çok sağol canım ilaçta içemeyince zor yani..geçmiş olsun canımbenimde eşim grip uzak duruyoruz ama boğazım ağrıyor benimde
ben kullandım canım bu ilaç sadece tahlil sonucu hamileye verilebiliyor onun dışında verilmiyorGünaydın herkese. Kan tahlili yaptırmıştım b12 değerim düşük çıktı. Doktorum apikobal diye bir hap verdi fakat içinde hamilelerin kullanmasının sakıncalı olduğu yazıyor. Kullanan var mı?
Benım doktorum ikili testten sonra 3 lü ve 4 lü yapmayacagını afp testini yapacagını belirtti.kan verdim bugün yarın sonucu cıkacak bebekle ilgili sorun olup olmadığına dair bir test yine galiba 3 lü ve 4 lü yapılmadıgında yapılıyorAFP testi ney yeni duydum bugün bi hamile kadın söyledi ayrıntılı ultrason falanmi
Evet kızlar eşimle e bebeğe gittik ve aldık ana kucağını ben çok beğendim benim evde annemlerde ve eşimin ailesinde bayağı işime yarayacak birde park yatak aldım mı tamamdırkızlar günaydın e bebekte indirim var takip edenler bilir. bende sürekli takip ediyorum. bu gün indirime giren bir ürünü size danışmak istiyorum.
https://www.e-bebek.com/6-fonksiyon-bir-arada-ana-kucagi-p-byp-mc3031/
bu ürün için ne dersiniz kızlar. Bebeğime annem bakıcak. Ben çalışıcam. Annem bana çok yakın oturuyor. Ben kullanamazsam ona götürürüm ondan kalır diye düşündüm. Ayrıca eşimin ailesine giderken de Yanımda götürmek için bana çok uygun geldi. Ne edersiniz. acaba kullanışlı mıdır?
Eki Görüntüle 1953957
Evet kızlar eşimle e bebeğe gittik ve aldık ana kucağını ben çok beğendim benim evde annemlerde ve eşimin ailesinde bayağı işime yarayacak birde park yatak aldım mı tamamdır
Çok teşekkür ederim. İlacımı değiştirdi. Birdr tiroid değerlerim düşmüş bu seferde onunda dozajını azalttık. Her hafta ciğer et balık yeşil mercimek yicez artık. Siyah üzümle pekmezde cabasıgünaydın. belkı kullandıgın vıtamınler yeterlı gelmıyordur.. gecmıs olsun, endişelenme. hamılelıkte vucut kendını sasırıyor resmen
umarım dediğin gibi olur canım yarın alacağım başlayacağım artıkCanim pekmez ye sabahlari özellikle ac karnina bir kaşık.. Kan degerlerimiz dogumdan bir sure sonra duzene girecek normal yani ..
Çok uygunmuş gerçekten. Özelliklerini göremedim titreşimide var mı acaba?kızlar günaydın e bebekte indirim var takip edenler bilir. bende sürekli takip ediyorum. bu gün indirime giren bir ürünü size danışmak istiyorum.
https://www.e-bebek.com/6-fonksiyon-bir-arada-ana-kucagi-p-byp-mc3031/
bu ürün için ne dersiniz kızlar. Bebeğime annem bakıcak. Ben çalışıcam. Annem bana çok yakın oturuyor. Ben kullanamazsam ona götürürüm ondan kalır diye düşündüm. Ayrıca eşimin ailesine giderken de Yanımda götürmek için bana çok uygun geldi. Ne edersiniz. acaba kullanışlı mıdır?
Bu test nezaman yapılıyor canm biliyomusunBenım doktorum ikili testten sonra 3 lü ve 4 lü yapmayacagını afp testini yapacagını belirtti.kan verdim bugün yarın sonucu cıkacak bebekle ilgili sorun olup olmadığına dair bir test yine galiba 3 lü ve 4 lü yapılmadıgında yapılıyor
Seninde canmHerkesin sevgi günü kutlu olsun
Bana 15+6 da yapıldı canımBu test nezaman yapılıyor canm biliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?