- 25 Kasım 2015
- 810
- 1.256
- 113
benim doktorda 21 den önce yaptırma dedi dün yaptırdım. bebek için bir zararı yokmuşSelam tatlım. Bayadır giremedm. Ayrıntılını yaptırmışsın gözün aydın sana ve güzel haberler alan tüm arkadaşlara. Benim yeni doktorumda gerek yok aşıya ben önermiyorum ama istiyorsan yaptırmak 2.trimestırda yaptır dedi. Sağlık ocağı beni 18.haftada yapalım diye çağırdı. Ablamda 28.dolmadan yaptırma dedi onun doktoru öyle yapmıştı. Napıcam hala kararsızım
ayyyy ne büyük stresler bende ilk öğrendiğim de minicik bir oyuncak almıştım o kadar. şimdi de yeni ev aldık daha tam olarak bitmemiş çevre düzenlemesi falan yapıyorlar şu an. oraya taşınacağız tabi evler çabucak biterse. mayısta taşınacaktık ama şimdi haziran temmuz gibi diyorlar. ne yapıcam bilemedim. dua edin ne olur erkenden taşınayım da pıtırcığımın odasını yapayım. bundan dolayı elim hiçbir şeye gitmiyor almak içinGünaydın annişler. Tam 4 gecedir uykusuz hergeceyi oynuyoruz resmen. Sanırım benimki doğunca geceleri uyumayacak. Gece boyunca döndü durdu içimdebiZim ayrıntılımıza da 1 hafta kaldı heyecanlıyız. Hafta sonu odasını alacağız ama 1 ay sonra gelecek. Ben az kaldı diye telaş içindeyim daha odasına duvar kağıdıydı eşyaları yerleştirmekti oydu buydu derken geriye çok ıvır zıvır kalıyor daha. Birde ben son 1 aya birşey bırakmak istemiyorum. Malum sıcak olacak birde ağırlaşırım diye. Arabasını ve oto koltuğunu biz 3 aylıkken almıştık jokerde kampanya varken kaçırmak istemedik. Bu arada güzel hastane çıkışı görenler önerilerini paylaşabilir mi? Zıbın istemiyorum çok itici geliyor bana. Bizden bu kadar şimdilik öptük kızımla (henüz isim netleşmediği için kızım kızım diye sevmekten bi hal oldum :)
Öyle düşünüyorum bende tatlım. 26-28arasında yaptırayımda aklımda kalmasın demiSagol canim benim amin amin herkes iyi haberler alsin insallah ..
Ben yaptirmaktan yanayim inanki ne ile karsilasacagimiz belli degil burasi türkiye ve dogum isi bu nerde nasil olacagini kimse bilemiyor bi bakmissin aniden apar topar bi hastaneye girmissin .. O yuzden ben yaptiracagim 21.haftadayim zaten 22.yi öneriyor saglik bakanligi da sende yaptiracaksan gec yaptir canim ..
Ay doktorun öyleyse Allah yardımcın olsun. Benim önceki doktor öyleydi çok pimpiriklisin nasıl gidicez sonuna kadar demişti daha ilk gidişimizde kendisine. Yurtdışında aşı yapıyolarmı bilemiyorum amaGünaydın canım benim dr da aşı falan yapmadı.. gerek yok dedi.. bilmiyorum bakalım ne olcak.. İnşaAllah bi sorun yaşamam.. haftaya organ taraması var eşimede sordurcam.. çünk drun gözünde pimpirikli bir anne adayıyım..
Evet ama yararıda yokmuş ondan bebek nekadar büyük olursa okadar iyi oluyormuş yaptırmak. Sonuçta mikrop yüklüyolar bünyemizebenim doktorda 21 den önce yaptırma dedi dün yaptırdım. bebek için bir zararı yokmuş
Ay kıyamam inşallah hemencik biter tatlım. Ya nasıl oyuncak aldın ne alınır? :) ben akıllı kartlar aldım sadeceayyyy ne büyük stresler bende ilk öğrendiğim de minicik bir oyuncak almıştım o kadar. şimdi de yeni ev aldık daha tam olarak bitmemiş çevre düzenlemesi falan yapıyorlar şu an. oraya taşınacağız tabi evler çabucak biterse. mayısta taşınacaktık ama şimdi haziran temmuz gibi diyorlar. ne yapıcam bilemedim. dua edin ne olur erkenden taşınayım da pıtırcığımın odasını yapayım. bundan dolayı elim hiçbir şeye gitmiyor almak için
Ay kıyamam inşallah hemencik biter tatlım. Ya nasıl oyuncak aldın ne alınır? :) ben akıllı kartlar aldım sadece
Doktorunda özel muayene düşüncesi ve yeteneği de varmış o yüzden memnun kalmışsındır :) öyle ilgilenmese özelde tutturamazdı zaten. Genelde devlet hastanelerinde imkanlar çok kısıtlı, çok fazla hastaya bakıyorlar özellikle kalabalık şehirlerde.. ultrason cihazları vs o kadar eski ki, bebeği o ekranda seçebilmek bile çok zor oluyor çoğu zaman..Günaydın kızlar herkes devlet hastanelerindeki doktorlardan şikayet etmiş ben oğlumda devlete gitmeye başladım doktorum çok iyiydi ama sıkıntı şuydu tek hastanede sabit değildi sürekli internetten takip ediyordum hangi hastanedeyse oradan rendevuyu alıyordum aynı özeldeki gibi ilgileniyor uzun uzun bakıyorduk tabi bu göçebe durumdan doktorumda çok şikayetçiydi bende doğumda nasıl olacak endişesindeydim peşinden Adana da gezmediğim hastane kalmadı ilçelere bile gidiyorduk 5,5 aylık hamileydim doktorum devletten istifa etti özel hastaneye geçti biz yine onun peşinden özele geçtik şimdi 2. oğlumda çok şükür yine aynı doktorla yolumuza devam ediyorum ve çok memnunum iyiki var bana çok güven veriyor benimle sevinip heyecenlanıyor
Kızlar sizinde catı kemiğiniz ağrıyormu bu aralar cok ağrıyor benim oğlumda son aylarda başlmıştı oda yürüyüş yapınca..
Bence bebisler henüz oyun oynayacak yaşta değiller bi peluş bebek yeterli gibime geliyor simdilik, daha sonraları zihin geliştirici oyunlar alınabilir
Ustune oturunca artiyor agrisi benimde ayni . olagan bir durum mu acaba buyürüyemiyorum bile acaba hareketsizlikten mi diyorum bütün hafta oturarak çalışıyorum haftasonuda ne kadar yürüyüş yapabilirsem oda pek yürütmüyor hani
2 aylıkken falan çıngıraklar ve oyun halısı ilgilerini çekmeye başlıyor:)
Benim kendime ait çok peluşum var :) ayıcıklar köpekler bisürü oyuncağı oldu ozaman kızımın şimdiden :) ben akıllı kart olayını araştırıyorum baya. Uygulamaya çalışacağım bakalımBence bebisler henüz oyun oynayacak yaşta değiller bi peluş bebek yeterli gibime geliyor simdilik, daha sonraları zihin geliştirici oyunlar alınabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?