2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten üzerinden epey geçmiş canım, sancın çok varsa git gözük bence

İçini ferah tut öncelikle canım. İlk zamanlar sık girmek tehlikeliydi. Şimd mecburi gidyorsun bi zararı yok merak etme. sadece rahatsız oluyorlar o kadar

Kızlar devlete gidip memnun kalan bir benim galiba

Hem Cerrahpaşaya hem Acıbademe gidiyrm dönüşümlü olarak,
riskli gebe grubunda olduğum için eğer acil bir durum yaşarsam hastası olmayınca kabul etmiyor Cerrahpaşa oyüzden bırakmıyorum, ama çok da memnunum,

Randevulu gidiyrz sıra beklemiyorum hiç, zaten ertesi güne randevu alabiliyorsun, her ay kan&idrar düzenli bakılıyor, geçen şekerimden şüphelendiler, gebe polikliği bir sürü test yaptı, diyabete yönlendirdi, o diyetisyene gönderdi, diyet menüsü vs oluşturdu diyetisyen, tüm bunları 2saat içinde ve hiç bir ücret ödemeden yaptırdık, şaşırdık bizde

Ultrason cihazları da çok güzel zaten hasta karşısında tv var bebeği oradan görüyorsun dr kendi ekranından bakıyor, hele Perinatolojideki ultrason aletleri fena görünüyordu, 28inde detaylım orada olacak, inanın Acıbadem den çok da farklı değil aletleri, alta örtü serilmemesine falan çok şaşırdım ya altta muhakkak örtü var hatta üstüm leke olmasın solüsyondan diye tek kullanımlık büyük kağıt veriyorlar karının alt tarafına sermek için,

her yerde devlet hastaneleri çeki düzen verir kendilerine inşAllah

Ay kıyamam inşallah hemencik biter tatlım. Ya nasıl oyuncak aldın ne alınır? :) ben akıllı kartlar aldım sadece
ben zeka geliştirici oyunlar var onlardan aldım küçük bi tane. hatıra olsun diye. o zamanlar cinsiyetini bilmediğimiz için kıyafet alamamıştım. bi tek onu aldım başka da bişeyimiz yok teyzesi

Ahh evet biraz öyle oldu. Ama yeni ev olunca bi sürü eksikler oluyor işte. Hayırlısıyla bi geçebilsek. Geç teslim olur diye elim kolum bağlı kaldı. Bu gidişle bi sepet beşik alcam doğuma yakın... Evet bebeğimin şansı yeni ev oldu. Siz gelmeden mi aldınız evi. Hayırlı olsun iyi günlerde oturun mutlulukla

Bende güzel zayıflamışken demir tedavisiyle aldım, birde üstüne hamile kaldım ama hamile kaldığımdan beri +2kgdeyim,
Hem artık kiloyu düşünme zamanı geçti sağlıkla kucağımıza alalım da inşAllah..

Göbüş seviyorum ben hamilelerde valla, oğlumda hiç çıkmamıştı küçücük karınla doğum yaptım iç karnım genişmiş, bunda büyüsün istiyorum

Çıksın ısırırsın annesi, yetişir hem de nasıl güzel olur görüceksin odanız,
Biz kıza oda yapmıcaz, yanımızda yatıcak bir süre, anne yanı yatak da var zaten, bir uyku seti aldım mı tamamdır,
odayı abimize göre düzenlemiştik zamanında, ama beyaz mobilyaları, şimdi bir boya yaptırıcam sonra da kardeş kardeş kullansınlar odalarını

Canım sırt üstü yat ben nerdeyse 16. haftamdan beri hissediyorum. Çok erken hissettim. Şimdi daha net hissediyorum. Sırt üstü yattığımda birde meyve yediysem yada müzik dinliyorsam valla coşuyor içeride. Ama şunuda unutma için genişse belki ondan da hissetmiyor olabilirsin annem beni nerdeyse 6. ayında hissetmiş. Ben söyleyince inanmıyor hissettiğime. Çünkü içi genişmiş fazla göbeği çıkmamış birde bende hiç bir şey yiyememiş o yüzden küçükmüşüm

