2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar aranızda hic ilac kullanmayan varmi? Vitaminde dahil
canım ben hiç ilaç kullanmıyorum. Sabahları aç karınla keçiboynuzu pekmezi içiyorum iki tatlı kaşığı. Bu günde sağlık ocağında kız sordu ilaç kullanıyor musun vitamin demir falan diye hayır dedim. Bakalım yarın sonuçlarım çıkacak ne dicekler. Ayrıca çalışıyorum sabah akşam işe yürüyerek gidip geliyorum yani günde toplamda 1 saat yürüyorum. Allah çalışana yardım ediyor sanırım. Şimdilik bir sıkıntım yok

evet canım bende süt içemiyorum. 3-4 gün içtim gazdan ölüyordum. Sonradan anladım sütten olduğunu. Peynir yoğurt yiyiyorum ayran içiyorum. Doktorlar zaten illaki de süt için demiyorlar. Arada akşamları bir orta boy muz yarım bardaktan biraz fazla sütü blenderden geçiryorum. O hiç bir şey yapmadı. Ama yatmadan içtiğim için belki hissetmiyor olabilirim uyurken :)

laktozsuz sütü dene canım gaz yapmıyor

Bende aşırı hissetmedim tatlım çok hafif onun için de dikkatli olmak lazım duyabilmek için bizim bebekler de az büyüsün bizi bol bol sıkıştıracak ağrılara takılma bende bolca var bende saglikciyim nöbet usulü çalışıyorum gece gündüz kavramı yok bizim bebeklerimiz de çalışan anneleri mutlu olacak sakin üzülme evham bende de çok ama hemen sonrasında kendimi bastırıyorum üstüne gitmiyorum böyle böyle bitecek sayılı güzel günler annelik böyle birşey :)

ben zeka geliştirici oyunlar var onlardan aldım küçük bi tane. hatıra olsun diye. o zamanlar cinsiyetini bilmediğimiz için kıyafet alamamıştım. bi tek onu aldım başka da bişeyimiz yok teyzesi
Nasıl bir oyun kuzu o ve nerden aldın?

Sen ne tatlısın öyle ya moral veriyorsun insana. Bugün ilkkez kızımla gezmelere çıktık kendimize bisürrü şey aldık. Al al doyamıyo insanya.
Ah ah öyle bi ısırcamki.
Sen çok şanslısın herşeyin hazır ne güzel. Biz sıfırdan başlayınca telaşlıyız. Bide öyle çok ayrıntı varmışki şaşırıyorum. Bizde mobilyaları beyaz aldık ilerde erkek kardeşi olursa kullanır dye. Rabbim sağlık versin hepsine yawrularımızın

Bu arada ben çok kapsamlı vitamin kullanıyorum 1 aydır acaba o mu fırlattı ki kilomu

Aa kanza hiç bakmadım. Perşembe günü eminönünde havuzluhana geçeceğim orda çok seçenek varmış oraya bakacağım hastane çıkışı için. Biz mobilyamızı çilek mobilyadan aldık beyaz ve sade bişey beğendikki ileride oğlumuzda olursa kullanabilelim diye. Arabasını biz chicco liteway top puset aldık çok uyguna geldi. Oto koltuğunuda maxicosi aldık. Jokerde 2.ürne %40indirm vardı ikisi 830a halloldu.
Çok şanslısınız bize kimse birşey almayacak sanırım. Birtek parkyatağını annemler alacak.

Benim doktorumda yaptirma dedi 17.haftads cagirmisti saglik ocagi yaptirmiycam bende evde dogurmuycagina gore hicbirsey olmaz 21yillik doktorum hic bisey olmadi yurt disinda yapilmiyor bu asilar dedi
Ama için rahat mı yaptırmadan insan bi korkuyor. Gerçi 2 yıl önce apandist ameliyatı olmuştum giçbişey olmadı. Allah bilir en son ne zaman tetonoz olmuştum

süt gece yatarken içiyordum ilk zamanlar ama mide ağrısından uyuyamıyordum. doktorum sabah ya da öğlen iç dedi. öyle içince mide ağrım falan olmuyor. sende öyle dene istersen. bide kabız oluyorsan koyu renkli kayısı var ya onu dene. şifa kaynaklarımız bu aralar bunlar... bide yoğurdunuzu evde mayalamaya özen gösterin. hazır yoğurtlar çok sağlıksız

Ama için rahat mı yaptırmadan insan bi korkuyor. Gerçi 2 yıl önce apandist ameliyatı olmuştum giçbişey olmadı. Allah bilir en son ne zaman tetonoz olmuştum
Valla bende bilmiyorum bi kafam yaptir diyor bi kafam yaptirma cok kararsiz kaldim simdilik yaptirmiycam diyorum bakalim

Kizlar aranızda hic ilac kullanmayan varmi? Vitaminde dahil
Ben varım geçen de çok iyi bir Prof a gittim bana içme dedi demir belki çok düşük ise kan ve demir icebilirsin dedi diğerleri kimyasal madde gerek yok dedi doğal ve doğru beslenme ile al vitamini dedi .

Bu arada ben çok kapsamlı vitamin kullanıyorum 1 aydır acaba o mu fırlattı ki kilomu

Bende kullanıyorum ama iştahım pek yok canım, ee normal artık büyüyor bebişler kendileri kadar plesentaları var suları var, kilolar buzamandan sonra artacak artık

Ben havuzlu han da giyim olarak farkli seyler pek goremedim. Bol bol kapi susleri goze carpiyor. Kiyafetlerde fiyatlar her yerde ayni malesef pekte uygun degillerdi anlatildigi kadar. Taa oralara gidip alisveris cilesi cekmektense yasadigim cevrede azar azar aliyoruz simdi.. misal ben ucuz diye 20 tlye tuylu battaniye aldim arkadasa hediye. Annemde kizima almis mahallemizden 18 tlye

Canim bende apandisit ameliyatliyim. Acaba bu normal doguma sorun teskil eder mi diye dusunuyorum ama henuz doktoruma sormadim, sen sordun mu hic?

Havuzluhanda kendini kaybetme canım dikkat et
Orada Aziz bebe hastane çıkışları var canım 1yada2 alt katta olmalı, ozaman uyguna almıştım ben hemde büyük küçük setler var,

fiyatları iyi bilip gitmek lazım ama kimi şey çok uygunken kimi şey çok pahalı olabiliyor, özellikle bebek bakım ürünlerinde yüksek orada fiyatlar

Ben geçenlerde bakındım bi lohusa takımı beğendim hemen girince karşıdaki pijamacıda, almıyım internette daha uygunu vardır dedim ama daha pahalıydı eminönüne gidimce alıcam artık

Ben varım geçen de çok iyi bir Prof a gittim bana içme dedi demir belki çok düşük ise kan ve demir icebilirsin dedi diğerleri kimyasal madde gerek yok dedi doğal ve doğru beslenme ile al vitamini dedi .

Her drun farklı görüşte olmasına sinir oluyorum ya hepsi başka düşünüyoe,

bende Prof takibindeyim, o da bizim annelerimiz içmedi ama doğal besleniyorlardı hormonsuz katkısız ihtiyaç duymuyorlardı biz şanslıydık ama siz maalesef doğal beslenemediğiniz için değerleriniz düşükse destek kullanmalısınız dedi,

Benim gebelik zehirlenmesi riskim olduğu için değerlerim düşmemeli oyüzden mecbur içiyorum
ama oğlumda hiç içmedim maşAllah çok sağlıklı bi çocuk bakalım kaymağım nasıl olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…