Korkacak hiçbişey yok cnm rahat ol.. bende oğğlumda olmuştum hamileliğimin ortalarında hiçbişey yokken birden kusuyordum bnde korktum doktorumu aradım sorun yok demişti.Arkdaslar 3 ay bıtonce bulantılarm bıtmıstı benım ama 4gundur falan yenıden basladı bu defa bulantı deılde dırekt kusuyorum sabahları kusmaktan evden cıkanıyorum bırsey yemeye korkuyorum olur olmadık yerde cıkarıyorum neden bırden boyle oldukı bebege mı bırsey oldu kı benım gıbı olan varmı boyle yenıden baslarmı
tam aynı saatte gircez canim inşallah iyi gecer ayrintilida hayırlısıylaHayırlı sabahlar arkadaşlar. 14te randevumuz var. Öyle stresliyim ki.. henüz hareketlerini hissetmediğimden çok üzgünüm.. inşallah guzel haberle gelirim bana dua edin..
Hepsini giysin istiyorum napim insallah pisman olmamDur dur sakin ol:) bende oğlumda ne görsem ne beğensem aldıydım 12 haftalık nerdeyse bitirmiştim herbişeyi doğum oldu giyemedikleri sırası gelmeyen o kadar kıyafeti olduki.. pişman oldummu hayır azcık üzüldümsende yaşıyıp göreceksin.. şimdikinde daha hiçbişey almadım hem cinsiyetimiz kesin değil hemde yaza denk geliyor ince seyler alıyım diye.. ama buda enaz oğlum kadar abartı olcak çünkü alışverişe bayılıyoruz
Çarşamba randevumuz var cinsiyet kesinleşsin artık
Selam kizlar, sırf merakimdan devlete gittim iyimi kötümü diye, Allah devlete gidenlere sabır versin gerçekten, neyseki iyiymis bebisim ama hic goremedim, ekrani kadin doktor kendine cevirip bakti sadece bende bakaym diyorm bir saniye gösterip geri cekiyo ya bide kendi kendine bebegimin hareketlerine gülüyor bu nasıl iş arkadaş yaaaa
Eşim çoğu kes önyargılısın devlet hastanesine der ama başka türlü bir muamele bende görmedim allah ne düşürsün ne eksik etsin derler ya durum öyle.
BendeeeBüyük eşyaların olmasının rahatlığındayım bende
Günaydınlar ben de şimdi yazacaktımArkdaslar 3 ay bıtonce bulantılarm bıtmıstı benım ama 4gundur falan yenıden basladı bu defa bulantı deılde dırekt kusuyorum sabahları kusmaktan evden cıkanıyorum bırsey yemeye korkuyorum olur olmadık yerde cıkarıyorum neden bırden boyle oldukı bebege mı bırsey oldu kı benım gıbı olan varmı boyle yenıden baslarmı
ayyy canım bende aynı şeyleri yaşadım. Güleyim mi ağlıyayım mı. En son 4 Ocakta doktoruma gitmiştim. Devlette nasıl ilgileniyorlar diye sırf merakımdan randevu aldım ve 7 Şubatta gittim. birinci şoku hiç bir koruma örtüsü olmadan beni ultroson için yatırdığı yatakta yaşadım. İkinci şoku hiç bir tahlilime bakmamamsında yaşadım. İlgi zaten sıfır. Üçüncü şoku ultrosonda bebişimi göremeyince yaşadım. Oysa 1 ay o kadar zor geçmişti ki. Çok kısa bir süre baktı zaten. Yatmamla kalkmam bir oldu. Dörtlü test yapalım mı dedi. O ne dedim. Kan testi ikilinin aynızı sayılır dedi. Tamam dedim. Esas en büyük şoku yaşadağım an yanındaki yardımcı kızın bana kan ilacı ve vitamin yazması ile yaşadım. Eksiğim ihtiyacım var mı yok mu bakmadan nasıl ilaç yazarsınız dedim. Bu haftalarda mutlaka yazılıyor dedi.Selam kizlar, sırf merakimdan devlete gittim iyimi kötümü diye, Allah devlete gidenlere sabır versin gerçekten, neyseki iyiymis bebisim ama hic goremedim, ekrani kadin doktor kendine cevirip bakti sadece bende bakaym diyorm bir saniye gösterip geri cekiyo ya bide kendi kendine bebegimin hareketlerine gülüyor bu nasıl iş arkadaş yaaaa
İlk doğduğunda Chicco nun silikon emziğini kullanmaya başladık ama ağzının kenarlarına tamamen oturuyordu iz yapıyordu sonra aventin silikon emziğini aldım 17 aylık olana kadar onu emdi çok memnunduk bunda da avent almayı düşünüyorum umarım bebişimde emerKızlar, haftasonu emzik baktım. biraz kafam karıştı..yenidoğan bebeğe silikon emzik mi kauçuk emzik mi alınıyor..tecrübeli anneler yardımcı olursa sevinirim..
