Ali emir ya da ali demir çok güzel uyuyor :)Ben de bugün hep isim konusunu dusunuyordum. Ben hep arda istiyordum. Ama onune esim illa ali koyacagim diyince alarda gibi oluyor soylerken diye vazgecmek üzereyim. O yuzden yeni isimler buldum.
Oylamaya aciorum)
1-ali arda dere
2-ali demir dere
3-ali kuzey dere
4-ali eymen dere
5-ali mahir dere
6-ali burak dere
7-ali emir dere
8-ali atlas dere.
Bunlarin icinden begendiklerinizi ve yorumlarinizi ve yardımlarınızi bekliyorum.
Kiz isimleri soran arkadaslar olmus kiz olsaydi ilk tercihim asya olacakti. Bunun disinda defne,derin isimlerini begenirim. Inci yegenimin adi cok severim cok da guzel bir kiz. Bebklerimizin isimleriyle birlkte cok uzun omurleri olur insallah
Bence sara. Zerya daha tok söyleniyor ağızdan çıkarken :) sara daha kibarKızlar bizde cinsiyet henüz kesinleşmediği için kızda yoğunlaşıyoruz.. zerya ve sara ismi arasında kaldım.. ikisi birlikte sanki zor gibi.. sizce hangisi
Alp erdem en kibar okunanı sanırım içlernde :)Benim de isim listem şu şekilde,önerilerinizi bekliyorum
1-Alp Erdem
2-Erdem Kayra
3-Erdem Dora
4-Erdem Korel
5-Erdem Korer
6-Kunt Erdem
7-Erdem Toker
Selaaammmm canımm bende çok fazla giremiyorum, fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum.. gebelik şekerim çıkmıştı sürwkli kontrole gidiyorum bunun için.. şindilik kontrol altına altık.. biran önce doğurmak istiyorummm yaaaaa hem güzel bi o kadarda stresli bi süreçmiş.. salı günü altıma çişimi kaçırmışım ama ben suyum geldi erkenden diye herkesi ayağa kaldırdım.. hahahaaa ilerleyen haftalarda ne olur bilmiyorum.. eşimin çekeceği var benden böyle giderse.. "yaz" güzel bir tercih bende ikinci ismini " su " diye düşünüyorum.. hafta sonu isim işni halletcez eşimle.. bakalım ortaya ne çıkacakSelam canım şimdi girdm siteye bayadır pek giremeyim merak etmiştim seni. Bizde sendeniz bi karar veremiyoruz. Aslında yaz diye düşündük ama çok kısa kalıyor soyadımızda kısa. O yüzden iki isimli olacak sanırım 2.ismi yaz olacak. deniz, melis, eliz yada elis, duru gibi isimler arasında kaldık :)
Yorum bildiren herkese cok tesekkur ederim. Sadece ali dere olamiyor cunku esimin babasinin adı. Ve kisi hala yasarken ayni ismi vermek bana sacma geliyor. Hatta iki isimden biri olarak kullanmak da sacma geliyor ama esimi ikna edemiyorum. Eminim cocuk kullanmak istemeyecek ne diye yuk ediyorsak ama neyse iste yarami desmeyelim :)) elimizdekiler bunlar :))Sadece Ali Dere olsun hiçbiri birlikte söyleyince olmuyor 2 isim birlikte söylenmeyecekse çocuğa yük etmeye gerek yok bunu babası koysun Allah nasip ederse 2. Çocuğada baba karışmasın
Bu arada amacim iki ismi birlikte soylemek degil aliden baskin gelebilecek, ailelerin seslenirken de kolaylikla kabullenecegi bir ikinci isim bulmak :))
Bizim de ilk isim mehmet yanına da yiğit düşündümBizim de oglusumuzun ilk ismi mehmet olacak 2. Isim ya eymen ya uras karar veremedik daha.sizce hangisi daha uyumlu oluyor?bir de adin da r harfi gecen erkekler zeki oluyor gibi geliyor bana ya da ben oyle denk geldim hep
Allahim ne guzel bir gundu kizimi gördüm hemde net sanki yanimdaymis gibi ❤ Cook sukur hersey yolunda hic bir sorun cikmadi bunu da atlattik Gorus suremiz uzadi tam 1 ay var :-/Al_pi naptın cnm merak ettim bende pazartesi alsancakta ayrıntılıya gidicem bu sefer daha bi tırsıyorum sanki
çok şükür iyi olmanıza sevindik. darısı bize inşAllahim ne guzel bir gundu kizimi gördüm hemde net sanki yanimdaymis gibi ❤ Cook sukur hersey yolunda hic bir sorun cikmadi bunu da atlattik Gorus suremiz uzadi tam 1 ay var :-/
Herkes insallah guzel haberler alir darisi sizlere kizlar .. Merak ettiginiz icin tesekkur ederiz teyzeleri ❤
Masallah canim gorus gunleri uzadi ama artik birbirimizi hissediyoruz bu cok guzel :)) birdahakine cok daha buyumus olucaklar :)Allahim ne guzel bir gundu kizimi gördüm hemde net sanki yanimdaymis gibi ❤ Cook sukur hersey yolunda hic bir sorun cikmadi bunu da atlattik Gorus suremiz uzadi tam 1 ay var :-/
Herkes insallah guzel haberler alir darisi sizlere kizlar .. Merak ettiginiz icin tesekkur ederiz teyzeleri ❤
izmitte kime gideceksin canımBu cumartesi gorus gunumuz izmite gidecegiz o yuzden one cektik bir hafta :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?