- 7 Nisan 2008
- 683
- 574
- 103
Aynı ben kalkıp oturmak bile zorluyo batmalr kasmalardanAyni hisler bendede var karnim cok geriliyor ve asagiya dogru bi baskı hissi oluyor kasigima rahmime agrilar giriyor
3 doktor benzettiyse erkektir :) Bende baslamadim şu soguklar biraz gitse de gezsek evden çıkasım gelmiyor ..Daha ben başlayamadım zaten çok alıncak bişide yok erkek olursa hele daha da az ayrıntılıyı bekliyorum kesin olur diye oğlum demek için üç doktorda benziyor dedi net demedi:)
Yok canım ben kv ye geldim alışveriş için daha çok zamanım var diye düşünüyorum havalar ısınsa sağlam bir temizlik yapıp eski kolileri açacağım abiden çok kıyafetlerimiz var eksikleri tamamlayacağız ama soğukta canım istemiyor bide oğlum hasta tüm gün onunla uğraşıyorumKimsecikler kalmamış buralarda hayırdır anneler nerdesiniz :)
Alışverise mi gittiniz ❤
Güvenemedim ne bilim yada inanasım gelmiyor bilemedim Pazartesi 12 de nasipse hastaneden yönlendirdiler hiç araştırmadım inş iyi çıkar3 doktor benzettiyse erkektir :) Bende baslamadim şu soguklar biraz gitse de gezsek evden çıkasım gelmiyor ..
Detayli ne zaman ?
Ben oğlumda kullandım memnundum hala yepyeniler şimdi yine kullanacaklarım arasında dört sene geçti tabialışveriş için mothercare in paketli body lerini çok öneriyorlar. internet mağazasında da baya indirim vardı. Bende bugün aldım 3 adet uzun kollu 5 adet kısa kollu çıtçıtlı bodylerden. gelince resimlerini atarım.
Frkedemiyo olabilirsin anca hissedersin direk tekme gibi olmuyorki kafana takıp üzülüncede hissedemezsin tokken mutluyken filan coşuyolar zaten yakında net hissedersinEvhamlar beni yeyip bitiriyor kızlar. Hemen pazartesiye randevu aldım. Henüz bir kıpırtı da yok, biraz hareket hissetsem rahtlayacağım ama.. şu 2 gün de geçse hayırlısıyla..
Merhaba ben e bebeğin internet sitesinden aldım.kalitesini de beğendim gayet iyimrh kiyafetleri hangi siteden aldınız malı güzel mi????ben intten alacağım ama hangi markanın ürünü iyidir bilemedim.....
stres yapma canim hayırlı haberlerle donceksin insllahHerkese günaydın gece doğru düzgün uyumadım. Kuzumu görmeye son 2-3 saat kaldi. Ama başımda ağrımaya başladıı :/
Kendini boşuna üzme ben ilkinde 20. Haftada hissetmeye başladım eğer kendi kilon varsa onunda çok etkisi oluyor doktor bana göbeğinde ki yağ tabakası kalınlığı fazla erken hissedemezsin demişti ama yine de doktora git. Bebeğini görünce için rahatlar mutlu olursunEvhamlar beni yeyip bitiriyor kızlar. Hemen pazartesiye randevu aldım. Henüz bir kıpırtı da yok, biraz hareket hissetsem rahtlayacağım ama.. şu 2 gün de geçse hayırlısıyla..
Benimde birkac kez yukseldi. Bugun doktoruma soracagim. Ben limonlu su ictim ama benim sinirlenince olduKızlar tansiyonu yükselen varmı yükseldiğinde ne yapıyorsunuz 2-3 oldu benim tansiyon fırlıyor kalp atışları hızlanıyor biraz dinlenince düzeliyor ama ciddi problemlere yol açacak diye korkuyorum
Demekki tek degilmisim bu konuda pazartesi sorucam doktoruma neden oluyormus size haber veririmAynı ben kalkıp oturmak bile zorluyo batmalr kasmalardan
Ya benimde birinde sinirlendim diğerinde üzüldüm ondan oldu şimdi doktoruma yazdım oda tuzsuz ye yürüyüş yap bide her gün aynı saatte tansiyonu ölç not al 1 hafta sonra bana gönder demişBenimde birkac kez yukseldi. Bugun doktoruma soracagim. Ben limonlu su ictim ama benim sinirlenince oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?