- 19 Kasım 2016
- 1.854
- 3.850
- 63
- 36
Ayy bende bi kizim var insallah hayirlisi hayirli haberlerle doneriz. Sizin ilk cocukmuBenimde yarın kontrolüm.cok heyecanlıyım
bende izmirdeyim hiç birinden geçmiyorum x ray cihazlarının. hamileyim deyince hiçbir şey demiyorlar. dikkat et sendecanım ben de izmir de yaşıyorum metroyu da ara sıra kullanıyorum ama ben geçmiyorum hamile oldğumu söylüyorum yandan geçiyorum bence sende söyle ve geçme nolur nolmaz.
20.haftada ne dogurmasi canim Panik yok daha dur cok zaman var dogurmaya :)Merhaba arkadaşlar nasılsınız?? Bugün ömrümden 20 yıl gitti sanırım.. bugün iç çamaşırım ıslanmış hiç farketmedim ne zaman ıslandı nasıl oldu anlayamadım.. doğuruyorum diye korkudan başladım ağlama.. evde yalnızım kimsede yok.. arkadaşımı aradım hemen apar topar dr gittik..elhamdulillah herşey yolunda gebelik suyu değilmiş.. altıma işemişim, ıslaklık idrardan olmuş... kızımıda kontrol ettiler sağlıklı hamdolsun.. 2 hafta sonra organ taraması içinde randevumuz var.. Rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın.. hala kendime gelemedim..
Bebegine birsey olmaz korkma aglaman gerekiyormus demekki agladin ama uzme kendini artik ne ise olay bitti gitti simdi guzelce yemegini ye beslen bebegini sevArkdaslar cok kotuyum bugun kotu benı uzn bır olay yasadım bılıorm kendımı tutmam gerekıodu engel olanadım kendıme saatlerdır aglıyorum hemde ıcten bır sekılde sustum bıraz ama yıne kotuyum bebegıme bısey olmusmudur düser mı o yada baska bısey olurmu
Canım rahmim açıldı sandım korktum..bi de insan çişini yaptığını bilmez mi..? İç çamaşırım ıslaktı.. çooook korktum..dr ama hamilelilte kaslarda gevşeme oluyormuş ve idrarı kaçırdığımı anlamayabilirmişim.. suyun devamlı gelmesi, ağrı olması ve kanama olduğu zaman hemen ambulansı aramalıymışım.... yawwww ne kötü tecrübeydi... bi de utandım çişini kaçırmışsın diyince..20.haftada ne dogurmasi canim Panik yok daha dur cok zaman var dogurmaya :)
Bu aylarda suyun gelmez bildigim kadariyla ama artik icin rahat etmistir birde bunlar icin pedler var amniyon sivisimi cis mi diye ayirt ediyor son aylarda gerekirse ondan alirsin ..
Hamilelikte normal cis :) Doktor cok şahit olmustur bisi olmaz neyseki bununla atlatmis oldunCanım rahmim açıldı sandım korktum..bi de insan çişini yaptığını bilmez mi..? İç çamaşırım ıslaktı.. çooook korktum..dr ama hamilelilte kaslarda gevşeme oluyormuş ve idrarı kaçırdığımı anlamayabilirmişim.. suyun devamlı gelmesi, ağrı olması ve kanama olduğu zaman hemen ambulansı aramalıymışım.... yawwww ne kötü tecrübeydi... bi de utandım çişini kaçırmışsın diyince..
Canım geçmiş olsun alpinin dediği gibi pedler varmış eczanede için rahat edecekse onlardan kullan ben de çok duydum idrarini kaçıran bunun için egzersizler varmış onlara da bak istersen şu sıra benim de bi anda geliyo idrarim lavobaya zor yetişiyorum diyebilirim oturuyorum mesela bişey yok ayağa kalktığım an gitti gidecek kadar sıkışmış hissediyorumCanım rahmim açıldı sandım korktum..bi de insan çişini yaptığını bilmez mi..? İç çamaşırım ıslaktı.. çooook korktum..dr ama hamilelilte kaslarda gevşeme oluyormuş ve idrarı kaçırdığımı anlamayabilirmişim.. suyun devamlı gelmesi, ağrı olması ve kanama olduğu zaman hemen ambulansı aramalıymışım.... yawwww ne kötü tecrübeydi... bi de utandım çişini kaçırmışsın diyince..
