2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Arkdaslar 3 ay bıtonce bulantılarm bıtmıstı benım ama 4gundur falan yenıden basladı bu defa bulantı deılde dırekt kusuyorum sabahları kusmaktan evden cıkanıyorum bırsey yemeye korkuyorum olur olmadık yerde cıkarıyorum neden bırden boyle oldukı bebege mı bırsey oldu kı benım gıbı olan varmı boyle yenıden baslarmı

Korkacak hiçbişey yok cnm rahat ol.. bende oğğlumda olmuştum hamileliğimin ortalarında hiçbişey yokken birden kusuyordum bnde korktum doktorumu aradım sorun yok demişti.

Selam kizlar, sırf merakimdan devlete gittim iyimi kötümü diye, Allah devlete gidenlere sabır versin gerçekten, neyseki iyiymis bebisim ama hic goremedim, ekrani kadin doktor kendine cevirip bakti sadece bende bakaym diyorm bir saniye gösterip geri cekiyo ya bide kendi kendine bebegimin hareketlerine gülüyor bu nasıl iş arkadaş yaaaa

Hepsini giysin istiyorum napim insallah pisman olmam 0 /3 aylik sadce hastened cikisi aldim ama onun icin sabrediyorumbenimde cumartesi ayrintili ultrasin var 3 lu de afd yuksek cikti insallah ayrintili da biseycik cikmayacak heycanla bekliyorum

Eşim çoğu kes önyargılısın devlet hastanesine der ama başka türlü bir muamele bende görmedim allah ne düşürsün ne eksik etsin derler ya durum öyle.

Eşim çoğu kes önyargılısın devlet hastanesine der ama başka türlü bir muamele bende görmedim allah ne düşürsün ne eksik etsin derler ya durum öyle.

Amiiin gerçekten öyle canm ya, bide bu birşey değil daha öncesinde ağlayarak çıktığım günlerim olmuştu bi dovmedikleri kaliyor bazılarının, en iyisi paranla muayne olmak başka çare yok

Günaydınlar ben de şimdi yazacaktım bulantılarım hafiflemişti, 2 gündür yine çok şiddetli ve sürekli bulanıyor ben de tedirgin oldum ne zaman geçecek bu bulantılar..

Reactions: SGd
ayyy canım bende aynı şeyleri yaşadım. Güleyim mi ağlıyayım mı. En son 4 Ocakta doktoruma gitmiştim. Devlette nasıl ilgileniyorlar diye sırf merakımdan randevu aldım ve 7 Şubatta gittim. birinci şoku hiç bir koruma örtüsü olmadan beni ultroson için yatırdığı yatakta yaşadım. İkinci şoku hiç bir tahlilime bakmamamsında yaşadım. İlgi zaten sıfır. Üçüncü şoku ultrosonda bebişimi göremeyince yaşadım. Oysa 1 ay o kadar zor geçmişti ki. Çok kısa bir süre baktı zaten. Yatmamla kalkmam bir oldu. Dörtlü test yapalım mı dedi. O ne dedim. Kan testi ikilinin aynızı sayılır dedi. Tamam dedim. Esas en büyük şoku yaşadağım an yanındaki yardımcı kızın bana kan ilacı ve vitamin yazması ile yaşadım. Eksiğim ihtiyacım var mı yok mu bakmadan nasıl ilaç yazarsınız dedim. Bu haftalarda mutlaka yazılıyor dedi. bidiğin kalakaldım. ilk ve sondu. Bir daha da gitmem. Sonucumu aldım ama kendi doktoruma 4 şubatta gidicem ona göstericem. bu arada da tam 2 aydır bebeğimi göremedim.

Kızlar, haftasonu emzik baktım. biraz kafam karıştı..yenidoğan bebeğe silikon emzik mi kauçuk emzik mi alınıyor..tecrübeli anneler yardımcı olursa sevinirim..
İlk doğduğunda Chicco nun silikon emziğini kullanmaya başladık ama ağzının kenarlarına tamamen oturuyordu iz yapıyordu sonra aventin silikon emziğini aldım 17 aylık olana kadar onu emdi çok memnunduk bunda da avent almayı düşünüyorum umarım bebişimde emer

O kadar bekle bide göremeden geri dön işte gelde ağlama yok arkadaş bidaha randevu günümü bekleyip kendi doktoruma giderim, devletten zaten bi sonuç alamadan çıkıyoruz boşu boşuna zahmet etmiyim bari

O kadar bekle bide göremeden geri dön işte gelde ağlama yok arkadaş bidaha randevu günümü bekleyip kendi doktoruma giderim, devletten zaten bi sonuç alamadan çıkıyoruz boşu boşuna zahmet etmiyim bari

Kesinlikle birde yaşadığın gerginlik ve stres cabası. Daha önce yaşadığım bir sıkıntıda bimer'e şikayette de bulundum ama her zamanki gibi çözümsüz...
Ben çok zorda olmadıkça gitmeme kararı aldım.

Walla devlet hastanesi bir saglik ocagi iki benide saglik ocagi deli etti hala bi aşı yaptiramadim .. 24ocakta planlanan asi her seferinde su eksik bunu yaptir haftaya gel diye diye bugune kalmisti bugun de gittim kan aldilar sonuc carsamba cikacak dediler asi icin o kadar sira bekledim sira bana geldi carsamba kan sonucu cikinca asinida yapariz dediler ..

bu sabah bende kendime anlam veremedim. çok afedersin öğürdüm fenalaştım resmen. belkide tansiyonum düştü. Bir lokma ekmek aldım onuda çıkarttım. sonra geçti çok sükür biraz uzanıp kalktım işe geldim. kahvaltıdan sonra gayet iyim. bulantı çekmek böyle mi bilmiyorum ama sanki üşütme gibiydi benimkisi. Seninde üşütme olabilir. bebeğe bir şey olmaz Allahın izniyle. geçmez ise doktora gözük canım.

Onu hiç sorma bildiğin bir karmaşa geçen gittim çalışıyorum ne alacaksanız şimdi alın dedim kanı verdim aşıyıda yaptırıp kendimi zor dışarı attım

Günaydınlar ben de şimdi yazacaktım bulantılarım hafiflemişti, 2 gündür yine çok şiddetli ve sürekli bulanıyor ben de tedirgin oldum ne zaman geçecek bu bulantılar..

sardunya35 bılmıyorum canım gectı dıye sevınıyordum daha beterı basladı kusuyorum cunku bısee olmasın da ama bu da cok zor. OxyGeN canım ben de usutme dıye dusundum ama 4gundur hıc gecmedı galıba usutme degıl hanı devam etse tamam da gecıp de tekrar baslamadı tuhaf geldı muhtemelen normaldır yanı oyle olmasını umuyorum 3 martta randevum var artık onu beklıycem

benimde 3 mart randevum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…