2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende canım bir daha çok zorda kalmadğım müddetçe gitmem
aşıya bende yarın gidicem. Çalışıyorum tekrar tekrar izin alamam. İnşallah gittiğimde hemen hallederler.

Bende oyle canm cok mecbursam giderm anca artık

Sağlık ocağındaki ebe hemşire neyseki iyi bir kadın onda şükür sorun yaşamıyorum zaten cok yoğunda değiller küçük bir ilçedeyim ama devlet hastanelerinde genelinde var bu sorun malesef

Ben İstanbul'da Levent Semt Polikliğine sık sık gidiyorum tiroid ölçümü için. Geçenlerde üşütmüş gibiydim kadın doğuma da gittim. Genel olarak çok ilgili doktorlar. Yakınsanız tavsiye ederim.

bende canım bir daha çok zorda kalmadğım müddetçe gitmem
aşıya bende yarın gidicem. Çalışıyorum tekrar tekrar izin alamam. İnşallah gittiğimde hemen hallederler.
Çok zor izin alıyorum dersen belki yardımcı olurlar. Ben öyle yaptım birde işyerime ters gitgel yapma lüksüm yok

en İstanbul'da Levent Semt Polikliğine sık sık gidiyorum tiroid ölçümü için. Geçenlerde üşütmüş gibiydim kadın doğuma da gittim. Genel olarak çok ilgili doktorlar. Yakınsanız tavsiye ederim.

Ben Antalya :) Bizim burda kulladığım ilacı bile yazmaya üşeniyor sağlık ocağındaki doktorlar :)

benim doktorum kendi soruyor doktorunun istediği test ilaç falan varsa yazayım diye sağolsun :) demek ki yapabiliyorlar ama yapmak istemiyorlar..

Canim ben de senin gibi oldum dun hatta ben ilk uc ay sadece bi kere falan bulanmistim dun bildigin bulanmadan baya siddetli sekilde kustum ben de korktum once ama sonra tekrar etmeyince normal heralde diye dusundum belki usutmusuzdur falan

Canim ben de senin gibi oldum dun hatta ben ilk uc ay sadece bi kere falan bulanmistim dun bildigin bulanmadan baya siddetli sekilde kustum ben de korktum once ama sonra tekrar etmeyince normal heralde diye dusundum belki usutmusuzdur falan
canım belkı de üşütme degil de belkı rahım artık ıyıce buyudugu ıcın bazı bunyelerı etkılıyor olabılır dıye dusunuyorum ınsallah oyledır

Aç kendi dötüne gül deseydin

selam kızlar. iyisinizdir umarım. Ayrıntılı ultrasona girecek arkadaşlar varmış inşallah herşey yolunda çıkacaktır. bizim daha 2.5 haftamız var. Emzik için yazılmış bende çok araştırmıştım silikon mu kauçuk mu diye diş çıkana kadar silikon diş çıktıktan sonra kauçuk öneriyorlar okuduğum yazılarda. Ben biberon ve emziği philips avent aldım kullanıcı yorumları çok olumluydu.

Selam kızlar,alışveriş için erken mi bilemiyorum ama şu e bebekteki indirimlere karşı koyamadim.oyun halısı falan aldım bugün.ailemin yanina istanbula gelmişken bizim oralarda olmayan bir kac mağaza da gezdim.kiyafetler aldım bayağı.
Beşik ve bebek arabasını da bu ay almayı düşünüyorum ama bakalim.bizde durumlar böyle.

Ayrıntılı bebek gelişimi vs herşey iyi sorun görünmüyor cinsiyet kesin erkek ama bebeğe giden sol damarda sıkıntı varmış ama sorun olmaz gelişim herşey çok iyi dedi kafamada takılmadı değil yine kendi doktorumada soracağım hayırlısı olur inş

bugun 3lu test sonucunu aldik ama biraz moralimiz bozuldu ve kafamiz karisti.
bebegim sat a gore 16+2, ultrasina gore daha ileride 17+3 idi. Labaratuar 2 rapor duzenlemis: ultrasona gore olan raporda risk yok, sat a gore olan raporda Açık Spina Bifida yuksek risk yazıyor, AFP degeri yuksekmis (2.05 MoM)
devlete gidiyorum ve oradaki doktorum yoktu, baska bir dr.a gosterdik. Ultrasonda her sey iyi gorunuyor, gelisimi guzel dedi.Anlam veremedi o da cift rapora. icimizin rahat etmesi icin ayrintiliyi onerdi.

Bende de 19.haftada sağ damarda görüldü çentiklenme, detaylıyı bekliyorum dört gözle, tek başına hiç birşeyin belirtisi değilmiş, bana bol dinlenme ve açık havada kısa yürüyüşler önerdi, çoğunda 27-28 haftada kayboluyormuş

Biri güzel çalışsa yeter hiç bir yerde hiç bir problem yok dedi tuzlu çok yeme dedi pek ayrıntı vermedi bende ne dicemi bilemedim tutuldum kldım rabbim hepimize yardım etsin bebeklerimize sağlıkla kavuştursun inş sorunsuz kavuşuruz olumsuz bişey demedi ama insan tırsıyor inş bi sorun çıkmaz bebişlerimizde bi bilgi öğrenirsen banada bildir lütfen rabbim şifa versin[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…