MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Gecmis olsun canim dikkat et kendineiyi geceler kızlar. dün gece kabus gibiydi. uyumadan önce bi tuvalete gireyim dedim. bi baktım klozet kan dolmuş. o kadar korktum ki. hemen acile gittik. çocukta ve plesantada sıkıntı yokmuş şükür. yorgunluktan ve az su içmekten olmustur dedi doktor. sabah akşam fitil kullanıcam. dikkatli olmakta fayda var...
Haftada 1 kez yiyebiliorsn dr um oyle demisti canm. Sen genede bi danis k9nserve sonuctaGebelikte ton balığı yenirmi normal balık yapıp yiyemiyorum içim almıyor bu şekilde yesem fayda edermi acaba
Bana dr.um yasak demişti. Ben de yapıp yiyemiyorum malesef.Arada dışarda yiyorduk ama bayadir yemedimGebelikte ton balığı yenirmi normal balık yapıp yiyemiyorum içim almıyor bu şekilde yesem fayda edermi acaba
Ben de joie litetrax 4 düşünüyorum.manevrası cok iyi geldi bana.Arkadaşlar bebek arabasına karar verdiniz Lorelli Luna diye bir bebek arabası var normalde bu tarz arabalar 2bin tl civarında bu araba 900 tl civarı ama nasıl bilmiyorum sizler nasıl bişey dusunuyosunuz
canım kaşıntın ve beya akıntın varsa mantar olabilir o da bu şekilde ağrı yaparbenim ara sıra oluyor bana normal bi durum gıbı geldı onemsemedım canım korkma onemlı bırsey degıldır. bağlar gerıldıkce baskı yapıyordur
sana da çok geçmiş olsun. gerçekten kendimizi yormamak gerekiyormuş bunu fark ettim.Cok gecmis olsun bende bu hafta cok yordum kendimi carsamba gunu peceteye bikac kez kucuk kucuk kan lekeleri geldi persembe sabahi hemen doktora gittim bi sorun gozukmuyor ama hemen igne vurdurdu doktor ve progestan baslatti idrar tahlilleri yapildi bende yoruldugum icin oldugunu dusunuyorum idrarda sorun oluncada olur dedi doktor biri temiz cikti kultur tahlili de pazartesi cikicak bol istirahat verdi yatiyorum hep bebekler buyudu bisey olmaz die kendinizi yormayin kizlar bende cok korktum dikkat edin
Yok canim kaşıntı yanma yorgunluktan olduğunu düşünüyorum dun misafirlerim vardi bu gun dinlendim tekrarlamadi hic cok şükürcanım kaşıntın ve beya akıntın varsa mantar olabilir o da bu şekilde ağrı yapar
Ben evde kendim yapıp iciyorum 3 gunde bir sindirim icinKizlar kefir icen var mi aranizda ya da doktoruna soran bir de ben hala bebegin hareketlerini hic hissetmiyorum 17. Haftadayiz normaldir insaallah..
Canim endise etme gobegin yaglimi zor duyabilirsin benim ikiz olmasina ragmen bugun en net tekmemi yedim gaz sancisi gibi oluyor degisik bir duygu 2 haftaya sende hissedersin :) kefir icmedim hic ayranla idare ediyorum ama probiyotik kullandiriyorlar diye duymustum.Kizlar kefir icen var mi aranizda ya da doktoruna soran bir de ben hala bebegin hareketlerini hic hissetmiyorum 17. Haftadayiz normaldir insaallah..
Kefir çok sağlıklı gebeliktede diyetisyenim bolbol önermiştiKizlar kefir icen var mi aranizda ya da doktoruna soran bir de ben hala bebegin hareketlerini hic hissetmiyorum 17. Haftadayiz normaldir insaallah..
Ben içiyorum canım doktorum da çok faydalı demiştiKizlar kefir icen var mi aranizda ya da doktoruna soran bir de ben hala bebegin hareketlerini hic hissetmiyorum 17. Haftadayiz normaldir insaallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?