ayyy canım bende aynı şeyleri yaşadım. Güleyim mi ağlıyayım mı. En son 4 Ocakta doktoruma gitmiştim. Devlette nasıl ilgileniyorlar diye sırf merakımdan randevu aldım ve 7 Şubatta gittim. birinci şoku hiç bir koruma örtüsü olmadan beni ultroson için yatırdığı yatakta yaşadım. İkinci şoku hiç bir tahlilime bakmamamsında yaşadım. İlgi zaten sıfır. Üçüncü şoku ultrosonda bebişimi göremeyince yaşadım. Oysa 1 ay o kadar zor geçmişti ki. Çok kısa bir süre baktı zaten. Yatmamla kalkmam bir oldu. Dörtlü test yapalım mı dedi. O ne dedim. Kan testi ikilinin aynızı sayılır dedi. Tamam dedim. Esas en büyük şoku yaşadağım an yanındaki yardımcı kızın bana kan ilacı ve vitamin yazması ile yaşadım. Eksiğim ihtiyacım var mı yok mu bakmadan nasıl ilaç yazarsınız dedim. Bu haftalarda mutlaka yazılıyor dedi.bidiğin kalakaldım. ilk ve sondu. Bir daha da gitmem. Sonucumu aldım ama kendi doktoruma 4 şubatta gidicem ona göstericem. bu arada da tam 2 aydır bebeğimi göremedim.
O kadar bekle bide göremeden geri dön işte gelde ağlamayok arkadaş bidaha randevu günümü bekleyip kendi doktoruma giderim, devletten zaten bi sonuç alamadan çıkıyoruz boşu boşuna zahmet etmiyim bari
bu sabah bende kendime anlam veremedim. çok afedersin öğürdüm fenalaştım resmen. belkide tansiyonum düştü. Bir lokma ekmek aldım onuda çıkarttım. sonra geçti çok sükür biraz uzanıp kalktım işe geldim. kahvaltıdan sonra gayet iyim. bulantı çekmek böyle mi bilmiyorum ama sanki üşütme gibiydi benimkisi. Seninde üşütme olabilir. bebeğe bir şey olmaz Allahın izniyle. geçmez ise doktora gözük canım.Arkdaslar 3 ay bıtonce bulantılarm bıtmıstı benım ama 4gundur falan yenıden basladı bu defa bulantı deılde dırekt kusuyorum sabahları kusmaktan evden cıkanıyorum bırsey yemeye korkuyorum olur olmadık yerde cıkarıyorum neden bırden boyle oldukı bebege mı bırsey oldu kı benım gıbı olan varmı boyle yenıden baslarmı
Walla devlet hastanesi bir saglik ocagi iki benide saglik ocagi deli etti hala bi aşı yaptiramadim .. 24ocakta planlanan asi her seferinde su eksik bunu yaptir haftaya gel diye diye bugune kalmisti bugun de gittim kan aldilar sonuc carsamba cikacak dediler asi icin o kadar sira bekledim sira bana geldi carsamba kan sonucu cikinca asinida yapariz dediler ..
Günaydınlar ben de şimdi yazacaktımbulantılarım hafiflemişti, 2 gündür yine çok şiddetli ve sürekli bulanıyor ben de tedirgin oldum ne zaman geçecek bu bulantılar..
bu sabah bende kendime anlam veremedim. çok afedersin öğürdüm fenalaştım resmen. belkide tansiyonum düştü. Bir lokma ekmek aldım onuda çıkarttım. sonra geçti çok sükür biraz uzanıp kalktım işe geldim. kahvaltıdan sonra gayet iyim. bulantı çekmek böyle mi bilmiyorum ama sanki üşütme gibiydi benimkisi. Seninde üşütme olabilir. bebeğe bir şey olmaz Allahın izniyle. geçmez ise doktora gözük canım.
benimde 3 mart randevumsardunya35 bılmıyorum canım gectı dıye sevınıyordum daha beterı basladı kusuyorum cunku bısee olmasın da ama bu da cok zor. OxyGeN canım ben de usutme dıye dusundum ama 4gundur hıc gecmedı galıba usutme degıl hanı devam etse tamam da gecıp de tekrar baslamadı tuhaf geldı muhtemelen normaldır yanı oyle olmasını umuyorum 3 martta randevum var artık onu beklıycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?