2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kızım olsaydı mina istiyordum oğlumun adı Mehmet birbirine uyacaktır ama oğlum kardeşinin adını Ecenur koymuş babasıyla anlaşmıştı :) hayırdır ya damarda çentik ne demek geçmiş olsun ben onuda kaçırmışım memlekete gitmiştim bı ara takip edemedim

Inan ben yuruyemiyorum bu haftanin basinda ceke ceke yuruyordum simdi hic biran once dr gitmeni tavsiye ederim ben gitmedim yataga bagladi beni resmen
Daha 3 gün önce doktora gittim o zaman yoktu burada bazı problemleri okuyunca bile halime şükrediyordum birkaç gün evde geçirmeye çalışayım geçmezse haftaya giderim doktora gitmekte sıkıntı 1,5 saat yol gidip 1,5 saat yol geliyorum gözümde büyüyor

Tesekkurler canim bende iciyorum magnezyum valla banamisin demiyor romatizmal bir agri canim berbat insallah biran once gecer sagol tatlim

Uzakmis canim haklisin hafif yukari dik bacaklari biraz kir buk harekette iyi geliyor ilik sicak su torbasi koyuyorum ben

Tesekkurler canim bende iciyorum magnezyum valla banamisin demiyor romatizmal bir agri canim berbat insallah biran once gecer sagol tatlim
Selam Melisa iyimisin bebekler nasıl karar verdim mi beşik eşya felan ben 17 ci hafta içindeyim erken olacak büyük ihtimal 2 hafta

Selam Melisa iyimisin bebekler nasıl karar verdim mi beşik eşya felan ben 17 ci hafta içindeyim erken olacak büyük ihtimal 2 hafta
Canim buara 2 haftadir rahatsizligim var hicbiryere cikamadim ama sekillendi aklimda oda yapacagim geceleri icinde yatagimin yanina oyun parki almaya karar verdim.sen nasilsin nasil gidiyor :)

Maşallah minnoşa canım, Gözünaydın. Ben oğlumda bebek arabasını doğduktan 4 ay sonra aldım. .Erken bence, doğmadan almak istiyorsanız 1-2 ay önce alınabilir.

Ben bebegime hiçbirşey almadım henüz, erken olduğunu düşünüyorum. .Dün alışveriş merkezinde gezdim, h&m de 6 lı citcitli badi vardı çok hoşuma gitti, ablam da oğluna almıştı, kullanışlı dedi ama ben nisan gibi alışveriş e başlamayı düşünüyorum. Zaten abiden büyük eşyalarımız var, kızıma kıyafet alıcam ..

Uzakmis canim haklisin hafif yukari dik bacaklari biraz kir buk harekette iyi geliyor ilik sicak su torbasi koyuyorum ben
Sağol canım deneyeceğim sen ne kadar kilo aldın ya ben senin gibi ikiz dogursaydım herhalde 13-14 kilo alacaktım az bile yesem kilo olayı durmuyor bende bu ağrılarıda aldığım kilolardan olduğunu düşünüyorum

Canim 20 haftam bitiyor yarin 3 kilo aldim insallah bundan sonrada duzenli giderim.zaten kilolu hamis kaldim ondan korkuyorum dr rahat 15 kadar alirsin birsey olmaz dedi.bakalim insallah dogum sonrasi verebiliriz sen cokmu kac kilo aldin canim

Maşallah minnoşa canım, Gözünaydın. Ben oğlumda bebek arabasını doğduktan 4 ay sonra aldım. .Erken bence, doğmadan almak istiyorsanız 1-2 ay önce alınabilir.
Beğendiğik takım zamlanmış, kayınvalidemler alacaklardı normalde dahada zamlanmadan alalım diyorlar. Şimdi hazır onlar niyet etmişken alsak diyorum bende bi yanımda erken gibi diyo kararsız kaldım bende. Ama beşiği nisan sonuna doğru alacağım

Canim buara 2 haftadir rahatsizligim var hicbiryere cikamadim ama sekillendi aklimda oda yapacagim geceleri icinde yatagimin yanina oyun parki almaya karar verdim.sen nasilsin nasil gidiyor :)
Valla ortada bisey yoktan oyun parkı çok derin sallanmiyoo
Aynen bende iki karyolali oda yapacam kısmet se 2 de küçük beşik galiba

ben oğluma 4 aylık falan hamileyken almıştım, evet erken olabilir ama istiyorsan alabilirsin tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…