2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim doktorda 21 den önce yaptırma dedi dün yaptırdım. bebek için bir zararı yokmuş

ayyyy ne büyük stresler bende ilk öğrendiğim de minicik bir oyuncak almıştım o kadar. şimdi de yeni ev aldık daha tam olarak bitmemiş çevre düzenlemesi falan yapıyorlar şu an. oraya taşınacağız tabi evler çabucak biterse. mayısta taşınacaktık ama şimdi haziran temmuz gibi diyorlar. ne yapıcam bilemedim. dua edin ne olur erkenden taşınayım da pıtırcığımın odasını yapayım. bundan dolayı elim hiçbir şeye gitmiyor almak için

Günaydın kızlar ben oglusumu hissediyorum 17 haftadan beri çok şükür 1 haftadır da baya sert tekmeler hissediyorum iki gündür geceleri onun tekmelere uyanıyorum çok şükür dünyanın en güzel duygusu . Bu arada kilolu bir bayanım hareketlerin hissedilmesinin kilo ile alakası yok bebek ile alakası var galiba .

Öyle düşünüyorum bende tatlım. 26-28arasında yaptırayımda aklımda kalmasın demi

Ay doktorun öyleyse Allah yardımcın olsun. Benim önceki doktor öyleydi çok pimpiriklisin nasıl gidicez sonuna kadar demişti daha ilk gidişimizde kendisine. Yurtdışında aşı yapıyolarmı bilemiyorum ama

Ay kıyamam inşallah hemencik biter tatlım. Ya nasıl oyuncak aldın ne alınır? :) ben akıllı kartlar aldım sadece

Ay kıyamam inşallah hemencik biter tatlım. Ya nasıl oyuncak aldın ne alınır? :) ben akıllı kartlar aldım sadece

Bence bebisler henüz oyun oynayacak yaşta değiller bi peluş bebek yeterli gibime geliyor simdilik, daha sonraları zihin geliştirici oyunlar alınabilir

yesilbalon sende bizim gibi kizina ev almissin daha ne alacaksin ki :)) Biz bir ay bekledik Allahtan bitmisti ev az işi vardi ama girdikte ne oldu icine dogalgaz gelmedi sanirim böyle gidersede uzun süre gelmeyecek ..
Insallah sizin evde gec olmadan teslim edilir .. Bereketleriyle geliyorlar bebisler masallah ♡♡

Doktorunda özel muayene düşüncesi ve yeteneği de varmış o yüzden memnun kalmışsındır :) öyle ilgilenmese özelde tutturamazdı zaten. Genelde devlet hastanelerinde imkanlar çok kısıtlı, çok fazla hastaya bakıyorlar özellikle kalabalık şehirlerde.. ultrason cihazları vs o kadar eski ki, bebeği o ekranda seçebilmek bile çok zor oluyor çoğu zaman..

Bu arada bebek hareketleri konusunda hiç takılmayın kızlar, herşey etkiliyor. Örneğin plasenta önde yerleşmişse hareketleri daha az ve güçsüz hissedersiniz, rahim yapınıza da bağlı, bebeğin duruş şekline vs vs o kadar çok erken var ki.. hareketleri şimdilik az hissedenler hiç endişelenmesin bence

Kızlar sizinde catı kemiğiniz ağrıyormu bu aralar cok ağrıyor benim oğlumda son aylarda başlmıştı oda yürüyüş yapınca..

Kızlar sizinde catı kemiğiniz ağrıyormu bu aralar cok ağrıyor benim oğlumda son aylarda başlmıştı oda yürüyüş yapınca..

Yaklaşık 1 haftadır bende hissediyorum çok yürüyemiyorum bu sefer sızıya dönüşüyor hiç oturup kalkamıyorum. Galiba hem bebek hem biz kilo alıyoruz o yüzden oluyordur diye düşünüyorum

Bence bebisler henüz oyun oynayacak yaşta değiller bi peluş bebek yeterli gibime geliyor simdilik, daha sonraları zihin geliştirici oyunlar alınabilir
Benim kendime ait çok peluşum var :) ayıcıklar köpekler bisürü oyuncağı oldu ozaman kızımın şimdiden :) ben akıllı kart olayını araştırıyorum baya. Uygulamaya çalışacağım bakalım

Benım artık ultrason zamnlarım bır ay arayla kendı doktorumda haftaya 3marta randevum var ancak cok sancım var bugun gecmıo esım gıdelım dıo baska yere ozele randevu almıs bugun de gıdıcem haftayada kendı doktoruma sık ultrasona gırmek sıkntı yaratırmı acaba bebege?sancım gecmeyınce mecbur gıtmek ıstıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…