2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikl çok güzel mothercare iç bodyleri, abimizde çok kullanmıştım ben, şimdi kızıma da aldık, epeyde indirimli

Kızlar tansiyonu yükselen varmı yükseldiğinde ne yapıyorsunuz 2-3 oldu benim tansiyon fırlıyor kalp atışları hızlanıyor biraz dinlenince düzeliyor ama ciddi problemlere yol açacak diye korkuyorum

Canım ihmal etme druna bildir durumu, ben gebelik zehirlenmesi riski taşıdığım için günde 2kez düzenli ölçüyorum

Detaylı usgsinden güzel haber alan arkadaşlar gözünüz aydın
Darısı bekleyenlere ve bana
Ayın 28i gelmiyor sanki, oğlumda detaylıda onu görücez diye nekadar hevesliydim, şimdi kendimi sakinleştirmeye çalışsam da öyle içten içe stressliyim ki

Canım ihmal etme druna bildir durumu, ben gebelik zehirlenmesi riski taşıdığım için günde 2kez düzenli ölçüyorum
Allah korusun hiçbirimiz öyle birşey yaşamayalım inşallah ben sinir ve üzüntüden oldu ama doktora bildirdim oda takip yap 1 hafta sonra sonucu bildir dedi bu arada senin kaymak kız olduğu kesinleşmiş herhalde ben kaçırmışım Rabbim kucağına almayı nasip etsin benim kız hayalleri yok oldu 2. oğluşum geliyor hayırlısı böyleymiş Ömerimiz gelecek inşallah sizin kaymağın adı bellimi

Aa bizim abinin adı Ömer hayırlısı olsun Adıyla yaşasın inşAllah minik paşa,
Bizim kaymak ısrarla bacak arasını kapasa da yeni drumuz yakaladı %99 kız dendi, ama bu damarda çentiklenmeyi duyduğumuzdan beri hiç tadım yok alışveriş yapmaya elim gitmiyor, detaylı usgyi bekliyorum, güzel haberler alırız inşAllah,
Babayla isim konusunda orta yol bulamıyoruz kaymak kalabilir kızın adı sonunda ama abisi daha ben daha hamile değilken karar vermişti kardeşi olacak adı Mina olacak diye, farklı bir isimde anlaşamazsak herkes Mina olsun diyor

sabahtan beri aynı şeyi yaşıyorum yürürken zorlanıyorum eğilirken ve doğrulurken problem yaşıyorum bende sadece bende oluyor diye düşünüyordum çok kilo aldım ondan diye düşünüyorum
Inan ben yuruyemiyorum bu haftanin basinda ceke ceke yuruyordum simdi hic biran once dr gitmeni tavsiye ederim ben gitmedim yataga bagladi beni resmen

İnşallah canımm artık rüyama giriyor rüyamda bebeğim hareket ediyor ve hissediyorum. Çok endişeliyim pazartesi yüreğim ferahlar inşallah. Tiroidi dert etme kısa sürelik değişimler bir sıkıntı yaratmaz Allahın izniyle. Takipte olunsun çok şükür onun ilacı var takviye ediyoruz

Pazartesi gideceğim inşallah. Benim de ilk değil ikinci hamileliğim. Kilom da pek yok aslında 56 ile başladım şuan 61. Ama sezeryanlıyım belki onun etkisi oluyordur

Pazartesi gideceğim inşallah. Benim de ilk değil ikinci hamileliğim. Kilom da pek yok aslında 56 ile başladım şuan 61. Ama sezeryanlıyım belki onun etkisi oluyordur
Canım ya erken ama benimde ikinci sezeryan ama geçen haftadan beri belirli oynuyo akşamları bide stres yapma canım ya iyidir minnoş içerde

Kizlar bacakta kasiktan bacaga uzanan kas cekmesi yasayan varmi berbat birsey yuruyemiyotum resmen
canım ben de ilk hamileliğimde bu tarz sıkıntılar yaşıyordum. geceleri bacaklarıma kramplar girerdi. magnezyum eksikliğinden oluyor demişlerdi. doktorum suda etiyen bir magnezyum ilacı verdi. hergün içtim ve sorunum geçti. geçmiş olsun...

Ali arda çok hoş bence bi tanıdığımın oğlunun adı ikisini bir çok rahatlıkla kullanıyoruz.kullanımda bir sorunolmuyor yani

Guzel annişler iyi geceler nasılsıniz int paketim bitmişti nasıl gidiyor hamilelik kuzumu özledim valla 21 şubatta randevumuz buyumustur kuzum sizler basladinizmi alışverişe neler alıyorsunuz ilk olduğu için çok tecrubesizim 2. Anne adayları yardım ederseniz sewinirim bide akıntı durumunuz nasıl varmi akıntınız bazen öyle hissedilir şekilde geliyo koşa koşa tuvalete gidiyom kanamam mı geldi dye Allah korusun yavrularimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…