2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

11 haftalık kontrolde % 85-90 kıza benziyor ama yinede kesin değil 1 ay sonraki kontrolde kesinleşir demişti tabi benim oğlum vardı canım kız çektiği için ihtimali bile değerlendirmedim oğlumda 2,5 yaşında kardeşimin adı Ecenur olacak diye herkese söyleyince başka isim bile düşünmemiştik oğlumda kız olsaydı onunda ismi Asel olacaktı bizim isimler hep hazır kalıyor gönlümden farklı cinsiyet geçiyordu ama nasip böyleymiş Allah sağlık versin de ben yine başkalarının minik cadılarını sevmeye devam ederim. Ne güzel 3. kızda geliyormuş seninde Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

günaydın kızlar. sinüzit olmusum yinee başım çok ağrıyor burnum tıkalı. doktora gitsem antibiyotik vericek kesin. evde tuzlu su dışında yapabileceğim bir şey var mı acaba?

GÜNAYDIN KIZLAR..
1 marta kaç gün var çok uzun zaman oldu kızımı görmeyeli. onun yokluğunda istedim ki bişiler alayım yavaş yavaş hazırlayım herşeyini ama ne mümkün. bir çöp almadım daha karar veremiyorum bi türlü bu sayfada çok güzel şeyler göüyorum eve gidince bakıyım diyorum bulamıyorum. acaba diyorum alışveriş için başka bi sohbet alana mı açsak 2017 anneleri neler almış neler alacakmış paylaşımları ordan yapsak. nasıl olur?

Neymiş canm adi bizede de bakalım canm Güle güle kullan canm

canım okiedog skagen saha diye bir çanta, epeydir takip ediyordum..babymall'da % 30 indirime girmiş...buraya reklam veriyor gibi olmasın ama, aşağıdaki çantayı aldım kızlar

Eklentiler

• okiedog-skagen-saha-bebek-bakim-cantasi-z.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 96
Selam ikiz annesi karar verdim mi beşik felan görünüyordun geçmiş olsun bi arada
Tesekkur ederim canim
Bu hastaliklarda firsat bulup cikip gezemedim kismetse hafta sonu ge,ip bir yataklara besiklere anne yanlarina bakicam.sen nasilsin nasil gidiyor almayabasladin mi birseyler

Canim öyle olursa burda kimse kalmaz .. Buradan alanlar paylasiyor zaten konu artik ya isim ya esya :)

Yok canim kararsizim daha ece mete guzel geliyor simdilik minel mete de olabilir :))
Senin varmi hazirda isim canim
Bizim kız ismi hazırdı Ecenur olacaktı şimdi erkek sürprizi için kesin birşey yok ama ben Ömer ismini çok seviyorum büyük ihtimalle olur herhalde abi ve babası dünden beri Ömer Ömer diye evde dolaşmaya başladılar sen Ece deyince duygulandım ya. Ece Mete çok uyumlu ve güzel

Ece mete ve bır de efe ısmını bende cok sevıyorum bız de ısmını koyduk şimdiden Arya olacak belkı yanına Duru da eklenebılırartık aryam dıye sevıyorum bırde surprız deısırmıs cınsıyet ama 16 haftalıkken soyledı sanırım deısmez:) daha bebegımı gormeme 2 hafta var cok merak edıyorum hareketlerını de hıssedemıyorum boyle bazen baskı hıssedıyorum artık sankı bırsey orayı zorlıyormus gıbı bana bebek gıbı gelıo ama galıba deıldır artık tekme atsa hıssetsem de rahatlasam acayıp duygusal oldum

Cok guzel isim arya ❤ Bende 17.haftada acaba kizim mi diyordum 18.haftada emin oldum ki o kimildamalar kizimmis :)
Benim sayili saatler kaldi görüse sanirim cok net görecegiz bugun uzun uzun :)

Bizimde ismimiz netleşti İNCİ olacak kizimin adi inci tanem diye sevecegim koklayacagim onu insallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…