Canim gayet normal eşine soğuk durman kanama geçirmişsin okadar bulantı kusmaArkadaşlar merhaba bi sıkıntım var anlamıyorum ne oluyor. Hamileliğimin başından beri uykusuzluk çekiyorum. İlk 3 ay çok kötü geçti. Bulantılarım hat seviyede oldu kilo bile verdim. Hamile kalmadan önce en fazla 55 kilo oldum. Düğün stresinden 60 la evlendim. 63 ile hamile kaldm. Kilo problemi yaratıyordum daha doğrusu takıntım var. Aynaya baktığımda çok çirkin görüyorum artık kendimi. Herşeyi çok kafaya takmaya başladm. Eşimle ve aileysiyle hiç bi sıkıntm yok hep istediğim bğendiğim olmuştur. Hamileliğimin başından beri aşırı cinsel isteksizlik aldı başını gidiyor. 3. Ayımda kanamam vs oldu. Baya sıkıntı yaşadım. Çalışmıyorum. Gün boyu evdeyim. Uyku düzeni denen bşy yok. Sürekli yatmak istiyorum. Öyle üşengeçleştim ki mutfağı toplamaya üşeniyorum. Herşeyden hemen midem bulanıyor. Durduk yere ağlamak geliyor içimden. Zaten sessiz sakin içine atan bi yapım var. Bütün dengem şaştı. Şimdi oturdum yine ağlıyorum. Eşime de birşey söylemiyorum üzülmesin diye. Patlayacak gibi oluyorum artık napıcam benn
Bugun ayrintili ultrasona girdim kızlar ama öyle uzun sürmedi anlamadım neden.en fazla 10 15 dk sürdü.40tl ödedik.hiç birşey çıkmadı çok şükür.doktorumuz da muayene etti her şey normal.bugün boyle heycanla geçti.
Bir de internetten aldıklarım geldi bugün.oluşum için ilk alışverişimEki Görüntüle 1953380
Evet canim agridi tabi korkma . bana 11 inci haftada kiza benziyo demisti oylede oldu :)12 haftasinda olup kasik agrilari ceken hamile bayanlar sizde bu haftalarinizda agri cektiniz mi ve bebeginizin cinsiyetini en erken ne zaman ogrendiniz
Benim dotorumda aynisini dedi evde dogurmuycagina gore yaptirmani onermiyorum dedi sonucta disaridan bisey veriyorsun bebege dedi yurt disinda yapilmiyor dediBu aşı işi beni düşündürüyor geçen sefer doktorum sezeryan olacağını bildiği halde aman ne gerek var nerde bulucan paslı şeyi de kestirecen kendini demişti olma dedi olmamıştım şimdiki doktor sağlık ocağına git yapabilirlet dedi
Ayyy maaşallah ikizmi cnmSelamlar iyi akşamlar canlar bugün randevumuz vardı hersey çok iyi şükürler olsun cinsiyetlerde kesinleşti 1 kız 1 erkek inşallah herkez iyidir
Ayyy maaşallah ikizmi cnmSelamlar iyi akşamlar canlar bugün randevumuz vardı hersey çok iyi şükürler olsun cinsiyetlerde kesinleşti 1 kız 1 erkek inşallah herkez iyidir
Evet canım ikiz şükurAyyy maaşallah iki
Ayyy maaşallah ikizmi cnm
Doguma kadar devam dedi doktorum .. Hatta dogumdan sonrada bir sure dedi Saglik ocaklari sanirim decaviti bedava veriyorlardi bir kac kisi öyle söylemisti sor istersen ..Elevit veya Decavit vitamin ilaçlarını kaçıncı haftaya kadar kullancaz benim bitti bugün yarın sağlık ocagindan yazdirsammi kızlar bilen varmi
Aa ilk kez duydum canm yarın sağlık ocağına gtcem hem kayıt için hemde ilaç için sizlerede haber veririmDoguma kadar devam dedi doktorum .. Hatta dogumdan sonrada bir sure dedi Saglik ocaklari sanirim decaviti bedava veriyorlardi bir kac kisi öyle söylemisti sor istersen ..
Kızlar ben hala bebeğimin hareketini hissetmedimüstelik ikinci hamileliğim. Yarın 17.hafta bitiyor.. randevumuza kaldı 1 hafta.. inşallah sorun yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?