- 13 Mayıs 2012
- 162
- 233
- 103
kızlar anne karnında daha hareketliymiş öyle söylüyor bilenler ve benim kız gerçekten kıpır kıpır maşallahAy iyi bari korkuyorum bende oyle hissedince daha cok erken geliyor biyle hissetmek ogluma hamileyken son aylarda olurdu sanki
Allahim ne guzel bir gundu kizimi gördüm hemde net sanki yanimdaymis gibi ❤ Cook sukur hersey yolunda hic bir sorun cikmadi bunu da atlattik Gorus suremiz uzadi tam 1 ay var :-/
Herkes insallah guzel haberler alir darisi sizlere kizlar .. Merak ettiginiz icin tesekkur ederiz teyzeleri ❤
Oluyor canim benim bebis kendini disa dogru iyiyor uzanip karnimi actim bide ne goreyim yamulan bi göbek
kızlar anne karnında daha hareketliymiş öyle söylüyor bilenler ve benim kız gerçekten kıpır kıpır maşallah
Cok memnun kaldim 430lira muayene ücreti olmazsa idi hep onunla devam ederdim 10 dakika bakti ama saniyesi saniyesine anlatti bakmadik kose bırakmadi .. Plesentada yukariya dogru cikmis daha da cikar dedi ..Masallah canim gorus gunleri uzadi ama artik birbirimizi hissediyoruz bu cok guzel :)) birdahakine cok daha buyumus olucaklar :)
Dr dan memnun kaldinmi buarada canim
16.haftaya kadar hissetmedim ama bir basladi masallah kıpır kıpır kıza benziyor dedi banada doktorkızlar anne karnında daha hareketliymiş öyle söylüyor bilenler ve benim kız gerçekten kıpır kıpır maşallah
Ayni hisler bendede var karnim cok geriliyor ve asagiya dogru bi baskı hissi oluyor kasigima rahmime agrilar giriyorherkese hayırlı cumalar. Kızlar bu aralar sağ kasığımda ara ara sancı hissediyorum. Bir de karnım çok sertleşti çok kilo almadım ama sanki acayip geriliyormuş gibi hareketlerimi kısıtılıyor. Sizlerde de var mı böyle şikayetler?
umarım rahim büyüdüğü içindir bu sancılar herşeye pimpiriklenir oldukAyni hisler bendede var karnim cok geriliyor ve asagiya dogru bi baskı hissi oluyor kasigima rahmime agrilar giriyor
Ben oğlumda oikodog Sırt çantası kullandım çokta memnun kaldım benden sonra üç arkadaşımda aynı çantadan aldı onlarda çok mem nun kaldı çok hor kullandığım halde hiç birşey olmadı ve markası ne olursa olsun sırt çantası rahat tek başına olduğun zaman özellikle sırtına çantan kucana bebeğin omza asınca illaki belin ağrıyo çünkü ilk zamanlar içinde yok yok oluyor ağır oluyor omzundan düşüp dıruyor eğilip kalkınca yani ben omuz çantasını normalde bile taşımakta zorlandığım için sırtta rahat ettimKizlar e bebekte bugun cantalar indirimde babyes melody sirt cantasi kullanan var mi ben tipi guzel ama kullanisli midir acep?
Aynen oyle bende korkuyorumumarım rahim büyüdüğü içindir bu sancılar herşeye pimpiriklenir olduk
Mağazadada geçerli cnm indirime bebekteki indirimli ürünleri mağazadan da alabiliyormuyuz? yoksa sadece internet satışlarında mı geçerli? Çantalar, uyku setleri ve cibinliklerde baya indirim var. Bende cibinlik almayı düşünüyorum ama emin olamadım
Gecerli canim. Hem magazada hem internete ayni fiyate bebekteki indirimli ürünleri mağazadan da alabiliyormuyuz? yoksa sadece internet satışlarında mı geçerli? Çantalar, uyku setleri ve cibinliklerde baya indirim var. Bende cibinlik almayı düşünüyorum ama emin olamadım
Daha ben başlayamadım zaten çok alıncak bişide yok erkek olursa hele daha da az ayrıntılıyı bekliyorum kesin olur diye oğlum demek için üç doktorda benziyor dedi net demedi:)Kimsecikler kalmamış buralarda hayırdır anneler nerdesiniz :)
Alışverise mi gittiniz ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?