canım ben hiç ilaç kullanmıyorum. Sabahları aç karınla keçiboynuzu pekmezi içiyorum iki tatlı kaşığı. Bu günde sağlık ocağında kız sordu ilaç kullanıyor musun vitamin demir falan diye hayır dedim. Bakalım yarın sonuçlarım çıkacak ne dicekler. Ayrıca çalışıyorum sabah akşam işe yürüyerek gidip geliyorum yani günde toplamda 1 saat yürüyorum. Allah çalışana yardım ediyor sanırım. Şimdilik bir sıkıntım yokKizlar aranızda hic ilac kullanmayan varmi? Vitaminde dahil
evet canım bende süt içemiyorum. 3-4 gün içtim gazdan ölüyordum. Sonradan anladım sütten olduğunu. Peynir yoğurt yiyiyorum ayran içiyorum. Doktorlar zaten illaki de süt için demiyorlar. Arada akşamları bir orta boy muz yarım bardaktan biraz fazla sütü blenderden geçiryorum. O hiç bir şey yapmadı. Ama yatmadan içtiğim için belki hissetmiyor olabilirim uyurken :)Merhaba kızlar. .Geçen gün 1 bardak süt iceyim dedim istemeye istemeye, bebişim için ama pişman oldum.2 saat filan gaz sancısı çektim. Şimdi süt içmeye korkuyorum. Onun yerine yoğurt ve peynir yemeye çalışıyorum. .Bir de sin zamanlarda çok kabız oluyorum, hemoroid de var çok zorluyor. .Sancısı olan arkadaşlar gazdan olabilir..
canım korktum burdaki bayanlar geç yaptırıcam deyince Şimdi biraz içim rahatladı.Ben 17. Hafta biterken aşımı oldum
laktozsuz sütü dene canım gaz yapmıyorMerhaba kızlar. .Geçen gün 1 bardak süt iceyim dedim istemeye istemeye, bebişim için ama pişman oldum.2 saat filan gaz sancısı çektim. Şimdi süt içmeye korkuyorum. Onun yerine yoğurt ve peynir yemeye çalışıyorum. .Bir de sin zamanlarda çok kabız oluyorum, hemoroid de var çok zorluyor. .Sancısı olan arkadaşlar gazdan olabilir..
Bende aşırı hissetmedim tatlım çok hafif onun için de dikkatli olmak lazım duyabilmek için bizim bebekler de az büyüsün bizi bol bol sıkıştıracak ağrılara takılma bende bolca var bende saglikciyim nöbet usulü çalışıyorum gece gündüz kavramı yok bizim bebeklerimiz de çalışan anneleri mutlu olacak sakin üzülme evham bende de çok ama hemen sonrasında kendimi bastırıyorum üstüne gitmiyorum böyle böyle bitecek sayılı güzel günler annelik böyle birşey :)Saol canim benim bebis biraz da tembel cok hareketli degil bi iki kere karistirmadiysam ancak hissettim sayilir evhamlaniyoruz iste ister istemez calismaya da devam ediyorum ogretmenim cok mu yoruluyorun falan diye de vicdan yapiyorum amaan karisik hisler iste
Nasıl bir oyun kuzu o ve nerden aldın?ben zeka geliştirici oyunlar var onlardan aldım küçük bi tane. hatıra olsun diye. o zamanlar cinsiyetini bilmediğimiz için kıyafet alamamıştım. bi tek onu aldım başka da bişeyimiz yok teyzesi
Sen ne tatlısın öyle ya moral veriyorsun insana. Bugün ilkkez kızımla gezmelere çıktık kendimize bisürrü şey aldık. Al al doyamıyo insanya.Bende güzel zayıflamışken demir tedavisiyle aldım, birde üstüne hamile kaldım ama hamile kaldığımdan beri +2kgdeyim,
Hem artık kiloyu düşünme zamanı geçtisağlıkla kucağımıza alalım da inşAllah..
