İlk defa duydum ben.. Hangi malzeme kullanilmis nasıl örülmüşe-bebekte radyasyon önleyici bebek battaniye,tulum ve şapkası var. Sizce para tuzağı mıdır yoksa faydası olabilir mi?
https://www.e-bebek.com/hellobaby-elektromanyetik-radyasyon-onleyici-battaniye-p-genhelebat7775mav/
Faydası olsa keşke de karnımıza da örtsek pc basşındayken falan. Sitede yazanlar şöyle:İlk defa duydum ben.. Hangi malzeme kullanilmis nasıl örülmüş
Etkisi varmıdır bilmiyorum.. kullananlar bilgilendirir ama benim düşüncem para tuzağı :)e-bebekte radyasyon önleyici bebek battaniye,tulum ve şapkası var. Sizce para tuzağı mıdır yoksa faydası olabilir mi?
https://www.e-bebek.com/hellobaby-elektromanyetik-radyasyon-onleyici-battaniye-p-genhelebat7775mav/
Zaten kaç ay randevuları bekliyoruz, sürekli ertelenince insan sinir oluyor. Bütün gün okulda aklıma geldikçe sinirlendim hormonlardan herhalde :) biz doktoru bekledik ayrıntılı için konuşup tavsiye alırız diye ama daha göremedik.Canım endişe etme 20-24. haftalar arası yapıldığı için daha vaktin var. Sadece nerede yaptıracağını araştırabilirsin ön bilgi olması açısından. Randevunun ertelenmesi de kötü olmuşzaten zor sabrediyoruz değil mi, birde ertelemeler..
Kizlar. Gecen hafta memlekete gidince annemle cilginlar gibi alisveris yapip her yeri mavilerle doldurmustuk hatta tum kiyafetlerini aldik artik almayalim diye soz verdik birbirimize annemle.
Bugün ayrintili utrasyonumuz vardi. Cok sukur bebegimin her seyi normal.tek bir eksigi varmis o da pipisi. Bizimki megersem kızmisben her nekadar aldigimiz kiyafetlere acisam da cok sevindim ama şoku atlatmak kolay olmadı . Isim sorunumuz da simdilik halloldu. Al_pi musait oldugun bir zaman cinsiyetimizi degistirebilir misin?
tamam canım netten de bakarım çok teşekkür ettimEki Görüntüle 1957688
aynen bu canım ama bazen bende gittiğimde bakıyorum göremiyorum. ben 1 aydır kullanıyorum yarısı bitti sayılır
canım ben beğeniyorum kokusunu. Ama eşim yanıma yaklaşmak istemiyor. Benden sonra kız kardeşimde aldı. Oda kendine ve 2 yaşındaki oğluna kullanıyor. Gerçekten sürdüğünde diğer duşa kadar yumuşacıksın.Kokusu nasıl..? Ben normalde hindistan cevizi kokusundan pek hoşlanmam sırf bu yüzden almadım bio oil kullanıyorum inş. çok çatlamam diye de dua ediyorum
Canim benim de goguslerim çok kasiniyor du yırtılma oldu maalesef ilk çatlak göğüslerimde oldu bol bol nemlendirirGöğüsler için de aynı şey geçerli canım. Fazla dokunmamak gerekiyormuş ama bilmiyorum ya o kadar hassas mı gerçekten. Benim göğüslerim aşırı ötesi kaşınıyor büyüdüğü için herhalde. Gece uyanıp kaşınıyorum öyle çok.
Ben çok çekiyorum bu gaz işinden her gün süt iç dedi doktor laktozsuz içebiliyorum bir tek , rezene içiyorum bazen o bile işe yaramıyor , kivi ye dedi hergün güzel bağırsak çalıştırıyor bende kabızım hem c vitamini için lazımmışMerhaba kızlar. .Geçen gün 1 bardak süt iceyim dedim istemeye istemeye, bebişim için ama pişman oldum.2 saat filan gaz sancısı çektim. Şimdi süt içmeye korkuyorum. Onun yerine yoğurt ve peynir yemeye çalışıyorum. .Bir de sin zamanlarda çok kabız oluyorum, hemoroid de var çok zorluyor. .Sancısı olan arkadaşlar gazdan olabilir..
Kizlar. Gecen hafta memlekete gidince annemle cilginlar gibi alisveris yapip her yeri mavilerle doldurmustuk hatta tum kiyafetlerini aldik artik almayalim diye soz verdik birbirimize annemle.
Bugün ayrintili utrasyonumuz vardi. Cok sukur bebegimin her seyi normal.tek bir eksigi varmis o da pipisi. Bizimki megersem kızmisben her nekadar aldigimiz kiyafetlere acisam da cok sevindim ama şoku atlatmak kolay olmadı . Isim sorunumuz da simdilik halloldu. Al_pi musait oldugun bir zaman cinsiyetimizi degistirebilir misin?
Özele gidicem 350 tl fehmi yazıcıoğlu dokturum önerdiKızlar ayrıntıli ultrasonu naptiniz devlette mi ozelde mi yaptirdiniz. Eger ozelse İstanbul icin fiyat ve yer verebilir misiniz ?
Maşallah canım bebişine. Ay nasıl bir sürpriz. Inşallah bizimki sürpriz yapmaz, ben bişey almadım henüz ama kız dediler diye oğlumun kucukluklerini dağıtıyorum. Bir de o kadar çok ki.Yine ayırdım ablamın oğluna ve birilerine veririm diye.Hepsi de yepyeni.Kizlar. Gecen hafta memlekete gidince annemle cilginlar gibi alisveris yapip her yeri mavilerle doldurmustuk hatta tum kiyafetlerini aldik artik almayalim diye soz verdik birbirimize annemle.
Canım ben kış annesiyim, oğlum Kasım doğumlu. Ama bence yaz da olsa yeni doğduğu için bi süre ince uzun kollu ve uzun alt giydirilir.Battaniye olarak da ince penye battaniyeler kullanılabilir.ya kızlar ben bebeğime hala kıyafet tarzında hiç bir şey almadım. Bir iki şey aldım o da kışa giyebileceği büyüklükte ve kalınlıkta. Çünkü Temmuz ayında doğacakları için o aylarda ne giydirmem gerektiğini kestiremiyorum. Kısa kollu mu uzun kollu mu solopet tarzı bacakları açık mı olacak yoksa patikli tulum giydirecek miyiz? Battaniye kullanıcak mıyız? Sırf bu yüzden hastane çıkışı bile alamıyorum. Bana Temmuz için şu an satışta olanlar çok kalın geliyor. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Özellikle yaz aylarında doğum yapmış tecrübeli anneler ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?