2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Al_pi konu girisine bi anket yaparmisin musait zamanunda kiz erkek oranina bakalim :)
Canim topigi ben açmadigim icin anket ekleyemiyorum .. Denemistim ilk zaman olmadi Ben eklerim kiz erkek sayisini altta
Eklemedigim var mi kizlar ilk sayfaya cinsiyetini yada kendini beni etiketleyin de ilk sayfa bi dolsun herkes ögrenmistir artik ..

Kızlar yabancı sitelerde gördüm.kız erkek testi için.pet bardağa karbonat koyuyorsunuz baya bi. Sonra idrarınızı içine döküyorsunuz.köpürürse erkek köpürmezse kız mış.yabancılar bu testi hep yapıyorlarmış.ne kadar doğru bilemem.deneyenler özellikle cinsiyeti belli olanlar yaparsa daha iyi anlarız

Cnm bizimde oglusumuz olcak benide eklermisin

Kizlar gececi nobetci benim 12de yattim hala uyuyamadim 20 dk bir wc deyim..uykuya dalamiyorum bir turlu nolucak bu halim..

Günaydın güzel anneler,
bizde hafta sonu bebek mağazalarını gezdik..casual alacağız büyük ihtimal bebek arabasını travel sistem olanından..karyola alcaz birde..o da belis heralde adı tam bilmiyorum ama..en azından büyük parçaları kafamızda netleştirdik...öyle işte..sıkıldım bu soğuk havalardan..müjdeli bahar gelsin artık

Günaydın kızlar, topiğe ilk açıldığı zamanlar katılmıştım ama sonrasında takip edemedim. Benim oğluşum olacakmış, ama kızımda 6 ay oğlan dedikleri için alışverişe başlayasım gelmiyor. Beni de eklerseniz sevinirim

Kızlar günaydınlar...
Tetanoz aşısını kaçıncı haftada vurulmalıyız acaba. Biraz önce sağlık merkezinden aradılar. ilk aşı 20. hafta 2.si 24. haftada diye. Bilemedim. Yardım lütfen

Kızlar günaydınlar...
Tetanoz aşısını kaçıncı haftada vurulmalıyız acaba. Biraz önce sağlık merkezinden aradılar. ilk aşı 20. hafta 2.si 24. haftada diye. Bilemedim. Yardım lütfen
Canım ben bu sabah oldum ilk dozu. İkinci doz için en erken 15 martta gelebilirsin dediler.

Kızlar doktorum fitil verdi kullanıyorum 3 gündür ama acayıp akıntı yaptı sarı akıntı şeklınde ve agrım oluyor korkmaya basladım acaba ıltıhapmı akıtıyor bebegıme zararı olurmu ki

:):) köpürmedi :) ohh beeee.... dayanamadım ve yaptım

Günaydın annişler. Bizde haftasonu bebek odalarına baktık ve bir tanesinde karar kıldık. Ay sonuna kadar satın alacağız. Nisan sonu gibi gelsin isteyeceğiz. Öncesinde oda dolu onu boşaltacağız duvar kağıdı yapacağız. Allahım ne heyecanlı. Gerçi bazen gözümde büyümüyo değilde sanki yaklaşıyo gün geçtikçe. Ay birde bahar geleydi. Tiksindim artık kıştan yahu.

Tatlım en son baktıgımda ben yoktum cinsiyeti kesinleşmeden söylemek istemedim benimkide kız eklersen sevinirim.

Kızlar günaydınlar...
19 haftalikken vuruldum ilk dozu 30 ocakta bir sonraki 1 martta canim 4 aydan sonra vuruluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…