MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
Saol canim benim bebis biraz da tembel cok hareketli degil bi iki kere karistirmadiysam ancak hissettim sayilir evhamlaniyoruz iste ister istemez calismaya da devam ediyorum ogretmenim cok mu yoruluyorun falan diye de vicdan yapiyorum amaan karisik hisler istebende oyleyım canım ınanılmaz baskı oluyor bazen sancı da yapıyor bebekler kendıne yer yapıyor sanırım gecen gun ağrım eğilemeyecek duzeydeydı sanırım usutunce artıyor korkma bence
Ben 17. Hafta biterken aşımı oldumen erken tetenoz aşısını ben oldum sanırım. Bu gün oldum. 20 haftada olunuyormuş. Ben bu gün 19+6 dayım doktorum da bana bu konuda hiç bilgi vermemişti açıkçası. Sağlık ocağındaki ebe bana tarihleri yazdı bende ona göre gittim. Şimdi korktum herkes geç gidicem diyince. Yalnız aynı özel hastane gibi ilgilerndirler. aylık kontrol için kan aldılar. Kilo için tarttılar. Tansiyon ölçtüler. Bebişimin kalp atışlarını dinlediler. Aşımı oldum. Ama şu aşı konusunda tereddüte düştüm şimdi. İnşallah bir şey olmaz. Kolun ağırır falan dedi ebe ama şimdilik hiç birşey yok
nasıl bişeydi oğluna aldığın oyuncak canım resmi filan var mı merak ettim :)Ne kartı kız :) ben oyun parkına takmak için şu çekince gülüp titreyen antibakteriyel ayıcık gibi birşey almıştım oğlumun vazgeçilmezi olmuştu ağlarken onu biz tutup çekince gülmeye başlıyordu kendisi çekmeye başlayınca uyanır uyanmaz onunla oynuyordu ben mutfakta olduğumda oyuncağın sesinden uyandığını anlıyordum bugün bile oğlum onunla karnımın karşısında çekip gülüyordu ne yapıyorsun oğlum dediğimde kardeşimi güldürüyorum anne dedi hâla onunla eğleniyor (2,5 yaşında) sizede öyle oyuncaklar tavsiye ediyorum e bebekten almıştım
canım bende de oluyordu laktozsuz süt denedim daha iyi geldi denemeni tavsiye ederimMerhaba kızlar. .Geçen gün 1 bardak süt iceyim dedim istemeye istemeye, bebişim için ama pişman oldum.2 saat filan gaz sancısı çektim. Şimdi süt içmeye korkuyorum. Onun yerine yoğurt ve peynir yemeye çalışıyorum. .Bir de sin zamanlarda çok kabız oluyorum, hemoroid de var çok zorluyor. .Sancısı olan arkadaşlar gazdan olabilir..
Gözün aydın canım ne güzel bebişini doya doya görmüşsün. Darısı ayrıntılıyı bekleyen ben dahil tüm arkadaşlaraMerhaba kizlar,
Bugun detayli ultrasonumuz yapildi. Cok sukur hersey yolunda darisi gireceklere ins. Ekrana cikarcikmaz takla attidr guldu. Kafasi asagida ama daha cok doner. 4d ile yuzunu cekerken iki elinide yuzune kapatti gostermedi. Yanaklar bayagi etli gozukuyordu. 21 hafta 4gunluk 450 gram. Olmus kuzum. Bu aralar cok bakamadim ona, yeni daha buyuk bir eve tasiniyoruz. Orayla ugrasiyoruz, kiraci bulmakla ugrastik. Esyalari topluyorum, buranin kagit isi hic bitmiyor zaten tek tek aboneleri kapattir actir, cocuklarin okuluydu, futboluydu, aktivitesiydi derken 2 kilo ancak alabilmisim. Hamile oldugum anlasilmiyor hala. Bukadar hareketlilige ragmen gecen gun yürüyerek bir yereye gideyim dedim, resmen zor yürüdüm. Kasik kisminda bir baski zor yürüttü. Demekki hareketlilik yetmiyor. Iyice yerleseyim yuruyuse basliyacagim ins.
Turkiye den organik tohumlar siparis ettim onlari ekecegim evden daha cok bahceye heyecanlaniyorum.
Henuz hicbirsey almadim bebise cunku hersey var. Ama ilerde saklamak icin ona ait hastane kiyafetleri alacagim.
Demir hapi kullaniyorum ama bazen unutuyorum almayi. Kalp carpintim var benimde.
