2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydınlar...
Tetanoz aşısını kaçıncı haftada vurulmalıyız acaba. Biraz önce sağlık merkezinden aradılar. ilk aşı 20. hafta 2.si 24. haftada diye. Bilemedim. Yardım lütfen
Ben bu sali gidecegim canim. 20.haftalik oluyorum ins.

Günaydınlar :)
Cumartesi ayrıntılıya girdim. Herşeyimiz tam şükürler olsun. Eşim hala inanmıyordu cinsiyete her seferinde değişik bişi söylendiği için bu sefer tam bir netlik kazandı kızımız. Sadece suyunda bi gariplik gördü onun için 20 gün sonra tekrar kontrole çağırdı dr. Tam siyah görünmesi gerekirken kar yağma görüntüsü gibiydi. Deri döküntüsü olabilir ama kan veya enfeksiyon da olabilir dedi ama onlar olsa hareketleri kısıtlı olurmuş gayet rahattı hareket yönünden.
Ayrıntılı iyi ki var ya çok güzeldi 45dk sürdü. İzledik kuzumu bol bol :)

Merhaba kızlar 15 gündür ara ara baksamda çok takip edemedim memlekete gittik oğlum hava değişiminden grip oldu benden başka kimseyi yanına yaklaştırmadı eşimde yanımızda yoktu oğlum kucağımdan inmedi bebişime zarar verecek diye çok korktum bide ben grip oldum 1 haftadır kafayı kaldıramıyorum dün çok şükür evime geldim ama evimin temizliğe ihtiyacı var bi kendime gelsem haftasonu cinsiyetimizde kesinleşse alışverişe başlamak istiyorum

Kızlar günaydınlar...
Tetanoz aşısını kaçıncı haftada vurulmalıyız acaba. Biraz önce sağlık merkezinden aradılar. ilk aşı 20. hafta 2.si 24. haftada diye. Bilemedim. Yardım lütfen
Meraba canim ben ilk aşımı 31 ocakta oldum 17 haftalıktık, ikinci dozuda 3 martta çagırdı

Merhaba kızlar, dr.um bana decavit verdi onu kullandigimdan beri çok uykum geliyor, decavit mi yapıyor acaba? Gündüzleri illaki uyuyorum geç kalkmama rağmen.

Sağlık ocağı beni tetanoz aşısı için 18.haftada çağırdı, yani bu hafta.Annemlerdeyim bu hafta, ya burdaki sağlık ocağında yaptiririm, ya bi dahaki hafta evimin ordakinde yaptiririm. Kollarim da mosmor iğneden,ağrıyo. Bi de tetanoz ağrısı olcak.

Kızlar herkes aşı yaptırcak mı ben olmayabilirim eşimin şirketinde hiçbiri yaptırmamıs

Uzun zamandır bende giremedim bu aralar işler yoğun kendimi eve zor atıyorum. Geceleri çok zor uyuyorum. Sanırım genislemeye başladıkça göğsümün alt tarafından karın bölgeme kadar acı gibi yanma gibi biseyler oluyor. Gece ne tarafa yatsam ağrı hissediyorum uykularım bölük bölük yani şimdiden başladık uykusuzluğa.

Kızlar ben aşımı 17. Hafta içinde yaptırdım aile hekiminde benimle ilgilenen bi ebe var kızımın kalp atışlarını dinledi not aldı bir sürü bilgilerimi aldı. Beni düzenli olarak sağlık ocağına cagiracagini ya da ev ziyaretlerine geleceğini soyledi. Aşıyı 83 ve sonrası doğumlular için 3.dozdan başlattıyorlarmış ve bi dahaki aşı için 1 yıl sonrasına gün verdi.

12 haftasinda olup kasik agrilari ceken hamile bayanlar sizde bu haftalarinizda agri cektiniz mi ve bebeginizin cinsiyetini en erken ne zaman ogrendiniz

Arkadaşlar merhaba bi sıkıntım var anlamıyorum ne oluyor. Hamileliğimin başından beri uykusuzluk çekiyorum. İlk 3 ay çok kötü geçti. Bulantılarım hat seviyede oldu kilo bile verdim. Hamile kalmadan önce en fazla 55 kilo oldum. Düğün stresinden 60 la evlendim. 63 ile hamile kaldm. Kilo problemi yaratıyordum daha doğrusu takıntım var. Aynaya baktığımda çok çirkin görüyorum artık kendimi. Herşeyi çok kafaya takmaya başladm. Eşimle ve aileysiyle hiç bi sıkıntm yok hep istediğim bğendiğim olmuştur. Hamileliğimin başından beri aşırı cinsel isteksizlik aldı başını gidiyor. 3. Ayımda kanamam vs oldu. Baya sıkıntı yaşadım. Çalışmıyorum. Gün boyu evdeyim. Uyku düzeni denen bşy yok. Sürekli yatmak istiyorum. Öyle üşengeçleştim ki mutfağı toplamaya üşeniyorum. Herşeyden hemen midem bulanıyor. Durduk yere ağlamak geliyor içimden. Zaten sessiz sakin içine atan bi yapım var. Bütün dengem şaştı. Şimdi oturdum yine ağlıyorum. Eşime de birşey söylemiyorum üzülmesin diye. Patlayacak gibi oluyorum artık napıcam benn

Demir ilacı kullanıyor musunuz ? Hamilelikte önemli bu tip şeyleri de yapıyor eksikliği ama o ilacı kullanmak da mesele sabah aç içilecek ve iki saat sonra kahvaltı edilecek herkes yanlış kullanılıyor bir fayda göremiyor kullanıyorum diye düşünüyor ama demir emilemeden atılıp gider vucuttan eğer yemek üstüne veya hemen yemek yenilirse

Solgarın gentle iron ve omega haplarını kullanıyorum ben , bunlar en organik olanlarıymış

Bu aşı işi beni düşündürüyor geçen sefer doktorum sezeryan olacağını bildiği halde aman ne gerek var nerde bulucan paslı şeyi de kestirecen kendini demişti olma dedi olmamıştım şimdiki doktor sağlık ocağına git yapabilirlet dedi

Yok hayır kullanmıyorum cnm dr vermedi .. konusu bile olmadı hiç. 28 şubatta kontrolüm var belki o zaman söyler

Bu aşı işi beni düşündürüyor geçen sefer doktorum sezeryan olacağını bildiği halde aman ne gerek var nerde bulucan paslı şeyi de kestirecen kendini demişti olma dedi olmamıştım şimdiki doktor sağlık ocağına git yapabilirlet dedi

Kızlar herkes aşı yaptırcak mı ben olmayabilirim eşimin şirketinde hiçbiri yaptırmamıs
Ben yaptırmıyorum. Sezeryan için gerekli deniyor ama ameliyat şartları kötü olursa. Şimdiye kadar iki ameliyat geçirdim hani aşı diyen olmadı. Şimdi gebeyken en ufak ilacı kullanmazken hadi aşı demeleri saçma geliyor

Bugun ayrintili ultrasona girdim kızlar ama öyle uzun sürmedi anlamadım neden.en fazla 10 15 dk sürdü.40tl ödedik.hiç birşey çıkmadı çok şükür.doktorumuz da muayene etti her şey normal.bugün boyle heycanla geçti.
Bir de internetten aldıklarım geldi bugün.oluşum için ilk alışverişim

Eklentiler

• IMG-20170213-WA0022.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG-20170213-WA0027.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 45
Kizlar ayrıntılı ultrason yaptiranlar kaca yaptirdiniz acaba? 30-45 dk arası sürüyormuş herhalde ve kaçıncı haftanizda yaptirdiniz canlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…