2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözünaydın canım, maşallah. .Darısı başımıza.

Yanında değil annesi o senin içinde herşeyin yolunda olmasına sevindim sağlıklı olsunlarda görüş süremiz uzasın Rabbim kötü bir şekilde tez kavuşturmasın inşallah biz 5 hafta sonra buluşacağız zaman nasıl geçecek bilmiyorum oğlum var çok anlamıyorum Allah'tan.

Ben anlatim bozukluğu yaptim sanirim İzmit'e yola cıkacagımız için cumartesi kendi doktorumuza muayene olacagiz normalde bir hafta sonra gidecektik
elmol M MutluHuzurluBereketli
Ailen mi izmitte canım. Ben de izmitte ailemin yanındayım. 5 ay önce Tekirdağ a taşındım eşimin işi nedeniyle. .Doğup büyüdüğüm yer izmit.

Kızlar sizde karninizda bazen asagiya dogru iten sanki bir basınç ve agırlık hissediyormusunuz bazen hafif agrida vuruyor karnimin alt tarafina ve rahime

Kızlar sizde karninizda bazen asagiya dogru iten sanki bir basınç ve agırlık hissediyormusunuz bazen hafif agrida vuruyor karnimin alt tarafina ve rahime
Oluyor canim benim bebis kendini disa dogru iyiyor uzanip karnimi actim bide ne goreyim yamulan bi göbek

Oluyor canim benim bebis kendini disa dogru itiyor uzanip karnimi actim bide ne goreyim yamulan bi göbek

Muayene ücreti ne kadarmış Eray Beyin? Ben 28inde Semih Beye gideceğim İzmite
Muayeneyi bilmiyorum ama ayrıntılı için aldım randevu 350 tl o da perinatolog profesör doktorum oraya yönlendirdi normalde ada tıpa gidiyorum sakaryada

Ailen mi izmitte canım. Ben de izmitte ailemin yanındayım. 5 ay önce Tekirdağ a taşındım eşimin işi nedeniyle. .Doğup büyüdüğüm yer izmit.
Bende Tekirdağ daydım ailemin yanındaydım evime yeni geldim ama biraz buruk ayrıldım artık doğuma kadar gidemem herhalde gurbetlik zor maalesef

Canım benim çok teşekkürler. Kızım iyi çok şükürde bu hafta hep hastanelerde koşturdum bende. Kanım ve demirim düşük çıktı doktor ilacı değiştirdi oda bu sabah alerji yaptı ilacı kestik alerji ilacı yutuyorum falan filan. Kız cidden kaçırdında altına doğuruyom mu sandınkopardın beni vallahi. Yaz 2.isim olacak muhtemelen ama bakalım ne olacak. Bende 24.haftada yaptırıcam sanırım şeker yüklemesini. Hamilelik cidden sabır işiymiş. Yarısı bittide bi bukada daha var diyince tuhaf geliyor. Birde içimde bi kargaşa acaba hazırlıklar yetişcekmi etcekmi falan korkular sardı şimdiden dört biyanımı :)

Oluyor canim benim bebis kendini disa dogru itiyor uzanip karnimi actim bide ne goreyim yamulan bi göbek
Ay iyi bari korkuyorum bende oyle hissedince daha cok erken geliyor biyle hissetmek ogluma hamileyken son aylarda olurdu sanki

günaydın kızlar. benim bebiş de makat gelişmiş şuan. o yüzden hareketlerini taa kasıklarımda hissediyorum. ayaklarıyla tepiyor resmen. geceleri 3-4 defa tuvalete kalkıyorum. kaçıncı haftada dönüyor acaba bebekler?

İzmit te eşimin kuzenine gidiyoruz canım, ocak başında doğum yapti inşallah bebek gorecegiz :) başiskele diye bir yerdi adı onun bir mahallesiydi sanirim. İzmit cok guzel bir yer begenmistik.
Gurbetlik zordur ama koşullari degistiremiyoruz malesef. Allah sabir versin

Benim bildiğim 8.aydan sonra tam olarak dönüp pozisyon alıyor. Şu haftalarda takılmamak lazım. Ben ayrıntılıya girdiğimde ilk dik konumdaydı yüzünü dönmedi falan biraz kalktım yürüdüm aşağı dönmüştü. Yani sürekli değişiyor makat gelişe falan takılmayın :) ben hem sağ hem sol hem yukarı hem aşağı heryerde hissediyorum kuzuyu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…