- 22 Ağustos 2016
- 1.520
- 2.804
- 53
- 37
Ben havuzlu han da giyim olarak farkli seyler pek goremedim. Bol bol kapi susleri goze carpiyor. Kiyafetlerde fiyatlar her yerde ayni malesef pekte uygun degillerdi anlatildigi kadar. Taa oralara gidip alisveris cilesi cekmektense yasadigim cevrede azar azar aliyoruz simdi.. misal ben ucuz diye 20 tlye tuylu battaniye aldim arkadasa hediye. Annemde kizima almis mahallemizden 18 tlye
Ama için rahat mı yaptırmadan insan bi korkuyor. Gerçi 2 yıl önce apandist ameliyatı olmuştum giçbişey olmadı. Allah bilir en son ne zaman tetonoz olmuştum
canım ben hiç ilaç kullanmıyorum. Sabahları aç karınla keçiboynuzu pekmezi içiyorum iki tatlı kaşığı. Bu günde sağlık ocağında kız sordu ilaç kullanıyor musun vitamin demir falan diye hayır dedim. Bakalım yarın sonuçlarım çıkacak ne dicekler. Ayrıca çalışıyorum sabah akşam işe yürüyerek gidip geliyorum yani günde toplamda 1 saat yürüyorum. Allah çalışana yardım ediyor sanırım. Şimdilik bir sıkıntım yok
canım korktum burdaki bayanlar geç yaptırıcam deyince Şimdi biraz içim rahatladı.
Ben varım geçen de çok iyi bir Prof a gittim bana içme dedi demir belki çok düşük ise kan ve demir icebilirsin dedi diğerleri kimyasal madde gerek yok dedi doğal ve doğru beslenme ile al vitamini dedi .
aaa ne garip ya bi dedikleri diğerini tutmuyor. soldan başka kola yapılmaz dedi. sola yaptı... tutarsızlığı hiç sevmem...
Canim cilekten hangi takımı aldınız ?Aa kanza hiç bakmadım. Perşembe günü eminönünde havuzluhana geçeceğim orda çok seçenek varmış oraya bakacağım hastane çıkışı için. Biz mobilyamızı çilek mobilyadan aldık beyaz ve sade bişey beğendikki ileride oğlumuzda olursa kullanabilelim diye. Arabasını biz chicco liteway top puset aldık çok uyguna geldi. Oto koltuğunuda maxicosi aldık. Jokerde 2.ürne %40indirm vardı ikisi 830a halloldu.
Çok şanslısınız bize kimse birşey almayacak sanırım. Birtek parkyatağını annemler alacak.
Mümkün olduğunda bi ara fotosunu çekip yollayabilir misin canım? Ben eğitici akıllı kartlardan aldım. Kendimde yapıcam set set. Hayvan resimleri mesela siyah beyaz arkasında hayvanların ismleri yazıyor büyük büyükNe kartı kız :) ben oyun parkına takmak için şu çekince gülüp titreyen antibakteriyel ayıcık gibi birşey almıştım oğlumun vazgeçilmezi olmuştu ağlarken onu biz tutup çekince gülmeye başlıyordu kendisi çekmeye başlayınca uyanır uyanmaz onunla oynuyordu ben mutfakta olduğumda oyuncağın sesinden uyandığını anlıyordum bugün bile oğlum onunla karnımın karşısında çekip gülüyordu ne yapıyorsun oğlum dediğimde kardeşimi güldürüyorum anne dedi hâla onunla eğleniyor (2,5 yaşında) sizede öyle oyuncaklar tavsiye ediyorum e bebekten almıştım
Ben 26.haftada yaptıracağım sonrasını da 34te sanırım :)Valla bende bilmiyorum bi kafam yaptir diyor bi kafam yaptirma cok kararsiz kaldim simdilik yaptirmiycam diyorum bakalim
Düşündümde 1 ayda almışım 2 kiloyu. 4.aydan 5.aya tamamlama sürecinde. Çokta değilmiş aslında. Ama işte bi anda 6 kiloya çıkınca toplamda bi tuhaf geldi :) çyle tabi aldığım kilonun 2-2.5kilosu rahat bebekle alakalıdır. Kan ve yağ artışı göğüslerin büyümesi plesanta suyu bebek derken. Oh be rahatladım :)Bende kullanıyorum ama iştahım pek yok canım, ee normal artık büyüyor bebişler kendileri kadar plesentaları var suları var, kilolar buzamandan sonra artacak artık
Ahaha çok iyiymiş :) ben fiyatı uygun mudur diye değilde çok çeşit vardır ümidiyle bakacağım bakalım. Aslında bugün 2 tane tulum aldım hastanede giyebileceği küçüklükte. Bulamazsam yeter toplamda 3 tane minnak tulumumuz var kalan herşey tamam zaten.Ben havuzlu han da giyim olarak farkli seyler pek goremedim. Bol bol kapi susleri goze carpiyor. Kiyafetlerde fiyatlar her yerde ayni malesef pekte uygun degillerdi anlatildigi kadar. Taa oralara gidip alisveris cilesi cekmektense yasadigim cevrede azar azar aliyoruz simdi.. misal ben ucuz diye 20 tlye tuylu battaniye aldim arkadasa hediye. Annemde kizima almis mahallemizden 18 tlye
Sordum kuzum hiçbir sakıncası yokmuş. Hatta acaba dikişlere zarar verirmi dedim üzerinden ne kadsr geçti diye sormuştu hiçbirşey olmaz dedi. Birde şanslıyız aslında ilerleyen zamanlarda bebek apansdiste baskı yaptıkça idrar torbamızın üzerine binecekti. Böyle kendimi avutuyorum işte :)Canim bende apandisit ameliyatliyim. Acaba bu normal doguma sorun teskil eder mi diye dusunuyorum ama henuz doktoruma sormadim, sen sordun mu hic?
