MaşallahMerhaba annecikler bizde oğluşumla 17 haftalık olduk
Çok şükür geçmiş olsun canimCok şükür her bi seyimiz iyi çıktı parmagini emiyor el salliyor simardi heralde izlendigini anlayinca 3 hafta sonra biraz daha büyür bi daha yapalim dedi doktor.ayrica hanimlar zayif oldugunuz icin herseyi cok net görüyorum protein agirlikli beslen ama kilo almaya heves etme hic dedi
Maşallah canım, Gözünaydın. Darısı başımıza. .Cok şükür her bi seyimiz iyi çıktı parmagini emiyor el salliyor simardi heralde izlendigini anlayinca 3 hafta sonra biraz daha büyür bi daha yapalim dedi doktor.ayrica hanimlar zayif oldugunuz icin herseyi cok net görüyorum protein agirlikli beslen ama kilo almaya heves etme hic dedi
Gözün aydın :)Cok şükür her bi seyimiz iyi çıktı parmagini emiyor el salliyor simardi heralde izlendigini anlayinca 3 hafta sonra biraz daha büyür bi daha yapalim dedi doktor.ayrica hanimlar zayif oldugunuz icin herseyi cok net görüyorum protein agirlikli beslen ama kilo almaya heves etme hic dedi
canım hıssedersın az kaldı ben de 2gundur falan hıssedıorm tabıkı cok net bır tekme falan degıl once o deıldır dedım ama sankı karnımı bırsey ıtıyormus gıbı gergınlık oluyor ben de ınsallah daha da net hıssederım dun endokrındeydım degerlerım kotu cıktı fazla calısmıs trıodlerım bu defada doltorada gıdemedım sonuc ıcın ıcım ıcımı yıyo neolur etkılemesın dıye onlara bırsey olmuycak ınsallah canmEvhamlar beni yeyip bitiriyor kızlar. Hemen pazartesiye randevu aldım. Henüz bir kıpırtı da yok, biraz hareket hissetsem rahtlayacağım ama.. şu 2 gün de geçse hayırlısıyla..
Hadi gozün aydin darisi diger arkadaslara ..Cok şükür her bi seyimiz iyi çıktı parmagini emiyor el salliyor simardi heralde izlendigini anlayinca 3 hafta sonra biraz daha büyür bi daha yapalim dedi doktor.ayrica hanimlar zayif oldugunuz icin herseyi cok net görüyorum protein agirlikli beslen ama kilo almaya heves etme hic dedi
Gecmis olsun canim banada oldu temiz hava kolonyag ayaklari yuksege alarak sakinlestim.kalp atisimiz hizlaniyormus kan akisimizda buyuzden vucudumuza fazla geliyor.tansiyon takibinde yarar var canimKızlar tansiyonu yükselen varmı yükseldiğinde ne yapıyorsunuz 2-3 oldu benim tansiyon fırlıyor kalp atışları hızlanıyor biraz dinlenince düzeliyor ama ciddi problemlere yol açacak diye korkuyorum
Hamilelikten önce yasamistim berbat birsey cidden yurumekte zorluk cekiyordumKizlar bacakta kasiktan bacaga uzanan kas cekmesi yasayan varmi berbat birsey yuruyemiyotum resmen
sabahtan beri aynı şeyi yaşıyorum yürürken zorlanıyorum eğilirken ve doğrulurken problem yaşıyorum bende sadece bende oluyor diye düşünüyordum çok kilo aldım ondan diye düşünüyorumKizlar bacakta kasiktan bacaga uzanan kas cekmesi yasayan varmi berbat birsey yuruyemiyotum resmen
gözün aydın darısı başımıza inşallahMerhaba kızlar biz geldik oglusum ile çok şükür hersey yolunda . Yaklaşık 40 dk sürdü detaylımiz bize oglusun kalbini , böbreğini , göz lenslerini,karburgalarini tek tek gösterdi doktor şükür bir sıkıntı yok plesanta sıkıntım vardı ve artık oda yok sukur gayet yukarıda yerinde dedi perinatoloji uzmanı doktorumuz darısı tüm detaylı bekleyenlere.
Gözünaydın canım, herşeyin yolunda olmasına sevindim..Merhaba kızlar biz geldik oglusum ile çok şükür hersey yolunda . Yaklaşık 40 dk sürdü detaylımiz bize oglusun kalbini , böbreğini , göz lenslerini,karburgalarini tek tek gösterdi doktor şükür bir sıkıntı yok plesanta sıkıntım vardı ve artık oda yok sukur gayet yukarıda yerinde dedi perinatoloji uzmanı doktorumuz darısı tüm detaylı bekleyenlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?