Tesekkurler canim omeri bende cok severim tatli heyecanlar :))Bizim kız ismi hazırdı Ecenur olacaktı şimdi erkek sürprizi için kesin birşey yok ama ben Ömer ismini çok seviyorum büyük ihtimalle olur herhalde abi ve babası dünden beri Ömer Ömer diye evde dolaşmaya başladılar sen Ece deyince duygulandım ya. Ece Mete çok uyumlu ve güzel
Masallah canim aryada cok guzel bende ilk baslarda kiz olursa alya dusunmustum..degisik guzel isimler var..Ece mete ve bır de efe ısmını bende cok sevıyorum bız de ısmını koyduk şimdiden Arya olacak belkı yanına Duru da eklenebılırartık aryam dıye sevıyorum bırde surprız deısırmıs cınsıyet ama 16 haftalıkken soyledı sanırım deısmez:) daha bebegımı gormeme 2 hafta var cok merak edıyorum hareketlerını de hıssedemıyorum boyle bazen baskı hıssedıyorum artık sankı bırsey orayı zorlıyormus gıbı bana bebek gıbı gelıo ama galıba deıldır artık tekme atsa hıssetsem de rahatlasam acayıp duygusal oldum
Senin isminde cok guzel canim..benim yigenimin ismi masallah diyelim rabbim kucagimiza aldigimiz gunleride gostersin insallah cumlemizeCok guzel isim arya ❤ Bende 17.haftada acaba kizim mi diyordum 18.haftada emin oldum ki o kimildamalar kizimmis :)
Benim sayili saatler kaldi görüse sanirim cok net görecegiz bugun uzun uzun :)
Bizimde ismimiz netleşti İNCİ olacak kizimin adi inci tanem diye sevecegim koklayacagim onu insallahh..
canımm inci ismi de cok guzel gercekten super bugun goreceksın ınsallah hersey yolunda gider doya doya gorursun İnci bebeği:)Cok guzel isim arya ❤ Bende 17.haftada acaba kizim mi diyordum 18.haftada emin oldum ki o kimildamalar kizimmis :)
Benim sayili saatler kaldi görüse sanirim cok net görecegiz bugun uzun uzun :)
Bizimde ismimiz netleşti İNCİ olacak kizimin adi inci tanem diye sevecegim koklayacagim onu insallahh..
evet canım alya da guzel evet kavusalım artık cok sabırsızmısım gıbı gelıyo ama degıl bıan once kucagıma almak ıstıyorum insallah:)Masallah canim aryada cok guzel bende ilk baslarda kiz olursa alya dusunmustum..degisik guzel isimler var..
Kavusalim artik degilmi insan kucagina gelsin istiyor :)
Biz de iki işim arasindayiz canım Nil ve Alya hangi isme odaklansak akrabalarda var :)Masallah canim aryada cok guzel bende ilk baslarda kiz olursa alya dusunmustum..degisik guzel isimler var..
Kavusalim artik degilmi insan kucagina gelsin istiyor :)
Fiyat iyi gibi canm ama internetten de araştır cnmkizlar, ebebek te Nivea nin atta canta seti 43 liraya dusmus. icinde bebek sampuani,kremi, sabunu, pudrasi, alt açma ortusu vs falan var. Sizce nasil, alsam mi acaba ?
Nil de cok severim alyada cok hosumuza gitmisti hatta 2 3 hafta alya dedik bebise sonra ece ye cevirdik :)) bosver seninki sana ozel olucak varsa var sevdim koydum dersin :))Biz de iki işim arasindayiz canım Nil ve Alya hangi isme odaklansak akrabalarda var :)
mrh kiyafetleri hangi siteden aldınız malı güzel mi????ben intten alacağım ama hangi markanın ürünü iyidir bilemedim.....Bugun ayrintili ultrasona girdim kızlar ama öyle uzun sürmedi anlamadım neden.en fazla 10 15 dk sürdü.40tl ödedik.hiç birşey çıkmadı çok şükür.doktorumuz da muayene etti her şey normal.bugün boyle heycanla geçti.
Bir de internetten aldıklarım geldi bugün.oluşum için ilk alışverişimEki Görüntüle 1953380
evt daha uygunlari da var ,biraz daha araştırayım.Fiyat iyi gibi canm ama internetten de araştır cnm
Temmuz annişleriiiiii umarım hepimizde herşey yolundadır İnşaAllah.. bebek isminde bizde kararsızız.. artık prensesimi ismiyle sevmek istiyorum.. değişik isimler buluyorum ama anlamları sitenin birisinde iyi yazıyorsa, diğerinde olumsuz şeyler yazıyor.. ismi gibi güzel bir hayatı olsun istiyorum.. hifa su( kadın sahabelerden birinin ismi), hafsa( hz ömerin kızı), buğlem ( cenneti mjdeleyen melek ama kesin bir bilgi değil) ecren( Allahın hediyesi net bir bilgi degil),asel ( cennetteki ırmaklardan bir tanesinin ismi, başka bir anlamıda çarpık bacaklı :) ), yüsra (sol taraf, kolaylik), mina, ikra ( peygamber efendimize gelen ilk "oku"vahiy).. amaaann bende liste uzayip gidiyor.. rica etsem sizinde degisik buldugunuz isimleri anlamrariyla paylasirmisiniz fikir olur hepimiz icin..
Aynı anda yazmışız, tesadüf benim oğlumun ismi Arda, kizima Asya dusunduk..Ali ile birlikte demir ve eymeni beğendim ben..sağlıkla gelsin bebişlerimiz.Ben de bugün hep isim konusunu dusunuyordum. Ben hep arda istiyordum. Ama onune esim illa ali koyacagim diyince alarda gibi oluyor soylerken diye vazgecmek üzereyim. O yuzden yeni isimler buldum.
Oylamaya aciorum)
1-ali arda dere
2-ali demir dere
3-ali kuzey dere
4-ali eymen dere
5-ali mahir dere
6-ali burak dere
7-ali emir dere
8-ali atlas dere.
Bunlarin icinden begendiklerinizi ve yorumlarinizi ve yardımlarınızi bekliyorum.
Kiz isimleri soran arkadaslar olmus kiz olsaydi ilk tercihim asya olacakti. Bunun disinda defne,derin isimlerini begenirim. Inci yegenimin adi cok severim cok da guzel bir kiz. Bebklerimizin isimleriyle birlkte cok uzun omurleri olur insallah
Ali demir yada ali eymen beğendimBen de bugün hep isim konusunu dusunuyordum. Ben hep arda istiyordum. Ama onune esim illa ali koyacagim diyince alarda gibi oluyor soylerken diye vazgecmek üzereyim. O yuzden yeni isimler buldum.
Oylamaya aciorum)
1-ali arda dere
2-ali demir dere
3-ali kuzey dere
4-ali eymen dere
5-ali mahir dere
6-ali burak dere
7-ali emir dere
8-ali atlas dere.
Bunlarin icinden begendiklerinizi ve yorumlarinizi ve yardımlarınızi bekliyorum.
Kiz isimleri soran arkadaslar olmus kiz olsaydi ilk tercihim asya olacakti. Bunun disinda defne,derin isimlerini begenirim. Inci yegenimin adi cok severim cok da guzel bir kiz. Bebklerimizin isimleriyle birlkte cok uzun omurleri olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?