Ahahah alışveriş hastalığım var söz veremiyorum :))) ama eksiğimiz kalmadıys. Bi tırnak makası seti bezi ıslak medili öyle ıvır zıvırı kaldı. Uyku seti battaniyeleri nevresim takımları herşeyi hazır. Bi hastane çıkışı bakıcam diyorumda bakalım nelerle dönücem :) bebek bakım ürünlerinide hemen hemen tamamladım ben bi güneş koruyuculu nemlendirici almalımk doktora soracağım. Ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama 3 ay önce kadar kadıköyden ablama lohusa takımları aldık muhteşem ve çok uygunlardı ben direk oradan alacağım mayıs sonu gibi falanHavuzluhanda kendini kaybetme canım dikkat et
Orada Aziz bebe hastane çıkışları var canım 1yada2 alt katta olmalı, ozaman uyguna almıştım ben hemde büyük küçük setler var,
fiyatları iyi bilip gitmek lazım ama kimi şey çok uygunken kimi şey çok pahalı olabiliyor, özellikle bebek bakım ürünlerinde yüksek orada fiyatlar
Ben geçenlerde bakındım bi lohusa takımı beğendim hemen girince karşıdaki pijamacıda, almıyım internette daha uygunu vardır dedim ama daha pahalıydıeminönüne gidimce alıcam artık
Öyle tabi haklısın. Ben içimde aklımda kalacağına yaptırır kurtulurum ya.Canım zaten hastanelerde strelizasyon iyi oluyor illa birşey olucak diye değil ama dünyanın binbir türlü hali var başımıza ne zaman ne geleceği hangi şartlarda doğum olacağı belli olmadığı için yaptırmanı öneriyorum demişti dr bana, aşılarla ilgili bebekler doğduktan sonrada bu muhabbetler olacak, hep iki ayrı görüş var maalesef
Romantic bayb i aldık canım çok beğendim. İçlerinde en kalitelisi gibi geldi. Kızıma beğendik diye de olabilir bu duygum ama :) çilek mobilya eşimin işten müşterisi. Eşim fabrikalarını falan gezmiş baya. Boya kalitesini mobilya kalitesini falan biliyorum dedi. Gönül rahatlığıyla alıyoruz biz. Tavsiye ederimCanim cilekten hangi takımı aldınız ?
beyazpeynir1 canım dün doktora gitcektin gidebildinmi herşey yolundamı geçmiş mesajlarada baktım yazdınmı diye göZden mi kaçırdım diye merak ettim siZi?
canım teşekkür ederim. çok endişeli gitmiştim ama Allah a şükür bebeğim iyiymiş. hatta ağlayarak girdim ultrasona öyle zordu dün benim için. neyse ki iyi olduğunu öğrenince ferahladım. 2-3 hafta sonrası için detaylı ultrason var, inşallah onu da hayırlısıyla atlatırız. merak ettiğin için sağolasın canım, iyiyiz
Aah ah nerdee simdiden bazen aniden bir sıkışıyorum ki mahvoluyorum. Birde bende ameliyattan sonra uzun süre idrar tutamama sorunu var. Dışarı cıkmadan yol cıkmadan mutlaka wcdeyim. Bazen aniden iniveriyor anlayamiyorum bile :/Sordum kuzum hiçbir sakıncası yokmuş. Hatta acaba dikişlere zarar verirmi dedim üzerinden ne kadsr geçti diye sormuştu hiçbirşey olmaz dedi. Birde şanslıyız aslında ilerleyen zamanlarda bebek apansdiste baskı yaptıkça idrar torbamızın üzerine binecekti. Böyle kendimi avutuyorum işte :)
Güle güle kullansın inşallah cnm bebis mutlu günleriniz olsun hep inşallah bende bu seriyi arastirdim hoşuma gitti kampanya var dimiRomantic bayb i aldık canım çok beğendim. İçlerinde en kalitelisi gibi geldi. Kızıma beğendik diye de olabilir bu duygum ama :) çilek mobilya eşimin işten müşterisi. Eşim fabrikalarını falan gezmiş baya. Boya kalitesini mobilya kalitesini falan biliyorum dedi. Gönül rahatlığıyla alıyoruz biz. Tavsiye ederim
Ben bir magazadan 5li hastane cikisi aldim canim. 10lu hastane cikisi almistik. Bide kv getirdi. Yeter dedik.İnternetten mi alınıyor canım?
Merhaba sea41 ben de gruba yazacaktım ben son zamanlarda kabızlık sorunu yaşıyorum hemoroid bende de var. Şu son 3-4 gündür de ağrı veriyor artık senin uyguladigin birşey var mı ben sadece su içmeye çalışıyorum bir de sabahları kuru kayısıMerhaba kızlar. .Geçen gün 1 bardak süt iceyim dedim istemeye istemeye, bebişim için ama pişman oldum.2 saat filan gaz sancısı çektim. Şimdi süt içmeye korkuyorum. Onun yerine yoğurt ve peynir yemeye çalışıyorum. .Bir de sin zamanlarda çok kabız oluyorum, hemoroid de var çok zorluyor. .Sancısı olan arkadaşlar gazdan olabilir..
Geçmiş olsun bana doktorum kültür yaptırmadan ilaç kullanma demişti istersen kültür yaptirMerhaba hanımlar 18 haftalık hamileyim idrar yolu enfeksiyonum çıktı
Lokosit esteraz 500
Eritrosit 2-3
Lokosit çok sayıda
Yassı epitel 7-8 sonucum
Doktor donaxyl vajinal tablet ve monurol saşe yazdı sizce kullanmalimiyim. Bu ilaçlardan kullanan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?