Göbüş seviyorum ben hamilelerde valla, oğlumda hiç çıkmamıştı küçücük karınla doğum yaptım iç karnım genişmiş, bunda büyüsün istiyorum
Çıksın ısırırsın annesi, yetişir hem de nasıl güzel olur görüceksin odanız,
Biz kıza oda yapmıcaz, yanımızda yatıcak bir süre, anne yanı yatak da var zaten, bir uyku seti aldım mı tamamdır,
odayı abimize göre düzenlemiştik zamanında, ama beyaz mobilyaları, şimdi bir boya yaptırıcam sonra da kardeş kardeş kullansınlar odalarını
Bu arada ben çok kapsamlı vitamin kullanıyorum 1 aydır acaba o mu fırlattı ki kilomuBende güzel zayıflamışken demir tedavisiyle aldım, birde üstüne hamile kaldım ama hamile kaldığımdan beri +2kgdeyim,
Hem artık kiloyu düşünme zamanı geçtisağlıkla kucağımıza alalım da inşAllah..
Göbüş seviyorum ben hamilelerde valla, oğlumda hiç çıkmamıştı küçücük karınla doğum yaptım iç karnım genişmiş, bunda büyüsün istiyorum
Çıksın ısırırsın annesi, yetişir hem de nasıl güzel olur görüceksin odanız,
Biz kıza oda yapmıcaz, yanımızda yatıcak bir süre, anne yanı yatak da var zaten, bir uyku seti aldım mı tamamdır,
odayı abimize göre düzenlemiştik zamanında, ama beyaz mobilyaları, şimdi bir boya yaptırıcam sonra da kardeş kardeş kullansınlar odalarını
Aa kanza hiç bakmadım. Perşembe günü eminönünde havuzluhana geçeceğim orda çok seçenek varmış oraya bakacağım hastane çıkışı için. Biz mobilyamızı çilek mobilyadan aldık beyaz ve sade bişey beğendikki ileride oğlumuzda olursa kullanabilelim diye. Arabasını biz chicco liteway top puset aldık çok uyguna geldi. Oto koltuğunuda maxicosi aldık. Jokerde 2.ürne %40indirm vardı ikisi 830a halloldu.Hastane cikisi icin Kanz'a baktin mi?Bizim yatak odasi ve tekstili annanemiz alacak,hafta sonu bakmaya gidecegiz.Yanima koyacagim besigi babanne,araba ve puseti de amca.Sen geriye kalanlari al dediler.Ben sadece yilbasi icin noel baba kiyafeti,bebek telsizi ve oyun halisi aldim.Odasina da duvar kagidi,avizeyi,perdeyi,haliyi ve aksesuarlari ben yapacagim.Oda denizci konsepti olacak,pasabahcede iki aksesuar gordum bile fiyatlari da iyiydi.Oto koltugu,mama sandayesini gelecek subat ayi alirim.Su an forumlarda okuyorum ev tipi ana kucagi almayi dusunuyorum genelde tinty love demisler,hafta sonu da joie de indirim var.Tavsiyeniz var mi?
Ama için rahat mı yaptırmadan insan bi korkuyor. Gerçi 2 yıl önce apandist ameliyatı olmuştum giçbişey olmadı. Allah bilir en son ne zaman tetonoz olmuştumBenim doktorumda yaptirma dedi 17.haftads cagirmisti saglik ocagi yaptirmiycam bende evde dogurmuycagina gore hicbirsey olmaz 21yillik doktorum hic bisey olmadi yurt disinda yapilmiyor bu asilar dedi
aaa ne garip ya bi dedikleri diğerini tutmuyor. soldan başka kola yapılmaz dedi. sola yaptı... tutarsızlığı hiç sevmem...Bana sag kola yaptilar asiyi. Kimse bir sey demedi.
