2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba bız bu ara biraz kotuyüz sırt ve kaburga ağrılarım basını aldı gitti. ara ara okuyorum yazılanları masallah ayrıntılıya gırenler çoğalmıs herkes guzel sonuclar alır umarım. bana çok var mart da gidicem braz uzun geldi ama olsun artık 20 gün var randevuma miniğimi çok bariz olmasada hissediyorum henuz birsey almadım küçük bir hediye dısında bu ara da göbeğim bi anda pırtladı artık gercek bi gebe gibiyim fazla kılom olmadıgı için karnım top gibi barız ve çokkkk güzel bi duygu :)

Kizlar arada bi kadiklarinizda baski gibi agrilar hissediyo musunuz benim bugun son iki saattir boyle bi agri var yorgunluktan falan olabilir mi ki?

Kizlar arada bi kadiklarinizda baski gibi agrilar hissediyo musunuz benim bugun son iki saattir boyle bi agri var yorgunluktan falan olabilir mi ki?
bende oyleyım canım ınanılmaz baskı oluyor bazen sancı da yapıyor bebekler kendıne yer yapıyor sanırım gecen gun ağrım eğilemeyecek duzeydeydı sanırım usutunce artıyor korkma bence

Ay cok sinir oldum yaa bir saniye gösterdi şimdi birazda ben bakayım diyor hic göremedim bebisimi
Devletteki maceralarim aklima geldi :/
Birinde hic muayene olmadan ciktim oda da iki erkek üç bayan vardi.. diğer muayenede doktor kendi kendine bakti iyi bile demedi. Bir kez acile gittim kalp atisini dinletmemisti kalbi atiyormu diye sorunca kalbine baktirmaya mi geldin dedi oysaki kanamam vardi cikarip ignemi gosterdim.. saglik ocagindaki ebe ise aşı günü kalp atisini derinden duydugunu soyledi ardindan da senin kalbinde olabilir dedi haydi ozele doktoruma gittim. Simdide ozelde hastanemde yenidogan bakim unitesi olmadigini ogrendim. Doktorumdan da cok memnunum ne yapacagimi bilemiyorum :/

Bu arada aşı yaptiran arkadaslar ilk anda anlasilmiyor ikinci gunden sonra uzerine yatamiyosunuz kolunuzun. Ben sola vurdurmayacagim bu sefer bir hafta zor yattim ustune

Selam tatlım. Bayadır giremedm. Ayrıntılını yaptırmışsın gözün aydın sana ve güzel haberler alan tüm arkadaşlara. Benim yeni doktorumda gerek yok aşıya ben önermiyorum ama istiyorsan yaptırmak 2.trimestırda yaptır dedi. Sağlık ocağı beni 18.haftada yapalım diye çağırdı. Ablamda 28.dolmadan yaptırma dedi onun doktoru öyle yapmıştı. Napıcam hala kararsızım

Günaydın annişler. Tam 4 gecedir uykusuz hergeceyi oynuyoruz resmen. Sanırım benimki doğunca geceleri uyumayacak. Gece boyunca döndü durdu içimde biZim ayrıntılımıza da 1 hafta kaldı heyecanlıyız. Hafta sonu odasını alacağız ama 1 ay sonra gelecek. Ben az kaldı diye telaş içindeyim daha odasına duvar kağıdıydı eşyaları yerleştirmekti oydu buydu derken geriye çok ıvır zıvır kalıyor daha. Birde ben son 1 aya birşey bırakmak istemiyorum. Malum sıcak olacak birde ağırlaşırım diye. Arabasını ve oto koltuğunu biz 3 aylıkken almıştık jokerde kampanya varken kaçırmak istemedik. Bu arada güzel hastane çıkışı görenler önerilerini paylaşabilir mi? Zıbın istemiyorum çok itici geliyor bana. Bizden bu kadar şimdilik öptük kızımla (henüz isim netleşmediği için kızım kızım diye sevmekten bi hal oldum :)

