2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar belki haberiniz vardir kuyuya düşen kuyu adlı köpeği bu sabah saatlerinde kurtarmislar şükür 12 gün sonra, nasıl sevindim anlatamam sabah sabah duygusal anlar yaşadım
Ay cok sukur benim yeni haberim olmustu üzülmüştüm çok sevindim bir can o da

Cok tesekkur ederim size dun e bebekte indirimde oldugunu sooylediginizi okur okumaz hemen bi tane siparis ettim uzun zamandir almak istiyodum ama fiyati pahali geliyodu gerci oglum icin bej rengi kalmamis kirmizisini aldik ama olsun
Benim ablam bebegi icin kullanmisti bunun bir benzerini bebegi bir yasina gelene kadar cok rahat etti hatta epey bi bununla besledi bence firsati kacirmayin derim

Selam kızlar hafif grip oldum sanırım aşırı derecede baş ağrısı çekiyorum sabah kalkıp işe gelmek çok zor

Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine.
Gule gule kullanin insallah :)

Canım Allah razı olsun hiç aklıma gelmedi ama çok kullanışlı gerçekten ben de senin söylemen ile aldım. E bebek deki satıcı araba olarak da jolie marka önerdi o da haftaya indirime giriyor
Çok sevindim canım. Bende almaya gittiğimde önümde birisi vardı o bayan da almıştı. Bende araba konusunda müthiş kararsızım. Nasıl bir şey alıcam bilmiyorum. Bu gün Nuna indirimde hemde ciddi indirimde. Ama beni düşündüren tarafı tek yön olması ve yere çok yakın kaldırımlara inip binerken sürekli takılıp sürter çıkartmakta zorlanılır. Concord neo ya bittim. Joie de çok güzel. Ancak bütün e bebekte eşim ile birlikte arabaların üretim yerlerine baktık. Hepsinde Çin yazıyor. Bu nasıl iş anlamadık. Birde kumaşları hep naylon. Nasıl karar vericem bilmiyorum.

Çok uygunmuş gerçekten. Özelliklerini göremedim titreşimide var mı acaba?
hayır canım. Titreşimi yok. Herkes için aradığı özellikler farklı tabi. Ama ben bu tarz bir üründe titreşim olmazsa olmaz diyen birisi olmadığım için tercih ettim. İyiki de almışım.

Kizlar belki haberiniz vardir kuyuya düşen kuyu adlı köpeği bu sabah saatlerinde kurtarmislar şükür 12 gün sonra, nasıl sevindim anlatamam sabah sabah duygusal anlar yaşadım
Ayy cok sevindim uzuluyordum.kizmistim dun oniki gun olmus hala kurtarilmamis diye vicdanli insanlarin olmasi sevindirici

bende günlerdir deli gibi takip ediyordum. Bende çok çok sevindim canım. Ülkemizde maalesef hayvanlara pek değer verilmediği için böyle şeyler mucize gibi. Ağladım izlerken

Günaydin Güzel Anneler ❤
Yarin detayli usg var heyecanliyim
Ama kızimı görecegim icin de ayrica çook mutluyum..
Herkes alisverise basladi bazilari bitirdi bile ben daha bir igne almadim Neyse Havalar isinsin bahar gelsin daha rahat alis veris yaparim ..

Kızlar dün akşam ebebeğe gittiğimizde Park Yatak ve bebek arabalarını inceledik. Ama şok olduk. Bütün markaların üretim yeri Çin olarak gözükmekte. Napıcaz bilemedik. Sizlerin bu konudaki düşünceleri nedir acaba?
Bu gün Nuna ürünleri indirimde. Tek kötü yönü tek taraflı olması. Bunun kumaşı terleticek gibi. Sizce nasıl. 369 Tl
Ayrıca Concor Neo yu çok beğendim. Tek elle müthiş kullanılıyor. Ancak kumaşı çok naylon gibi. Gerçi hepsini tek tek gezip elledim hepsi de öyle. 19 Şubatta indirime giricek.

AFP testi ney yeni duydum bugün bi hamile kadın söyledi ayrıntılı ultrason falanmi
Benım doktorum da ikili testten sonra 3 lü ve 4 lü yapmayacagını afp testini yapacağını söyledi bende kan verdim sonuçların normal olduğunu telefonda söyledi

Şu an elimde orijinal iphone var o bile Çin:) iş gücü yüksek olduğu için markalar tasarımı kendileri uygulamayı Çin'e yaptırıyırlar ona takılmayın. Naylon konusunda da kaliteleri araştırmak lazım koku yapan ve yapmayan olarak sınıflanıyor sanırım

Gunaydın güzel anneler bizde simdi kızımızı gördük herşey yolundaymıs sağlıklıymıs cok huzursuz gitmiştim ayrıntılı ultrasonu sormayı unuttum geçen dönemdede doktorum böyle birşey istememişti ama her gittiğimde tek tek kordon kan akışı olsun beyin ölçümleri olsun tek tek tümünü inceliyor rahim ağzı uzunluğumuz iyimiş plasenta yukarı cıkmıs artık iki hafta sonra gidince sorularımdan unutmazsam detaylıyı sorayım tetenoz için sordum gerek yok dedi geçen sene 2 doz vurulmustum sağlık ocağı bir doz vurul dedi ama doktorum gerek yok dedi bizden haberler bukadar birbirimizden hep iyi haberler almak dileğiyle

Benim 5 bitiyor nerdeyse kocaman olduk
Ayy köpek haberine nası sevindim anlatamam

Oooo maşallahhh canım ne güzel ya:)

Ayy cok sevindim uzuluyordum.kizmistim dun oniki gun olmus hala kurtarilmamis diye vicdanli insanlarin olmasi sevindirici

bende günlerdir deli gibi takip ediyordum. Bende çok çok sevindim canım. Ülkemizde maalesef hayvanlara pek değer verilmediği için böyle şeyler mucize gibi. Ağladım izlerken

Ay cok sukur benim yeni haberim olmustu üzülmüştüm çok sevindim bir can o da

Aynen kızlar iyiki hayatta böyle insanlarda var, genelde kötü şeyler görmeye alıştiydik artık bu bari sevindirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…