Ben de 9 martta izmite gidicem canım Eray Çalışkan a medcalparkta ayrıntılı için :)Bu cumartesi gorus gunumuz izmite gidecegiz o yuzden one cektik bir hafta :)
Gözünaydın canım, maşallah. .Darısı başımıza.Allahim ne guzel bir gundu kizimi gördüm hemde net sanki yanimdaymis gibi ❤ Cook sukur hersey yolunda hic bir sorun cikmadi bunu da atlattik Gorus suremiz uzadi tam 1 ay var :-/
Herkes insallah guzel haberler alir darisi sizlere kizlar .. Merak ettiginiz icin tesekkur ederiz teyzeleri ❤
Yanında değil annesi o senin içindeAllahim ne guzel bir gundu kizimi gördüm hemde net sanki yanimdaymis gibi ❤ Cook sukur hersey yolunda hic bir sorun cikmadi bunu da atlattik Gorus suremiz uzadi tam 1 ay var :-/
Herkes insallah guzel haberler alir darisi sizlere kizlar .. Merak ettiginiz icin tesekkur ederiz teyzeleri ❤
Ailen mi izmitte canım. Ben de izmitte ailemin yanındayım. 5 ay önce Tekirdağ a taşındım eşimin işi nedeniyle. .Doğup büyüdüğüm yer izmit.Ben anlatim bozukluğu yaptim sanirimİzmit'e yola cıkacagımız için cumartesi kendi doktorumuza muayene olacagiz normalde bir hafta sonra gidecektik
elmol M MutluHuzurluBereketli
Muayene ücreti ne kadarmış Eray Beyin? Ben 28inde Semih Beye gideceğim İzmiteBen de 9 martta izmite gidicem canım Eray Çalışkan a medcalparkta ayrıntılı için :)
Oluyor canim benim bebis kendini disa dogru iyiyor uzanip karnimi actim bide ne goreyim yamulan bi göbekKızlar sizde karninizda bazen asagiya dogru iten sanki bir basınç ve agırlık hissediyormusunuz bazen hafif agrida vuruyor karnimin alt tarafina ve rahime
Oluyor canim benim bebis kendini disa dogru itiyor uzanip karnimi actim bide ne goreyim yamulan bi göbekKızlar sizde karninizda bazen asagiya dogru iten sanki bir basınç ve agırlık hissediyormusunuz bazen hafif agrida vuruyor karnimin alt tarafina ve rahime
Muayeneyi bilmiyorum ama ayrıntılı için aldım randevu 350 tl o da perinatolog profesör doktorum oraya yönlendirdi normalde ada tıpa gidiyorum sakaryadaMuayene ücreti ne kadarmış Eray Beyin? Ben 28inde Semih Beye gideceğim İzmite
Bende Tekirdağ daydım ailemin yanındaydım evime yeni geldim ama biraz buruk ayrıldım artık doğuma kadar gidemem herhalde gurbetlik zor maalesefAilen mi izmitte canım. Ben de izmitte ailemin yanındayım. 5 ay önce Tekirdağ a taşındım eşimin işi nedeniyle. .Doğup büyüdüğüm yer izmit.
Canım benim çok teşekkürler. Kızım iyi çok şükürde bu hafta hep hastanelerde koşturdum bende. Kanım ve demirim düşük çıktı doktor ilacı değiştirdi oda bu sabah alerji yaptı ilacı kestik alerji ilacı yutuyorum falan filan. Kız cidden kaçırdında altına doğuruyom mu sandınSelaaammmm canımm bende çok fazla giremiyorum, fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum.. gebelik şekerim çıkmıştı sürwkli kontrole gidiyorum bunun için.. şindilik kontrol altına altık.. biran önce doğurmak istiyorummm yaaaaa hem güzel bi o kadarda stresli bi süreçmiş.. salı günü altıma çişimi kaçırmışım ama ben suyum geldi erkenden diye herkesi ayağa kaldırdım.. hahahaaa ilerleyen haftalarda ne olur bilmiyorum.. eşimin çekeceği var benden böyle giderse.. "yaz" güzel bir tercih bende ikinci ismini " su " diye düşünüyorum.. hafta sonu isim işni halletcez eşimle.. bakalım ortaya ne çıkacakseninde iyi olmana sevindim, tahlil sonucunda temiz cikmis.. gözün aydin canimm.. yaz hanıma ve kendine dikkat et..
Ay iyi bari korkuyorum bende oyle hissedince daha cok erken geliyor biyle hissetmek ogluma hamileyken son aylarda olurdu sankiOluyor canim benim bebis kendini disa dogru itiyor uzanip karnimi actim bide ne goreyim yamulan bi göbek
Ailen mi izmitte canım. Ben de izmitte ailemin yanındayım. 5 ay önce Tekirdağ a taşındım eşimin işi nedeniyle. .Doğup büyüdüğüm yer izmit.
Benim bildiğim 8.aydan sonra tam olarak dönüp pozisyon alıyor. Şu haftalarda takılmamak lazım. Ben ayrıntılıya girdiğimde ilk dik konumdaydı yüzünü dönmedi falan biraz kalktım yürüdüm aşağı dönmüştü. Yani sürekli değişiyor makat gelişe falan takılmayın :) ben hem sağ hem sol hem yukarı hem aşağı heryerde hissediyorum kuzuyu :)günaydın kızlar. benim bebiş de makat gelişmiş şuan. o yüzden hareketlerini taa kasıklarımda hissediyorum. ayaklarıyla tepiyor resmen. geceleri 3-4 defa tuvalete kalkıyorum. kaçıncı haftada dönüyor acaba bebekler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?