Gögüs ucu ve göbek deligiyle oynamak diye biliyordum benkızlar ben yeni bişey öğrendim belki bilenleriniz vardır kasık ve göbeği çok okşamak rahim kasilmasina erken doğuma neden olabiliyormuş aman dikkat gobuslerin dokunulmazlığı var
Benimde öyle idi ilk zamanlar daha cok kasiniyordu ama kasimakla alakasi yok canim gogus ucuyla oynamak dogumu tetikliyormus .. Kimsede oynamaz zaten cok cok krem suruyoruz o kadar :) Bende kasidikca yirtilacak saniyorum :)Göğüsler için de aynı şey geçerli canım. Fazla dokunmamak gerekiyormuş ama bilmiyorum ya o kadar hassas mı gerçekten. Benim göğüslerim aşırı ötesi kaşınıyor büyüdüğü için herhalde. Gece uyanıp kaşınıyorum öyle çok.
Bende de oluyor kabızlık sorunu, hatta demir ilacından sonra bir iki defa kanama oldu. Ben kayısı yiyemiyorum ama geçenlerde fark ettim ki akşamları portakal yediğimde kabız olmuyorum, posalı olduğu için daha rahatım. Bu yüzden dönüşümlü olarak bir akşam portakal bi akşam yoğurt yiyorum iyi geliyor :)Benim kabızlık sorunum kizligimdan beri var, ben en son çareyi kuru kayısı yiyip üzerine sıcağa yakın ılık su içmekte buldum..Dr.uma söyledim kabızlık sorunumu ve hemoroid imi, kabızlık için toz bi ilaç verdi, hemoroid için de krem verdi ama ben ikisini de kullanmadım.
Kızlar bugün randevumuz vardı ama doktorun doğumu çıkmış 2. Defadır erteleniyor. Biraz sinir oldum. Biz daha ayrıntılı için konuşamadık bile doktorumuzla. Herkes yaptırdı hemen hemen. Biz geç kaldık galiba
Bende hareketleri çok az nadiren hissediyorum, sadece kanat çırpma gibi, elimi koyarsam duruyor hatta. Çoğunuz tekmelerden göbüşteki hareketlerden bahsetmişsiniz.ben hiçbirşey gözlemleyemedim henüz
Canım aslında birşeyim yoktubol miktarda stresim vardı. Henuz bebeğimin hareketleini hiç hissetmediğim için endişe etmiştim. Ama iyiymiş Allah a şükür. Bugün bir iki pıt pıt hissediyor gibiyim bakalım bekliyorum heyecanla
Bende de oluyor kabızlık sorunu, hatta demir ilacından sonra bir iki defa kanama oldu. Ben kayısı yiyemiyorum ama geçenlerde fark ettim ki akşamları portakal yediğimde kabız olmuyorum, posalı olduğu için daha rahatım. Bu yüzden dönüşümlü olarak bir akşam portakal bi akşam yoğurt yiyorum iyi geliyor :)
Göğüsler için de aynı şey geçerli canım. Fazla dokunmamak gerekiyormuş ama bilmiyorum ya o kadar hassas mı gerçekten. Benim göğüslerim aşırı ötesi kaşınıyor büyüdüğü için herhalde. Gece uyanıp kaşınıyorum öyle çok.
Benim de kaşınıyor canım acıyo da dokununcaGöğüsler için de aynı şey geçerli canım. Fazla dokunmamak gerekiyormuş ama bilmiyorum ya o kadar hassas mı gerçekten. Benim göğüslerim aşırı ötesi kaşınıyor büyüdüğü için herhalde. Gece uyanıp kaşınıyorum öyle çok.
