- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Benım artık ultrason zamnlarım bır ay arayla kendı doktorumda haftaya 3marta randevum var ancak cok sancım var bugun gecmıo esım gıdelım dıo baska yere ozele randevu almıs bugun de gıdıcem haftayada kendı doktoruma sık ultrasona gırmek sıkntı yaratırmı acaba bebege?sancım gecmeyınce mecbur gıtmek ıstıyoruz
İçini ferah tut öncelikle canım. İlk zamanlar sık girmek tehlikeliydi. Şimd mecburi gidyorsun bi zararı yok merak etme. sadece rahatsız oluyorlar o kadarBenım artık ultrason zamnlarım bır ay arayla kendı doktorumda haftaya 3marta randevum var ancak cok sancım var bugun gecmıo esım gıdelım dıo baska yere ozele randevu almıs bugun de gıdıcem haftayada kendı doktoruma sık ultrasona gırmek sıkntı yaratırmı acaba bebege?sancım gecmeyınce mecbur gıtmek ıstıyoruz
ben zeka geliştirici oyunlar var onlardan aldım küçük bi tane. hatıra olsun diye. o zamanlar cinsiyetini bilmediğimiz için kıyafet alamamıştım. bi tek onu aldım başka da bişeyimiz yok teyzesiAy kıyamam inşallah hemencik biter tatlım. Ya nasıl oyuncak aldın ne alınır? :) ben akıllı kartlar aldım sadece
Ahh evet biraz öyle oldu. Ama yeni ev olunca bi sürü eksikler oluyor işte. Hayırlısıyla bi geçebilsek. Geç teslim olur diye elim kolum bağlı kaldı. Bu gidişle bi sepet beşik alcam doğuma yakın... Evet bebeğimin şansı yeni ev oldu. Siz gelmeden mi aldınız evi. Hayırlı olsun iyi günlerde oturun mutluluklayesilbalon sende bizim gibi kizina ev almissin daha ne alacaksin ki :)) Biz bir ay bekledik Allahtan bitmisti ev az işi vardi ama girdikte ne oldu icine dogalgaz gelmedi sanirim böyle gidersede uzun süre gelmeyecek ..
Insallah sizin evde gec olmadan teslim edilir .. Bereketleriyle geliyorlar bebisler masallah ♡♡
Kız benim kocaman göbüşüm oldu herkes 6.ayında mısın falan diyor. Halbuki 52 ile hamile kaldım. 4.aya kadar 4 kiloyla tamamladım 3 haftada 2 almışım. Bir anda nasıl fırladı okadar anlamadım. 1.5yıl diyetteydim şimdi kilo almayı hazmedemiyorum. Uykudan uyandırınca bu kızın totosunu ısırmak geliyo içimden :) teşekkür ederiz teyzesi umarız bizimde yetişir herşey. gerçekten güzel apayrı heyecanmış. Kızına oda yapmıcakmısın şimdi yoksa 2.hamilelik diye mi rahatsın :)
Adanalı değilim ama Adana nın ilçesinde oturuyoruz canım sen Adanalı mısın
Canım sırt üstü yat ben nerdeyse 16. haftamdan beri hissediyorum. Çok erken hissettim. Şimdi daha net hissediyorum. Sırt üstü yattığımda birde meyve yediysem yada müzik dinliyorsam valla coşuyor içeride. Ama şunuda unutma için genişse belki ondan da hissetmiyor olabilirsin annem beni nerdeyse 6. ayında hissetmiş. Ben söyleyince inanmıyor hissettiğime. Çünkü içi genişmiş fazla göbeği çıkmamış birde bende hiç bir şey yiyememiş o yüzden küçükmüşümGünaydın hanımlarrrrr..ben kızımı sizin kadar net hissedemiyorum.. resmen tekmeler, dönmeler, kıpırtılardan bahsediyorsunuz.. ben saniyelik gıdıklanma gibi şeyler hissediyorum.. hiç tekme hissetmedim.. hissetmek için halının üzerinde şekilden şekile giriyorum.. InsaaAllah hersey normaldir.. bu haftaya kadarda aldigim kilo 3,800gr.. dr ma göre iyi , diyabet dr ma göre az.. oyyy oyyyyyyy su sipayi saglikla bi kucagima alsaydim rahatlicaktim... hakkimizda hayirlisi olsun...
