2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende oyleyım canım ınanılmaz baskı oluyor bazen sancı da yapıyor bebekler kendıne yer yapıyor sanırım gecen gun ağrım eğilemeyecek duzeydeydı sanırım usutunce artıyor korkma bence
Saol canim benim bebis biraz da tembel cok hareketli degil bi iki kere karistirmadiysam ancak hissettim sayilir evhamlaniyoruz iste ister istemez calismaya da devam ediyorum ogretmenim cok mu yoruluyorun falan diye de vicdan yapiyorum amaan karisik hisler iste

Merhaba kızlar. .Geçen gün 1 bardak süt iceyim dedim istemeye istemeye, bebişim için ama pişman oldum.2 saat filan gaz sancısı çektim. Şimdi süt içmeye korkuyorum. Onun yerine yoğurt ve peynir yemeye çalışıyorum. .Bir de sin zamanlarda çok kabız oluyorum, hemoroid de var çok zorluyor. .Sancısı olan arkadaşlar gazdan olabilir..

Merhaba hanımlar 18 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonum çıktı
Lokosit esteraz 500
Eritrosit 2-3
Lokosit çok sayıda
Yassı epitel 7-8 sonucum
Doktor donaxyl vajinal tablet ve monurol saşe yazdı sizce kullanmalimiyim. Bu ilaçlardan kullanan var mi

Ben 17. Hafta biterken aşımı oldum

nasıl bişeydi oğluna aldığın oyuncak canım resmi filan var mı merak ettim :)

canım bende de oluyordu laktozsuz süt denedim daha iyi geldi denemeni tavsiye ederim

Merhaba kizlar,
Bugun detayli ultrasonumuz yapildi. Cok sukur hersey yolunda darisi gireceklere ins. Ekrana cikarcikmaz takla atti dr guldu. Kafasi asagida ama daha cok doner. 4d ile yuzunu cekerken iki elinide yuzune kapatti gostermedi. Yanaklar bayagi etli gozukuyordu. 21 hafta 4gunluk 450 gram. Olmus kuzum. Bu aralar cok bakamadim ona, yeni daha buyuk bir eve tasiniyoruz. Orayla ugrasiyoruz, kiraci bulmakla ugrastik. Esyalari topluyorum, buranin kagit isi hic bitmiyor zaten tek tek aboneleri kapattir actir, cocuklarin okuluydu, futboluydu, aktivitesiydi derken 2 kilo ancak alabilmisim. Hamile oldugum anlasilmiyor hala. Bukadar hareketlilige ragmen gecen gun yürüyerek bir yereye gideyim dedim, resmen zor yürüdüm. Kasik kisminda bir baski zor yürüttü. Demekki hareketlilik yetmiyor. Iyice yerleseyim yuruyuse basliyacagim ins.
Turkiye den organik tohumlar siparis ettim onlari ekecegim evden daha cok bahceye heyecanlaniyorum.
Henuz hicbirsey almadim bebise cunku hersey var. Ama ilerde saklamak icin ona ait hastane kiyafetleri alacagim.
Demir hapi kullaniyorum ama bazen unutuyorum almayi. Kalp carpintim var benimde.
Hersey yolunda sukur. Konudan lonuya gectim ama hazir yazmisken hepsini yazayim dedim. Basimda hadi kek yapalim diye bekliyorlar. Kendinize dikkat edin kizlar, guzel haberlerle dolsun burasi insAllah

Gözün aydın canım ne güzel bebişini doya doya görmüşsün. Darısı ayrıntılıyı bekleyen ben dahil tüm arkadaşlara

Aziz bebe ve İdil baby hastane çıkışları çok güzel oluyor, birde Chicco'nun küçük setlerinden almıştım oğlumda,

Çok parçalı hastane çıkışı bir tane yeterli oluyor, kullanılmayan parçalar çok oluyor içlerinde o yüzden ben küçük takım yada tek tulumlar almayı düşünüyorum

Lactozsuz süt deneyebilşrsin canım ama yoğurt ve peyniri güzel tüketiyorsan hiç gerek yok, bana dr kabızlığa karşı kefir ve prebiyotik destek önermişti ama benim ihtiyacım olmadı, danışabilirsin druna

Kizlar aranızda hic ilac kullanmayan varmi? Vitaminde dahil

Canım ben oğlumda vitamin hiç kullanmadım düzenli besleniyorum diye, demiri de çok rahatsız ettiği için kullanamadım, oğlumda çok sağlıklı hamdolsun ama hamilelik emzirme dönemi sonrasında kutu kutu iğnelerle zor toparladık değerlerimi, yani ilaç almasak da onlar içerde depolardan bir güzel besleniyorlar, sonra anne sorun yaşıyor, ben hamilelik öncesi de tedavi gördüm şimdi hala kullanıyorum, emzirirkende bırakmıcam kısmetse

MaşAllah size, darısı bizlere detaylı usgde,

Bayılıyorum enerjik hamilelere, bende 4.de böyle olurum inşAllah

Taşınmak zor, Allah kolaylıklar versin birde çocuklarla, çok yorma kendini yine de, yürüyüşlere bende başlamak istiyrm ama havalar ısınmadı İstanbulda hasta olmaktan korkuyorum

Organik bahçen mi olacak ne güzel sana misafir olmalı

Hmmmm anladim, çünkü bende kullanmiyorum daha doğrusu kullanamiyorum cok büyük yutmakta zorlaniyorum, ilk iki ay kullandim sonra bıraktım şuan sadece tiroid ilacımı kullaniyorum ama vitaminler cok buyuk yaaa

Canim hic tereddut etme benim normal surecte asim 17.haftada idi ama tasininca baska sehire süre uzadi da uzadi yoksa bende yaptirmis olacaktim coktan ..
Erken yapilmamis yani zamaninda yapilmis

Hmmmm anladim, çünkü bende kullanmiyorum daha doğrusu kullanamiyorum cok büyük yutmakta zorlaniyorum, ilk iki ay kullandim sonra bıraktım şuan sadece tiroid ilacımı kullaniyorum ama vitaminler cok buyuk yaaa

Haklısın canım, vitamin decavit içerken zorlanıyordum ben ama imom a geçtik, birazcık daha küçük sanki
Kan değerlerine düzenli baktır belki ihtiyacın yoktur da her bünye farklı çümkü

Haklısın canım, vitamin decavit içerken zorlanıyordum ben ama imom a geçtik, birazcık daha küçük sanki
Kan değerlerine düzenli baktır belki ihtiyacın yoktur da her bünye farklı çümkü

Evet imom benimkiside ama yutamiyorum demek daha buyukleridemi varmış kan değerlerim şükür şimdilik iyi, doktorum yinede yazdı vitamini daha gidip almadim bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…