2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim gayet normal eşine soğuk durman kanama geçirmişsin okadar bulantı kusma

Benim dotorumda aynisini dedi evde dogurmuycagina gore yaptirmani onermiyorum dedi sonucta disaridan bisey veriyorsun bebege dedi yurt disinda yapilmiyor dedi

Elevit veya Decavit vitamin ilaçlarını kaçıncı haftaya kadar kullancaz benim bitti bugün yarın sağlık ocagindan yazdirsammi kızlar bilen varmi

Elevit veya Decavit vitamin ilaçlarını kaçıncı haftaya kadar kullancaz benim bitti bugün yarın sağlık ocagindan yazdirsammi kızlar bilen varmi
Doguma kadar devam dedi doktorum .. Hatta dogumdan sonrada bir sure dedi Saglik ocaklari sanirim decaviti bedava veriyorlardi bir kac kisi öyle söylemisti sor istersen ..

Bana doktor tahlil yaptırmıştı en başta bunlara bakarak sadece demir ilacı ve omega verdi

Kızlar ben hala bebeğimin hareketini hissetmedim üstelik ikinci hamileliğim. Yarın 17.hafta bitiyor.. randevumuza kaldı 1 hafta.. inşallah sorun yoktur

Doguma kadar devam dedi doktorum .. Hatta dogumdan sonrada bir sure dedi Saglik ocaklari sanirim decaviti bedava veriyorlardi bir kac kisi öyle söylemisti sor istersen ..
Aa ilk kez duydum canm yarın sağlık ocağına gtcem hem kayıt için hemde ilaç için sizlerede haber veririm

Günaydın herkese. Dün rutin kan tahlillerimi yaptırmıştım. Değerlerim çok düşmüş. Doktorum dahiliyeye yönlendirdi. Bugün gidicem. Neden böyle oldu anlamıyorum bayada et falan yiyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…