Canim topigi ben açmadigim icin anket ekleyemiyorum .. Denemistim ilk zaman olmadi Ben eklerim kiz erkek sayisini alttaAl_pi konu girisine bi anket yaparmisin musait zamanunda kiz erkek oranina bakalim :)
Cnm bizimde oglusumuz olcak benide eklermisinCanim topigi ben açmadigim icin anket ekleyemiyorum .. Denemistim ilk zaman olmadi Ben eklerim kiz erkek sayisini altta
Eklemedigim var mi kizlar ilk sayfaya cinsiyetini yada kendini beni etiketleyin de ilk sayfa bi dolsun herkes ögrenmistir artik ..
Canim gozun aydin saglikla gelsin oglusunCnm bizimde oglusumuz olcak benide eklermisin
Canım ben bu sabah oldum ilk dozu. İkinci doz için en erken 15 martta gelebilirsin dediler.Kızlar günaydınlar...
Tetanoz aşısını kaçıncı haftada vurulmalıyız acaba. Biraz önce sağlık merkezinden aradılar. ilk aşı 20. hafta 2.si 24. haftada diye. Bilemedim. Yardım lütfen
:):) köpürmedi :) ohh beeee.... dayanamadım ve yaptımKızlar yabancı sitelerde gördüm.kız erkek testi için.pet bardağa karbonat koyuyorsunuz baya bi. Sonra idrarınızı içine döküyorsunuz.köpürürse erkek köpürmezse kız mış.yabancılar bu testi hep yapıyorlarmış.ne kadar doğru bilemem.deneyenler özellikle cinsiyeti belli olanlar yaparsa daha iyi anlarız
Tatlım en son baktıgımda ben yoktum cinsiyeti kesinleşmeden söylemek istemedim benimkide kız eklersen sevinirim.Canim topigi ben açmadigim icin anket ekleyemiyorum .. Denemistim ilk zaman olmadi Ben eklerim kiz erkek sayisini altta
Eklemedigim var mi kizlar ilk sayfaya cinsiyetini yada kendini beni etiketleyin de ilk sayfa bi dolsun herkes ögrenmistir artik ..
19 haftalikken vuruldum ilk dozu 30 ocakta bir sonraki 1 martta canim 4 aydan sonra vuruluyorKızlar günaydınlar...
Tetanoz aşısını kaçıncı haftada vurulmalıyız acaba. Biraz önce sağlık merkezinden aradılar. ilk aşı 20. hafta 2.si 24. haftada diye. Bilemedim. Yardım lütfen
geçmiş olsun canımgripli bigünden merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?