2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle fiyatlar uygun değil canım, sadece bir anda tüm alışverişini halletmek isteyen için cazip olabilir belki ama artık internet var büyük bebek mağazaları var daha uyguna bulunabiliyor,
Ben orada nakışlı bir hastane çıkışı kestirdim gözüme ama erken diye hiç birşey almadan geri çıktım

Ama için rahat mı yaptırmadan insan bi korkuyor. Gerçi 2 yıl önce apandist ameliyatı olmuştum giçbişey olmadı. Allah bilir en son ne zaman tetonoz olmuştum

Canım zaten hastanelerde strelizasyon iyi oluyor illa birşey olucak diye değil ama dünyanın binbir türlü hali var başımıza ne zaman ne geleceği hangi şartlarda doğum olacağı belli olmadığı için yaptırmanı öneriyorum demişti dr bana, aşılarla ilgili bebekler doğduktan sonrada bu muhabbetler olacak, hep iki ayrı görüş var maalesef

Maşallah canm ne güzel, bende öyle pekmez yiyorum kayinvalidemden kuşburnu receli istemiştim sağolsun yapivermis ondanda yiyorum ara sıra şimdilik bendede şükür sıkıntı yok inşallahda olmaz hiçbirimizde:)

canım korktum burdaki bayanlar geç yaptırıcam deyince Şimdi biraz içim rahatladı.

Benide erken çağırdı, bu perşembe gidiyoem bende aşı yaptirmaya canm

Ben varım geçen de çok iyi bir Prof a gittim bana içme dedi demir belki çok düşük ise kan ve demir icebilirsin dedi diğerleri kimyasal madde gerek yok dedi doğal ve doğru beslenme ile al vitamini dedi .

Bende prof a gidiyorum icemiyorsan zorlama kendini dedi, sonra başka bir vitamin yazdı ama henüz alamadim onu eczaneden

Canim cilekten hangi takımı aldınız ?

Mümkün olduğunda bi ara fotosunu çekip yollayabilir misin canım? Ben eğitici akıllı kartlardan aldım. Kendimde yapıcam set set. Hayvan resimleri mesela siyah beyaz arkasında hayvanların ismleri yazıyor büyük büyük

Bende kullanıyorum ama iştahım pek yok canım, ee normal artık büyüyor bebişler kendileri kadar plesentaları var suları var, kilolar buzamandan sonra artacak artık
Düşündümde 1 ayda almışım 2 kiloyu. 4.aydan 5.aya tamamlama sürecinde. Çokta değilmiş aslında. Ama işte bi anda 6 kiloya çıkınca toplamda bi tuhaf geldi :) çyle tabi aldığım kilonun 2-2.5kilosu rahat bebekle alakalıdır. Kan ve yağ artışı göğüslerin büyümesi plesanta suyu bebek derken. Oh be rahatladım :)

Ahaha çok iyiymiş :) ben fiyatı uygun mudur diye değilde çok çeşit vardır ümidiyle bakacağım bakalım. Aslında bugün 2 tane tulum aldım hastanede giyebileceği küçüklükte. Bulamazsam yeter toplamda 3 tane minnak tulumumuz var kalan herşey tamam zaten.

Canim bende apandisit ameliyatliyim. Acaba bu normal doguma sorun teskil eder mi diye dusunuyorum ama henuz doktoruma sormadim, sen sordun mu hic?
Sordum kuzum hiçbir sakıncası yokmuş. Hatta acaba dikişlere zarar verirmi dedim üzerinden ne kadsr geçti diye sormuştu hiçbirşey olmaz dedi. Birde şanslıyız aslında ilerleyen zamanlarda bebek apansdiste baskı yaptıkça idrar torbamızın üzerine binecekti. Böyle kendimi avutuyorum işte :)

Ahahah alışveriş hastalığım var söz veremiyorum :))) ama eksiğimiz kalmadıys. Bi tırnak makası seti bezi ıslak medili öyle ıvır zıvırı kaldı. Uyku seti battaniyeleri nevresim takımları herşeyi hazır. Bi hastane çıkışı bakıcam diyorumda bakalım nelerle dönücem :) bebek bakım ürünlerinide hemen hemen tamamladım ben bi güneş koruyuculu nemlendirici almalımk doktora soracağım. Ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama 3 ay önce kadar kadıköyden ablama lohusa takımları aldık muhteşem ve çok uygunlardı ben direk oradan alacağım mayıs sonu gibi falan

Öyle tabi haklısın. Ben içimde aklımda kalacağına yaptırır kurtulurum ya.

Canim cilekten hangi takımı aldınız ?
Romantic bayb i aldık canım çok beğendim. İçlerinde en kalitelisi gibi geldi. Kızıma beğendik diye de olabilir bu duygum ama :) çilek mobilya eşimin işten müşterisi. Eşim fabrikalarını falan gezmiş baya. Boya kalitesini mobilya kalitesini falan biliyorum dedi. Gönül rahatlığıyla alıyoruz biz. Tavsiye ederim

beyazpeynir1 canım dün doktora gitcektin gidebildinmi herşey yolundamı geçmiş mesajlarada baktım yazdınmı diye göZden mi kaçırdım diye merak ettim siZi?

canım teşekkür ederim. çok endişeli gitmiştim ama Allah a şükür bebeğim iyiymiş. hatta ağlayarak girdim ultrasona öyle zordu dün benim için. neyse ki iyi olduğunu öğrenince ferahladım. 2-3 hafta sonrası için detaylı ultrason var, inşallah onu da hayırlısıyla atlatırız. merak ettiğin için sağolasın canım, iyiyiz

Hayırdır canm neyin vardı?

Aah ah nerdee simdiden bazen aniden bir sıkışıyorum ki mahvoluyorum. Birde bende ameliyattan sonra uzun süre idrar tutamama sorunu var. Dışarı cıkmadan yol cıkmadan mutlaka wcdeyim. Bazen aniden iniveriyor anlayamiyorum bile :/

Güle güle kullansın inşallah cnm bebis mutlu günleriniz olsun hep inşallah bende bu seriyi arastirdim hoşuma gitti kampanya var dimi

Merhaba sea41 ben de gruba yazacaktım ben son zamanlarda kabızlık sorunu yaşıyorum hemoroid bende de var. Şu son 3-4 gündür de ağrı veriyor artık senin uyguladigin birşey var mı ben sadece su içmeye çalışıyorum bir de sabahları kuru kayısı

Geçmiş olsun bana doktorum kültür yaptırmadan ilaç kullanma demişti istersen kültür yaptir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…