2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözünaydın canım, darısı bizlere inşallah..bizde güzel haberler alırız inşallah...

Oluyor canim benim bebis kendini disa dogru iyiyor uzanip karnimi actim bide ne goreyim yamulan bi göbek

Ay aynı şeyi bende yaşadım, düz yatıp karnimi açıp baktigimda sağ tarafim şiş ve sert sol taraf yumuşak ve çukurdu, bebisim hep sağımdaydi halada sağda duruyor

kızlar anne karnında daha hareketliymiş öyle söylüyor bilenler ve benim kız gerçekten kıpır kıpır maşallah

Benimki anne karnında tembel desene ben bu ara sadece yön tespiti yapıyorum sağda yada solda diye inşallah yakın zamanda sağlam bir tekmeyle kendini hissettirir

Masallah canim gorus gunleri uzadi ama artik birbirimizi hissediyoruz bu cok guzel :)) birdahakine cok daha buyumus olucaklar :)
Dr dan memnun kaldinmi buarada canim
Cok memnun kaldim 430lira muayene ücreti olmazsa idi hep onunla devam ederdim 10 dakika bakti ama saniyesi saniyesine anlatti bakmadik kose bırakmadi .. Plesentada yukariya dogru cikmis daha da cikar dedi ..
Kendi doktorumda 16 marta randevu al şeker yuklemesi yapacagiz dedi :)

herkese hayırlı cumalar. Kızlar bu aralar sağ kasığımda ara ara sancı hissediyorum. Bir de karnım çok sertleşti çok kilo almadım ama sanki acayip geriliyormuş gibi hareketlerimi kısıtılıyor. Sizlerde de var mı böyle şikayetler?

Kizlar e bebekte bugun cantalar indirimde babyes melody sirt cantasi kullanan var mi ben tipi guzel ama kullanisli midir acep?

Ayni hisler bendede var karnim cok geriliyor ve asagiya dogru bi baskı hissi oluyor kasigima rahmime agrilar giriyor

e bebekteki indirimli ürünleri mağazadan da alabiliyormuyuz? yoksa sadece internet satışlarında mı geçerli? Çantalar, uyku setleri ve cibinliklerde baya indirim var. Bende cibinlik almayı düşünüyorum ama emin olamadım

Kizlar e bebekte bugun cantalar indirimde babyes melody sirt cantasi kullanan var mi ben tipi guzel ama kullanisli midir acep?
Ben oğlumda oikodog Sırt çantası kullandım çokta memnun kaldım benden sonra üç arkadaşımda aynı çantadan aldı onlarda çok mem nun kaldı çok hor kullandığım halde hiç birşey olmadı ve markası ne olursa olsun sırt çantası rahat tek başına olduğun zaman özellikle sırtına çantan kucana bebeğin omza asınca illaki belin ağrıyo çünkü ilk zamanlar içinde yok yok oluyor ağır oluyor omzundan düşüp dıruyor eğilip kalkınca yani ben omuz çantasını normalde bile taşımakta zorlandığım için sırtta rahat ettim

Gecerli canim. Hem magazada hem internete ayni fiyat

Kızlar bugun oğluş ilk kez babasının elini tekmikledi ehehe :)) artık gayet sert vuruyo bebişim maşallah.. Bu arada arada karnımda batmalar oluyo büyüyo sanıyodum idrar yolu enfk başlamış olabilir dedi dr su içmekten içim dışıma çıktı ihmal etmeyin..
E bebekten geçen bi ayakkabı aldım 39,9 etiket fiyatıydı kasada 9,90 oldu güzel indirimler oluyor takip etmek lazım :))

Kimsecikler kalmamış buralarda hayırdır anneler nerdesiniz :)
Alışverise mi gittiniz ❤
Daha ben başlayamadım zaten çok alıncak bişide yok erkek olursa hele daha da az ayrıntılıyı bekliyorum kesin olur diye oğlum demek için üç doktorda benziyor dedi net demedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…