Hastane cikisi icin Kanz'a baktin mi?Bizim yatak odasi ve tekstili annanemiz alacak,hafta sonu bakmaya gidecegiz.Yanima koyacagim besigi babanne,araba ve puseti de amca.Sen geriye kalanlari al dediler.Ben sadece yilbasi icin noel baba kiyafeti,bebek telsizi ve oyun halisi aldim.Odasina da duvar kagidi,avizeyi,perdeyi,haliyi ve aksesuarlari ben yapacagim.Oda denizci konsepti olacak,pasabahcede iki aksesuar gordum bile fiyatlari da iyiydi.Oto koltugu,mama sandayesini gelecek subat ayi alirim.Su an forumlarda okuyorum ev tipi ana kucagi almayi dusunuyorum genelde tinty love demisler,hafta sonu da joie de indirim var.Tavsiyeniz var mi?

Azizbebenin gastane cikislari cok güzel. Hem kumas hem de model olarak

Ayy insallah yetisirde bebeginin odasini suslersin ❤ Sagol canim sizinde yeni eviniz hayirli olsun saglikla huzurla oturun ..

Yok canim buraya geldikten sonra aldik şansimiza cok aramadik 3.gunu bulduk evimizi 1 ay otelde konakladik 2 hafta olacak eve geceli iste .. yeni evin derdi bitmiyor ama bitincede guzel oluyor :)

en erken tetenoz aşısını ben oldum sanırım. Bu gün oldum. 20 haftada olunuyormuş. Ben bu gün 19+6 dayım doktorum da bana bu konuda hiç bilgi vermemişti açıkçası. Sağlık ocağındaki ebe bana tarihleri yazdı bende ona göre gittim. Şimdi korktum herkes geç gidicem diyince. Yalnız aynı özel hastane gibi ilgilerndirler. aylık kontrol için kan aldılar. Kilo için tarttılar. Tansiyon ölçtüler. Bebişimin kalp atışlarını dinlediler. Aşımı oldum. Ama şu aşı konusunda tereddüte düştüm şimdi. İnşallah bir şey olmaz. Kolun ağırır falan dedi ebe ama şimdilik hiç birşey yok

Selam Nasılsıniz her kes iyi gibi okuduklarimdan bende elde yapılan hasır sepet aldım iki tane kendim süsluyecem vakit geçsin ve cok zevkli olur diye düşünuyorum

Benim doktorumda yaptirma dedi 17.haftads cagirmisti saglik ocagi yaptirmiycam bende evde dogurmuycagina gore hicbirsey olmaz 21yillik doktorum hic bisey olmadi yurt disinda yapilmiyor bu asilar dedi

Bana sag kola yaptilar asiyi. Kimse bir sey demedi.

Ay kıyamam inşallah hemencik biter tatlım. Ya nasıl oyuncak aldın ne alınır? :) ben akıllı kartlar aldım sadece
Ne kartı kız :) ben oyun parkına takmak için şu çekince gülüp titreyen antibakteriyel ayıcık gibi birşey almıştım oğlumun vazgeçilmezi olmuştu ağlarken onu biz tutup çekince gülmeye başlıyordu kendisi çekmeye başlayınca uyanır uyanmaz onunla oynuyordu ben mutfakta olduğumda oyuncağın sesinden uyandığını anlıyordum bugün bile oğlum onunla karnımın karşısında çekip gülüyordu ne yapıyorsun oğlum dediğimde kardeşimi güldürüyorum anne dedi hâla onunla eğleniyor (2,5 yaşında) sizede öyle oyuncaklar tavsiye ediyorum e bebekten almıştım

Git canım benimde agrilarim.oluyor zaten progestan kullanuyorum lekelenmeler bitti derken dun randevuya giderken yine peceteye geldi doktor agrin varsa rahime bakalim dedi acilma falan varmi diye sükür bisey yokmus ama ilaca devam agrilarinizi sorun kizlar insallah normaldir ama doktora danismakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…