2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bizde cinsiyet henüz kesinleşmediği için kızda yoğunlaşıyoruz.. zerya ve sara ismi arasında kaldım.. ikisi birlikte sanki zor gibi.. sizce hangisi

Biz baya erken karar vermişiz :) erkek olsaydı Mehmet Akif olacaktı. Mehmet eşimin adı onun adını koymayı isterdim. Akif anlam olarak güzel bir isim şairden ötürü değil :)
Kızımızın adı Betül olacak inşaallah. Namuslu kadın anlamında. Hz. Fatıma'nın lakabı
Biz pek modern isimleri sevmediğimizden anlama yoğunlaştık

1, 2 ve 6 :)

Maşallah ya cinsiyetler belli olunca isimlere geçilmiş bizede yine erkek gibi sanki dedi bu doktorda üç doktorda erkek gibi sanki demiş oldu Bende sevdiğim isimleri yazayım belki fikir olur kızım olsaydı amine ecmel düşünüyordum nasip artık eslem sevde erva hafsa erkekte mirza bahadır yusuf kerem hamza anlamları da kendinlerimhoş bence bende biraz anlamcı ve klasikciyim sanırım

Nil de cok severim alyada cok hosumuza gitmisti hatta 2 3 hafta alya dedik bebise sonra ece ye cevirdik :)) bosver seninki sana ozel olucak varsa var sevdim koydum dersin :))
Eşim Alya ya alyans derler dedi sinir etti ama güzel kibar isim ecem var kuzenimin kızı çok akıllı bişey :)

4 numara ve 8 numara güzelmiş.Atlas ismi kulağa hoş geliyor.Eymen ismi de Ali ile hoş bir zıtlık oluşturmuş.

Canım biz erkek olsa Bilge Kağan düşünmüştük :)

Canım farklı olarak ali mete hoşuma giden isimlerdendi

Kız ismi için "Ceylin" de güzel bir seçenek.Farsça cennet demekmiş.

Benim de isim listem şu şekilde,önerilerinizi bekliyorum
1-Alp Erdem
2-Erdem Kayra
3-Erdem Dora
4-Erdem Korel
5-Erdem Korer
6-Kunt Erdem
7-Erdem Toker
4 numara :) benim bebişimde erkek olsaydı erdem ismini çok istiyordum. Bizimde ismimiz hazır. Begüm olacak inşallah :)

Bence genel seçimlerin çok güzel benim zevkime uygun bwnde anlamlara önem veririm kızım olsaydı amine ecmel düşünüyordum amine gönlü emin kalbinde korku olmayan demek peygamber efendimizinde annesi zaten ecmel de arapca çok güzel demek hafsa hifa sevde erva berre Edibe seyyide anlamlarıda kendileride güzel isimler bence

Ali arda ve ali mahir bence

Sağlıkla gelsin inşallah miniğiniz, ben de Ali Demir veya Ali Emir i beğendim.

Selam canım şimdi girdm siteye bayadır pek giremeyim merak etmiştim seni. Bizde sendeniz bi karar veremiyoruz. Aslında yaz diye düşündük ama çok kısa kalıyor soyadımızda kısa. O yüzden iki isimli olacak sanırım 2.ismi yaz olacak. deniz, melis, eliz yada elis, duru gibi isimler arasında kaldık :)

Sadece Ali Dere olsun hiçbiri birlikte söyleyince olmuyor 2 isim birlikte söylenmeyecekse çocuğa yük etmeye gerek yok bunu babası koysun Allah nasip ederse 2. Çocuğada baba karışmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…