Saol canım benim. Tavsiye ederim içlerinde en güzel model o gerçekten. Büyüyen beşiğini mi alacaksın?Evet cnm romantic baby e baktım sadece karyola alican galiba ben ev kira olduğu için almak istemiyorum . Çok iyi almışsın Güle güle kullanın inşallah .
Ben de seni merak ediyordum, yazmaya firsat bulamadım, 2 haftadır annemdeydim biraz üstünden temizlik yapayım dedim, akşam belimin ağrısından yuruyemiyodum..Hadi Gözünaydın, herşeyin yolunda olmasına sevindim.
Bende işte iyi olmaya calısıyorum bazen zaman geçmiyor gibi her anım korku endişeyle geçiyor hep oynasın istiyorum oynamadığındada geçmiş tekrar canlanıyor gözümde panik oluyorum Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla sağlıklı kucağımıza alabiliriz inşallahİnşallah canım benimm. Sen nasılsın? Senin yavru iyice kıpır kıpır olmuştur belki de
bazı bebişler tembel oluyor annesi sağda dedin ya erkek mi öyle birşey duydum da :) benim solda ve kız :)Günaydın arkadaşlar. Benim 2. hamileliğim olmasına rağmen sanki çok fazla hissedemiyorum hala bebeğimi. Hissettiğimde de hep aynı yerden hissediyorum, sürekli sağ tarafta. Yani normalmidir sizde nasıl hissetme durumları ?
Kız canım benimkide :) Sırt üstü yattığımda da hiiiç rahatsız olmuyor sanırım tık yok çünkü. Sanırım benim kız baya bi tembelbazı bebişler tembel oluyor annesi sağda dedin ya erkek mi öyle birşey duydum da :) benim solda ve kız :)
sırtüstü dümdüz yatınca bebiş rahatsız oluyor kıpırdıyor denedin mi canım banada ablam söylemişti gerçekten kendini çevir der gibi
Kız canım benimkide :) Sırt üstü yattığımda da hiiiç rahatsız olmuyor sanırım tık yok çünkü. Sanırım benim kız baya bi tembel
bazı bebişler tembel oluyor annesi sağda dedin ya erkek mi öyle birşey duydum da :) benim solda ve kız :)
sırtüstü dümdüz yatınca bebiş rahatsız oluyor kıpırdıyor denedin mi canım banada ablam söylemişti gerçekten kendini çevir der gibi
Günaydin Herkese ..
Havalar güzellestikce hayellerde güzelleşiyor ❤ Adim adim temmuz ayina yaklaşıyoruz ..
Bugun aşı günümüz bakalim bu seferde sağlik ocagi bir bahane bulmazsa ögleden sonra kan sonucunu alirken asida olacagim :-/
Evet canım büyüyen karyolasını alicm inşallah dağa doğrusu annemler alcak ben beğeniyorum :)Saol canım benim. Tavsiye ederim içlerinde en güzel model o gerçekten. Büyüyen beşiğini mi alacaksın?
Ayy hadi guzel haberlerle gel insallah canim .. Senin ki önemligünaydın, şimdiden geçmiş olsun. Ben de saat 3te detaylı ultrasona gireceğim.
Ya ne şanslısınız. Bize hiçbirşey alan yok :)Evet canım büyüyen karyolasını alicm inşallah dağa doğrusu annemler alcak ben beğeniyorum :)
Günaydın tatlım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun :) ne güzel bir duygu değil mi :) aynı kaderi yaşıyoruz. Gerçekten bin şükür ve Rabbim isteyen herkese versinGünaydın hanımlaaarrrrrrrr... bugn çok keyifliyim.. rabbim devam ettirsin İnşaAllah.. bebeğimi dogru dürüst hissedemiyorum diye üzülüyordum.. amaaaaa akşam biraz dondurma yemiştim sonra sağ sol garip şeyler olmaya başladı bende gaz dır diye önemsemedim.. çümkü arada oluyordu sonra bluzumu kaldırıp baktğımda resmen kızım tekme atıyordu..benim gaz zannettiklerim meğersem kızımmışş.. rabbime şükürler olsun.. o tekmeledi ben güldüm.. eşimde ne oluyor diye soruyor tekme atıyor dedim.. ne güzel mutluluktur yarbbim.. bu duyguyu yaşamak için o kadar çok fedakarlık yapan anne adayı var ki, ben tüp bebekle sahip oldum, rabbim en kısa zamanda onlarada tattırsın bu duyguyu..
Bende işte iyi olmaya calısıyorum bazen zaman geçmiyor gibi her anım korku endişeyle geçiyor hep oynasın istiyorum oynamadığındada geçmiş tekrar canlanıyor gözümde panik oluyorum Allah yardımcımız olsun hayırlısıyla sağlıklı kucağımıza alabiliriz inşallah
kızlar ben yeni bişey öğrendim belki bilenleriniz vardır kasık ve göbeği çok okşamak rahim kasilmasina erken doğuma neden olabiliyormuş aman dikkat gobuslerin dokunulmazlığı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?