- 5 Kasım 2010
- 516
- 134
- 323
Özel muayenehaneye gidiyorum canım.Cnm izmirde hangi hast gidiyorsun
Gunaydın güzel anneler bizde simdi kızımızı gördük herşey yolundaymıs sağlıklıymıs cok huzursuz gitmiştim ayrıntılı ultrasonu sormayı unuttum geçen dönemdede doktorum böyle birşey istememişti ama her gittiğimde tek tek kordon kan akışı olsun beyin ölçümleri olsun tek tek tümünü inceliyor rahim ağzı uzunluğumuz iyimiş plasenta yukarı cıkmıs artık iki hafta sonra gidince sorularımdan unutmazsam detaylıyı sorayım tetenoz için sordum gerek yok dedi geçen sene 2 doz vurulmustum sağlık ocağı bir doz vurul dedi ama doktorum gerek yok dedi bizden haberler bukadar birbirimizden hep iyi haberler almak dileğiyle
Masallah canim heyecanli bekleyis :)) artik gorus gunlerimiz uzadi benimde haftaya pzrts :)Günaydin Güzel Anneler ❤
Yarin detayli usg var heyecanliyim
Ama kızimı görecegim icin de ayrica çook mutluyum..
Herkes alisverise basladi bazilari bitirdi bile ben daha bir igne almadimNeyse Havalar isinsin bahar gelsin daha rahat alis veris yaparim ..
Canim sen detayliyi sormustun degilmi yazmayi unuttum dr tavsiye edecegi vardir mutlaka ama alsancakta sebahhattin altinyurt hocaya gittim ben memnun kaldimÖzel muayenehaneye gidiyorum canım.
Arkadaslar rutin biyokimya kontrollerinde ast alt yani karaciger enzimleri yuksek cikan varmi ?
Ah bu endişeler bitmez doktordan cıkınca tamam diyorum rahatladım yarım saat sonra yine baslıyor endişelerAklımda kalıcağına sorayım internettende baktım 17-23 haftalar arasındaymıs genelde cok uzun inceliyor 15-20 dakka sürüyor hepsini tek tek inceliyor gösteriyor evet ay nı doktora gidiyorum stresimi korkumu bilir oda malum olaydan sonra iki hafta bir çağırıyor iyi olduklarını bilmek herşeyi geride bırakıyor yeterki iyi olsun onlarMaşallah bebeğine, hep endişeyle gidiyoruz ama herzaman gönül rahatlığıyla çıkarız inşallah. Şuan en büyük mutluluk onların iyi olduğunu bilmek bizim için.. canım imkanın varsa telefonla sorabiliyorsan sor detaylı ultrasonu. Onun da bir zamanı var sanıyorum. Gerçi doktorun her zaman güzelce inceliyorsa gerek olmayabilir ama tüm iç organlarına filan bakılıyor. İki haftada bir mi gidiyorsun?
Amiin canım çok sağolHayırlı olsun canım Güle güle giysin inşallah sağlıklı huzurlu inşallah
Yine az kalmis ben yarin gidersem 1 ay sonra gel der :)) gecmez 4 hafta ..Masallah canim heyecanli bekleyis :)) artik gorus gunlerimiz uzadi benimde haftaya pzrts :)
Gecmis olsun canim benimde 3 haftafir hep yuksek cikiyor asiri degil ama normal degerden bir kat gebelikte yapabiliyormus kullanilan ilaclarda ondan merak ettim clexna ve coraspine yoruyorlar yinede endise ettim isteYaptırdığımız ilk tahlillerde benim yüksek çıkmıştı canım. Dahiliyeye gittim takip edildi 2-3 haftaya kendiliğinden düştü. Geçen tiroidle ilgili kan testi yaptırdığımda yeniden bakıldı, şuan normal seviyede çok şükür.
Gecmis olsun canim benimde 3 haftafir hep yuksek cikiyor asiri degil ama normal degerden bir kat gebelikte yapabiliyormus kullanilan ilaclarda ondan merak ettim clexna ve coraspine yoruyorlar yinede endise ettim iste
Tesekkur ederim canim.insallah gecer bebislere zarari olucak diye korkum. Umarim bir an once normallesirim.Clexane ve coraspin bende kullanıyorum canım. Onları söylemiştim doktora ama birşey söylemedi. Sadece ağrı kesici alma demişti. Birde karaciğerde yağlanma olunca da yükselebiliyormuş, onun için de ultrason ile bakıldı yağlanma görülmedi. Endişe etme canım tabi takipte olun, normale döner inşallah..
Hayirlisi olsun kuzum saglikla gelsin insallah :))Bugün bebeğimle buluştuk bana sürpriz yaptı kızım kızım diye severken abisi isim bile vermişken alışverişe başlamışken ben erkeğim dedi ve bize bugün pipisini salladı yaramazım şoka girdim birkaç saattir hiç oğlum demediğimi farkettim yeni yeni alışmaya başlıyorum bizim cinsiyeti değiştirirmisinAl_pi teyzesi
Aşıyı doktorum yaptirmana gerek yok dedi oğlum 2,5 yaşında onda 3 doz yaptırmıştım
Vitaminlac ve demir kullanmaya devam et dedi bir haftadır gribim onun içinde iliadin sprey verdi
Bizdeki haberler bu kadar teyzeler hepinizin güzel haberlerini almak dileğiyle
Neymiş canm adi bizede de bakalım canm Güle güle kullan canmiyi akşamlar kızlar, takip ettiğim bir bebek bakım çantası vardı..bugün indirime girdiğini görünce dayanamadım hemen aldım.kızım için ilk aldığım şey bebek bakım çantası oldu..
Sizinki kaç haftalıkken kız demişti doktor acaba.kesin değil falan dememişmiydi merak ettim hikayesini anlatırmısınız.benimkine de kız dedi. 3.kızım.acaba cinsiyeti değişirmi bi ihtimal varmı acaba diyorumBugün bebeğimle buluştuk bana sürpriz yaptı kızım kızım diye severken abisi isim bile vermişken alışverişe başlamışken ben erkeğim dedi ve bize bugün pipisini salladı yaramazım şoka girdim birkaç saattir hiç oğlum demediğimi farkettim yeni yeni alışmaya başlıyorum bizim cinsiyeti değiştirirmisinAl_pi teyzesi
Aşıyı doktorum yaptirmana gerek yok dedi oğlum 2,5 yaşında onda 3 doz yaptırmıştım
Vitaminlac ve demir kullanmaya devam et dedi bir haftadır gribim onun içinde iliadin sprey verdi
Bizdeki haberler bu kadar teyzeler hepinizin güzel haberlerini almak dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?