Maalesef canım 7,5-8 kilo aldım ve bende kilolu hamile kaldım oğlumdada 22 kilo almıştım 100 ile doğuma gittim 3 haneli rakam görmek beni yıkmıştı 72 ile tekrar hamile kaldım bakalım bu defa kaçla doğuracağım sonra vereceğiz inşallahCanim 20 haftam bitiyor yarin 3 kilo aldim insallah bundan sonrada duzenli giderim.zaten kilolu hamis kaldim ondan korkuyorum dr rahat 15 kadar alirsin birsey olmaz dedi.bakalim insallah dogum sonrasi verebiliriz sen cokmu kac kilo aldin canim
Alıcaz gibi gorunuyorm zaten artik negatif dusunmekte istemiyorum. Her muayenede tansiyonum cikiyor su evhamli halimden kurtulmak istiyorum :)
Canım bulantin falan olmadıysa almışsındır belki de ben de çok hızlı kilo alıp veren bi bünyeye sahibim malesef ben de 72.5 la kaldım 4.5 vermiştim şimdi bi kilo geri aldım 69 um ama almaya başladım hızlı da alacağımı düşünüyorum hayırlısıyla sağ sağlim kucağımıza alalım veririz sonra inşallahMaalesef canım 7,5-8 kilo aldım ve bende kilolu hamile kaldım oğlumdada 22 kilo almıştım 100 ile doğuma gittim 3 haneli rakam görmek beni yıkmıştı 72 ile tekrar hamile kaldım bakalım bu defa kaçla doğuracağım sonra vereceğiz inşallah
çok çok geçmiş olsun canım. inşallah kısa sürede geçerTesekkurler canim bende iciyorum magnezyum valla banamisin demiyor romatizmal bir agri canim berbat insallah biran once gecer sagol tatlim
ben, ben, ben! özellikle otururken kendini fark ettiriyor. uzanınca geçiyor Allahtan.Kuyruk sokumu ağrısı cekiyo musunuz kizlar sizde
Sagol canim insallahçok çok geçmiş olsun canım. inşallah kısa sürede geçer
ne güzel sen daha hiç artıya bile geçmemişsin ben hamilelik öncesi diyetteydim 84 ten 72ye 3 ayda düştüm hamile olduğumu öğrenince diyeti bıraktım vücut fena yokluk içindeydi bide hiç bulantım olmadı yemedende kesmedim birden aldım ama veririz hiç kiloyu kafaya takamayacağım sadece hamilelikte sıkıntı olmasın istiyorumCanım bulantin falan olmadıysa almışsındır belki de ben de çok hızlı kilo alıp veren bi bünyeye sahibim malesef ben de 72.5 la kaldım 4.5 vermiştim şimdi bi kilo geri aldım 69 um ama almaya başladım hızlı da alacağımı düşünüyorum hayırlısıyla sağ sağlim kucağımıza alalım veririz sonra inşallah
Bebeklerimiz Allaha emanet esya alinca ne olacak ki bebege birsey olsa benim canim yanarken esyayi mi dusunecegim.. Bosversene canim olacaksa sen ne yaparsan yap dogumdan sonra bile kaybedersin . Ilk üç ay risk fazla tamam haklisin birsey alinmaz ama artik alinir neden alinmasin ki .. Bizim bebeklerimiz dogacak hemde saglikla ve biz onlarin dogdugu gunu burda heyecanla paylasacagizAlıcaz gibi gorunuyorm zaten artik negatif dusunmekte istemiyorum. Her muayenede tansiyonum cikiyor su evhamli halimden kurtulmak istiyorum :)
Artiya büyük bi hızla gecicem sanırım çünkü iki senede 53 den 72 oldum tam hızda aliyodum önümü bulantilar kesti aynı hıza geçersem alırım biz de bebeğimiz de sağlıklı olsun da veririz canım çok takılmıyorum ben de açıkçası yoksa zaten kilo alıyorum diye son zamanlarda biraz psikolojim bozulmuştu şimdi kilonun vesilesi beni mutlu ediyor :)ne güzel sen daha hiç artıya bile geçmemişsin ben hamilelik öncesi diyetteydim 84 ten 72ye 3 ayda düştüm hamile olduğumu öğrenince diyeti bıraktım vücut fena yokluk içindeydi bide hiç bulantım olmadı yemedende kesmedim birden aldım ama veririz hiç kiloyu kafaya takamayacağım sadece hamilelikte sıkıntı olmasın istiyorum
Kızlar çok feci grip oldum ne kullanabilirim burunlarimda acayip tıkandı
Acayip tıkandım deli gbi uykum var ama uyuyamiyorum başım catlicak agridanYeni yeni atlatiyorum bende gecmis olsun.burnun icin tuzlu su ya da serum fizyolojik.atesin cikarsa parol ic.ama mutlaka doktora git kan tahlili yapsinlar.benim kanimda mikrop cikmadi antibiyotik kullsnmadim
ben de gecen haftadan beri hastayım. iki farklı doktora gittim, ikisi de ilaç veremem dedi. aktardan papatya ve okaliptüs yağı aldım. suyu kaynatıp içine bunları ekleyip buharını içime çekiyorum. bir de dün gece breatheright taktım burnuma. o biraz açtı gibi. geçmiş olsun cnm.Kızlar çok feci grip oldum ne kullanabilirim burunlarimda acayip tıkandı
Günaydın canlar hayırlı haftalarimiz olsun inşallah[/QUOTE
inşallah canım. günaydın.
demir ilacı kullanıyor musun canım? ben de fırsatın olsa hep yatarım. çok yorgun hissediyorum kendimi. demir eksikliğinden falandır siye düşünüyorum.Ya ben gündüz çok uyuyorum kafamı kaldıramıyorum erken kahvaltı yapamayınca da üzülüyorum bebe aç kaldı diye :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?