saol canım bıraz rahatladım ne zormuş o ıcımdeyken kotu seyler yasamak allahım korusun bebeklerımızı ınsallah ona bısey olmamıstırBebegine birsey olmaz korkma aglaman gerekiyormus demekki agladin ama uzme kendini artik ne ise olay bitti gitti simdi guzelce yemegini ye beslen bebegini sev
Canım geçmiş olsun üzülme ağla rahatla bende 10 haftalık falandim işyerinde amirim saçma sapan biseyden benim üzerime geldi bi saat ağlattı hiç unutmucam olaylardan biridir çok kızıyorum hala aklıma geldikce üstelik bunu yapan bi bayan kimseye hicbiseye takılıp yıpranma zaten hormonlar tavan reklama bile aglayasimiz geliyor üstümüze gelmesin hiçbişeysaol canım bıraz rahatladım ne zormuş o ıcımdeyken kotu seyler yasamak allahım korusun bebeklerımızı ınsallah ona bısey olmamıstır
Bide yedi haftalıkken trafik kazası geçirdik eşimle maddi hasar oldu ama korkusu o anı yaşamak korkunçtu çok şükür bebeğimiz sapasağlam onlar için pamuklara serer üstünde yürürüz Allah bize bağışlasın yeter kisaol canım bıraz rahatladım ne zormuş o ıcımdeyken kotu seyler yasamak allahım korusun bebeklerımızı ınsallah ona bısey olmamıstır
Yarın dediğiniz bezden araştırıyım.. kurslar içinde başvuru yaptık sigortamızdan haber bekliyoz canım..eşimde dalga geçiyor artık sidikli karıcığım diye :))Canım geçmiş olsun alpinin dediği gibi pedler varmış eczanede için rahat edecekse onlardan kullan ben de çok duydum idrarini kaçıran bunun için egzersizler varmış onlara da bak istersen şu sıra benim de bi anda geliyo idrarim lavobaya zor yetişiyorum diyebilirim oturuyorum mesela bişey yok ayağa kalktığım an gitti gidecek kadar sıkışmış hissediyorum
Ay eyvah onun diline dustuysen benim eşimde göğüslerim büyüdü oh oh ayaklı süt fabrikası hazır diyoYarın dediğiniz bezden araştırıyım.. kurslar içinde başvuru yaptık sigortamızdan haber bekliyoz canım..eşimde dalga geçiyor artık sidikli karıcığım diye :))
Ben aldım bu ürünü gittigidiyor e bebek mağazasından aldım 20 tl özel indirim var 179 tl ye geliyor . Çok kullanışlı oluyor bu ürünler mutfakta özellikle yemek filan yaparken bebekyaninda duruyor ailem de bir çok kişi bu urunlerden kullandı 5 -6 bu yatağı uyku için kullanıp daha sonra bebeğe büyüyen karyola alıp odasına geçirmeyi planlıyorum . Belki park yatak da alabilirim . Annemlere gidicem doğumdan sonra bebeği nerde uyutcam diye düşünüyordum yanımda goturucem bu parçayı .canım zaten park yatak alıcam. Oda yapmıcam. Sadece genç odası görünümlü büyük bir dolap alıcam. birde işte park yatak alıcam. Büyüdüğü zaman bazalı bir yatak alıcam o kadar. Bende fazla masraf yapma taraftarı değilim. Kardeşimin bebeğinden tecrübeliyim. Ama bu tarz bir şey en azından 5 aya kadar beni idare eder park yatağı hem annemlere hem eşimin ailesinin yanına sık sık taşımam diye düşündüm. Kız kardeşim şu ana dizi olanlar varya onlardan almıştı. Bebeği aşşırı hareketliydi. Ama sadece onun içinde uyuyordu 10. ayına kadar hep onda uyudu. Evet normalde ona koyamazdık ama uyku vaktinde onda uyumayı tercih ettiği için hiç sesini çıkarmazdı :)
Cnm izmirde hangi hast gidiyorsunHerkese günaydınlar ☺ sağlıklı,mutlu,bol tekmeli günler diliyorum
Birşey sormak istiyorum, İzmir'de yaşıyorum, metroyu sabah akşam kullanıyorum, artık metal dedektörü koydular girişine ve geçiyorum ben de tabi, internette zararlı olmadığını okudum, doktorum da avmlerdekilerin zararlı olmadığını söylemişti, ama her gün sabah akşam geçince yine de aklıma takılıyor şimdi. Aslında o dedektörler x-ray değil,sadece zayıf elektromanyetik dalgalarla metal olup olmadığını tespit ediyorlar. Yani yaydıkları radyasyon herhangi bir elektrikli ev aletinin yaydığı kadardır anca. Siz ne düşünüyorsunuz?
Biz de dün uzun zaman sonra kontrole gittik,erkek olduğu tescillendi artık,12. Haftada öğrenmiştik ☺ bu arada önceki gebeliğimde ayrıntılı için herhangi bi yere gitmemiştim, bu sefer sordum, sağlık bakanlığı artık istiyor dedi sanırım zorunluymuş,perinotolojiye göndeririz seni dedi doktorum. Aslında onların yaptığını ben de yapıyorum ama aynı bebeğe sürekli baktığım için birşey gözümüzden kaçmasın diye istiyorlar bunu dedi. İzmir'de ayrıntılı usg için önerebileceğiniz memnun kaldığınız bir yer var mı? Doktor da sanırım birini önerecek ama bilgim olsun yine de..
Canım geçmiş olsun üzülme ağla rahatla bende 10 haftalık falandim işyerinde amirim saçma sapan biseyden benim üzerime geldi bi saat ağlattı hiç unutmucam olaylardan biridir çok kızıyorum hala aklıma geldikce üstelik bunu yapan bi bayan kimseye hicbiseye takılıp yıpranma zaten hormonlar tavan reklama bile aglayasimiz geliyor üstümüze gelmesin hiçbişey
saol canım agladım zaten baya bı elımde olmasa da rahatladım smdı bıraz dedıgın gıbı kımse anlamıyo hele kı ısyerınde hıc hamılesın aman uzulme falan demıyorlar sen de takma ısyerınde olanlara insallah az kaldı allah onları korusun noolursa olsun dualarım hepımız ıcın hıc bır anne adayı bu halde kotu seyler yasamasın ınsallahBide yedi haftalıkken trafik kazası geçirdik eşimle maddi hasar oldu ama korkusu o anı yaşamak korkunçtu çok şükür bebeğimiz sapasağlam onlar için pamuklara serer üstünde yürürüz Allah bize bağışlasın yeter ki
Amin canım önce biz iyi olucaz ki onlar da iyi Allah in izniylesaol canım agladım zaten baya bı elımde olmasa da rahatladım smdı bıraz dedıgın gıbı kımse anlamıyo hele kı ısyerınde hıc hamılesın aman uzulme falan demıyorlar sen de takma ısyerınde olanlara insallah az kaldı allah onları korusun noolursa olsun dualarım hepımız ıcın hıc bır anne adayı bu halde kotu seyler yasamasın ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?