2017 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Evet cnm romantic baby e baktım sadece karyola alican galiba ben ev kira olduğu için almak istemiyorum . Çok iyi almışsın Güle güle kullanın inşallah .
Saol canım benim. Tavsiye ederim içlerinde en güzel model o gerçekten. Büyüyen beşiğini mi alacaksın?

Sağol canım.. Biraz daha kıpırdanmaya başlarsa daha iyi olacağım inşallah. 2 hafta sonra detaylıda yine buluşacağız bebeğimle. Sende dikkat et, hiç yorulmaya gelmiyor hemen biryerlerimiz ağrımaya başlıyor. Bende bol istirahat ediyorum genelde evdeyim pek çıkmıyorum. Ev işleri de çok yormadan üstünkörü işte..

İnşallah canım benimm. Sen nasılsın? Senin yavru iyice kıpır kıpır olmuştur belki de
Bende işte iyi olmaya calısıyorum bazen zaman geçmiyor gibi her anım korku endişeyle geçiyor hep oynasın istiyorum oynamadığındada geçmiş tekrar canlanıyor gözümde panik oluyorum Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla sağlıklı kucağımıza alabiliriz inşallah

Günaydın annişler Artık bebişler belli ne güzel
Dün tatenoz aşımızı olduk gece sadece üzerine yatamadım birazcık ağrı var ama zorlamıyor,iş yerindeyim.
Kimi arkadaşlar yaptırmıycak sanırım internetten şöyle okudum bebişin göbek bağı makasla kesildiği için aşı oluyormuşuz.Ben risk almak istemedim.
Alışverişler yapılmış ne güzel biraz havalar düzelsin bende gezerek almak istiyorum bakalım

Günaydın arkadaşlar. Benim 2. hamileliğim olmasına rağmen sanki çok fazla hissedemiyorum hala bebeğimi. Hissettiğimde de hep aynı yerden hissediyorum, sürekli sağ tarafta. Yani normalmidir sizde nasıl hissetme durumları ?

bazı bebişler tembel oluyor annesi sağda dedin ya erkek mi öyle birşey duydum da :) benim solda ve kız :)
sırtüstü dümdüz yatınca bebiş rahatsız oluyor kıpırdıyor denedin mi canım banada ablam söylemişti gerçekten kendini çevir der gibi

Kız canım benimkide :) Sırt üstü yattığımda da hiiiç rahatsız olmuyor sanırım tık yok çünkü. Sanırım benim kız baya bi tembel

Kız canım benimkide :) Sırt üstü yattığımda da hiiiç rahatsız olmuyor sanırım tık yok çünkü. Sanırım benim kız baya bi tembel

Bak buna sevindim benimkide hala kıpırdamadı muhtemelen tembel ötesi bir kızım olacak yine kuvvetle muhtemel anasına çekmiş

Günaydin Herkese ..
Havalar güzellestikce hayellerde güzelleşiyor ❤ Adim adim temmuz ayina yaklaşıyoruz ..
Bugun aşı günümüz bakalim bu seferde sağlik ocagi bir bahane bulmazsa ögleden sonra kan sonucunu alirken asida olacagim :-/

günaydın, şimdiden geçmiş olsun. Ben de saat 3te detaylı ultrasona gireceğim.

Günaydın hanımlaaarrrrrrrr... bugn çok keyifliyim.. rabbim devam ettirsin İnşaAllah.. bebeğimi dogru dürüst hissedemiyorum diye üzülüyordum.. amaaaaa akşam biraz dondurma yemiştim sonra sağ sol garip şeyler olmaya başladı bende gaz dır diye önemsemedim.. çümkü arada oluyordu sonra bluzumu kaldırıp baktğımda resmen kızım tekme atıyordu.. benim gaz zannettiklerim meğersem kızımmışş.. rabbime şükürler olsun.. o tekmeledi ben güldüm.. eşimde ne oluyor diye soruyor tekme atıyor dedim.. ne güzel mutluluktur yarbbim.. bu duyguyu yaşamak için o kadar çok fedakarlık yapan anne adayı var ki, ben tüp bebekle sahip oldum, rabbim en kısa zamanda onlarada tattırsın bu duyguyu..

Günaydın tatlım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun :) ne güzel bir duygu değil mi :) aynı kaderi yaşıyoruz. Gerçekten bin şükür ve Rabbim isteyen herkese versin

kızlar ben yeni bişey öğrendim belki bilenleriniz vardır kasık ve göbeği çok okşamak rahim kasilmasina erken doğuma neden olabiliyormuş aman dikkat gobuslerin dokunulmazlığı var

Endişeler sonuna kadar olacak canım ama biz zor günler atlattık inşallah bu sefer sağlıkla kavuşacağız güzel düşünmeye ihtiyacımız var. Elbette herşey olabilir bunu biliyoruz, her zaman her konuda öyle.. tevekkül edicez ki Rabbim de bize yardım etsin.

kızlar ben yeni bişey öğrendim belki bilenleriniz vardır kasık ve göbeği çok okşamak rahim kasilmasina erken doğuma neden olabiliyormuş aman dikkat gobuslerin dokunulmazlığı var

Göğüsler için de aynı şey geçerli canım. Fazla dokunmamak gerekiyormuş ama bilmiyorum ya o kadar hassas mı gerçekten. Benim göğüslerim aşırı ötesi kaşınıyor büyüdüğü için herhalde. Gece uyanıp kaşınıyorum öyle çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…