldir insaallah..
Canim endise etme gobegin yaglimi zor duyabilirsin benim ikiz olmasina ragmen bugun en net tekmemi yedim gaz sancisi gibi oluyor degisik bir duygu 2 haftaya sende hissedersin :) kefir icmedim hic ayranla idare ediyorum ama probiyotik kullandiriyorlar diye duymustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…