2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah bebeğine, hep endişeyle gidiyoruz ama herzaman gönül rahatlığıyla çıkarız inşallah. Şuan en büyük mutluluk onların iyi olduğunu bilmek bizim için.. canım imkanın varsa telefonla sorabiliyorsan sor detaylı ultrasonu. Onun da bir zamanı var sanıyorum. Gerçi doktorun her zaman güzelce inceliyorsa gerek olmayabilir ama tüm iç organlarına filan bakılıyor. İki haftada bir mi gidiyorsun?

Masallah canim heyecanli bekleyis :)) artik gorus gunlerimiz uzadi benimde haftaya pzrts :)

Arkadaslar rutin biyokimya kontrollerinde ast alt yani karaciger enzimleri yuksek cikan varmi ?

mrh arkadaşlar....herkes iyidir inş biz de iyiyiz çok şükür....geçenlerde bi arkadaş int kıyafet almıştı erkek çocuk için o zaman şifremi unuttuğum için soramadım....yazımı görürde cvp verirse sevinirim..kızım vardı şimdi oğlum olacak inş o yüzden alınacak bi kaç şey var ama kızımla il de alış verriş zor oluyor netten alacağım.. kalitelisini beğendiğiniz güvendiğiniz site isimlerini öğrenebilirmiyim...alacaklarım iç kıyafeti günlük ev için lcw den almıştım kızıma halen de öyle ama çok yıkandıkça rengi bozuluyor şimdi nereden alabilirim bilemedim hem fiyat olacak hemde kalite olarak önerebileceğiniz varsa sevirim.....
bu arada genelde sırt ağrısından bahsedilmiş bunun için çok erken inanın tüm gün oturamadığım oluyor ama çok şükür bi sıkıntım yok bol bol yürüyüş yapın ii gelir...yürüyüşü dr bana idrar yolları enfeksiyonundan bile korur dedi ama velakin kızmla soğukta çıkamıyorum

ben bir de devit kullanıyorum dekavitle birlikte d vitamini o da ağrılarımı azaltırmış....bi dr sorun derim

Arkadaslar rutin biyokimya kontrollerinde ast alt yani karaciger enzimleri yuksek cikan varmi ?

Yaptırdığımız ilk tahlillerde benim yüksek çıkmıştı canım. Dahiliyeye gittim takip edildi 2-3 haftaya kendiliğinden düştü. Geçen tiroidle ilgili kan testi yaptırdığımda yeniden bakıldı, şuan normal seviyede çok şükür.

Ah bu endişeler bitmez doktordan cıkınca tamam diyorum rahatladım yarım saat sonra yine baslıyor endişelerAklımda kalıcağına sorayım internettende baktım 17-23 haftalar arasındaymıs genelde cok uzun inceliyor 15-20 dakka sürüyor hepsini tek tek inceliyor gösteriyor evet ay nı doktora gidiyorum stresimi korkumu bilir oda malum olaydan sonra iki hafta bir çağırıyor iyi olduklarını bilmek herşeyi geride bırakıyor yeterki iyi olsun onlar

Gecmis olsun canim benimde 3 haftafir hep yuksek cikiyor asiri degil ama normal degerden bir kat gebelikte yapabiliyormus kullanilan ilaclarda ondan merak ettim clexna ve coraspine yoruyorlar yinede endise ettim iste

Gecmis olsun canim benimde 3 haftafir hep yuksek cikiyor asiri degil ama normal degerden bir kat gebelikte yapabiliyormus kullanilan ilaclarda ondan merak ettim clexna ve coraspine yoruyorlar yinede endise ettim iste

Clexane ve coraspin bende kullanıyorum canım. Onları söylemiştim doktora ama birşey söylemedi. Sadece ağrı kesici alma demişti. Birde karaciğerde yağlanma olunca da yükselebiliyormuş, onun için de ultrason ile bakıldı yağlanma görülmedi. Endişe etme canım tabi takipte olun, normale döner inşallah..

Tesekkur ederim canim.insallah gecer bebislere zarari olucak diye korkum. Umarim bir an once normallesirim.
Sebze yemedim buara hep protein agirlikli beslendim oda yapmis olabilir sebzeye donuyorum artik :)

Kızlar antalyada ayrıntılı ultrasom ıcın nereyı tavsıye edersınız

Bugün bebeğimle buluştuk bana sürpriz yaptı kızım kızım diye severken abisi isim bile vermişken alışverişe başlamışken ben erkeğim dedi ve bize bugün pipisini salladı yaramazım şoka girdim birkaç saattir hiç oğlum demediğimi farkettim yeni yeni alışmaya başlıyorum bizim cinsiyeti değiştirirmisin Al_pi teyzesi
Aşıyı doktorum yaptirmana gerek yok dedi oğlum 2,5 yaşında onda 3 doz yaptırmıştım
Vitaminlac ve demir kullanmaya devam et dedi bir haftadır gribim onun içinde iliadin sprey verdi
Bizdeki haberler bu kadar teyzeler hepinizin güzel haberlerini almak dileğiyle

Hayirlisi olsun kuzum saglikla gelsin insallah :))

Sizinki kaç haftalıkken kız demişti doktor acaba.kesin değil falan dememişmiydi merak ettim hikayesini anlatırmısınız.benimkine de kız dedi. 3.kızım.acaba cinsiyeti değişirmi bi ihtimal varmı acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…