inşallah canım...Canım antidepresan bebeğe bişey yapsaydı düşerdi merak etme o ilaçlar hamilelikte bile kullanılıyor anomaliye sebep olmaz..
Bende kızım olsaydı mina istiyordum oğlumun adı Mehmet birbirine uyacaktır ama oğlum kardeşinin adını Ecenur koymuş babasıyla anlaşmıştı :) hayırdır ya damarda çentik ne demek geçmiş olsun ben onuda kaçırmışım memlekete gitmiştim bı ara takip edemedimAa bizim abinin adı Ömerhayırlısı olsun Adıyla yaşasın inşAllah minik paşa,
Bizim kaymak ısrarla bacak arasını kapasa da yeni drumuz yakaladı %99 kız dendi, ama bu damarda çentiklenmeyi duyduğumuzdan beri hiç tadım yok alışveriş yapmaya elim gitmiyor, detaylı usgyi bekliyorum, güzel haberler alırız inşAllah,
Babayla isim konusunda orta yol bulamıyoruz kaymak kalabilir kızın adı sonundaama abisi daha ben daha hamile değilken karar vermişti kardeşi olacak adı Mina olacak diye, farklı bir isimde anlaşamazsak herkes Mina olsun diyor
Daha 3 gün önce doktora gittim o zaman yoktu burada bazı problemleri okuyunca bile halime şükrediyordum birkaç gün evde geçirmeye çalışayım geçmezse haftaya giderim doktora gitmekte sıkıntı 1,5 saat yol gidip 1,5 saat yol geliyorum gözümde büyüyorInan ben yuruyemiyorum bu haftanin basinda ceke ceke yuruyordum simdi hic biran once dr gitmeni tavsiye ederim ben gitmedim yataga bagladi beni resmen
Tesekkurler canim bende iciyorum magnezyum valla banamisin demiyor romatizmal bir agri canim berbat insallah biran once gecer sagol tatlimcanım ben de ilk hamileliğimde bu tarz sıkıntılar yaşıyordum. geceleri bacaklarıma kramplar girerdi. magnezyum eksikliğinden oluyor demişlerdi. doktorum suda etiyen bir magnezyum ilacı verdi. hergün içtim ve sorunum geçti. geçmiş olsun...
Uzakmis canim haklisin hafif yukari dik bacaklari biraz kir buk harekette iyi geliyor ilik sicak su torbasi koyuyorum benDaha 3 gün önce doktora gittim o zaman yoktu burada bazı problemleri okuyunca bile halime şükrediyordum birkaç gün evde geçirmeye çalışayım geçmezse haftaya giderim doktora gitmekte sıkıntı 1,5 saat yol gidip 1,5 saat yol geliyorum gözümde büyüyor
Selam Melisa iyimisin bebekler nasıl karar verdim mi beşik eşya felan ben 17 ci hafta içindeyim erken olacak büyük ihtimal 2 haftaTesekkurler canim bende iciyorum magnezyum valla banamisin demiyor romatizmal bir agri canim berbat insallah biran once gecer sagol tatlim
Canim buara 2 haftadir rahatsizligim var hicbiryere cikamadim ama sekillendi aklimda oda yapacagim geceleri icinde yatagimin yanina oyun parki almaya karar verdim.sen nasilsin nasil gidiyor :)Selam Melisa iyimisin bebekler nasıl karar verdim mi beşik eşya felan ben 17 ci hafta içindeyim erken olacak büyük ihtimal 2 hafta
Maşallah minnoşa canım, Gözünaydın. Ben oğlumda bebek arabasını doğduktan 4 ay sonra aldım. .Erken bence, doğmadan almak istiyorsanız 1-2 ay önce alınabilir.Meraba kizlar. Bebek arabasi almak icin erken mi sizce?
Dün minnoşu gördük gelişimi tam iyi 3 gün önde çıktık 330 gr olmuşuz, gezmeye bile gittik İzmite :) artık sıra detaylıda 4 martta.. inşallah ondanda güzel sonuçlar alırız
Sağol canım deneyeceğim sen ne kadar kilo aldın ya ben senin gibi ikiz dogursaydım herhalde 13-14 kilo alacaktım az bile yesem kilo olayı durmuyor bende bu ağrılarıda aldığım kilolardan olduğunu düşünüyorumUzakmis canim haklisin hafif yukari dik bacaklari biraz kir buk harekette iyi geliyor ilik sicak su torbasi koyuyorum ben
Canim 20 haftam bitiyor yarin 3 kilo aldim insallah bundan sonrada duzenli giderim.zaten kilolu hamis kaldim ondan korkuyorum dr rahat 15 kadar alirsin birsey olmaz dedi.bakalim insallah dogum sonrasi verebiliriz sen cokmu kac kilo aldin canimSağol canım deneyeceğim sen ne kadar kilo aldın ya ben senin gibi ikiz dogursaydım herhalde 13-14 kilo alacaktım az bile yesem kilo olayı durmuyor bende bu ağrılarıda aldığım kilolardan olduğunu düşünüyorum
Amin canım hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallahSağolasın canım inşallah iyidir oğlum.. Rabbim hayırlısıyla kavuştursun bizleri..
Beğendiğik takım zamlanmış, kayınvalidemler alacaklardı normalde dahada zamlanmadan alalım diyorlar. Şimdi hazır onlar niyet etmişken alsak diyorum bende bi yanımda erken gibi diyo kararsız kaldım bende. Ama beşiği nisan sonuna doğru alacağımMaşallah minnoşa canım, Gözünaydın. Ben oğlumda bebek arabasını doğduktan 4 ay sonra aldım. .Erken bence, doğmadan almak istiyorsanız 1-2 ay önce alınabilir.
Valla ortada bisey yoktan oyun parkı çok derin sallanmiyooCanim buara 2 haftadir rahatsizligim var hicbiryere cikamadim ama sekillendi aklimda oda yapacagim geceleri icinde yatagimin yanina oyun parki almaya karar verdim.sen nasilsin nasil gidiyor :)
Aynen bende iki karyolali oda yapacam kısmet se 2 de küçük beşik galibaCanim buara 2 haftadir rahatsizligim var hicbiryere cikamadim ama sekillendi aklimda oda yapacagim geceleri icinde yatagimin yanina oyun parki almaya karar verdim.sen nasilsin nasil gidiyor :)
Meraba kizlar. Bebek arabasi almak icin erken mi sizce?
Dün minnoşu gördük gelişimi tam iyi 3 gün önde çıktık 330 gr olmuşuz, gezmeye bile gittik İzmite :) artık sıra detaylıda 4 martta.. inşallah ondanda güzel sonuçlar alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?