bende oyleyım canım ınanılmaz baskı oluyor bazen sancı da yapıyor bebekler kendıne yer yapıyor sanırım gecen gun ağrım eğilemeyecek duzeydeydı sanırım usutunce artıyor korkma benceKizlar arada bi kadiklarinizda baski gibi agrilar hissediyo musunuz benim bugun son iki saattir boyle bi agri var yorgunluktan falan olabilir mi ki?
Devletteki maceralarim aklima geldi :/Ay cok sinir oldum yaa bir saniye gösterdi şimdi birazda ben bakayım diyor hic göremedim bebisimi
aşı vururken çok acıtmıyor canm sonradan ağrısı kötü oldu benim 2inci dozdan korkuyorum
Selam tatlım. Bayadır giremedm. Ayrıntılını yaptırmışsın gözün aydın sana ve güzel haberler alan tüm arkadaşlara. Benim yeni doktorumda gerek yok aşıya ben önermiyorum ama istiyorsan yaptırmak 2.trimestırda yaptır dedi. Sağlık ocağı beni 18.haftada yapalım diye çağırdı. Ablamda 28.dolmadan yaptırma dedi onun doktoru öyle yapmıştı. Napıcam hala kararsızımWalla devlet hastanesi bir saglik ocagi iki benide saglik ocagi deli etti hala bi aşı yaptiramadim .. 24ocakta planlanan asi her seferinde su eksik bunu yaptir haftaya gel diye diye bugune kalmisti bugun de gittim kan aldilar sonuc carsamba cikacak dediler asi icin o kadar sira bekledim sira bana geldi carsamba kan sonucu cikinca asinida yapariz dediler ..
[/QUOTE]Biri güzel çalışsa yeter hiç bir yerde hiç bir problem yok dedi tuzlu çok yeme dedi pek ayrıntı vermedi bende ne dicemi bilemedim tutuldum kldım rabbim hepimize yardım etsin bebeklerimize sağlıkla kavuştursun inş sorunsuz kavuşuruz olumsuz bişey demedi ama insan tırsıyor inş bi sorun çıkmaz bebişlerimizde bi bilgi öğrenirsen banada bildir lütfen rabbim şifa versin
Günaydın annişler. Tam 4 gecedir uykusuz hergeceyi oynuyoruz resmen. Sanırım benimki doğunca geceleri uyumayacak. Gece boyunca döndü durdu içimdebiZim ayrıntılımıza da 1 hafta kaldı heyecanlıyız. Hafta sonu odasını alacağız ama 1 ay sonra gelecek. Ben az kaldı diye telaş içindeyim daha odasına duvar kağıdıydı eşyaları yerleştirmekti oydu buydu derken geriye çok ıvır zıvır kalıyor daha. Birde ben son 1 aya birşey bırakmak istemiyorum. Malum sıcak olacak birde ağırlaşırım diye. Arabasını ve oto koltuğunu biz 3 aylıkken almıştık jokerde kampanya varken kaçırmak istemedik. Bu arada güzel hastane çıkışı görenler önerilerini paylaşabilir mi? Zıbın istemiyorum çok itici geliyor bana. Bizden bu kadar şimdilik öptük kızımla (henüz isim netleşmediği için kızım kızım diye sevmekten bi hal oldum :)
Günaydın kızlar herkes devlet hastanelerindeki doktorlardan şikayet etmiş ben oğlumda devlete gitmeye başladım doktorum çok iyiydi ama sıkıntı şuydu tek hastanede sabit değildi sürekli internetten takip ediyordum hangi hastanedeyse oradan rendevuyu alıyordum aynı özeldeki gibi ilgileniyor uzun uzun bakıyorduk tabi bu göçebe durumdan doktorumda çok şikayetçiydi bende doğumda nasıl olacak endişesindeydim peşinden Adana da gezmediğim hastane kalmadı ilçelere bile gidiyorduk 5,5 aylık hamileydim doktorum devletten istifa etti özel hastaneye geçti biz yine onun peşinden özele geçtik şimdi 2. oğlumda çok şükür yine aynı doktorla yolumuza devam ediyorum ve çok memnunum iyiki var bana çok güven veriyor benimle sevinip heyecenlanıyor
