Selam ikiz annesi karar verdim mi beşik felan görünüyordun geçmiş olsun bi aradaHayirlisi olsun kuzum saglikla gelsin insallah :))
11 haftalık kontrolde % 85-90 kıza benziyor ama yinede kesin değil 1 ay sonraki kontrolde kesinleşir demişti tabi benim oğlum vardı canım kız çektiği için ihtimali bile değerlendirmedim oğlumda 2,5 yaşında kardeşimin adı Ecenur olacak diye herkese söyleyince başka isim bile düşünmemiştik oğlumda kız olsaydı onunda ismi Asel olacaktı bizim isimler hep hazır kalıyor gönlümden farklı cinsiyet geçiyordu ama nasip böyleymiş Allah sağlık versin de ben yine başkalarının minik cadılarını sevmeye devam ederim. Ne güzel 3. kızda geliyormuş seninde Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinSizinki kaç haftalıkken kız demişti doktor acaba.kesin değil falan dememişmiydi merak ettim hikayesini anlatırmısınız.benimkine de kız dedi. 3.kızım.acaba cinsiyeti değişirmi bi ihtimal varmı acaba diyorum
Sağol canım hepimizinkiler sağlıkla gelsin inşallah ee senin ikizlerin isimler belirlendi miHayirlisi olsun kuzum saglikla gelsin insallah :))
Günaydın canımGunaydinnnnn annişlere
bizimle de paylaş bizde almadıkiyi akşamlar kızlar, takip ettiğim bir bebek bakım çantası vardı..bugün indirime girdiğini görünce dayanamadım hemen aldım.kızım için ilk aldığım şey bebek bakım çantası oldu..
Neymiş canm adi bizede de bakalım canm Güle güle kullan canm
bizimle de paylaş bizde almadık
Tesekkur ederim canimSelam ikiz annesi karar verdim mi beşik felan görünüyordun geçmiş olsun bi arada
Yok canim kararsizim daha ece mete guzel geliyor simdilik minel mete de olabilir :))Sağol canım hepimizinkiler sağlıkla gelsin inşallah ee senin ikizlerin isimler belirlendi mi
Canim öyle olursa burda kimse kalmaz .. Buradan alanlar paylasiyor zaten konu artik ya isim ya esya :)GÜNAYDIN KIZLAR..
1 marta kaç gün var çok uzun zaman oldu kızımı görmeyeli. onun yokluğunda istedim ki bişiler alayım yavaş yavaş hazırlayım herşeyini ama ne mümkün. bir çöp almadım daha karar veremiyorum bi türlü bu sayfada çok güzel şeyler göüyorum eve gidince bakıyım diyorum bulamıyorum. acaba diyorum alışveriş için başka bi sohbet alana mı açsak 2017 anneleri neler almış neler alacakmış paylaşımları ordan yapsak. nasıl olur?
Yok canim kararsizim daha ece mete guzel geliyor simdilik minel mete de olabilir :))
Senin varmi hazirda isim canim
Bizim kız ismi hazırdı Ecenur olacaktı şimdi erkek sürprizi için kesin birşey yok ama ben Ömer ismini çok seviyorum büyük ihtimalle olur herhalde abi ve babası dünden beri Ömer Ömer diye evde dolaşmaya başladılar sen Ece deyince duygulandım ya. Ece Mete çok uyumlu ve güzelYok canim kararsizim daha ece mete guzel geliyor simdilik minel mete de olabilir :))
Senin varmi hazirda isim canim
Teşekkürler canım :) sizin söylediğiniz isimleri de not ediyorum belki doktorum da bu doktorlardan birini önerir.Canim sen detayliyi sormustun degilmi yazmayi unuttum dr tavsiye edecegi vardir mutlaka ama alsancakta sebahhattin altinyurt hocaya gittim ben memnun kaldim
Cok guzel isim arya ❤ Bende 17.haftada acaba kizim mi diyordum 18.haftada emin oldum ki o kimildamalar kizimmis :)Ece mete ve bır de efe ısmını bende cok sevıyorum bız de ısmını koyduk şimdiden Arya olacak belkı yanına Duru da eklenebılırartık aryam dıye sevıyorum bırde surprız deısırmıs cınsıyet ama 16 haftalıkken soyledı sanırım deısmez:) daha bebegımı gormeme 2 hafta var cok merak edıyorum hareketlerını de hıssedemıyorum boyle bazen baskı hıssedıyorum artık sankı bırsey orayı zorlıyormus gıbı bana bebek gıbı gelıo ama galıba deıldır artık tekme atsa hıssetsem de rahatlasam acayıp duygusal oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?