2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese. Dün rutin kan tahlillerimi yaptırmıştım. Değerlerim çok düşmüş. Doktorum dahiliyeye yönlendirdi. Bugün gidicem. Neden böyle oldu anlamıyorum bayada et falan yiyorum aslında
günaydın. belkı kullandıgın vıtamınler yeterlı gelmıyordur.. gecmıs olsun, endişelenme. hamılelıkte vucut kendını sasırıyor resmen

Kızlar ben hala bebeğimin hareketini hissetmedim üstelik ikinci hamileliğim. Yarın 17.hafta bitiyor.. randevumuza kaldı 1 hafta.. inşallah sorun yoktur
ben 20. haftaya girdim daha yenı yenı ufak ufak hıssedıyorum. ikinci hamılelıgım bu arada. azıcık daha sabret az kalmıs senın de

Kızlar ben hala bebeğimin hareketini hissetmedim üstelik ikinci hamileliğim. Yarın 17.hafta bitiyor.. randevumuza kaldı 1 hafta.. inşallah sorun yoktur
Ben net 18de hissettim seninde 1 hafta var hissedersin .. Akliniza hemen sorun gelmesin kucuk o daha annesi minnak belki hareketlidir ama senin hissedecegin kadar guclu degildir ..

Günaydın herkese. Dün rutin kan tahlillerimi yaptırmıştım. Değerlerim çok düşmüş. Doktorum dahiliyeye yönlendirdi. Bugün gidicem. Neden böyle oldu anlamıyorum bayada et falan yiyorum aslında
Canim pekmez ye sabahlari özellikle ac karnina bir kaşık.. Kan degerlerimiz dogumdan bir sure sonra duzene girecek normal yani ..

Günaydın herkese. Kan tahlili yaptırmıştım b12 değerim düşük çıktı. Doktorum apikobal diye bir hap verdi fakat içinde hamilelerin kullanmasının sakıncalı olduğu yazıyor. Kullanan var mı?

bana eczacı ya sabah kahvaltıdan 2 sat önce ya da gece yatarken iç dedi. bide demir ilacını kullanacağımız zaman öncesince veya sonrasında süt ürünleri kullanmamamı söyledi. bana da en uygun gece içmek geldi

Doguma kadar devam dedi doktorum .. Hatta dogumdan sonrada bir sure dedi Saglik ocaklari sanirim decaviti bedava veriyorlardi bir kac kisi öyle söylemisti sor istersen ..
Günaydın kızlar, bana sağlık ocağı verdi ücretsiz olarak. Demir sonuç m düşük çıksaydı onu da verecekti.

Benim de 19. Hafta ve hala hissetmiyorum. Ama kızımda da aynısı olmuştu o yüzden endişelenmeye gerek yok diye düşünüyorum.

kızlar günaydın e bebekte indirim var takip edenler bilir. bende sürekli takip ediyorum. bu gün indirime giren bir ürünü size danışmak istiyorum.
https://www.e-bebek.com/6-fonksiyon-bir-arada-ana-kucagi-p-byp-mc3031/
bu ürün için ne dersiniz kızlar. Bebeğime annem bakıcak. Ben çalışıcam. Annem bana çok yakın oturuyor. Ben kullanamazsam ona götürürüm ondan kalır diye düşündüm. Ayrıca eşimin ailesine giderken de Yanımda götürmek için bana çok uygun geldi. Ne edersiniz. acaba kullanışlı mıdır?

ben bu tarz ürünleri fazlalık olarak düşünüyorum canım. yüksekte ya biraz 5 aylım falan olunca hareketlenince zor olur bunda yatırmak oturtmak. bir de epey hareketli bir çocuk olursa iyice sıkıntı. zaten çocuğu evin içinde kaç dakika oturtabileceğizki bu tarz şeylerde? emmesiydi beziydi ağlamasıydı derken iyice oturtamaz hale gelir. biraz uzun yazmışım kusuruma bakma ama bana sorarsan alma arkadaşım ucuz park yataklardan al annenin oraya. çocuk 6 ay olınca kademesini aşağı düşürür, senin de aklın kalmaz düştü mü düşmedi mi diye

Günaydın herkese. Kan tahlili yaptırmıştım b12 değerim düşük çıktı. Doktorum apikobal diye bir hap verdi fakat içinde hamilelerin kullanmasının sakıncalı olduğu yazıyor. Kullanan var mı?
o ilacı hiç duymadım. ama doktorun verdiyse vardır bir bildiği. arayıp bi sor istersen, söyle içinde yazanları

İyi oldu gönderdiğin. Ben muhakkak alıcam ana kucağı araştırma aşamasındayım. Uyutmak için değil zaten (yoruma yönelik:) ama yemek yaparken falan bebeği içine koyup yanına alınca daha rahat oluyormuş. Dediğin gibi kayınvalideye falan gidince çok kullanışlı bence

herkese günaydın, hayırlı günler...
hamilelik yastığı kullanan var mı?
uykuya dalmakta ve devam ettirmekte çok zorluk çekiyorum, yardımcı olabilir mi diye düşünüyorum?

herkese günaydın, hayırlı günler...
hamilelik yastığı kullanan var mı?
uykuya dalmakta ve devam ettirmekte çok zorluk çekiyorum, yardımcı olabilir mi diye düşünüyorum?
Yardımı oluyormuş bende en kısa zamanda edinmeyi planlıyorum. Uyumak zorlaşmaya başladı baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…