süt gece yatarken içiyordum ilk zamanlar ama mide ağrısından uyuyamıyordum. doktorum sabah ya da öğlen iç dedi. öyle içince mide ağrım falan olmuyor. sende öyle dene istersen. bide kabız oluyorsan koyu renkli kayısı var ya onu dene. şifa kaynaklarımız bu aralar bunlar... bide yoğurdunuzu evde mayalamaya özen gösterin. hazır yoğurtlar çok sağlıksızMerhaba kızlar. .Geçen gün 1 bardak süt iceyim dedim istemeye istemeye, bebişim için ama pişman oldum.2 saat filan gaz sancısı çektim. Şimdi süt içmeye korkuyorum. Onun yerine yoğurt ve peynir yemeye çalışıyorum. .Bir de sin zamanlarda çok kabız oluyorum, hemoroid de var çok zorluyor. .Sancısı olan arkadaşlar gazdan olabilir..
Valla bende bilmiyorum bi kafam yaptir diyor bi kafam yaptirma cok kararsiz kaldim simdilik yaptirmiycam diyorum bakalimAma için rahat mı yaptırmadan insan bi korkuyor. Gerçi 2 yıl önce apandist ameliyatı olmuştum giçbişey olmadı. Allah bilir en son ne zaman tetonoz olmuştum
Ben varım geçen de çok iyi bir Prof a gittim bana içme dedi demir belki çok düşük ise kan ve demir icebilirsin dedi diğerleri kimyasal madde gerek yok dedi doğal ve doğru beslenme ile al vitamini dedi .Kizlar aranızda hic ilac kullanmayan varmi? Vitaminde dahil
Bu arada ben çok kapsamlı vitamin kullanıyorum 1 aydır acaba o mu fırlattı ki kilomu
Ben havuzlu han da giyim olarak farkli seyler pek goremedim. Bol bol kapi susleri goze carpiyor. Kiyafetlerde fiyatlar her yerde ayni malesef pekte uygun degillerdi anlatildigi kadar. Taa oralara gidip alisveris cilesi cekmektense yasadigim cevrede azar azar aliyoruz simdi.. misal ben ucuz diye 20 tlye tuylu battaniye aldim arkadasa hediye. Annemde kizima almis mahallemizden 18 tlyeAa kanza hiç bakmadım. Perşembe günü eminönünde havuzluhana geçeceğim orda çok seçenek varmış oraya bakacağım hastane çıkışı için. Biz mobilyamızı çilek mobilyadan aldık beyaz ve sade bişey beğendikki ileride oğlumuzda olursa kullanabilelim diye. Arabasını biz chicco liteway top puset aldık çok uyguna geldi. Oto koltuğunuda maxicosi aldık. Jokerde 2.ürne %40indirm vardı ikisi 830a halloldu.
Çok şanslısınız bize kimse birşey almayacak sanırım. Birtek parkyatağını annemler alacak.
Canim bende apandisit ameliyatliyim. Acaba bu normal doguma sorun teskil eder mi diye dusunuyorum ama henuz doktoruma sormadim, sen sordun mu hic?Ama için rahat mı yaptırmadan insan bi korkuyor. Gerçi 2 yıl önce apandist ameliyatı olmuştum giçbişey olmadı. Allah bilir en son ne zaman tetonoz olmuştum
Aa kanza hiç bakmadım. Perşembe günü eminönünde havuzluhana geçeceğim orda çok seçenek varmış oraya bakacağım hastane çıkışı için. Biz mobilyamızı çilek mobilyadan aldık beyaz ve sade bişey beğendikki ileride oğlumuzda olursa kullanabilelim diye. Arabasını biz chicco liteway top puset aldık çok uyguna geldi. Oto koltuğunuda maxicosi aldık. Jokerde 2.ürne %40indirm vardı ikisi 830a halloldu.
Çok şanslısınız bize kimse birşey almayacak sanırım. Birtek parkyatağını annemler alacak.
Ben varım geçen de çok iyi bir Prof a gittim bana içme dedi demir belki çok düşük ise kan ve demir icebilirsin dedi diğerleri kimyasal madde gerek yok dedi doğal ve doğru beslenme ile al vitamini dedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?