Adanalı değilim ama Adana nın ilçesinde oturuyoruz canım sen Adanalı mısınSen adanalı mısın
Kız benim kocaman göbüşüm oldu herkes 6.ayında mısın falan diyor. Halbuki 52 ile hamile kaldım. 4.aya kadar 4 kiloyla tamamladım 3 haftada 2 almışım. Bir anda nasıl fırladı okadar anlamadım. 1.5yıl diyetteydim şimdi kilo almayı hazmedemiyorum. Uykudan uyandırınca bu kızın totosunu ısırmak geliyo içimden :) teşekkür ederiz teyzesi umarız bizimde yetişir herşey. gerçekten güzel apayrı heyecanmış. Kızına oda yapmıcakmısın şimdi yoksa 2.hamilelik diye mi rahatsın :)Benim kızda öyle kıpır kıpır uykuya dalarken zorlanıyorum, dışarlarda yüzümde bi gülümseme oluyor o hareket ettikçe, daha dışarıdan hamile olduğum anlaşılmadığı için insamlar deli sanıyor olabilirama ben bayılıyorum ikimize ait bu duygulara
Ay gönlüne göre olsun odanız,
oğlumdaki telaşlarım geldi aklıma, oda seç kağıt seç halısı uyku seti geldi yetişti derken epey kafamı ağrıtmıştı, şimdi bu kızda bi rahatım ki, 2.çocuk kolaylıkmış
Sagol canim benim amin amin herkes iyi haberler alsin insallah ..Selam tatlım. Bayadır giremedm. Ayrıntılını yaptırmışsın gözün aydın sana ve güzel haberler alan tüm arkadaşlara. Benim yeni doktorumda gerek yok aşıya ben önermiyorum ama istiyorsan yaptırmak 2.trimestırda yaptır dedi. Sağlık ocağı beni 18.haftada yapalım diye çağırdı. Ablamda 28.dolmadan yaptırma dedi onun doktoru öyle yapmıştı. Napıcam hala kararsızım
Gecen yıl bu zamanlar adana da baskent hastanesinde koşturuyordumAdanalı değilim ama Adana nın ilçesinde oturuyoruz canım sen Adanalı mısın
Günaydın canım benim dr da aşı falan yapmadı.. gerek yok dedi.. bilmiyorum bakalım ne olcak.. İnşaAllah bi sorun yaşamam.. haftaya organ taraması var eşimede sordurcam.. çünk drun gözünde pimpirikli bir anne adayıyım..Selam tatlım. Bayadır giremedm. Ayrıntılını yaptırmışsın gözün aydın sana ve güzel haberler alan tüm arkadaşlara. Benim yeni doktorumda gerek yok aşıya ben önermiyorum ama istiyorsan yaptırmak 2.trimestırda yaptır dedi. Sağlık ocağı beni 18.haftada yapalım diye çağırdı. Ablamda 28.dolmadan yaptırma dedi onun doktoru öyle yapmıştı. Napıcam hala kararsızım
gece rahat uyudum inşallah bugün de bi sıkıntı yaşamam. ağrı sancı yokaşı vururken çok acıtmıyor canm sonradan ağrısı kötü oldu benim 2inci dozdan korkuyorum
Devletteki maceralarim aklima geldi :/
Birinde hic muayene olmadan ciktim oda da iki erkek üç bayan vardi.. diğer muayenede doktor kendi kendine bakti iyi bile demedi. Bir kez acile gittim kalp atisini dinletmemisti kalbi atiyormu diye sorunca kalbine baktirmaya mi geldin dedi oysaki kanamam vardi cikarip ignemi gosterdim.. saglik ocagindaki ebe ise aşı günü kalp atisini derinden duydugunu soyledi ardindan da senin kalbinde olabilir dedi haydi ozele doktoruma gittim. Simdide ozelde hastanemde yenidogan bakim unitesi olmadigini ogrendim. Doktorumdan da cok memnunum ne yapacagimi bilemiyorum :/
Bu arada aşı yaptiran arkadaslar ilk anda anlasilmiyor ikinci gunden sonra uzerine yatamiyosunuz kolunuzun. Ben sola vurdurmayacagim bu sefer bir hafta zor yattim ustune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?