Günaydın kızlar herkes devlet hastanelerindeki doktorlardan şikayet etmiş ben oğlumda devlete gitmeye başladım doktorum çok iyiydi ama sıkıntı şuydu tek hastanede sabit değildi sürekli internetten takip ediyordum hangi hastanedeyse oradan rendevuyu alıyordum aynı özeldeki gibi ilgileniyor uzun uzun bakıyorduk tabi bu göçebe durumdan doktorumda çok şikayetçiydi bende doğumda nasıl olacak endişesindeydim peşinden Adana da gezmediğim hastane kalmadı ilçelere bile gidiyorduk 5,5 aylık hamileydim doktorum devletten istifa etti özel hastaneye geçti biz yine onun peşinden özele geçtik şimdi 2. oğlumda çok şükür yine aynı doktorla yolumuza devam ediyorum ve çok memnunum iyiki var bana çok güven veriyor benimle sevinip heyecenlanıyor

[/QUOTE]

Bizimde çok şükür gelişimi önde bile çıkıyor ama tabii insan yine de tedirgin oluyor, 28inde Cerrahpaşa da Rıza Madazlı yapacak detaylımı inşAllah güzel haberler alırım da seninle de paylaşırım,
Bi bildiğim yemeklerden sonra sola yatarak dinlenmek o da s bebeğe giden kan akışını arttırmak için

Benim kızda öyle kıpır kıpır uykuya dalarken zorlanıyorum, dışarlarda yüzümde bi gülümseme oluyor o hareket ettikçe, daha dışarıdan hamile olduğum anlaşılmadığı için insamlar deli sanıyor olabilir ama ben bayılıyorum ikimize ait bu duygulara
Ay gönlüne göre olsun odanız,
oğlumdaki telaşlarım geldi aklıma, oda seç kağıt seç halısı uyku seti geldi yetişti derken epey kafamı ağrıtmıştı, şimdi bu kızda bi rahatım ki, 2.çocuk kolaylıkmış

Sen adanalı mısın

Kız benim kocaman göbüşüm oldu herkes 6.ayında mısın falan diyor. Halbuki 52 ile hamile kaldım. 4.aya kadar 4 kiloyla tamamladım 3 haftada 2 almışım. Bir anda nasıl fırladı okadar anlamadım. 1.5yıl diyetteydim şimdi kilo almayı hazmedemiyorum. Uykudan uyandırınca bu kızın totosunu ısırmak geliyo içimden :) teşekkür ederiz teyzesi umarız bizimde yetişir herşey. gerçekten güzel apayrı heyecanmış. Kızına oda yapmıcakmısın şimdi yoksa 2.hamilelik diye mi rahatsın :)

Sagol canim benim amin amin herkes iyi haberler alsin insallah ..
Ben yaptirmaktan yanayim inanki ne ile karsilasacagimiz belli degil burasi türkiye ve dogum isi bu nerde nasil olacagini kimse bilemiyor bi bakmissin aniden apar topar bi hastaneye girmissin .. O yuzden ben yaptiracagim 21.haftadayim zaten 22.yi öneriyor saglik bakanligi da sende yaptiracaksan gec yaptir canim ..

Günaydın canım benim dr da aşı falan yapmadı.. gerek yok dedi.. bilmiyorum bakalım ne olcak.. İnşaAllah bi sorun yaşamam.. haftaya organ taraması var eşimede sordurcam.. çünk drun gözünde pimpirikli bir anne adayıyım..

Günaydın hanımlarrrrr..ben kızımı sizin kadar net hissedemiyorum.. resmen tekmeler, dönmeler, kıpırtılardan bahsediyorsunuz.. ben saniyelik gıdıklanma gibi şeyler hissediyorum.. hiç tekme hissetmedim.. hissetmek için halının üzerinde şekilden şekile giriyorum.. InsaaAllah hersey normaldir.. bu haftaya kadarda aldigim kilo 3,800gr.. dr ma göre iyi , diyabet dr ma göre az.. oyyy oyyyyyyy su sipayi saglikla bi kucagima alsaydim rahatlicaktim... hakkimizda hayirlisi olsun...

Canım ya inşallah yaşadığın sıkıntılar bu kadarla son bulur... Üzülme beğeneceğin başka doktorda bulabilirsin
Sen yazınca benim de aklıma geldi gidince sorayım var mıymış yeni doğan bakım ünitesi.
Bu arada ben beden eğitimi öğretmeniyim ve raket sporu yapıyorum aynı zamanda ona rağmen sağ kolumdan vurulmak istedim aşıyı.
Sol kolun üzerine yatmaya çalışıyorum diye ama hemşirecim sola yapıyoruz sağ kol olmaz dedi.
Haberin olsun. Sevgilerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…