- 5 Kasım 2010
- 516
- 134
- 323
Decaviti sağlık ocağı hamilelere ücretsiz veriyor.Elevit veya Decavit vitamin ilaçlarını kaçıncı haftaya kadar kullancaz benim bitti bugün yarın sağlık ocagindan yazdirsammi kızlar bilen varmi
Metroya binmeden ilk giristeki yerimi diyorsun ben havaalanina giderken kullandim metroyu her seferindede yandan gectim ne kadar zararsiz desekte illaki vardir bir zarari guvenlik birsey demiyor yanindan gec icinden gecme ..Herkese günaydınlar ☺ sağlıklı,mutlu,bol tekmeli günler diliyorum
Birşey sormak istiyorum, İzmir'de yaşıyorum, metroyu sabah akşam kullanıyorum, artık metal dedektörü koydular girişine ve geçiyorum ben de tabi, internette zararlı olmadığını okudum, doktorum da avmlerdekilerin zararlı olmadığını söylemişti, ama her gün sabah akşam geçince yine de aklıma takılıyor şimdi. Aslında o dedektörler x-ray değil,sadece zayıf elektromanyetik dalgalarla metal olup olmadığını tespit ediyorlar. Yani yaydıkları radyasyon herhangi bir elektrikli ev aletinin yaydığı kadardır anca. Siz ne düşünüyorsunuz?
Biz de dün uzun zaman sonra kontrole gittik,erkek olduğu tescillendi artık,12. Haftada öğrenmiştik ☺ bu arada önceki gebeliğimde ayrıntılı için herhangi bi yere gitmemiştim, bu sefer sordum, sağlık bakanlığı artık istiyor dedi sanırım zorunluymuş,perinotolojiye göndeririz seni dedi doktorum. Aslında onların yaptığını ben de yapıyorum ama aynı bebeğe sürekli baktığım için birşey gözümüzden kaçmasın diye istiyorlar bunu dedi. İzmir'de ayrıntılı usg için önerebileceğiniz memnun kaldığınız bir yer var mı? Doktor da sanırım birini önerecek ama bilgim olsun yine de..
Canım benim oğlum 3 aylıkken dönmeye 4 aylıkken emeklemeye 8 aylıkken sıralamaya başlamıştı elde avuçta durmuyordu böyle birşeyi asla kullanamazdım ama arkadaşımın bebeği daha hareketsizdi bu ana kucağının aynısından 1 yaşına kadar çok rahat kullandı çok memnundu çocuğa göre değişir umarım boşuna almış olmazsınkızlar günaydın e bebekte indirim var takip edenler bilir. bende sürekli takip ediyorum. bu gün indirime giren bir ürünü size danışmak istiyorum.
https://www.e-bebek.com/6-fonksiyon-bir-arada-ana-kucagi-p-byp-mc3031/
bu ürün için ne dersiniz kızlar. Bebeğime annem bakıcak. Ben çalışıcam. Annem bana çok yakın oturuyor. Ben kullanamazsam ona götürürüm ondan kalır diye düşündüm. Ayrıca eşimin ailesine giderken de Yanımda götürmek için bana çok uygun geldi. Ne edersiniz. acaba kullanışlı mıdır?
https://hamileyastigim.com/urun/detay/sweet-dreams-hamile-yastigiTam da dediğim gibi hem bacak arası hem göbek :)
Evt çay veya sütlü bişey yiyeli iki saat olmuş olması lazım yatarken içmek için , benim çok gazım oluyor gece onu içemem bir de kabızlık yaptı bana gece içincebana eczacı ya sabah kahvaltıdan 2 sat önce ya da gece yatarken iç dedi. bide demir ilacını kullanacağımız zaman öncesince veya sonrasında süt ürünleri kullanmamamı söyledi. bana da en uygun gece içmek geldi
Bende yaptim kopurdu yarin doktor kontrolümüz var belki doktor soyler cinsiyetini. Sizin belli oldumu acabaDeneyenler YOk mu.merak içinde kaldım
canım ben de izmir de yaşıyorum metroyu da ara sıra kullanıyorum ama ben geçmiyorum hamile oldğumu söylüyorum yandan geçiyorum bence sende söyle ve geçme nolur nolmaz.Herkese günaydınlar ☺ sağlıklı,mutlu,bol tekmeli günler diliyorum
Birşey sormak istiyorum, İzmir'de yaşıyorum, metroyu sabah akşam kullanıyorum, artık metal dedektörü koydular girişine ve geçiyorum ben de tabi, internette zararlı olmadığını okudum, doktorum da avmlerdekilerin zararlı olmadığını söylemişti, ama her gün sabah akşam geçince yine de aklıma takılıyor şimdi. Aslında o dedektörler x-ray değil,sadece zayıf elektromanyetik dalgalarla metal olup olmadığını tespit ediyorlar. Yani yaydıkları radyasyon herhangi bir elektrikli ev aletinin yaydığı kadardır anca. Siz ne düşünüyorsunuz?
