2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkurler canim omeri bende cok severim tatli heyecanlar :))

Masallah canim aryada cok guzel bende ilk baslarda kiz olursa alya dusunmustum..degisik guzel isimler var..
Kavusalim artik degilmi insan kucagina gelsin istiyor :)

Senin isminde cok guzel canim..benim yigenimin ismi masallah diyelim rabbim kucagimiza aldigimiz gunleride gostersin insallah cumlemize

canımm inci ismi de cok guzel gercekten super bugun goreceksın ınsallah hersey yolunda gider doya doya gorursun İnci bebeği:)

Masallah canim aryada cok guzel bende ilk baslarda kiz olursa alya dusunmustum..degisik guzel isimler var..
evet canım alya da guzel evet kavusalım artık cok sabırsızmısım gıbı gelıyo ama degıl bıan once kucagıma almak ıstıyorum insallah:)

Biz de iki işim arasindayiz canım Nil ve Alya hangi isme odaklansak akrabalarda var :)

kizlar, ebebek te Nivea nin atta canta seti 43 liraya dusmus. icinde bebek sampuani,kremi, sabunu, pudrasi, alt açma ortusu vs falan var. Sizce nasil, alsam mi acaba ?

kizlar, ebebek te Nivea nin atta canta seti 43 liraya dusmus. icinde bebek sampuani,kremi, sabunu, pudrasi, alt açma ortusu vs falan var. Sizce nasil, alsam mi acaba ?
Fiyat iyi gibi canm ama internetten de araştır cnm

Biz de iki işim arasindayiz canım Nil ve Alya hangi isme odaklansak akrabalarda var :)
Nil de cok severim alyada cok hosumuza gitmisti hatta 2 3 hafta alya dedik bebise sonra ece ye cevirdik :)) bosver seninki sana ozel olucak varsa var sevdim koydum dersin :))

Selam kızlar.. biz de hala isme karar veremedik. Defne ismi güzel ama son zamanlarda çok popüler galiba. Ben öykü diyorum eşim istemiyor. Eşim filiz gibi çok klasik isimler öneriyor ben istemiyorum :) işimiz zor galiba

mrh kiyafetleri hangi siteden aldınız malı güzel mi????ben intten alacağım ama hangi markanın ürünü iyidir bilemedim.....

arkadaşlar bende isimde fikir almak isterim kızımın ismi bestenaz ...adını taşiıdı ve tam müzik delisi kulağı ii şimdilik oğlumuz olacakmiş inş...onun adını hiç bir şeye karar veremiyorum iki dede de faruk eşim de istiyor biraz damarıma basmak için de söylüyor samed ismi var oda çok ağır....ben hep berk yada berke istemiştim

Temmuz annişleriiiiii umarım hepimizde herşey yolundadır İnşaAllah.. bebek isminde bizde kararsızız.. artık prensesimi ismiyle sevmek istiyorum.. değişik isimler buluyorum ama anlamları sitenin birisinde iyi yazıyorsa, diğerinde olumsuz şeyler yazıyor.. ismi gibi güzel bir hayatı olsun istiyorum.. hifa su( kadın sahabelerden birinin ismi), hafsa( hz ömerin kızı), buğlem ( cenneti mjdeleyen melek ama kesin bir bilgi değil) ecren( Allahın hediyesi net bir bilgi degil),asel ( cennetteki ırmaklardan bir tanesinin ismi, başka bir anlamıda çarpık bacaklı :) ), yüsra (sol taraf, kolaylik), mina, ikra ( peygamber efendimize gelen ilk "oku"vahiy).. amaaann bende liste uzayip gidiyor.. rica etsem sizinde degisik buldugunuz isimleri anlamrariyla paylasirmisiniz fikir olur hepimiz icin..

Biz Yüsra Tuba koycaz canım ben araştırmalarımda hep ferahlık, kolaylık ve sol taraf anlamlarında gördüm

Ben de bugün hep isim konusunu dusunuyordum. Ben hep arda istiyordum. Ama onune esim illa ali koyacagim diyince alarda gibi oluyor soylerken diye vazgecmek üzereyim. O yuzden yeni isimler buldum.
Oylamaya aciorum)
1-ali arda dere
2-ali demir dere
3-ali kuzey dere
4-ali eymen dere
5-ali mahir dere
6-ali burak dere
7-ali emir dere
8-ali atlas dere.

Bunlarin icinden begendiklerinizi ve yorumlarinizi ve yardımlarınızi bekliyorum.

Kiz isimleri soran arkadaslar olmus kiz olsaydi ilk tercihim asya olacakti. Bunun disinda defne,derin isimlerini begenirim. Inci yegenimin adi cok severim cok da guzel bir kiz. Bebklerimizin isimleriyle birlkte cok uzun omurleri olur insallah

Merhaba kızlar. Biz de daha tam karar vermedik isim konusunda. Oğlum var ismi Arda, ona uyumlu olsun diye Asya diye düşündük, Arya, Alya benim de hoşuma gidiyor ama eşim öyle değişik isimleri pek sevmiyor.

Aynı anda yazmışız, tesadüf benim oğlumun ismi Arda, kizima Asya dusunduk..Ali ile birlikte demir ve eymeni beğendim ben..sağlıkla gelsin bebişlerimiz.

Ali demir yada ali eymen beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…