MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Ben bu sali gidecegim canim. 20.haftalik oluyorum ins.Kızlar günaydınlar...
Tetanoz aşısını kaçıncı haftada vurulmalıyız acaba. Biraz önce sağlık merkezinden aradılar. ilk aşı 20. hafta 2.si 24. haftada diye. Bilemedim. Yardım lütfen
Meraba canim ben ilk aşımı 31 ocakta oldum 17 haftalıktık, ikinci dozuda 3 martta çagırdıKızlar günaydınlar...
Tetanoz aşısını kaçıncı haftada vurulmalıyız acaba. Biraz önce sağlık merkezinden aradılar. ilk aşı 20. hafta 2.si 24. haftada diye. Bilemedim. Yardım lütfen
ben bu cuma olucam sezeryan olursak gerekliymiş canmKızlar herkes aşı yaptırcak mı ben olmayabilirim eşimin şirketinde hiçbiri yaptırmamıs
Demir ilacı kullanıyor musunuz ? Hamilelikte önemli bu tip şeyleri de yapıyor eksikliği ama o ilacı kullanmak da mesele sabah aç içilecek ve iki saat sonra kahvaltı edilecek herkes yanlış kullanılıyor bir fayda göremiyor kullanıyorum diye düşünüyor ama demir emilemeden atılıp gider vucuttan eğer yemek üstüne veya hemen yemek yenilirseArkadaşlar merhaba bi sıkıntım var anlamıyorum ne oluyor. Hamileliğimin başından beri uykusuzluk çekiyorum. İlk 3 ay çok kötü geçti. Bulantılarım hat seviyede oldu kilo bile verdim. Hamile kalmadan önce en fazla 55 kilo oldum. Düğün stresinden 60 la evlendim. 63 ile hamile kaldm. Kilo problemi yaratıyordum daha doğrusu takıntım var. Aynaya baktığımda çok çirkin görüyorum artık kendimi. Herşeyi çok kafaya takmaya başladm. Eşimle ve aileysiyle hiç bi sıkıntm yok hep istediğim bğendiğim olmuştur. Hamileliğimin başından beri aşırı cinsel isteksizlik aldı başını gidiyor. 3. Ayımda kanamam vs oldu. Baya sıkıntı yaşadım. Çalışmıyorum. Gün boyu evdeyim. Uyku düzeni denen bşy yok. Sürekli yatmak istiyorum. Öyle üşengeçleştim ki mutfağı toplamaya üşeniyorum. Herşeyden hemen midem bulanıyor. Durduk yere ağlamak geliyor içimden. Zaten sessiz sakin içine atan bi yapım var. Bütün dengem şaştı. Şimdi oturdum yine ağlıyorum. Eşime de birşey söylemiyorum üzülmesin diye. Patlayacak gibi oluyorum artık napıcam benn
Yok hayır kullanmıyorum cnm dr vermedi .. konusu bile olmadı hiç. 28 şubatta kontrolüm var belki o zaman söylerDemir ilacı kullanıyor musunuz ? Hamilelikte önemli bu tip şeyleri de yapıyor eksikliği ama o ilacı kullanmak da mesele sabah aç içilecek ve iki saat sonra kahvaltı edilecek herkes yanlış kullanılıyor bir fayda göremiyor kullanıyorum diye düşünüyor ama demir emilemeden atılıp gider vucuttan eğer yemek üstüne veya hemen yemek yenilirse
Ben yaptırmıyorum. Sezeryan için gerekli deniyor ama ameliyat şartları kötü olursa. Şimdiye kadar iki ameliyat geçirdim hani aşı diyen olmadı. Şimdi gebeyken en ufak ilacı kullanmazken hadi aşı demeleri saçma geliyorKızlar herkes aşı yaptırcak mı ben olmayabilirim eşimin şirketinde hiçbiri yaptırmamıs
Belli mi sizinkinin cinsiyeti.benimki köpürdü de:):) köpürmedi :) ohh beeee.... dayanamadım ve yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?