Biz de dün uzun zaman sonra kontrole gittik,erkek olduğu tescillendi artık,12. Haftada öğrenmiştik ☺ bu arada önceki gebeliğimde ayrıntılı için herhangi bi yere gitmemiştim, bu sefer sordum, sağlık bakanlığı artık istiyor dedi sanırım zorunluymuş,perinotolojiye göndeririz seni dedi doktorum. Aslında onların yaptığını ben de yapıyorum ama aynı bebeğe sürekli baktığım için birşey gözümüzden kaçmasın diye istiyorlar bunu dedi. İzmir'de ayrıntılı usg için önerebileceğiniz memnun kaldığınız bir yer var mı? Doktor da sanırım birini önerecek ama bilgim olsun yine de..
o ilacı hiç duymadım. ama doktorun verdiyse vardır bir bildiği. arayıp bi sor istersen, söyle içinde yazanları
İnşaallah işe yarar. Güle güle kullan. Ben de alayım artık :)https://hamileyastigim.com/urun/detay/sweet-dreams-hamile-yastigi
bu modeli aldım ben
dayanamıyorum artık çünkü. kk'daki birkaç forumda da gördüm umarım işe yarar (kılıfı filan da yıkanabilir).
canım zaten park yatak alıcam. Oda yapmıcam. Sadece genç odası görünümlü büyük bir dolap alıcam. birde işte park yatak alıcam. Büyüdüğü zaman bazalı bir yatak alıcam o kadar. Bende fazla masraf yapma taraftarı değilim. Kardeşimin bebeğinden tecrübeliyim. Ama bu tarz bir şey en azından 5 aya kadar beni idare eder park yatağı hem annemlere hem eşimin ailesinin yanına sık sık taşımam diye düşündüm. Kız kardeşim şu ana dizi olanlar varya onlardan almıştı. Bebeği aşşırı hareketliydi. Ama sadece onun içinde uyuyordu 10. ayına kadar hep onda uyudu. Evet normalde ona koyamazdık ama uyku vaktinde onda uyumayı tercih ettiği için hiç sesini çıkarmazdı :)ben bu tarz ürünleri fazlalık olarak düşünüyorum canım. yüksekte ya biraz 5 aylım falan olunca hareketlenince zor olur bunda yatırmak oturtmak. bir de epey hareketli bir çocuk olursa iyice sıkıntı. zaten çocuğu evin içinde kaç dakika oturtabileceğizki bu tarz şeylerde? emmesiydi beziydi ağlamasıydı derken iyice oturtamaz hale gelir. biraz uzun yazmışım kusuruma bakmaama bana sorarsan alma arkadaşım ucuz park yataklardan al annenin oraya. çocuk 6 ay olınca kademesini aşağı düşürür, senin de aklın kalmaz düştü mü düşmedi mi diye
canım bende akşam eşimle gidip bakıcam ama kalmaz diye şimdiden interneten sipariş verdim. Benim kayınvalidem yok. Evde tek kayınpederim var. Belirli oturmuş bir düzende yok. O yüzden mutlaka yanımda böyle bir şey götürmem gerek. Bazı arkadaşlar sağolsunlar yorum yapmışlar yardımcı olmaya çalışmışlar gerek yok demişler haklılar aslında. benim kız kardeşim ana dizi almıştı. çok ucuza hemde. Bebişi büyüdükçe onun içinde fazla durmak istemedi ama onda uyumaya alıştığı için uyku vakti kardeşim ona yatırınca otomatik uyuyordu. aynı şekilde amcamın kızı da o şekilde bebeğini 10. ayına kadar ana dizinde uyuttu. bebekler bir şeye alıştığı zaman onsuz yapamıyorlar. daha önceden bebeği olanlar bilir ya battaniye ya yastık ya yatak. Ben birde park yatak ile büyük genç odası dolabı alıcam o kadar. Fazla masraf yapmıcam yaniiİyi oldu gönderdiğin. Ben muhakkak alıcam ana kucağı araştırma aşamasındayım. Uyutmak için değil zaten (yoruma yönelik:) ama yemek yaparken falan bebeği içine koyup yanına alınca daha rahat oluyormuş. Dediğin gibi kayınvalideye falan gidince çok kullanışlı bence
Benimde yarın kontrolüm.cok heyecanlıyımBende yaptim kopurdu yarin doktor kontrolümüz var belki doktor soyler cinsiyetini. Sizin belli oldumu acaba
Yarın söyleyecek cinsiyetiniBenimde yarın kontrolüm.cok heyecanlıyım
kızlar günaydın e bebekte indirim var takip edenler bilir. bende sürekli takip ediyorum. bu gün indirime giren bir ürünü size danışmak istiyorum.
https://www.e-bebek.com/6-fonksiyon-bir-arada-ana-kucagi-p-byp-mc3031/
bu ürün için ne dersiniz kızlar. Bebeğime annem bakıcak. Ben çalışıcam. Annem bana çok yakın oturuyor. Ben kullanamazsam ona götürürüm ondan kalır diye düşündüm. Ayrıca eşimin ailesine giderken de Yanımda götürmek için bana çok uygun geldi. Ne edersiniz. acaba kullanışlı mıdır?
canım Tiny Love güzel aslında ama bana biraz pahalı geldi bende araştırırken bunu buldum. Şansıma da e bebekte indirime girmiş. Aslında fiyatı yüksek ben bakarken bayağı yüksekti. Bende senin gibi düşünüyorum. Birde kardeşim çok kullandı ordan biliyorum. Kardeşiminkini alamıyorum çünkü gerçekten hakkını verdi. Sonunda iyice paralandı :)Biz Tiny Love diye bir marka vardı oğlumda hala var mı bilmiyorum ondan almıştık buna benziyor ve çok kullandık
tam yatışlı olunca evin içinde diğer odalarda yatırmak için güzel ilk zamanlar, dediğin gibi annane babanneye kalmaya gittiğimiz zamanlarda götürdük,
Kademe kademe ayarlandığı için sonrasında da koltuk gibi kullandık, yemek vs yerken o da ana kucağında bizi izliyordu, ışıklı bir üst paneli vardı öyle seviyordu ki,
Ayrıca emniyet kemeri olduğu için hareketli de olsa dik pozisyonunda koltuk gibi kullanmaya kullanışlıydı bizim için, 9aya kadar kullanıldı, şimdi kardeşe kullanıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?