Aynen maşallah inşallahGünaydın herkesemaşallah bazilarimiz 5. ayina girmiş bile
ne çabuk geçiyor vakit düşününce
İnşallah doğuma gidiyorum dediğimiz gunleride goruruz hep beraber
Ay cok sukur benim yeni haberim olmustu üzülmüştüm çok sevindim bir can o daKizlar belki haberiniz vardir kuyuya düşen kuyu adlı köpeği bu sabah saatlerinde kurtarmislar şükür 12 gün sonra, nasıl sevindim anlatamam sabah sabah duygusal anlar yaşadım
Cok tesekkur ederim size dun e bebekte indirimde oldugunu sooylediginizi okur okumaz hemen bi tane siparis ettim uzun zamandir almak istiyodum ama fiyati pahali geliyodu gerci oglum icin bej rengi kalmamis kirmizisini aldik ama olsuncanım zaten park yatak alıcam. Oda yapmıcam. Sadece genç odası görünümlü büyük bir dolap alıcam. birde işte park yatak alıcam. Büyüdüğü zaman bazalı bir yatak alıcam o kadar. Bende fazla masraf yapma taraftarı değilim. Kardeşimin bebeğinden tecrübeliyim. Ama bu tarz bir şey en azından 5 aya kadar beni idare eder park yatağı hem annemlere hem eşimin ailesinin yanına sık sık taşımam diye düşündüm. Kız kardeşim şu ana dizi olanlar varya onlardan almıştı. Bebeği aşşırı hareketliydi. Ama sadece onun içinde uyuyordu 10. ayına kadar hep onda uyudu. Evet normalde ona koyamazdık ama uyku vaktinde onda uyumayı tercih ettiği için hiç sesini çıkarmazdı :)
Benim 5 bitiyor nerdeyseGünaydın herkesemaşallah bazilarimiz 5. ayina girmiş bile
ne çabuk geçiyor vakit düşününce
İnşallah doğuma gidiyorum dediğimiz gunleride goruruz hep beraber
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine.Merhaba güzel anneler. Oğlumla görüş günümüzdü bugün elhamdülillah herşey yolunda ama hastane çıkışı küt diye düştüm dizim kaldırıma girdi resmen baya da kanadı ama ucuz atlattık yani.
Bahsi geçen beşiği burada okudum evim avm ye gittik aldık bence gayet mantıklı duruyor şimdi oturma odasında bizim yanımızdaevet görmemiş davranıyorum ama herşey onun için değil mi zaten canı sağ olsun değil mi
Gecmis olsun canim vitamin takviyesi taze sikilmis meyve suyu ihmal etme..Selam kızlar hafif grip oldum sanırım aşırı derecede baş ağrısı çekiyorum sabah kalkıp işe gelmek çok zor
Çok sevindim canım. Bende almaya gittiğimde önümde birisi vardı o bayan da almıştı. Bende araba konusunda müthiş kararsızım. Nasıl bir şey alıcam bilmiyorum. Bu gün Nuna indirimde hemde ciddi indirimde. Ama beni düşündüren tarafı tek yön olması ve yere çok yakın kaldırımlara inip binerken sürekli takılıp sürter çıkartmakta zorlanılır. Concord neo ya bittim. Joie de çok güzel. Ancak bütün e bebekte eşim ile birlikte arabaların üretim yerlerine baktık. Hepsinde Çin yazıyor. Bu nasıl iş anlamadık. Birde kumaşları hep naylon. Nasıl karar vericem bilmiyorum.Canım Allah razı olsun hiç aklıma gelmedi ama çok kullanışlı gerçekten ben de senin söylemen ile aldım. E bebek deki satıcı araba olarak da jolie marka önerdi o da haftaya indirime giriyor
hayır canım. Titreşimi yok. Herkes için aradığı özellikler farklı tabi. Ama ben bu tarz bir üründe titreşim olmazsa olmaz diyen birisi olmadığım için tercih ettim. İyiki de almışım.Çok uygunmuş gerçekten. Özelliklerini göremedim titreşimide var mı acaba?
Ayy cok sevindim uzuluyordum.kizmistim dun oniki gun olmus hala kurtarilmamis diye vicdanli insanlarin olmasi sevindiriciKizlar belki haberiniz vardir kuyuya düşen kuyu adlı köpeği bu sabah saatlerinde kurtarmislar şükür 12 gün sonra, nasıl sevindim anlatamam sabah sabah duygusal anlar yaşadım
bende günlerdir deli gibi takip ediyordum. Bende çok çok sevindim canım. Ülkemizde maalesef hayvanlara pek değer verilmediği için böyle şeyler mucize gibi. Ağladım izlerkenKizlar belki haberiniz vardir kuyuya düşen kuyu adlı köpeği bu sabah saatlerinde kurtarmislar şükür 12 gün sonra, nasıl sevindim anlatamam sabah sabah duygusal anlar yaşadım
Benım doktorum da ikili testten sonra 3 lü ve 4 lü yapmayacagını afp testini yapacağını söyledi bende kan verdim sonuçların normal olduğunu telefonda söylediAFP testi ney yeni duydum bugün bi hamile kadın söyledi ayrıntılı ultrason falanmi
Benim de aynen bu şekilde geçen hafta kan verdim aradım herhangi bir sorun olmadığını söyledi doktor.Benım doktorum da ikili testten sonra 3 lü ve 4 lü yapmayacagını afp testini yapacağını söyledi bende kan verdim sonuçların normal olduğunu telefonda söyledi
Şu an elimde orijinal iphone var o bile Çin:) iş gücü yüksek olduğu için markalar tasarımı kendileri uygulamayı Çin'e yaptırıyırlar ona takılmayın. Naylon konusunda da kaliteleri araştırmak lazım koku yapan ve yapmayan olarak sınıflanıyor sanırımÇok sevindim canım. Bende almaya gittiğimde önümde birisi vardı o bayan da almıştı. Bende araba konusunda müthiş kararsızım. Nasıl bir şey alıcam bilmiyorum. Bu gün Nuna indirimde hemde ciddi indirimde. Ama beni düşündüren tarafı tek yön olması ve yere çok yakın kaldırımlara inip binerken sürekli takılıp sürter çıkartmakta zorlanılır. Concord neo ya bittim. Joie de çok güzel. Ancak bütün e bebekte eşim ile birlikte arabaların üretim yerlerine baktık. Hepsinde Çin yazıyor. Bu nasıl iş anlamadık. Birde kumaşları hep naylon. Nasıl karar vericem bilmiyorum.
Benim 5 bitiyor nerdeysekocaman olduk
Ayy köpek haberine nası sevindim anlatamam
Ayy cok sevindim uzuluyordum.kizmistim dun oniki gun olmus hala kurtarilmamis diye vicdanli insanlarin olmasi sevindirici
bende günlerdir deli gibi takip ediyordum. Bende çok çok sevindim canım. Ülkemizde maalesef hayvanlara pek değer verilmediği için böyle şeyler mucize gibi. Ağladım izlerken
Ay cok sukur benim yeni haberim olmustu üzülmüştüm çok sevindim bir can o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?