Yasak bölgeleri bilelim canım ben de bayılıyorum elimle bebeğin yerini bulmaya tekmeler olmadığı için henüz çok uğraşıyorum galibaGögüs ucu ve göbek deligiyle oynamak diye biliyordum ben
çileğin beşik serilerinde normal beşik var mı ki? internetten göremedim henüz mağazaya gitmeye de fırsat bulamadım?Evet canım büyüyen karyolasını alicm inşallah dağa doğrusu annemler alcak ben beğeniyorum :)
Bende kullanıyorum canım mis gibi kokmasına rağmen eşim uff ne sürdün yine diyor ama takan kimKızlar ben nerdeyse 16. haftamdan beri Hindistan Cevizi yağı sürüyorum vücuduma. Duştan çıktıktan sonra nerdeyse bütün vücuduma. Ama özellikle göbek göğüs ve üst bacaklarıma. Diğer duşa kadar vücudum yumuşacık oluyor. Kurumadığı için kaşınma da olmuyor. Kuruyup kaşınırsa çatlama çok olur diye biliyorum. Ben instagramdan ünlülerden duymuştum bunu. Gratisten aldım. Soğuk sıkım ve çok memnunum. Her ne kadar eşim kokusunu beğenmese de
Gec degil canim ayrintili icin. Ben haftaya gidecegim ins. 22.haftada olacagimKızlar bugün randevumuz vardı ama doktorun doğumu çıkmış 2. Defadır erteleniyor. Biraz sinir oldum. Biz daha ayrıntılı için konuşamadık bile doktorumuzla. Herkes yaptırdı hemen hemen. Biz geç kaldık galiba
Bende hareketleri çok az nadiren hissediyorum, sadece kanat çırpma gibi, elimi koyarsam duruyor hatta. Çoğunuz tekmelerden göbüşteki hareketlerden bahsetmişsiniz.ben hiçbirşey gözlemleyemedim henüz
gratisten bende baktım ama bulamadım markası veya şişe üstünde ne yazıyor acaba ?Kızlar ben nerdeyse 16. haftamdan beri Hindistan Cevizi yağı sürüyorum vücuduma. Duştan çıktıktan sonra nerdeyse bütün vücuduma. Ama özellikle göbek göğüs ve üst bacaklarıma. Diğer duşa kadar vücudum yumuşacık oluyor. Kurumadığı için kaşınma da olmuyor. Kuruyup kaşınırsa çatlama çok olur diye biliyorum. Ben instagramdan ünlülerden duymuştum bunu. Gratisten aldım. Soğuk sıkım ve çok memnunum. Her ne kadar eşim kokusunu beğenmese de
Kız canım benimkide :) Sırt üstü yattığımda da hiiiç rahatsız olmuyor sanırım tık yok çünkü. Sanırım benim kız baya bi tembel
Benim ki amuda kalksam bile henuz hafif pitirti disina gecemedi. Gobegim yagli ondan diye dusunuyorum birde eger organlara dogru hareket ederse hissedemezmişiz. Doktorum aslinda hissediyosundur ama tecrubesizlikten dedi bende o gaz sandiklarimi bebek olarak dusunup mutlu oluyorum :) birazdan cikolata yiyip sirt ustu uzanicam sorun şu ki sirtustu uzaninca kitleniyorum dönemiyorum bile :/Bak buna sevindim benimkide hala kıpırdamadı muhtemelen tembel ötesi bir kızım olacak yine kuvvetle muhtemel anasına çekmiş
Benim ki amuda kalksam bile henuz hafif pitirti disina gecemedi. Gobegim yagli ondan diye dusunuyorum birde eger organlara dogru hareket ederse hissedemezmişiz. Doktorum aslinda hissediyosundur ama tecrubesizlikten dedi bende o gaz sandiklarimi bebek olarak dusunup mutlu oluyorum :) birazdan cikolata yiyip sirt ustu uzanicam sorun şu ki sirtustu uzaninca kitleniyorum dönemiyorum bile :/
Ogluma gecmis olsun :) Kizinda hosgelmis ohh iki ayri meyveyi tadacaksinKızlar oğlum su ciceği oldu. Yavrum nasıl kaşınıyor iki gecedir uyumuyoruz. Bugun bizim ayrıntılımız vardı şükür bebek iyi herşey yolunda şükürler olsun darısı bekleyen arkadaşlara.. bu arada cinsiyetimiz kesinleşti kız bebiş geliyor nasıl mutlu oldum allahım isteyen herkese versin..
Tabi ben cinsiyet kesinleşse dururmuyum elbette hayır hemen alışverişe verdim kendimi.. kız ürünleri okadar güzelki bayıldım hepsine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?