gıttım canım sanada gcmıs olsun ınsallah gecer saolun arkadaslar zaten bırde basım dönuyordu gözum karardı düstm ısyerınde allahtan koltuga dustum müdürüm vardı hemen cktm ısten gıttım doktora bebegım ıyıymıs hatta okadar hareketlıydıkı zor yakaladı goruntulerını sen ne yedın boyle dedı sadece portakal yemıstım bebek ıyıydı ama agrıma anlam veremedık cok sıddetlıydı pruluton ıgne yaptırdı bıraz hafıfledı ama hala gecmedi agrım sureklı basım donuyo 3gun rapor verdı dınlenmelıymısım yoruldum galıba agrılarda ınsallah buyudugu ıcındır dıkkat edın kızlar bas dönmesı cok kotu oluyor bırden dusmeyelmGit canım benimde agrilarim.oluyor zaten progestan kullanuyorum lekelenmeler bitti derken dun randevuya giderken yine peceteye geldi doktor agrin varsa rahime bakalim dedi acilma falan varmi diye sükür bisey yokmus ama ilaca devam agrilarinizi sorun kizlar insallah normaldir ama doktora danismakta fayda var
Aa gerçekten mi kötüymüş yahu. Bende bugün sürekli wcdeydim üşüttüm sanırımAah ah nerdee simdiden bazen aniden bir sıkışıyorum ki mahvoluyorum. Birde bende ameliyattan sonra uzun süre idrar tutamama sorunu var. Dışarı cıkmadan yol cıkmadan mutlaka wcdeyim. Bazen aniden iniveriyor anlayamiyorum bile :/
Çok saol canım benim. Romantik baybi mi araştırdın? Evet kampanya var tatlım. Ben büyüyen beşiği şifonyeri 2 kapılı gardrobu yatağı uyku seti herşey için nakitte 4bine anlaştım. Beşiği büyüttüğünde komidin ve ayrıca 2 raflı minik kütüphane gibi bişeyi çıkıyor ve 12 yaşa kadar kullanılabiliyor. Kredi kartıyla da ödemek istersen 4140a 12 taksit dediler. Modokodan baktık biz canımGüle güle kullansın inşallah cnm bebis mutlu günleriniz olsun hep inşallah bende bu seriyi arastirdim hoşuma gitti kampanya var dimi
Ben sanırım hastane çıkışından vazgeçeceğim. 3 tane minik tulum aldım bitanesi takım şeklinde. Dğer ikisine eldiven ve şapka uydurdum mu tamamdır. Zaten battaniyelik bi durum pek olmaz takım olmasına gerek yo diye düşündümBen bir magazadan 5li hastane cikisi aldim canim. 10lu hastane cikisi almistik. Bide kv getirdi. Yeter dedik.
Göbüş konusunda aynen beni tarif etmişsin canım:) görenler 6 aylıkmı diye soruyo :) eviniz hayırlı uğurlu olsun tatlım. Bizim tedavi ve sonrası masraflar bizi baya yordu o yüzden ev borcuna girmeye korktuk. Duru bizimde seçeneklerimiz arasında ama her an değişiyo bizim isim:)Kızlar selam girmeyeli baya oldu yine :) isimlerden hareketlerden eşyalardan falan konusulmus. Bende gec de olsa dahıl olıyım dedın konularabiz de isim konusunda bı turlu ortada buluşamayanlardanız. Ben baslarda mina istiyodum ama eşim istemedıgınden ben de duruya karar verdın neyse kı bu ısmi begendırebıldım ama esım ıkıncı bu ısım arayısda nedense. Esya olarak da ben sadece ıkılı yenıdogan cıtcıtlı badı aldım onun dısında baya bı hedıyemız oldu sımdıden örgüyü çok sevdiğim için kızına cok cıcı tulumlar ordum ama. Bebek odası şu aşamada dusunmuyorum yanında yatırıcagım ıcın bı besık bı sıfonyer ılk etapta yeter dıye dusunuyorun ama her an fıkrım degısebılır tabı :)
Kızım bıze de ugurlu geldı bız de ev alıyoruz ıns
Tetanoz asısı konusunda ben de cok kararsızım ama madem gec de vurulabılıyoruz acelemız yok.
Kızımı 15-16. Haftadan beri hıssedıyodum ozellıkle oturunca ve yatınca ama artık hareket halındeyken de az cok hıssedıyorum.Darısı bekleyenlerın basına.
Son olarak cuma gunu detaylımız var cok heyecanlıyız.
Cok uzun oldu farkındayım ama gobusumden bahsetmeden edemıycem14. Haftadan beri hamile oldugum belli görenler 4.5 aylık aylıj hamıle olduguna ınanmıyo sanırım ıc karnım dar ondan erkenden çıktı göbüş ama halımden memnunum. Halk arasında hamıle olarak kabul edılmenın ayrıcalıklarını yaşamak büyük zevk
Hayırdır canm neyin vardı?
