2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merabalar herkese...yazdiklarinizdan bikac sayfa okudum eskileri hatirladim.bundan 8 sene once bizde yaziyorduk birda.2010 anneleri olarak.simdi oglum 7 yasinda..yillar sonra kadinlar klbune girdim..heycaninizi anliyorum..hepiniz saglicakla alin yavrularinizi..2.yi dusunuyoruz artik..boyle bi topik var mi diye bakiyodum acikcasi.1.sinif oglum yarilayalim da oyle dusunelim diyoduk..simdi de heycan basladi..olur mu olmaz mi kiz mi olur erkekmi diye

geçmiş olsun canım benimde eşim grip uzak duruyoruz ama boğazım ağrıyor benimde
çok sağol canım ilaçta içemeyince zor yani..

Günaydın herkese. Kan tahlili yaptırmıştım b12 değerim düşük çıktı. Doktorum apikobal diye bir hap verdi fakat içinde hamilelerin kullanmasının sakıncalı olduğu yazıyor. Kullanan var mı?
ben kullandım canım bu ilaç sadece tahlil sonucu hamileye verilebiliyor onun dışında verilmiyor

Kızlar Decavit ilacını sağlık ocağı ücretsiz verdi bilginiz olsun elevit le aynimi bilmem yarın doktorumu arayip sorcam

AFP testi ney yeni duydum bugün bi hamile kadın söyledi ayrıntılı ultrason falanmi

AFP testi ney yeni duydum bugün bi hamile kadın söyledi ayrıntılı ultrason falanmi
Benım doktorum ikili testten sonra 3 lü ve 4 lü yapmayacagını afp testini yapacagını belirtti.kan verdim bugün yarın sonucu cıkacak bebekle ilgili sorun olup olmadığına dair bir test yine galiba 3 lü ve 4 lü yapılmadıgında yapılıyor

Evet kızlar eşimle e bebeğe gittik ve aldık ana kucağını ben çok beğendim benim evde annemlerde ve eşimin ailesinde bayağı işime yarayacak birde park yatak aldım mı tamamdır

Merhaba güzel anneler. Oğlumla görüş günümüzdü bugün elhamdülillah herşey yolunda ama hastane çıkışı küt diye düştüm dizim kaldırıma girdi resmen baya da kanadı ama ucuz atlattık yani.

Bahsi geçen beşiği burada okudum evim avm ye gittik aldık bence gayet mantıklı duruyor şimdi oturma odasında bizim yanımızda evet görmemiş davranıyorum ama herşey onun için değil mi zaten canı sağ olsun değil mi

Canım Allah razı olsun hiç aklıma gelmedi ama çok kullanışlı gerçekten ben de senin söylemen ile aldım. E bebek deki satıcı araba olarak da jolie marka önerdi o da haftaya indirime giriyor

Eklentiler

• IMAG0075.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 70
  • IMAG0076.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 78
günaydın. belkı kullandıgın vıtamınler yeterlı gelmıyordur.. gecmıs olsun, endişelenme. hamılelıkte vucut kendını sasırıyor resmen
Çok teşekkür ederim. İlacımı değiştirdi. Birdr tiroid değerlerim düşmüş bu seferde onunda dozajını azalttık. Her hafta ciğer et balık yeşil mercimek yicez artık. Siyah üzümle pekmezde cabası

Çok uygunmuş gerçekten. Özelliklerini göremedim titreşimide var mı acaba?

Bu test nezaman yapılıyor canm biliyomusun

Yaa bu aksam biraz fazla yürüdüm galiba dizlerimden aşağısı oyle bir ağrıyorki kemik iliğim acıyor sanki mahvoldummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…