2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Daha ben başlayamadım zaten çok alıncak bişide yok erkek olursa hele daha da az ayrıntılıyı bekliyorum kesin olur diye oğlum demek için üç doktorda benziyor dedi net demedi:)
3 doktor benzettiyse erkektir :) Bende baslamadim şu soguklar biraz gitse de gezsek evden çıkasım gelmiyor ..
Detayli ne zaman ?

Kimsecikler kalmamış buralarda hayırdır anneler nerdesiniz :)
Alışverise mi gittiniz ❤
Yok canım ben kv ye geldim alışveriş için daha çok zamanım var diye düşünüyorum havalar ısınsa sağlam bir temizlik yapıp eski kolileri açacağım abiden çok kıyafetlerimiz var eksikleri tamamlayacağız ama soğukta canım istemiyor bide oğlum hasta tüm gün onunla uğraşıyorum

3 doktor benzettiyse erkektir :) Bende baslamadim şu soguklar biraz gitse de gezsek evden çıkasım gelmiyor ..
Detayli ne zaman ?
Güvenemedim ne bilim yada inanasım gelmiyor bilemedim Pazartesi 12 de nasipse hastaneden yönlendirdiler hiç araştırmadım inş iyi çıkar

alışveriş için mothercare in paketli body lerini çok öneriyorlar. internet mağazasında da baya indirim vardı. Bende bugün aldım 3 adet uzun kollu 5 adet kısa kollu çıtçıtlı bodylerden. gelince resimlerini atarım.

Evhamlar beni yeyip bitiriyor kızlar. Hemen pazartesiye randevu aldım. Henüz bir kıpırtı da yok, biraz hareket hissetsem rahtlayacağım ama.. şu 2 gün de geçse hayırlısıyla..

Ben oğlumda kullandım memnundum hala yepyeniler şimdi yine kullanacaklarım arasında dört sene geçti tabi

Evhamlar beni yeyip bitiriyor kızlar. Hemen pazartesiye randevu aldım. Henüz bir kıpırtı da yok, biraz hareket hissetsem rahtlayacağım ama.. şu 2 gün de geçse hayırlısıyla..
Frkedemiyo olabilirsin anca hissedersin direk tekme gibi olmuyorki kafana takıp üzülüncede hissedemezsin tokken mutluyken filan coşuyolar zaten yakında net hissedersin

Selam kızlae istanbula ailemin yanına geldim.pek giremiyorum ama mesajları okudum.çok güzel isimlere geçmişiz artık.biz de bir türlü karar veremiyoruz.eşimin babasının adını koyucaz,bahri. ama İkinci bir isim daha düşünüyoruz da bulamadık birtürlü.
ömer bahri nasıl sizce?
Bir de e bebek de bayağı indirimler var.takip etmek lazım.ben de alışverişlere yavaş yavaş başlıyorum.

Kendini boşuna üzme ben ilkinde 20. Haftada hissetmeye başladım eğer kendi kilon varsa onunda çok etkisi oluyor doktor bana göbeğinde ki yağ tabakası kalınlığı fazla erken hissedemezsin demişti ama yine de doktora git. Bebeğini görünce için rahatlar mutlu olursun

Kızlar tansiyonu yükselen varmı yükseldiğinde ne yapıyorsunuz 2-3 oldu benim tansiyon fırlıyor kalp atışları hızlanıyor biraz dinlenince düzeliyor ama ciddi problemlere yol açacak diye korkuyorum

Kızlar tansiyonu yükselen varmı yükseldiğinde ne yapıyorsunuz 2-3 oldu benim tansiyon fırlıyor kalp atışları hızlanıyor biraz dinlenince düzeliyor ama ciddi problemlere yol açacak diye korkuyorum
Benimde birkac kez yukseldi. Bugun doktoruma soracagim. Ben limonlu su ictim ama benim sinirlenince oldu

Benimde birkac kez yukseldi. Bugun doktoruma soracagim. Ben limonlu su ictim ama benim sinirlenince oldu
Ya benimde birinde sinirlendim diğerinde üzüldüm ondan oldu şimdi doktoruma yazdım oda tuzsuz ye yürüyüş yap bide her gün aynı saatte tansiyonu ölç not al 1 hafta sonra bana gönder demiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…