Benim kabızlık sorunum kizligimdan beri var, ben en son çareyi kuru kayısı yiyip üzerine sıcağa yakın ılık su içmekte buldum..Dr.uma söyledim kabızlık sorunumu ve hemoroid imi, kabızlık için toz bi ilaç verdi, hemoroid için de krem verdi ama ben ikisini de kullanmadım.Merhaba sea41 ben de gruba yazacaktım ben son zamanlarda kabızlık sorunu yaşıyorum hemoroid bende de var. Şu son 3-4 gündür de ağrı veriyor artık senin uyguladigin birşey var mı ben sadece su içmeye çalışıyorum bir de sabahları kuru kayısı
Göbüş konusunda aynen beni tarif etmişsin canım:) görenler 6 aylıkmı diye soruyo :) eviniz hayırlı uğurlu olsun tatlım. Bizim tedavi ve sonrası masraflar bizi baya yordu o yüzden ev borcuna girmeye korktuk. Duru bizimde seçeneklerimiz arasında ama her an değişiyo bizim isim:)
Cok gecmis olsun canım bol bol dinlengıttım canım sanada gcmıs olsun ınsallah gecer saolun arkadaslar zaten bırde basım dönuyordu gözum karardı düstm ısyerınde allahtan koltuga dustum müdürüm vardı hemen cktm ısten gıttım doktora bebegım ıyıymıs hatta okadar hareketlıydıkı zor yakaladı goruntulerını sen ne yedın boyle dedı sadece portakal yemıstım bebek ıyıydı ama agrıma anlam veremedık cok sıddetlıydı pruluton ıgne yaptırdı bıraz hafıfledı ama hala gecmedi agrım sureklı basım donuyo 3gun rapor verdı dınlenmelıymısım yoruldum galıba agrılarda ınsallah buyudugu ıcındır dıkkat edın kızlar bas dönmesı cok kotu oluyor bırden dusmeyelm
Hadi hayırlı uğurlu olsun eviniz tatlım. Darısı bize. 3+1 alırsak ben içine taşınacağım ama 2+1 alırsak kiraya vereceğiz.Ins hayırlı olur canım ev cunku topraktan gırıyoruz uyguna geldıgı ıcın bı cesaret alalım dedık. Istanbuldan degıl ama kastamonuda ev yatırım amaclı alıyoruz.
Koy kız sen de duru ısmını :) cok guzel bı ısım anlamı da oyle. Saf ve temız duru bı sekılde dunyaya gelıyolar. Senle hamıle kalma seklımız aynı dogum zamanımız aynı bebıslerımızın cınsıyetlerı aynı ısımlerı de aynı olsun
Cok şükür ikinizinde iyi olmasına sevindim inşallah hayırlısıyla onuda atlatırsınız bol bol tepinsin içerde oğlun annesini rahatlatsıncanım teşekkür ederim. çok endişeli gitmiştim ama Allah a şükür bebeğim iyiymiş. hatta ağlayarak girdim ultrasona öyle zordu dün benim için. neyse ki iyi olduğunu öğrenince ferahladım. 2-3 hafta sonrası için detaylı ultrason var, inşallah onu da hayırlısıyla atlatırız. merak ettiğin için sağolasın canım, iyiyiz
Cok şükür ikinizinde iyi olmasına sevindim inşallah hayırlısıyla onuda atlatırsınız bol bol tepinsin içerde oğlun annesini rahatlatsın
Geçmiş olsun canım. Ah o baş dönmesini ben oğluma hamileyken yaşadım, 1 hafta annemde kaldım, sadece tuvalete gidebiliyodum o da tutuna tutuna.Bol dinlenmek lazım, ben serumla duzelmistim.gıttım canım sanada gcmıs olsun ınsallah gecer saolun arkadaslar zaten bırde basım dönuyordu gözum karardı düstm ısyerınde allahtan koltuga dustum müdürüm vardı hemen cktm ısten gıttım doktora bebegım ıyıymıs hatta okadar hareketlıydıkı zor yakaladı goruntulerını sen ne yedın boyle dedı sadece portakal yemıstım bebek ıyıydı ama agrıma anlam veremedık cok sıddetlıydı pruluton ıgne yaptırdı bıraz hafıfledı ama hala gecmedi agrım sureklı basım donuyo 3gun rapor verdı dınlenmelıymısım yoruldum galıba agrılarda ınsallah buyudugu ıcındır dıkkat edın kızlar bas dönmesı cok kotu oluyor bırden dusmeyelm
Ben de seni merak ediyordum, yazmaya firsat bulamadım, 2 haftadır annemdeydim biraz üstünden temizlik yapayım dedim, akşam belimin ağrısından yuruyemiyodum..Hadi Gözünaydın, herşeyin yolunda olmasına sevindim.canım teşekkür ederim. çok endişeli gitmiştim ama Allah a şükür bebeğim iyiymiş. hatta ağlayarak girdim ultrasona öyle zordu dün benim için. neyse ki iyi olduğunu öğrenince ferahladım. 2-3 hafta sonrası için detaylı ultrason var, inşallah onu da hayırlısıyla atlatırız. merak ettiğin için sağolasın canım, iyiyiz
Evet cnm romantic baby e baktım sadece karyola alican galiba ben ev kira olduğu için almak istemiyorum . Çok iyi almışsın Güle güle kullanın inşallah .Çok saol canım benim. Romantik baybi mi araştırdın? Evet kampanya var tatlım. Ben büyüyen beşiği şifonyeri 2 kapılı gardrobu yatağı uyku seti herşey için nakitte 4bine anlaştım. Beşiği büyüttüğünde komidin ve ayrıca 2 raflı minik kütüphane gibi bişeyi çıkıyor ve 12 yaşa kadar kullanılabiliyor. Kredi kartıyla da ödemek istersen 4140a 12 taksit dediler. Modokodan baktık biz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?