2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin annisler kiyafet almaktan felan konusulmus ben bu konuda duramayanlardanim son 3 ki testim de skinti olsada almaya devam ediyorum kotu hisbirsey dsunmuyorum ama 2 3 bebege yetecek kadar kiyafet aldim galiba bide idil baby hastane cikisini begenmiatim 270 felndi dun bi bebek sitesinde 200 liraydi hemen aldim Ayrica bide prego ana kucagi ni da aldim uzun zamandir indirim olsun diye bekliyordummirhipoda hediye ceki olayi vardi 400lira uzeru 70 lira hemen 320 lirya onu da aldum biri beni durdursun

Günaydın kızlar. Yarın randevumuz var. Gün saya saya sonunda geldi çattı:) insallah iyidir bebislerimiz. Güzel haberlerle döneriz.
Son 2 3 gundur ben tam olarak hissetmeye basladim. .bozma moralini hissedersin sende beklide anlayamamisindir tokken benimki de pek hareket yok ama acken masallah saglam tepikliyo.korkma bisey yoktur

Hayırlı sabahlar arkadaşlar. 14te randevumuz var. Öyle stresliyim ki.. henüz hareketlerini hissetmediğimden çok üzgünüm.. inşallah guzel haberle gelirim bana dua edin..
Kendini boşuna üzme bebişide strese sokma her hamilelik farklı oluyor daha duymadığına stres yapmak için çok erken sen neleri atlattın bu gününe şükür ben çok güzel haberlerle geleceğine inanıyorum

Dur bi kız abartma doğumdan sonra ne kadar gereksiz şeyler aldığını göreceksin ama onuda yaşaman gerekiyor ben oğlumda öyle olmuştum buna daha hiçbir şey almadım ilkinde çok aldıklarım bunada yetecek gibi

Gereksiz almayaya calisiyorum genelde hep 3-6 yada 6-9 aldim.bi de bos gunlerimde evde durdukca skintidan tum bbebek sitelerine uye oldum nerdeyse

Günaydın hanımlarrr.. güzel haftalarımız olsun İnşaAllah.. detaylı ultrasonda güzel sonuç alan anneleri tebrik ederim darısı henüz yaptırmayanlara olsun.. MaşaAllah herkes bişeyler almaya başlamış, sağlıcakla, huzurla, mutlulukla kullanmakta nasip olsun.. biz ilk heyecanla ufak tefek bi kaç parça aldıkşuan ev sorunumuz var.. eşim çoçuk için ayrı oda yapmak istiyor bu yüzden 4 odalı ev arıyoruz.. nasip bakalım be olacak.. bu arada ne güzek tekme hisseden arkadaşlar var.. ben tekme falan hissetmiyorum.. sadece gıdıklanma ve pıt pıt attığını hissediyorum.. dört gözle şu şiddetli tekmelerden tatmak istiyorum..

Unuttum sormayı, geceleri korkarak uyanıyorum, sizlerde kabus görüyormusunuz?? Bebeğimle ilğili değil ama hep korkarak uyanıyorum ve korkudan nefesim daralıyor

Biz oğlumda 4aylıkken almıştık, çok beğendiğimiz takım indirime girince kaçırmak istemedik, yerimizde müsaitti sıkıntı olmadı, ama ozaman alma diyen arkadaşlarım oldu bakalım bebek arabasını sevecek mi falan dendi ama biz 1sene oto koltuğuyla bebek arabasının hakkını verdik, arabamız çok iyiydi ama sonra hafif diye bastona geçtik, bu hayatta en güzel şey baston puset

Büyük eşyaların olmasının rahatlığındayım bende

Unuttum sormayı, geceleri korkarak uyanıyorum, sizlerde kabus görüyormusunuz?? Bebeğimle ilğili değil ama hep korkarak uyanıyorum ve korkudan nefesim daralıyor
Canım hormonlardanmış, dr bana olabilir hatta çok gerçek gibi görürsün dedi, bende hergece seller afetler savaşlar atlıyorum zıplıyorum dünyayı kurtarıyorum sabaha bi yorgun kalkıyorum ki

3. Mina olur artık sizinde
Ben hala isim konusunda net değilim ama hayırlısı,

Abide ben gebelik zehirlenmesi yaşadım 35de acil sezeryan ile doğmuştu o yüzden riskli grupta sayılıyorum perinatoloji takibindeyim, geçen haftalarda bebeğe giden bir damarda daralma gördü dr, bu hastalığın ilk belirtisi diyim ama diğer belirtiler yok şuanda kızımın gelişimi önde bile hamdolsun , kendiliğinden kaybolabilir denildi haftaya detaylı usg var pernatolojide dua ede ede bekliyoruz

Kızlar, haftasonu emzik baktım. biraz kafam karıştı..yenidoğan bebeğe silikon emzik mi kauçuk emzik mi alınıyor..tecrübeli anneler yardımcı olursa sevinirim..

Bebek ne alırsa diyorlar ama ben sadece philips aventin her iki tarafı aynı olan silikon emziğini almıştım hastanr çantamız için 1tane, oğlum ilk gece tuttu ve 21ay boyunca aynı emziği aldık
Kauçuk olanlar daha çok toz topluyor durduğu yerde ve çabuk deforme oluyor diye sevmiyordum ben Allahtan silikon aldı da denemek gerekmedi, şimdi kızıma yine aynı emziği almayı düşünüyorum

Canım hormonlardanmış, dr bana olabilir hatta çok gerçek gibi görürsün dedi, bende hergece seller afetler savaşlar atlıyorum zıplıyorum dünyayı kurtarıyorum sabaha bi yorgun kalkıyorum ki
Aynen canım yaaaaa aksiyon, korku herşey var rüyamda.. film senaryosu bile çıkar .. uyku düzenim altüst oluyor.. ama hormonlardan olmasına sevindim..

Dur dur sakin ol:) bende oğlumda ne görsem ne beğensem aldıydım 12 haftalık nerdeyse bitirmiştim herbişeyi doğum oldu giyemedikleri sırası gelmeyen o kadar kıyafeti olduki.. pişman oldummu hayır azcık üzüldüm sende yaşıyıp göreceksin.. şimdikinde daha hiçbişey almadım hem cinsiyetimiz kesin değil hemde yaza denk geliyor ince seyler alıyım diye.. ama buda enaz oğlum kadar abartı olcak çünkü alışverişe bayılıyoruz
Çarşamba randevumuz var cinsiyet kesinleşsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…