- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
alışveriş için mothercare in paketli body lerini çok öneriyorlar. internet mağazasında da baya indirim vardı. Bende bugün aldım 3 adet uzun kollu 5 adet kısa kollu çıtçıtlı bodylerden. gelince resimlerini atarım.
Kızlar tansiyonu yükselen varmı yükseldiğinde ne yapıyorsunuz 2-3 oldu benim tansiyon fırlıyor kalp atışları hızlanıyor biraz dinlenince düzeliyor ama ciddi problemlere yol açacak diye korkuyorum
Allah korusun hiçbirimiz öyle birşey yaşamayalım inşallah ben sinir ve üzüntüden oldu ama doktora bildirdim oda takip yap 1 hafta sonra sonucu bildir dedi bu arada senin kaymak kız olduğu kesinleşmiş herhalde ben kaçırmışım Rabbim kucağına almayı nasip etsin benim kız hayalleri yok oldu 2. oğluşum geliyor hayırlısı böyleymiş Ömerimiz gelecek inşallah sizin kaymağın adı bellimiCanım ihmal etme druna bildir durumu, ben gebelik zehirlenmesi riski taşıdığım için günde 2kez düzenli ölçüyorum
Kizlar bacakta kasiktan bacaga uzanan kas cekmesi yasayan varmi berbat birsey yuruyemiyotum resmen
Allah korusun hiçbirimiz öyle birşey yaşamayalım inşallah ben sinir ve üzüntüden oldu ama doktora bildirdim oda takip yap 1 hafta sonra sonucu bildir dedi bu arada senin kaymak kız olduğu kesinleşmiş herhalde ben kaçırmışım Rabbim kucağına almayı nasip etsin benim kız hayalleri yok oldu 2. oğluşum geliyor hayırlısı böyleymiş Ömerimiz gelecek inşallah sizin kaymağın adı bellimi
Inan ben yuruyemiyorum bu haftanin basinda ceke ceke yuruyordum simdi hic biran once dr gitmeni tavsiye ederim ben gitmedim yataga bagladi beni resmensabahtan beri aynı şeyi yaşıyorum yürürken zorlanıyorum eğilirken ve doğrulurken problem yaşıyorum bende sadece bende oluyor diye düşünüyordum çok kilo aldım ondan diye düşünüyorum
canım hıssedersın az kaldı ben de 2gundur falan hıssedıorm tabıkı cok net bır tekme falan degıl once o deıldır dedım ama sankı karnımı bırsey ıtıyormus gıbı gergınlık oluyor ben de ınsallah daha da net hıssederım dun endokrındeydım degerlerım kotu cıktı fazla calısmıs trıodlerım bu defada doltorada gıdemedım sonuc ıcın ıcım ıcımı yıyo neolur etkılemesın dıye onlara bırsey olmuycak ınsallah canm
Kendini boşuna üzme ben ilkinde 20. Haftada hissetmeye başladım eğer kendi kilon varsa onunda çok etkisi oluyor doktor bana göbeğinde ki yağ tabakası kalınlığı fazla erken hissedemezsin demişti ama yine de doktora git. Bebeğini görünce için rahatlar mutlu olursun
Canım ya erken ama benimde ikinci sezeryan ama geçen haftadan beri belirli oynuyo akşamları bide stres yapma canım ya iyidir minnoş içerdePazartesi gideceğim inşallah. Benim de ilk değil ikinci hamileliğim. Kilom da pek yok aslında 56 ile başladım şuan 61. Ama sezeryanlıyım belki onun etkisi oluyordur
Canım ya erken ama benimde ikinci sezeryan ama geçen haftadan beri belirli oynuyo akşamları bide stres yapma canım ya iyidir minnoş içerde
canım ben de ilk hamileliğimde bu tarz sıkıntılar yaşıyordum. geceleri bacaklarıma kramplar girerdi. magnezyum eksikliğinden oluyor demişlerdi. doktorum suda etiyen bir magnezyum ilacı verdi. hergün içtim ve sorunum geçti. geçmiş olsun...Kizlar bacakta kasiktan bacaga uzanan kas cekmesi yasayan varmi berbat birsey yuruyemiyotum resmen
Ali arda çok hoş bence bi tanıdığımın oğlunun adı ikisini bir çok rahatlıkla kullanıyoruz.kullanımda bir sorunolmuyor yaniYorum bildiren herkese cok tesekkur ederim. Sadece ali dere olamiyor cunku esimin babasinin adı. Ve kisi hala yasarken ayni ismi vermek bana sacma geliyor. Hatta iki isimden biri olarak kullanmak da sacma geliyor ama esimi ikna edemiyorum. Eminim cocuk kullanmak istemeyecek ne diye yuk ediyorsak ama neyse iste yarami desmeyelim :)) elimizdekiler bunlar :))
Mehmet uras çok uyumlu benceBizim de oglusumuzun ilk ismi mehmet olacak 2. Isim ya eymen ya uras karar veremedik daha.sizce hangisi daha uyumlu oluyor?bir de adin da r harfi gecen erkekler zeki oluyor gibi geliyor bana ya da ben oyle denk geldim hep
ben de pazartesi ayrıntılıya giricem. antidepresan kullanmıştım hamile kaldığımı bilmeden. çok korkuyorum...
Slm canım korkma ya çikolata ye bence hareketlendiriyorGünaydın kızlar, iki gündür bebeği hissedemiyorum sizdede oluyormu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?