Hastane cikisi icin Kanz'a baktin mi?Bizim yatak odasi ve tekstili annanemiz alacak,hafta sonu bakmaya gidecegiz.Yanima koyacagim besigi babanne,araba ve puseti de amca.Sen geriye kalanlari al dediler.Ben sadece yilbasi icin noel baba kiyafeti,bebek telsizi ve oyun halisi aldim.Odasina da duvar kagidi,avizeyi,perdeyi,haliyi ve aksesuarlari ben yapacagim.Oda denizci konsepti olacak,pasabahcede iki aksesuar gordum bile fiyatlari da iyiydi.Oto koltugu,mama sandayesini gelecek subat ayi alirim.Su an forumlarda okuyorum ev tipi ana kucagi almayi dusunuyorum genelde tinty love demisler,hafta sonu da joie de indirim var.Tavsiyeniz var mi?Günaydın annişler. Tam 4 gecedir uykusuz hergeceyi oynuyoruz resmen. Sanırım benimki doğunca geceleri uyumayacak. Gece boyunca döndü durdu içimdebiZim ayrıntılımıza da 1 hafta kaldı heyecanlıyız. Hafta sonu odasını alacağız ama 1 ay sonra gelecek. Ben az kaldı diye telaş içindeyim daha odasına duvar kağıdıydı eşyaları yerleştirmekti oydu buydu derken geriye çok ıvır zıvır kalıyor daha. Birde ben son 1 aya birşey bırakmak istemiyorum. Malum sıcak olacak birde ağırlaşırım diye. Arabasını ve oto koltuğunu biz 3 aylıkken almıştık jokerde kampanya varken kaçırmak istemedik. Bu arada güzel hastane çıkışı görenler önerilerini paylaşabilir mi? Zıbın istemiyorum çok itici geliyor bana. Bizden bu kadar şimdilik öptük kızımla (henüz isim netleşmediği için kızım kızım diye sevmekten bi hal oldum :)
Azizbebenin gastane cikislari cok güzel. Hem kumas hem de model olarakGünaydın annişler. Tam 4 gecedir uykusuz hergeceyi oynuyoruz resmen. Sanırım benimki doğunca geceleri uyumayacak. Gece boyunca döndü durdu içimdebiZim ayrıntılımıza da 1 hafta kaldı heyecanlıyız. Hafta sonu odasını alacağız ama 1 ay sonra gelecek. Ben az kaldı diye telaş içindeyim daha odasına duvar kağıdıydı eşyaları yerleştirmekti oydu buydu derken geriye çok ıvır zıvır kalıyor daha. Birde ben son 1 aya birşey bırakmak istemiyorum. Malum sıcak olacak birde ağırlaşırım diye. Arabasını ve oto koltuğunu biz 3 aylıkken almıştık jokerde kampanya varken kaçırmak istemedik. Bu arada güzel hastane çıkışı görenler önerilerini paylaşabilir mi? Zıbın istemiyorum çok itici geliyor bana. Bizden bu kadar şimdilik öptük kızımla (henüz isim netleşmediği için kızım kızım diye sevmekten bi hal oldum :)
Ayy insallah yetisirde bebeginin odasini suslersin ❤ Sagol canim sizinde yeni eviniz hayirli olsun saglikla huzurla oturun ..Ahh evet biraz öyle oldu. Ama yeni ev olunca bi sürü eksikler oluyor işte. Hayırlısıyla bi geçebilsek. Geç teslim olur diye elim kolum bağlı kaldı. Bu gidişle bi sepet beşik alcam doğuma yakın... Evet bebeğimin şansı yeni ev oldu. Siz gelmeden mi aldınız evi. Hayırlı olsun iyi günlerde oturun mutlulukla
benim kız kerdeşim aziz bebenin 20 li hastane çıkışını almıştı. Taş gibi valla. Gerçekten çok güzel. Bende ondan almayı düşünüyorum.Azizbebenin gastane cikislari cok güzel. Hem kumas hem de model olarak
Benim doktorumda yaptirma dedi 17.haftads cagirmisti saglik ocagi yaptirmiycam bende evde dogurmuycagina gore hicbirsey olmaz 21yillik doktorum hic bisey olmadi yurt disinda yapilmiyor bu asilar dediSelam tatlım. Bayadır giremedm. Ayrıntılını yaptırmışsın gözün aydın sana ve güzel haberler alan tüm arkadaşlara. Benim yeni doktorumda gerek yok aşıya ben önermiyorum ama istiyorsan yaptırmak 2.trimestırda yaptır dedi. Sağlık ocağı beni 18.haftada yapalım diye çağırdı. Ablamda 28.dolmadan yaptırma dedi onun doktoru öyle yapmıştı. Napıcam hala kararsızım
Bana sag kola yaptilar asiyi. Kimse bir sey demedi.Canım ya inşallah yaşadığın sıkıntılar bu kadarla son bulur... Üzülme beğeneceğin başka doktorda bulabilirsin
Sen yazınca benim de aklıma geldi gidince sorayım var mıymış yeni doğan bakım ünitesi.
Bu arada ben beden eğitimi öğretmeniyim ve raket sporu yapıyorum aynı zamanda ona rağmen sağ kolumdan vurulmak istedim aşıyı.
Sol kolun üzerine yatmaya çalışıyorum diye ama hemşirecim sola yapıyoruz sağ kol olmaz dedi.
Haberin olsun. Sevgilerrr
Ne kartı kız :) ben oyun parkına takmak için şu çekince gülüp titreyen antibakteriyel ayıcık gibi birşey almıştım oğlumun vazgeçilmezi olmuştu ağlarken onu biz tutup çekince gülmeye başlıyordu kendisi çekmeye başlayınca uyanır uyanmaz onunla oynuyordu ben mutfakta olduğumda oyuncağın sesinden uyandığını anlıyordum bugün bile oğlum onunla karnımın karşısında çekip gülüyordu ne yapıyorsun oğlum dediğimde kardeşimi güldürüyorum anne dedi hâla onunla eğleniyor (2,5 yaşında) sizede öyle oyuncaklar tavsiye ediyorum e bebekten almıştımAy kıyamam inşallah hemencik biter tatlım. Ya nasıl oyuncak aldın ne alınır? :) ben akıllı kartlar aldım sadece
Ebebekte var ama cok cesit gormedim. Bebek giysileri satan magazalarda oluyor genelde.Aziz bebeyi nereden alıyorsunuz bayanlar
Git canım benimde agrilarim.oluyor zaten progestan kullanuyorum lekelenmeler bitti derken dun randevuya giderken yine peceteye geldi doktor agrin varsa rahime bakalim dedi acilma falan varmi diye sükür bisey yokmus ama ilaca devam agrilarinizi sorun kizlar insallah normaldir ama doktora danismakta fayda varBenım artık ultrason zamnlarım bır ay arayla kendı doktorumda haftaya 3marta randevum var ancak cok sancım var bugun gecmıo esım gıdelım dıo baska yere ozele randevu almıs bugun de gıdıcem haftayada kendı doktoruma sık ultrasona gırmek sıkntı yaratırmı acaba bebege?sancım gecmeyınce mecbur gıtmek ıstıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?