Hersey yolunda sukur. Konudan lonuya gectim ama hazir yazmisken hepsini yazayim dedim. Basimda hadi kek yapalim diye bekliyorlar. Kendinize dikkat edin kizlar, guzel haberlerle dolsun burasi insAllah
Merhaba kızlar. .Geçen gün 1 bardak süt iceyim dedim istemeye istemeye, bebişim için ama pişman oldum.2 saat filan gaz sancısı çektim. Şimdi süt içmeye korkuyorum. Onun yerine yoğurt ve peynir yemeye çalışıyorum. .Bir de sin zamanlarda çok kabız oluyorum, hemoroid de var çok zorluyor. .Sancısı olan arkadaşlar gazdan olabilir..
Kizlar aranızda hic ilac kullanmayan varmi? Vitaminde dahil
Merhaba kizlar,
Bugun detayli ultrasonumuz yapildi. Cok sukur hersey yolunda darisi gireceklere ins. Ekrana cikarcikmaz takla attidr guldu. Kafasi asagida ama daha cok doner. 4d ile yuzunu cekerken iki elinide yuzune kapatti gostermedi. Yanaklar bayagi etli gozukuyordu. 21 hafta 4gunluk 450 gram. Olmus kuzum. Bu aralar cok bakamadim ona, yeni daha buyuk bir eve tasiniyoruz. Orayla ugrasiyoruz, kiraci bulmakla ugrastik. Esyalari topluyorum, buranin kagit isi hic bitmiyor zaten tek tek aboneleri kapattir actir, cocuklarin okuluydu, futboluydu, aktivitesiydi derken 2 kilo ancak alabilmisim. Hamile oldugum anlasilmiyor hala. Bukadar hareketlilige ragmen gecen gun yürüyerek bir yereye gideyim dedim, resmen zor yürüdüm. Kasik kisminda bir baski zor yürüttü. Demekki hareketlilik yetmiyor. Iyice yerleseyim yuruyuse basliyacagim ins.
Turkiye den organik tohumlar siparis ettim onlari ekecegim evden daha cok bahceye heyecanlaniyorum.
Henuz hicbirsey almadim bebise cunku hersey var. Ama ilerde saklamak icin ona ait hastane kiyafetleri alacagim.
Demir hapi kullaniyorum ama bazen unutuyorum almayi. Kalp carpintim var benimde.
Hersey yolunda sukur. Konudan lonuya gectim ama hazir yazmisken hepsini yazayim dedim. Basimda hadi kek yapalim diye bekliyorlar. Kendinize dikkat edin kizlar, guzel haberlerle dolsun burasi insAllah
Canım ben oğlumda vitamin hiç kullanmadım düzenli besleniyorum diye, demiri de çok rahatsız ettiği için kullanamadım, oğlumda çok sağlıklı hamdolsun ama hamilelik emzirme dönemi sonrasında kutu kutu iğnelerle zor toparladık değerlerimi, yani ilaç almasak da onlar içerde depolardan bir güzel besleniyorlar, sonra anne sorun yaşıyor, ben hamilelik öncesi de tedavi gördüm şimdi hala kullanıyorum, emzirirkende bırakmıcam kısmetse
Canim hic tereddut etme benim normal surecte asim 17.haftada idi ama tasininca baska sehire süre uzadi da uzadi yoksa bende yaptirmis olacaktim coktan ..en erken tetenoz aşısını ben oldum sanırım. Bu gün oldum. 20 haftada olunuyormuş. Ben bu gün 19+6 dayım doktorum da bana bu konuda hiç bilgi vermemişti açıkçası. Sağlık ocağındaki ebe bana tarihleri yazdı bende ona göre gittim. Şimdi korktum herkes geç gidicem diyince. Yalnız aynı özel hastane gibi ilgilerndirler. aylık kontrol için kan aldılar. Kilo için tarttılar. Tansiyon ölçtüler. Bebişimin kalp atışlarını dinlediler. Aşımı oldum. Ama şu aşı konusunda tereddüte düştüm şimdi. İnşallah bir şey olmaz. Kolun ağırır falan dedi ebe ama şimdilik hiç birşey yok
Hmmmm anladim, çünkü bende kullanmiyorum daha doğrusu kullanamiyorum cok büyük yutmakta zorlaniyorum, ilk iki ay kullandim sonra bıraktım şuan sadece tiroid ilacımı kullaniyorum ama vitaminler cok buyuk yaaa
Haklısın canım, vitamin decavit içerken zorlanıyordum ben ama imom a geçtik, birazcık daha küçük sanki
Kan değerlerine düzenli baktır belki ihtiyacın yoktur da her bünye farklı çümkü
Biraz içim rahatladı yaaa vallahi erken yaptırdım diye korktum. Kızıma bir şey olmasın daCanim hic tereddut etme benim normal surecte asim 17.haftada idi ama tasininca baska sehire süre uzadi da uzadi yoksa bende yaptirmis olacaktim coktan ..
Erken yapilmamis yani zamaninda yapilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?